Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada tek başlıkta toplayalım diye düşündük orada çok dağılmıştı.
  • Merhaba hocam tam aradığım konu bu :) böyle bir konu açtığınız teşekkür ederim ve sorularıma başlayayım , hocam öncelikle telefonumu çok seviyorum ama durmadan sol üste alan az diyor bunun sebebi nedir nasıl duzeltilebilinir ? Hocam telefonum LeeDroid yazılımı 2.2 versiyon var performans ida iyi yukseltmek iyi olur mu Birde Kendi evimde yükselebilir mıyım yoksa telefoncuya mi götüreyim ? Birde hocam battery çok erken bitiyor , galeri de albüm açabilir mıyım ? Sorularım bunlar cevaplarinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpscan

Merhaba hocam tam aradığım konu bu :) böyle bir konu açtığınız teşekkür ederim ve sorularıma başlayayım , hocam öncelikle telefonumu çok seviyorum ama durmadan sol üste alan az diyor bunun sebebi nedir nasıl duzeltilebilinir ? Hocam telefonum LeeDroid yazılımı 2.2 versiyon var performans ida iyi yukseltmek iyi olur mu Birde Kendi evimde yükselebilir mıyım yoksa telefoncuya mi götüreyim ? Birde hocam battery çok erken bitiyor , galeri de albüm açabilir mıyım ? Sorularım bunlar cevaplarinizi bekliyorum :)

Telefonunu root yap ve miui rom yüklemeni şiddetle tavsiye ederim bunu yapmak için başka sitelerede bakarak nasıl root edildiğini öğren ona göre adımları uygula

• Arkadaşlar desire hd ile desire bataryaları birbirine uyar mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

Merhaba hocam tam aradığım konu bu :) böyle bir konu açtığınız teşekkür ederim ve sorularıma başlayayım , hocam öncelikle telefonumu çok seviyorum ama durmadan sol üste alan az diyor bunun sebebi nedir nasıl duzeltilebilinir ? Hocam telefonum LeeDroid yazılımı 2.2 versiyon var performans ida iyi yukseltmek iyi olur mu Birde Kendi evimde yükselebilir mıyım yoksa telefoncuya mi götüreyim ? Birde hocam battery çok erken bitiyor , galeri de albüm açabilir mıyım ? Sorularım bunlar cevaplarinizi bekliyorum :)

Telefonunu root yap ve miui rom yüklemeni şiddetle tavsiye ederim bunu yapmak için başka sitelerede bakarak nasıl root edildiğini öğren ona göre adımları uygula

Tamam abi ama benim ki dediğim gibi LeeDroid peki yanlış birşey yaparsam makinaya bozulur senin Bana onerebilecegin bir site var mi ? Teşekkür .

• quote:

quote:

quote:

Tamam abi ama benim ki dediğim gibi LeeDroid peki yanlış birşey yaparsam makinaya bozulur senin Bana onerebilecegin bir site var mi ? Teşekkür .

Seninki leeDroid ise demekki root olmuşsun yoksa yükleyemezsin? Bi rom indirip recovery'den yükle olur miui rom yükle yukarda biz link falan paylaştık?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seninki leeDroid ise demekki root olmuşsun yoksa yükleyemezsin? Bi rom indirip recovery'den yükle olur miui rom yükle yukarda biz link falan paylaştık?

Abi çok teşekkür ederim peki bu miui nin özellikleri yazan bi türkçe sayfa var mi yani miui iyi mi ne faydaları var öğrenmek istiyorum .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abi çok teşekkür ederim peki bu miui nin özellikleri yazan bi türkçe sayfa var mi yani miui iyi mi ne faydaları var öğrenmek istiyorum .

öncelikle miui türkçe desteğini de barındıran ve içersinde çok yoğun program olmayan hafıf sade bir rom göselliğide aynı iphone tadında şu linkten gerekli türkçe içeriklerin fazlasına ulaşman mümkün

http://www.androiddevelopers-tr.com/Konu-desire-custom-rom-miui-1-8-26x-gb-2-3-5.html

• Hocam YouTube den baktım da evet dediğiniz gibi saf güzel ama iPhone gibi sonuçta biz desire yiz birçok yazılıma baktım da oxygen felan var ama hani bu LeeDroid aynı desire gibi bende böyle birşey arıyorum basit yine hızlı olabilir böyle bir öneriniz var mi ? Teşekkür ederim benle bu konuyu konuştuğunuz bide bir sorum var durmadan yetersiz alan diyor neden acaba oyunları hep Micro SD Ye atıyorum oysaki
  • quote:

Hocam YouTube den baktım da evet dediğiniz gibi saf güzel ama iPhone gibi sonuçta biz desire yiz birçok yazılıma baktım da oxygen felan var ama hani bu LeeDroid aynı desire gibi bende böyle birşey arıyorum basit yine hızlı olabilir böyle bir öneriniz var mi ? Teşekkür ederim benle bu konuyu konuştuğunuz bide bir sorum var durmadan yetersiz alan diyor neden acaba oyunları hep Micro SD Ye atıyorum oysaki

Hocam programın bir kısmı dahili hafızadan kullanım yapıyor o yüzden alan yavaş yavaş azalıyor yani tamamı gitmiyor SD karta bide bütün programlar gitmiyor ya sen bırak bence sense romla ugrasma miui en güzeli :-) ota güncelleme bile alıyor ve sürekli güncelleme yazıyorlar yani sil kaldır falan yapmana gerek kalmıyor
  • quote:

Hocam YouTube den baktım da evet dediğiniz gibi saf güzel ama iPhone gibi sonuçta biz desire yiz birçok yazılıma baktım da oxygen felan var ama hani bu LeeDroid aynı desire gibi bende böyle birşey arıyorum basit yine hızlı olabilir böyle bir öneriniz var mi ? Teşekkür ederim benle bu konuyu konuştuğunuz bide bir sorum var durmadan yetersiz alan diyor neden acaba oyunları hep Micro SD Ye atıyorum oysaki

hocam anladığım kadarıyla leedroid romu da kendin yüklemedin sanırım? eğer kendin yüklediysen diğer romları da genelde aynı şekilde yüklüyorsun. bir de kaç tane uygulama yüklü mesela? ayrıca hafıza kartınla ilgili bilgileri de yazarsan iyi olur
  • Evet ben yuklemedim hazıra kondum diyebilirim. Micro SD 2gb , uygulama dersek benim indirdigim Pes11 yüklü sadece ve fotograflarim var o kadar :)
  • quote:

Evet ben yuklemedim hazıra kondum diyebilirim. Micro SD 2gb , uygulama dersek benim indirdigim Pes11 yüklü sadece ve fotograflarim var o kadar :)

pes11 dışında yüklediğin uygulama yok mu? facebook, gmail uygulamaları falan rom ile birlikte geliyor hadi onları geçtim de başka hiç yüklü olan uygulama yok mu yani?

senin yapman gerekenler

1- deneyeceğin rom dosyasını indirmek.http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 burayı biraz takip etmen gerekiyor. burası kadar ayrıntılı türkçe kaynak da bulamazsın. burdan gözüne kestirdiğim bi romu indireceksin
    2- sd kartını bölümlemek. gparted ile yapacaksın bunu. youtube'da videoları falan da var. fat32 + ext4 alan oluşturacaksın. ama 2gb düşük baya. 1gb ext4 alana ayırsan geriye kalıyor 1 gb. daha yüksek kapasiteli kart almanı da önerimim imkanın varsa. bölümlendirme sırasında kartındaki tüm herşey gideceğinden bilgisayarına kopyalıyorsun kart içindekileri. yedek her zaman bulunsun.
    3-http://www.youtube.com/watch?v=ezxifioYYgU bu videoda gösterdiği gibi romunu yükleyeceksin sonra. bu videoda mesela bendekinden farklı bi recovery yüklenmiş. menüler farklı gibi olsa da yapılan işlemler aynı.

tabi ben bunları kabaca yazdım. çoğu rom bu şekilde yükleniyor. bazılarında farklı bi iki işlem belki yapmak gerekebilir. onları da 1. sırada yazdığım forumdan bakmak gerekiyor.

• Teşekkür ederim hocam dediğim gibi ben bu root olayından anlamadığım siz Bana bir tane önerinin ben onu yapayim . Teşekkür
  • quote:

Teşekkür ederim hocam dediğim gibi ben bu root olayından anlamadığım siz Bana bir tane önerinin ben onu yapayim . Teşekkür

aynı görüntüden şaşmayayım istiyorsan şunu önerimim:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633

indirmek için adresi de şuymuş:http://leedroid.ftp.rshost.eu/Bravo-ROMs/LeeDrOiD_HD_V3.3.3_GB-Port-R5-A2SD.zip

• Hocam bu Desire HD ama yine de indirdim yukleyecegim sorun olmaz değil mi benim için . Ben de ki HTC desire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bu Desire HD ama yine de indirdim yukleyecegim sorun olmaz değil mi benim için . Ben de ki HTC desire.

Desire HDden desirea port edilmiş bir romdur bahsettiğiniz leedroid HD.
  • Tamam hocam anladım.Tekrar teşekkür
  • arkadaşlar telefon için 2500mah pil sipariş ettim ebay dan bakalım 15 güne anca gelirmiş :D yetmiyor bana akşamı zor buluyorum valla :D
  • Google maps uygulamasini indiremiyorum market enabler kurduğum halde olmadı yardımcı olur musunuz??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.