Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yardıma ihtiyacım var htc desire cihazımda tek bi derdim var anlayamadıgım cözemedigim ustadlardan yardım bekliyorum
    cihazım sadece ve sadece mobil şebekeden baglandıgımda bi süre sonra reset atıyor edge ile baglı oldugumda 3g ye nazaran biraz daha fazla baglı kalabiliyorum
    en fazla 10 dk sonra maalesef degisen bişey olmuyo sonuc yine reset yine hüsran en kalın oyunlarda ısınma da olsa reset olmuyor wifi den baglı oldugumda
    dosya bile indirsem butun gun film izlesem hiç sorun yok tıkır tıkır
    belki kullanmıs oldugum rom dan dedim stok rom 2.2 den 2.3 güncellemesi yaptım sorun devam etti stok romdan vazgecip custom romlara gectim
    denemedigim rom kalmadı diyebilirim sorunum düzelmedi tuttum bi umutla sim kartım 64kb acaba ondan mı deyip 128 kb ardından 256 kb gectim o da kar etmedi
    uzun lafı kısası en baba oyunlarda reset atmıyor wifi den dosya cekip tum gun film izlesem reset atmıyor
    mobil sebekede(turkcell hattım var) 3g 4 dk edge de 10dk olmadan basıyor reseti ayarlarımdan sürekli mobil veriyi etkinleştir off halde
    3 aydır arastırmadıgım site okumadıgım yazı kalmadı konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
    2gb internet paketim var doya doya kullanmak nasip olmadı cihazdan sogudum

bu arada arkadasımın htc desire cihazında da denedik mobil sebeke kullanımı onda da 10 dk olmadan bastı reseti
    desire in kronik rahatsızlıgımı yoksa çözüm var mı lütfen bilgi verin hepten sogudum cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: arsima

arkadaşlar telefon için 2500mah pil sipariş ettim ebay dan bakalım 15 güne anca gelirmiş :D yetmiyor bana akşamı zor buluyorum valla :D

boyutları nasıl pilin? mesela 3500mAh olanı vardı sanırım ama normalde kalın bi pildi. arka kapak yolluyorlardı yanında bi de. telefon kalınlaşıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

arkadaşlar telefon için 2500mah pil sipariş ettim ebay dan bakalım 15 güne anca gelirmiş :D yetmiyor bana akşamı zor buluyorum valla :D

boyutları nasıl pilin? mesela 3500mAh olanı vardı sanırım ama normalde kalın bi pildi. arka kapak yolluyorlardı yanında bi de. telefon kalınlaşıyordu :)

arkadaşım pilin kalınlığı aynı aslında bende ilk başta kalın olan 3500 mah olandan alacaktım telefonun şekli hep bozuluyor diye biraz daha araştırdım baktım aynı boyutlarda 2430mah olanını buldum biraz daha bakındım 2500mah olan bi pil buldum reklam olur mu bilmiyorum ama buyrun link :D

http://www.ebay.com/itm/260868275466?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: diablque

Arkadaslar yardıma ihtiyacım var htc desire cihazımda tek bi derdim var anlayamadıgım cözemedigim ustadlardan yardım bekliyorum
    cihazım sadece ve sadece mobil şebekeden baglandıgımda bi süre sonra reset atıyor edge ile baglı oldugumda 3g ye nazaran biraz daha fazla baglı kalabiliyorum
    en fazla 10 dk sonra maalesef degisen bişey olmuyo sonuc yine reset yine hüsran en kalın oyunlarda ısınma da olsa reset olmuyor wifi den baglı oldugumda
    dosya bile indirsem butun gun film izlesem hiç sorun yok tıkır tıkır
    belki kullanmıs oldugum rom dan dedim stok rom 2.2 den 2.3 güncellemesi yaptım sorun devam etti stok romdan vazgecip custom romlara gectim
    denemedigim rom kalmadı diyebilirim sorunum düzelmedi tuttum bi umutla sim kartım 64kb acaba ondan mı deyip 128 kb ardından 256 kb gectim o da kar etmedi
    uzun lafı kısası en baba oyunlarda reset atmıyor wifi den dosya cekip tum gun film izlesem reset atmıyor
    mobil sebekede(turkcell hattım var) 3g 4 dk edge de 10dk olmadan basıyor reseti ayarlarımdan sürekli mobil veriyi etkinleştir off halde
    3 aydır arastırmadıgım site okumadıgım yazı kalmadı konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
    2gb internet paketim var doya doya kullanmak nasip olmadı cihazdan sogudum

bu arada arkadasımın htc desire cihazında da denedik mobil sebeke kullanımı onda da 10 dk olmadan bastı reseti
    desire in kronik rahatsızlıgımı yoksa çözüm var mı lütfen bilgi verin hepten sogudum cihazdan

iki kişidede rastlanması gerçekten ilginç ben öyle birşeye hiç rastlamadım bazen benim telefonda kapatıp açıyor kendini ama ben miui beta rom kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum arkadaşındada yaşamışsan birde başka bir hat takıp denemeni önermekten başka çare yok acaba telefondan mı yoksa gerçekten turkcell sim den kaynaklı mı ?? arkadaşının telefonununa senin hattı takıp mı denediniz nasıl yaptınız ?

• arkadasımın desire cihazında da benim turkcell hattı takıp denedik ( internet paketim oldugu için)
    turkcell şebeke kalitesi malumunuz yurdum şartlarında önde gelenlerdendir
    turkcell teknoloji merkezi ile de görüstüm acaba sizin sim cardlarla veya şebeke sisteminizle alakalı
    olabilir mi ? ilk kez bu tarz bi durumla bizi arayan siz oldunuz dediler
    en kısa zamanda başka operator hattı takıp denemek son deneyim olacak
    eger bu olay turkcell den kaynaklıysa operatormu degistirecez ! bu da ayrı mevzuat
  • quote:

Hallettim arkadaşlar maps işini

nasıl? ben de baktım markete, yoktu google maps. zamanında applanet açıkken indirdiğim bi dosya var ama güncel değil tabi. tee 1 sene olacak neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbarad

quote:

Hallettim arkadaşlar maps işini

nasıl? ben de baktım markete, yoktu google maps. zamanında applanet açıkken indirdiğim bi dosya var ama güncel değil tabi. tee 1 sene olacak neredeyse

valla google maps yazdım başka bir harita programına tıkladım sonra o programın sayfasında asıl haritalar programını gördüm altta öneriler falan oluyor ya orada ??
  • quote:

arkadasımın desire cihazında da benim turkcell hattı takıp denedik ( internet paketim oldugu için)
    turkcell şebeke kalitesi malumunuz yurdum şartlarında önde gelenlerdendir
    turkcell teknoloji merkezi ile de görüstüm acaba sizin sim cardlarla veya şebeke sisteminizle alakalı
    olabilir mi ? ilk kez bu tarz bi durumla bizi arayan siz oldunuz dediler
    en kısa zamanda başka operator hattı takıp denemek son deneyim olacak
    eger bu olay turkcell den kaynaklıysa operatormu degistirecez ! bu da ayrı mevzuat

yani eğer sorununu halledecekse operatör değişmek artık orası sana kalmış ama birde htc nin teknik servisi görsün belki bilindik birşeydir ama ben hattan olduğunu düşünüyorum
  • benim desire vodafone cihazı degil ingiltere çıkışlı amoled ekran türkiye de garantisi gecmiyor
    baska operator hattı deneyip sonucuna bakıcam artık sonrasını da dusunucez
    arsima cok tesekkur ederım ilgilendigin icin
  • quote:

benim desire vodafone cihazı degil ingiltere çıkışlı amoled ekran türkiye de garantisi gecmiyor
    baska operator hattı deneyip sonucuna bakıcam artık sonrasını da dusunucez
    arsima cok tesekkur ederım ilgilendigin icin

ne demek önemli değil sonucu buraya paylaşırsan sevinirim nedenmiş bende merak ettim
  • XDA'de bir rom buldum kullanıyorum. HTC Desire'ı satacaktım vazgeçtim. O kadar söyliyim sizlere.

HTC Sense 3.5 ve Android 2.3.5'den oluşuyor. HTC'nin yeni telefonu Runnymade'den çevrilme bir rom. Anormal hızlı ve akıcı. geçiş efektleri ise mükemmel.

Kameraya HDR, Panaroma, gece görüşü gibi bir sürü şey ekleniyor ve kamerası mükemmel çekmeye basladı. Şiddetle tavsiye ediyorum ve size linkini atıyorum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1315961

konu bu arkadaşlar.
    Şu an tek sıkıntım cihazın ROM'u 300 küsür megabyte. Kurulum sonrası hafıza sıkıntısı cekiyorum. 7.5 GB Fat 32 + 512mb ext 4 şeklinde hafıza kartım ama sanki o ext4 bir şekilde işlevsiz kalıyor gibi. Vipe yapmadık diyemidir bilemedim ama cihazım S OFF değil yani onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Şu hafıza işini çözersem mis olacak

• süper beklediğim romdu bu beats ekli ve ciddi şekilde mp3 dinlerken farkediyor.bugları vardı şu anda bilinen buglar diye bir başlık yok demekki düzeltmişler kerneli.s-off istiyor olabilir bu rom 300mb romsa zaten recoveryde 145mb 445mb yapar toplamda rom kurulumdan sonra biraz daha şişicektir ki bu da hafıza sorunu demek oluyor.a2sd ++ rom zaten.Gömülü gelen uygulamalarıda tabi s-off olmadığı için kaldıramıycaksın,aslında cache'i de sd ye taşısa belki çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaShErE

süper beklediğim romdu bu beats ekli ve ciddi şekilde mp3 dinlerken farkediyor.bugları vardı şu anda bilinen buglar diye bir başlık yok demekki düzeltmişler kerneli.s-off istiyor olabilir bu rom 300mb romsa zaten recoveryde 145mb 445mb yapar toplamda rom kurulumdan sonra biraz daha şişicektir ki bu da hafıza sorunu demek oluyor.a2sd ++ rom zaten.Gömülü gelen uygulamalarıda tabi s-off olmadığı için kaldıramıycaksın,aslında cache'i de sd ye taşısa belki çözülebilir.

başlığında şunları yazmış

bugs what i found:
    Skin preview *USE LIST/GRID VIEW*
    HTC Wall
    Camcoder FC after playing preview (go to gallery after you record something)
    No weather in dockmode i removed it(it was FC with weather) so now whe can use it

dün gece miui romdan bu roma geçtim. özlemişim htc sense'i :) daha tüm uygulamalarımı geri yüklemedim ama yer sıkıntısı çekmiyecem gibi görünüyor şimdilik. 720p video kaydı yaptım, fena değil. takılma falan yok. yalnız mp4 formatında kaydet seçeneği seçmeme rağmen 3gp formatında kaydediyor videoları.ilk kullanımım şimdilik böyle

• bende o romu yüklemiştim gerçekten hızlı ve güzel bir rom ama hafıza sorunu çektiğim için revolutiona döndüm. hafıza sorunu bir şekilde aşılabilirse muhtemeln uzun bir süre o romu kullanabilirim.
  • Hafıza sorunu için çalışıyorum

1gb ext4 yaptım 128mb swap yaptım
    recoveryde mount ettim ama hala hafıza şişiyor. Kullandığım en iiyi rom ama hafızayı düzeltemedim. özellikle kamerayı çok iyi kullanıyor. Beats audio ve sense arayüüzündeki kasılmaları kesmesi de ayrı bir güzel.

Şu hafıza sorununna bir çare bulalım arkadaşlar ? bir de birşey soracagım.

cm7 kurulumu ne oluyor ? ads2 den ne farkı var =
  • cm7r2 hboot var. hbootu değiştiriyorsunuz. cm7r2 hbootuna yüklenen uygulamalar rami daha az kullanıyor size daha çok yer kalıyor. hboot değiştirmeniz için cihazı s-off yapmanız gerekiyor. hboot diye ararsanız daha fazla bilgi bulursunuz ben değiştirmediğim için çok şey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

cm7r2 hboot var. hbootu değiştiriyorsunuz. cm7r2 hbootuna yüklenen uygulamalar rami daha az kullanıyor size daha çok yer kalıyor. hboot değiştirmeniz için cihazı s-off yapmanız gerekiyor. hboot diye ararsanız daha fazla bilgi bulursunuz ben değiştirmediğim için çok şey bilmiyorum.

Bilgi için teşekkürler hocam.
    Ben bu ext4 bölümü, telefonun kendi hafızasına nasıl dahil ederim ? öyle yapanlar var ama nasıl yapaagımı bilmiyorum
  • http://www.ctrlpda.com/

Burada tüm detaylı bilgi mevcut arkadaşlar root ve s-off yapma ile alakalı
  • Hocam ben de bu dediginiz ROM u yükleyeceğim fakat ROM yukleme adına tek birşey bilmiyorum :S birisi Bana yardım edebilir mi bu ROM u yüklemek için aslında tolgacem e kaç gündür mesaj atıyorum mesajlara cevap bekliyorum :;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.