Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sana mesaj attım fpscan sonra senden bana gelmedi birşey ?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318370

bunlar ne şimdi :) ben ikincisini yüklemiştim. ilkinde XD2SDX diye bişey demişler ama belki hafıza problemine çözüm oluyordur. şu an deneyemiyorum da akşam deniyecem. deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1318370

bunlar ne şimdi :) ben ikincisini yüklemiştim. ilkinde XD2SDX diye bişey demişler ama belki hafıza problemine çözüm oluyordur. şu an deneyemiyorum da akşam deniyecem. deneyen var mı?

ben daha hangisini yüklediğimin farkında değilim :) ilk linktekini yüklemişim ben. yeni versiyonunu indirim xd2sdx'i de yükleyip deniyeyim bakalım.

• selamlar.. miui rom kullanıyorum, google voice searh yüklü ve gayet güzel çalışıyor..
    fakat sesle "telefon araması" yaptıramıyorum.. özetle: kerem diyince kerem'i aramasını istiyorum?
    böyle bir özellik-app var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

ben sana mesaj attım fpscan sonra senden bana gelmedi birşey ?

Hocam galiba başkasına yazdınız ben face den de takip ediyorum ama gelmedi bir daha atar mısınız mesajınızi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

selamlar.. miui rom kullanıyorum, google voice searh yüklü ve gayet güzel çalışıyor..
    fakat sesle "telefon araması" yaptıramıyorum.. özetle: kerem diyince kerem'i aramasını istiyorum?

Hocam bende mıui kullanıyorum bugün fark ettim foto çekerken flash patlamıyor seninki nasıl bilgi verir misin 1.10.28 yüklü bende
  • runnymede romunun konusunda linki verilmiş ad2sdx sanırım yer sıkıntısını gidermek için yapılmış bir script. bazı yerleri tam olarak anlayamadım eğer böyle birşey ise ve yer sıkıntısı kalkıyorsa hemen yükleyebilirim romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

runnymede romunun konusunda linki verilmiş ad2sdx sanırım yer sıkıntısını gidermek için yapılmış bir script. bazı yerleri tam olarak anlayamadım eğer böyle birşey ise ve yer sıkıntısı kalkıyorsa hemen yükleyebilirim romu

yer sorunumu tamamen çözdü

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

runnymede romunun konusunda linki verilmiş ad2sdx sanırım yer sıkıntısını gidermek için yapılmış bir script. bazı yerleri tam olarak anlayamadım eğer böyle birşey ise ve yer sıkıntısı kalkıyorsa hemen yükleyebilirim romu

yer sorunumu tamamen çözdü

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

ayrıca maşallah nazar değmesin ama çok acayip akıcı şu an telefonum :) performansından çok memnunum. sense 3.0 romu falan hiç böyle kullanamamıştım :)

• Evet arkadaşlar. Runnymede 4.8 romu ile beraber ad2sdx zipini flaşlayın yer sorunu olmuyor. Kurulum şöyle olacak.

Hafıza kartı Fat 32+ Ext 4 olacak ( ext4 alanı 1gb'dan fazla yapın cunku rom dolduruyor 500 600 mb )
    Full Wipe
    Reset atıp romu kuracaksınız
    rom kurulduktan sonra reset istiyorya CWM'da. hemen reset atıp ad2sdx.zip'i flashlayacaksınız. Telefonu açmadan direk bunu flashlamanız lazım.
    Sonra normal açılışa devam edin
  • quote:

.
    .
    .
    ayrıca maşallah nazar değmesin ama çok acayip akıcı şu an telefonum :) performansından çok memnunum. sense 3.0 romu falan hiç böyle kullanamamıştım :)

evet htc sense 3.5te gerçekten iyi iş çıkarmış. sense 3.0 sensationda bile arayüzde takılmalar olurken sense 3.5te desireda bile takılma olmuyor (blissmode vs denedim).
  • tolgacem anlatıma linkler eklersen ilk sayfamıza koyalım diğer konu gibi darma dağın olsun istemiyorm.Kayda değer paylaşımlarımızı ilk sayfada toplayalım diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlarda paylaşmak istedikleri var ise buyursunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

selamlar.. miui rom kullanıyorum, google voice searh yüklü ve gayet güzel çalışıyor..

Hocam bende mıui kullanıyorum bugün fark ettim foto çekerken flash patlamıyor seninki nasıl bilgi verir misin 1.10.28 yüklü bende

ben de 1.10.28 kullanıyorum ve flash da bir sorun yok.. küçük şeyler bazen unutuyor insan, flash off değil değil mi ??

bu arada yukardaki sorunu tekrarlıyorum arkadaşlar:

• quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

tolgacem anlatıma linkler eklersen ilk sayfamıza koyalım diğer konu gibi darma dağın olsun istemiyorm.Kayda değer paylaşımlarımızı ilk sayfada toplayalım diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlarda paylaşmak istedikleri var ise buyursunlar

1- alpharev sitesinden cm7r2 hboot indirip yüklüyoruz
    2-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961 adresinden rom dosyasını (ben v4.7 yükledim, 4.8 çıkmış bugün) ve ad2sdx - flashable zip denen dosyayı indiriyoruz.
    3- full wipe seçeneği ile rom'u yükledikten sonra yeniden başlatmadan, üstüne bi de ad2sdx - flashable zip yüklüyoruz.

yeniden başlatıyoruz telefonu. ben böyle yaptım, sorunsuz çalışıyor ve gayet hızlı şu ana kadar. ben normalde hiç bi d2ext romu kullanamadım, bilmiyorum sd kartımla mı alakalı ama bu ad2sdx denen şeyi ilk defa görüyorum ve performans sorunu yaşatmadı şimdiye kadar. uygulamaları yüklerken her 50 uygulama yükledikten sonra bi yeniden başlatın telefonu demişler. ben 30 uygulamada bi yeniden başlattım.bir de ext alanı 1-2gb arası olsun ki bi işe yarasın demişler.

• quote:

tolgacem anlatıma linkler eklersen ilk sayfamıza koyalım diğer konu gibi darma dağın olsun istemiyorm.Kayda değer paylaşımlarımızı ilk sayfada toplayalım diye düşünüyorum.Tabi diğer arkadaşlarda paylaşmak istedikleri var ise buyursunlar

Runnymade 4.8 Android 2.3.5 + Sense 3.5 Beats Audio çalışıyor

-Gördüğüm artıları:

-En hızlı Sense romlarından biri.
    -Müzik çaları mükemmel. Ekolayzer ayarları, SRS ayarları ve dolby'nin yanında Beats Audio tam olarak çalışıyor.
    -Kamera kısmında ise mükemmel. HDR efekti, panaroma çekim, 12'ye yakın filtre ile çekim ve kamerayı en verimli şekilde kullanan romlardan biri.
    -Yenilenen internet tarayıcısı ve geliştirilmiş 3D grafik derken cihazın performansı ciddi ciddi artıyor.
    -İşlemciye giden voltajı ve içerisindeki başarılı kernel ile daha iyi overclock performansı.

Kurulum :

Runnymade Desire 4.8'de hafıza sorununu çözmek için XD2SDX sistemi geliştirilmiş. Bu sayede telefonunuzun hafızası, ext4 alanınız ile beraber gözüküyor.

İlk olarak hafıza kartınızı Fat 32 + ext 4 olacak şekilde yapılandırın. Ext4 alana 1GB'dan az vermeyin çünku 600'ünü rom kullanıyor.

Sonra ROM'u bu linkten indirin

http://www.multiupload.com/0TCAXWVERE

Cihaza Full Wipe yapın. Hafızada hiç birşey kalmasın ve indirdiğiniz romu cihaza flaşlayın.

Flaşlama işleminden sonra cihazı boot etmeyeceksiniz. Bu dosyayı indirip bunu hemen flaşlayacaksınız.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=767991&d=1320141140

Sonra cihazı başlatacaksınız. Pin kodunu girdikten sonra yine reset atın. Sonra cihaz acıldıktan sonra biraz bekleyin. ROM sorunsuz olarak kurulacaktır.

Standart HBOOT kurululara önermiyorum cunku bende standar HBOOT kurulu. Bazı sorunolar oluyor. CM7Hboot kurucam. o şekilde sorunsuz oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsima

quote:

ben de 1.10.28 kullanıyorum ve flash da bir sorun yok.. küçük şeyler bazen unutuyor insan, flash off değil değil mi ??

bu arada yukardaki sorunu tekrarlıyorum arkadaşlar:

youtube'da bi video izlemiştim, bulamadım şimdi. ama orada adam konuşarak veriyordu bu komutları. call kerem de mesela :) ama telefonun dilini türkçe ayarladıysan belki de call komutunu anlamayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

quote:

Runnymade 4.8 Android 2.3.5 + Sense 3.5 Beats Audio çalışıyor

-Gördüğüm artıları:

-En hızlı Sense romlarından biri.
    -Müzik çaları mükemmel. Ekolayzer ayarları, SRS ayarları ve dolby'nin yanında Beats Audio tam olarak çalışıyor.
    -Kamera kısmında ise mükemmel. HDR efekti, panaroma çekim, 12'ye yakın filtre ile çekim ve kamerayı en verimli şekilde kullanan romlardan biri.
    -Yenilenen internet tarayıcısı ve geliştirilmiş 3D grafik derken cihazın performansı ciddi ciddi artıyor.
    -İşlemciye giden voltajı ve içerisindeki başarılı kernel ile daha iyi overclock performansı.

Kurulum :

Runnymade Desire 4.8'de hafıza sorununu çözmek için XD2SDX sistemi geliştirilmiş. Bu sayede telefonunuzun hafızası, ext4 alanınız ile beraber gözüküyor.

İlk olarak hafıza kartınızı Fat 32 + ext 4 olacak şekilde yapılandırın. Ext4 alana 1GB'dan az vermeyin çünku 600'ünü rom kullanıyor.

Sonra ROM'u bu linkten indirin

http://www.multiupload.com/0TCAXWVERE

Cihaza Full Wipe yapın. Hafızada hiç birşey kalmasın ve indirdiğiniz romu cihaza flaşlayın.

Flaşlama işleminden sonra cihazı boot etmeyeceksiniz. Bu dosyayı indirip bunu hemen flaşlayacaksınız.

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=767991&d=1320141140

Sonra cihazı başlatacaksınız. Pin kodunu girdikten sonra yine reset atın. Sonra cihaz acıldıktan sonra biraz bekleyin. ROM sorunsuz olarak kurulacaktır.

Standart HBOOT kurululara önermiyorum cunku bende standar HBOOT kurulu. Bazı sorunolar oluyor. CM7Hboot kurucam. o şekilde sorunsuz oluyor.

evet sense romlar çok iyi bende şu anda miui rom kullanıyorum şarjı iyi gidiyor diye 2500 mah pil sipariş ettim bakalım beklediğim performansı alırsam bende bu roma geçerim ya ben hafıza kartımın class kaç olduğunu nasıl öğreneceğim ?? daha önce d2ext rom yükledim ama telefon dehşet derecede kasıldı kaldı şaşırdım kartdan dolayı heralde ??

• Arkadaşlar sdcard'ta ext4 bölümü ile beraber rom yükleyenlerin yurtdışı sitelerde de sdcard ile ilgili problemleri oluyor. Sorun yaşamayanların çoğunluğu sdcard olarak Transcend class 6 kullanıyor. Yüklediğiniz romla ilgili sorununuz varsa sdcardınızı değiştirmeyi bir düşünün. Transcend dışındaki markalarda da sorun olmayabilir ama denemeniz lazım.
  • runnymede romunu kurdum ilk önce 4.9u kurdum marketten hiçbirşey yükleyemedim sürekli force close uyarısı veriyordu 2-3 farklı uygulamadanda aynı hataları aldım. sonra 4.8i kurdum 5-6 uygulama yükledim ve aynı hatayı aldım. telefonu kapatıp açtım 2 uygulama yükledikten sonra aynı hatayı aldım. bu tür bir sorunla karşılaşan var mı? birde romlarda daemon toolstan 119... mhzyi seçince hata veriyor ve telefonu kapatmak zorunda kalıyorum böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • s-off olmadığı için ben romu yüklemedim ama rom'un sayfasında ekte market 2.3 vardı onu yükleyip denedin mi legendaddy?

Bu arada rom ilk sayfaya taşındı tolgacem ve halbarad'a teş. ederim.

Hafıza kartı sorunlarını halbarad ile önceki başlıkta konuşmuştuk bizim anladığımız kadarı ile class10 kartlarda sorun veriyor izahıda yazma okuma hızlarının yüksek olmasından kaynaklanan senkron sorunları diye düşünüyoruz.Class6 olan hiç bir kartta henüz sorun yaşayan etrafımda da olmadı hatta geçen gün arkadaşıma alırken söyledim aynı şeyleri ve class6 aldık onada,bu aynı eski bir bilgisayara ssd takmak gibi bir şey bilgisayarın kapasitesi o kadar okuma yazmaya izin vermiyorsa doğal olarak hızlancağı yerde hata ve sorunlar çıkaracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 2 Kasım 2011; 7:54:36 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.