arkadaşlar htc desire avea 3g üzerinden internete girmek istiyorum..ayarlarını bulmadım...kullanan var mı?
ben de yapamadım bitürlü, yok mu bilen??
ahanda buldum
Android Telefonlar İçin Turkcell Avea Vodafone İnternet ve MMS Ayarları
İnternet ve MMS için öncelikle telefonunuzun ayarlarını aşağıdaki şekilde değiştiriniz.
1 - Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Mobil ağlar a girin Veri dolaşımını aktifleştirin
2- Ayarlar > Kablosuz ve ağlar > Mobil ağlar > Erişim Noktası Adları na girin. MENÜ tuşuna basın ve Yeni APN seçeneğine dokunun. Daha sonra aşağıdaki gibi ayarları yapın.
3- Kullandığınız öperatöre göre internet ve mms ayarlarının ikisini de telefonunuza tanımlayınız.
Not : Yaptığınız ayarların etkin olabilmesi için ya telefonunuzda uçuş modunu aktifleştirip tekrar devredışı bırakın ya da telefonunuzu yeniden başlatın.
Android İşletim Sistemi İnternet ve MMS Ayarları - APN (Access Point Names) :
Not : Çift tırnak işaretleri olmadan girilmelidir.
2 gündür internete giremedim yaa. sadece wi-fi ile giriyordum. kendiliğinden gitti 3g bir dahada gelmedi :) bi sıkıntı war ama anlamadım. saol sayende hallettim...
teşekkürler sayenizde one x e 3 g ayarlarını yaptım.
Arkadaşlar ben yukarıdaki ayarları yaptım olmadı sonrasında Ayarlar/Kablosuz özelliği ve ağlar/Mobil şebekeler/Şebeke Modu/GSM-WCDMA otomatik seçeneğini aktifleştirdim oldu. Bilginize
bende hala sorun var :S yapıyorum bunları fakat girmiyo :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme