Şimdi Ara

HTC Desire 816 ülkemizde satışa sunuldu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hem samsung var hemde htc ben samsung diyorum.

• Tasarımını çok beğendim ama fiyat...
  • Yakında türkiye pazarından çekilir olur biter bu fiyat ne böyle ..
  • Bu fiyat ne oyle ya ekstra ozellik goremedim ben o fiyata gore pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 Nexus 5 Galaxy S4 ve Desire 816 karşılaştırması. Fiyata dikkat.
    http://www.iyi.net/karsilastir/cep-telefonu/129226002+129213388+129229022+129223420/
  • Ben bu çöpü aldım şu an kullanıyorum.

Büyük ekran gereksinimim vardı. Oyun oynamıyorum (onun için İpad Retinam var ) ama instagram twitter facebook vs büyük ekranda bakmak istiyorum. İnstagram fotosunu büyük ekran olarak görmek istiyorum. Ayrıca video klipler seyrediyorum . Ekranın 200li ppilarda olması yetersiz gelir mi dedim ama hayır bu şekilde ekran performansı benim için çok iyi.

Ayrıca blinkfeed müthiş bir şey. Tüm sosyal ağları haberleri ana ekranda tek bir yerden takip edebilmek müthiş bir güzelllik.

Bir iki kere LG G2 ye baktım ama bir türlü almaya elim varmadı. Bu benim kendi kullandığım 3. toplamda ailedeki 4. HTC oldu.

Şimdilik memnunum ileride ne olur bilemem

Eski HTC sensationımdaki tüm verileri , uygulamaları ve hatta wi-fi şifrelerini DNS ayarlarına kadar aynen kopyalamış. Bu da hoşuma gitti. Telefon işyerime gelmişti akşam eve yaklaştım ki evdeki wi-fi DNS ayarına kadar açık ..

Fiyat pahalı ama ben bunu G2 ile MotoX ile Nexus 5 le falan değil One M8 ile karşılaştrırım. Ekranı daha düşük çözünürlüklü , RAMi az, GPUsu geri işlemcisi yavaş mavaş ama M8e aradaki 1100TL farkı vermeye gerek yok dedim.

Bu telefon fiyatı düşer mi bilmem kaç tane getirdikleri bilinmez. HTC desire 601 i 1000 TL den satışa çıkarmıştı sadece 1 hafta -10 gün satışta kaldı bir daha da getirmediler. Bunu da az getirdilerse fiyatı düşmez çok getirdilerse düşer.

Telefonu savunmak gibi bir amacım yok (sonuçta pahalı) ama benim gibi düşünen yani donanımın her şey olmadığını , işin sense ve güvendiği HTC markası yönünde bakan insanlar da olabileceğini unutmayın.

• Bende az önce htc yetkilisinden alıp kullandım
    HTC Desire 816 ülkemizde satışa sunuldu

• Artık şu tasarımdan vazgeçmeli htc, alt ve üst çerçeveler çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Ben bu çöpü aldım şu an kullanıyorum.

Büyük ekran gereksinimim vardı. Oyun oynamıyorum (onun için İpad Retinam var ) ama instagram twitter facebook vs büyük ekranda bakmak istiyorum. İnstagram fotosunu büyük ekran olarak görmek istiyorum. Ayrıca video klipler seyrediyorum . Ekranın 200li ppilarda olması yetersiz gelir mi dedim ama hayır bu şekilde ekran performansı benim için çok iyi.

Ayrıca blinkfeed müthiş bir şey. Tüm sosyal ağları haberleri ana ekranda tek bir yerden takip edebilmek müthiş bir güzelllik.

Bir iki kere LG G2 ye baktım ama bir türlü almaya elim varmadı. Bu benim kendi kullandığım 3. toplamda ailedeki 4. HTC oldu.

Şimdilik memnunum ileride ne olur bilemem

Eski HTC sensationımdaki tüm verileri , uygulamaları ve hatta wi-fi şifrelerini DNS ayarlarına kadar aynen kopyalamış. Bu da hoşuma gitti. Telefon işyerime gelmişti akşam eve yaklaştım ki evdeki wi-fi DNS ayarına kadar açık ..

Fiyat pahalı ama ben bunu G2 ile MotoX ile Nexus 5 le falan değil One M8 ile karşılaştrırım. Ekranı daha düşük çözünürlüklü , RAMi az, GPUsu geri işlemcisi yavaş mavaş ama M8e aradaki 1100TL farkı vermeye gerek yok dedim.

Bu telefon fiyatı düşer mi bilmem kaç tane getirdikleri bilinmez. HTC desire 601 i 1000 TL den satışa çıkarmıştı sadece 1 hafta -10 gün satışta kaldı bir daha da getirmediler. Bunu da az getirdilerse fiyatı düşmez çok getirdilerse düşer.

Telefonu savunmak gibi bir amacım yok (sonuçta pahalı) ama benim gibi düşünen yani donanımın her şey olmadığını , işin sense ve güvendiği HTC markası yönünde bakan insanlar da olabileceğini unutmayın.

Hocam sadece fiyat yüksek. Yoksa mantıklı bir fiyata alınabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 30 Mayıs 2014; 18:07:45 >

• Öncelikle bu cihazı bir smartphone mu yoksa bir phablet olarak mı değerlendireceğiz, bunu bilmemiz lazım.. Tamam cihaz 5,5" ekrana sahip ama her büyük ekranlı cihazı phablet olarak yorumlayamayız.. HTC için bu cihaz ikinci büyük ekranlı cihaz ve önceki cihazdan yani One Max'den referans alırsak hatta ve hatta HTC'nin tüm cihazlarından referans alırsak, ülkemiz için asla uygun ya da piyasa için kabul edilir bir fiyatlandırması yok.. Z2 ve S5 ile arasında tam 300 lira fark var M8 için.. Bu nedenle böyle bir fiyatlandırmaya hazır olmak gerekiyordu zaten.. Ben şahsıma belki 1.500 TL olacağını düşünüyordum.. EU için 380 eurodan başladı fiyatlandırması bu da neredeyse 1.100 TL'ye geliyor ne yazık ki ülke olarak kurlardan çok şey kaybediyoruz, parası değersiz olan bir ülkeyiz.. Sadece HTC'nin ürün portföyü için de değil, diğer firmaların ürün portföyü de bu büyük ekranlı akıllı telefon segmentinde çok zayıf.. En basitinden SONY'nin yeni cihazı T2 Ultra'da aynı fiyattan pazarı girdi ve üstüne küçük de olsa donanım olarak Desire 816'dan zayıf bir cihaz.. Yine bir çok arkadaş geçen senenin akıllı telefonlarından referans veriyor; yeni bir telefon hemen her marka için bir nebze de olsa fiyatlandırma da yüksektir.. Geçen senenin bir başka markanın telefonu ile bu senenin bir başka markasının telefonunu kıyaslamayın! Toplayacak olursam; fiyatlandırma ölçütü rakiplerine göre yüksek olan bir marka ki hepimiz bunun bilincindeyiz neden bu telefon için strateji değiştirsin, büyük ekran için konuşacak olursak bu pazarda alternatif yok denecek kadar az, olan alternatifler de zaten aynı fiyattalar, telefon yeni bir telefon bu nedenle bir sene öncesinin telefonları ile kıyas yapmak çok rasyonel değil.. Elbette geçen senenin telefonları daha uygun olacaklar, bu cihazda bir sene sonra daha ulaşılabilir bir fiyatta olacaktır.. Herkes için telefon alırken referans işlemci, ram, dahili hafıza değil.. Ben telefonumda karmaşık hiç bir şey yapmıyorum diyebilirim.. Oyun hiç oynamam, sürekli kullandığım uygulama sayısı çok sınırlıdır, film, klip vs. gibi şeyleri telefonda depolamam.. Bir nevi basit kullanıcıyım ve inanın dünyada akıllı telefon kullanan kitlenin %90'ı benim gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: GoodBye_

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Telefon güzel ama fiyatı fazla olmuş.Tasarımı çok iyi , kamerası 13 mp , ses kalitesi zaten tartışılmaz , bataryası diğer snapdragon 400'lü telefonlardan çok çok daha iyi.720p ekran snapdragon 400 ikilisinin ne kadar performans verdiğide ortada.Bence 1000 TL altına satılsaydı tüm telefonları sollardı.700-900 arası fiyatı SP'ye , L90'a , Moto G'ye , 1320'ye vermektense 999 TL buna her türlü verilir.Çözünürlük ve işlemcisi standart belki ama multimedya özellikleri çok gelişmiş , tasarımıda hoş , artırılabilir hafızasıda var.

Telefonu epey övdüm çünkü çok hoşuma gitti.999 TL'ye gelse herkese önerirdim.Hiçbir eksiği olmayan hatta her şeyin fazlasını sunan bir telefon olmuş.
    Ama bu fiyat yani 1400 lira buna kesinlikle verilmez o fiyata G2 var.Biri 1320 alırım demiş.Desire 816'nın ön kamerası ile 1320'nin arka kamerası aynı 5 mp.Bazı arkadaşlarda G2'ye 1200 lira diyor.Onlar paralel arkadaşlar.
    Haberde bahsedilen 1399 TL hızlıal sitesinin fiyatı.Paralelde çok daha ucuza bulabilirsiniz.
    Ama resmi fiyatlara bakmak lazım.G2 16 GB 1500 TL , Desire 816 1400 TL.

HTC Desire 816 ülkemizde satışa sunuldu

Yanlış anlama ama saçmalamışsın biraz dostum. Hangi konuda dersen G2 fiyat konusunda. LG G2 32 GB 1399 TL şuan. Paralel ürün değildir. Biraz ararştırırsanız görürsünüz. Fiyat konusunda savunulabilecek hiç bir yanı yok bu telefonun. HTC fiyatı verirken ne içiyor acaba. Aynısından benim de içmek gerek bu fiyata alabilmek için bu ürünü. Bu gidişle HTC batar gider.

32 GB 1399 TL ise resmi distribütör garantili olduğunu sanmıyorum, LG G2 Mini bile 1199 TL'ye satılıyor şu anda.

16GB yazacaktım yanlış yazmışım. Ben kendim turkcell ana bayi işletiyorum abim ile. Ve satış fiyatı 1399 TL

• HTC Desire 816

http://www.youtube.com/watch?v=dcJy4b9RKkI

• Bu telefonu almaya düşünenlere bir uyarım var. Ben yıllardır android kullanmama rağmen bu konudan haberdar değildim. Telefon KitKat 4.4.2 ile geliyor ya. 4.4.2 SD karta erişim izni vermiyormuş. BU telefonlara SD kart takmak mantıklı değil. Ben dünya para verdim 16 GB Class 10 kart aldım. Video ve resimleri SD karta kaydet dedim.
    Şimdi kendi çektiğim video ve resimleri silemiyorum çünkü SD karttan silmek yasak. Depo yeri olarak telefon belleği seçersen oraya kaydedilenleri silebiliyorsun. Böyle saçmalık mı olur. Bu telefona SD kart almanın ne anlamı var o zaman. Şimdi SD karta bilgisayardan mp4 ve mp3 ler yükledim. Bunlar uygulamalarda görülüyor ama dosya yöneticilerinde görülmüyor. Uygulamada bu dosyayı sil dediğimde 4.4.2 de buna izin yok güvenlik ayarlarını değiştirin diyor ama böyle bnir ayar bulamadım.

Sadece rootlu olup bazı uygulamaları kullanırsanız SD karta ulaşabiliyor muşsunuz ki 2 resim sileceğim diye telefon garantiden çıkarılır mı ?
    Böyle saçmalık mı olur. Ben şimdi 1-2 mp3 ve mp4 hariç herşeyi telefona hafızasına atıyorum o da 4.5-5 ti zaten hemen doldu. 8 GB hafıza çok yetersiz .

Konu hakkında daha fazla bilgisi olan yorum yaparlarsa sevinirim (inşallah ben yanılıyorumdur)

• 64 gb class 10 kart ile kullanıyorum . Fakat dediğiniz bir sorun bende yok. Telefon ile çektiğim resim ve videoları sorunsuz silebiliyorum. Başka bir kart ile tekrar denemenizi öneririm. ES Dosya Yöneticisini kullanıyorum. Herşeyi görebiliyorum ES dosya yöneticisinde. Bilginize.
  • Şarjı cok az gidiyorrr Ben bir Haggard once aldim Şarjı cok azzz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

64 gb class 10 kart ile kullanıyorum . Fakat dediğiniz bir sorun bende yok. Telefon ile çektiğim resim ve videoları sorunsuz silebiliyorum. Başka bir kart ile tekrar denemenizi öneririm. ES Dosya Yöneticisini kullanıyorum. Herşeyi görebiliyorum ES dosya yöneticisinde. Bilginize.

Ya sorunu anlamadım. Gerçekten çektiğim video ve resimleri silemedim.

Mecburen karta format attım. Tüm verileri kaybettim. Şimdi bakıyorum evet silinebiliyor. O zaman sorun neydi çözemedim..
  • LG G2 mi .816 mi arkadaşlar hizlial camdan alcam ne dersiniz

• bu özelliklere bu fiyat.tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: BlueFox72

64 gb class 10 kart ile kullanıyorum . Fakat dediğiniz bir sorun bende yok. Telefon ile çektiğim resim ve videoları sorunsuz silebiliyorum. Başka bir kart ile tekrar denemenizi öneririm. ES Dosya Yöneticisini kullanıyorum. Herşeyi görebiliyorum ES dosya yöneticisinde. Bilginize.

Ya sorunu anlamadım. Gerçekten çektiğim video ve resimleri silemedim.

Mecburen karta format attım. Tüm verileri kaybettim. Şimdi bakıyorum evet silinebiliyor. O zaman sorun neydi çözemedim..

Elektronik işi böyledir .Her an her şey olabilir. Bir sorun ile karşılaşırsın 2 dakika sonra sorun yokmuş gibi düzeliverir herşey. Neyse geçmiş olsun dostum

• arkadaşlar bu htc alakası yok..buradaki açgözlü bizim tüccarlarla alakası var..önce telefonmanyaklarını bir söğüçleyecekler sonra 999 tl fiyatları mazağalarda gösterecekler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.