Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu aldım alalı pek mutlu olamadım. Satın alırken yeni sürüm android olması, kompaktlığı ve güzel ekranı etkiledi beni ve açık konuşmak gerekirse o paralara da başka güzel telefon bulamadım samsung da almak istememiştim.

Mutsuzluğun sebebi sanırım telefonun yavaşlığı. Evet saçmasapan bir şekilde 512 mb ram'in sürekli 60-70-80mb 'ı boş kalıyor. Sürekli saçma sapan uygulamalar açık kalıyor. Bu telefonun değil işletim sistemi android'in saçmalığı sanırım. Ayrıca kamerada komik bir şekilde fokus yok. Kaç sene öncesinin telefonu wildfire s'te bile bu varken desire c'de neden yok anlamadım.

Onun dışında gerçekten kullanışlı bir telefon. Müzik kalitesi çok iyi. İyi bir EQ programı ve kulaklık ile iPod'ları sollar geçer.

Siz siz olun düşük sistemli android telefon almayın. Paranız varsa güçlü bir telefon alın, yoksa hiç bulaşmayın. Ben ettim siz etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: svastika94

Ekran kapalı olunca hiçbir yerden bildirim gelmiyor, tüm ses ve titreşim açık olduğu halde. Sorun nedir?

Menü - Ayarlar — Hesaplar ve Eşitleme Otomatik eşitlemeyi aç ve bildirim gelmesini istediğin örneğin Facebook Twitter senkronizasyonu aç

Biliyorum bunu ama asıl demek istediğim, mesaj(sms) falan gelmiyor, arayanı kayıtlı olduğu halde göstermiyor. Bazende aramış olsanız bile, telefon çalmıyor. Senkron açık olsa bile, herhangi bi uyarı gelmiyor, fb mesaj, twitter dm gibi.
  • mesaj gelince ekran ışığı yanmıyor. bunu açmanın yolu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIF

quote:

Orijinalden alıntı: akindofmagic

quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: Juggernaut06

Bizim sorumuz da desire c nın NFC sini nasıl aktifleştircez ?

Ayarlara girin kablosuz ve ağlar başlığının altında "daha" kısmı var orayı tıklayınca göreceksiniz nfc yi.

hocam cevaplarsanız sevinirim. ilk 6 saat şarj ettikten sorna kurulumu nasıl yapmalıyım, ilk ayarlamam gerekenler neler? şu özellik default olarak şöyle gelmiştir, düzelt falan diyeceğiniz şeyler var mı?

Altı saat sarj et neymiş ya onlar 2000'de kaldı artık böyle şeyler yok birde gelir gelmez arama yap sensörünü test et çünkü bazılarında sensör sorunlu oluyor yazılım güncellemelerini kontrol et takıldığın birşey olunca sor.

Alıntıları Göster
    Altı saat sarj et neymiş ya onlar 2000'de kaldı artık böyle şeyler yok birde gelir gelmez arama yap sensörünü test et çünkü bazılarında sensör sorunlu oluyor yazılım güncellemelerini kontrol et takıldığın birşey olunca sor.

"arama yap sensörü" nasıl test ediliyor.

• Telefonla konuşurken test edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda arama sürelerini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: svastika94

Ekran kapalı olunca hiçbir yerden bildirim gelmiyor, tüm ses ve titreşim açık olduğu halde. Sorun nedir?

Menü - Ayarlar — Hesaplar ve Eşitleme Otomatik eşitlemeyi aç ve bildirim gelmesini istediğin örneğin Facebook Twitter senkronizasyonu aç

Dediğini biliyorum, ama sorun o değil misal mesaj geliyor bana herhangi bir ses falan gelmiyor. Arayan oluyor çalmıyor telefon. Servise verdim hala aynı.
  • telefonumu fabrika ayarlarını geri yükledim fakat şimdi yazılım günlemelerini kısmına girince hiçbir güncelleme yok diyor
    sürüm 2.00.1132.4 de kaldım
    htc yi aradım bu sürümün son olduğunu söylediler doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 3 Nisan 2013; 17:53:52 >
  • Telefonu geçen ay aldım fakat bazı sorunlar var.
    1- Rehberdeki kişlere atamış olduğum zil sesleri, telefon açılıp kapandığında sıfırlanıyor. Tek tek bunları her seferinde ayarlamak can sıkıcı.
    2- Hızlı aramaları ayarlıyorum fakat tel. açılıp kapandığında bunlarda yok oluyor.
  • Selam arkadaşlar,

Telefonu 2 haftadır kullanıyorum,bazı tuhaflıklar yasıyorum,bunu nasıl çözebılırım?

1: telin zil sesini old phone yaptıgımda,arandıgımda sankı tel patlayacakmıs gıbı cok hızlı calıyor,normalde bu ses yavas yavas calıyor menude dınlerken.
    2: zil sesini herhangi bır sarkı yaptıgımda da,benı aradıklarında 2 kez sarkıyı duyuyorum,yani arandıgımda sarkı önce baslıyor,sonra tekrar baslayarak 2sı bırden devam edıyor:))yankılı bırses olusuyor bu durumda.
    3: radyo ayarlarını nasıl yapıyorum,otomatık degılde kendım manual ayarlayarak,kaydetmek ıstıyorum ve cekım kalıtesı benımkınde cok ıyı degıl,herkeste bu sorun aynımı.
    4: ve son olarak rehberde,son aramalara vs.gırerken tus takımı otomatık cıkıyor,bunu engelleyebılıyomuyuz,ben kaydetme yaptıgımda cıksın sadece..

Cevap verebılırsenız sevınırım.

Syg.

• cevap veren yokmu arkadaslar ,bu sorunu sadace benmi yaşıyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurtuna

Selam arkadaşlar,

Telefonu 2 haftadır kullanıyorum,bazı tuhaflıklar yasıyorum,bunu nasıl çözebılırım?

1: telin zil sesini old phone yaptıgımda,arandıgımda sankı tel patlayacakmıs gıbı cok hızlı calıyor,normalde bu ses yavas yavas calıyor menude dınlerken.
    2: zil sesini herhangi bır sarkı yaptıgımda da,benı aradıklarında 2 kez sarkıyı duyuyorum,yani arandıgımda sarkı önce baslıyor,sonra tekrar baslayarak 2sı bırden devam edıyor:))yankılı bırses olusuyor bu durumda.
    3: radyo ayarlarını nasıl yapıyorum,otomatık degılde kendım manual ayarlayarak,kaydetmek ıstıyorum ve cekım kalıtesı benımkınde cok ıyı degıl,herkeste bu sorun aynımı.
    4: ve son olarak rehberde,son aramalara vs.gırerken tus takımı otomatık cıkıyor,bunu engelleyebılıyomuyuz,ben kaydetme yaptıgımda cıksın sadece..

Cevap verebılırsenız sevınırım.

Syg.

valla ben aldığım gün çok kurcaladım biraz yavaş geldi ama dediğin sorunlara denk gelmedim 3-4 gün sonra orjinal romu değiştim, kullandığım rom da da öyle bişeler yaşamadım, bu cihazı root yapıphttps://www.dropbox.com/s/81dri3tymi9yu7w/boot.img bu kerneli yüklemedikten sonra bir işe yaramıyor, fakat bu karnel harbi çok iyi, bun yanına rom olarak da en sade, stabil ve hızlı rom olarak da "Revolution Rom, Super stripped edition v2.2" romu yüklü bende. onu da buradan indirebilirsinhttp://www.barbrick.com/revolution/Superstripped/ReVoluTioN_Super_Stripped_v2.2.zip

• Desire C için SOn romlr Burda
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1989

ReVoluTioNMoD v3.5 ve Revolution Rom Sense Edition v3.1 da cıkmıs
  • Peki islemci ile oynamis oluozmu bu romlari yukleyince yani islemci hızını arttırabiliozmu ben pek bilmiomda bu rom islerini

• evet 600 mhz > 823 mhz
  • kardes peki tel performansında ne kadar artma oluyo bide ısınma oluomu telde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

kardes peki tel performansında ne kadar artma oluyo bide ısınma oluomu telde ?

Performansta artış olur ama bu oc olayı pilin dah hızlı tükenmesine sebep olur.

• Pil konusu onemli degil eger performansta gozle gorulur bi artis olup cpu ya bi zararı yok sa bu islemin bnde bi 750mhz falan yaparım acaba tel çok ısınırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: atp96

Pil konusu onemli degil eger performansta gozle gorulur bi artis olup cpu ya bi zararı yok sa bu islemin bnde bi 750mhz falan yaparım acaba tel çok ısınırmı?

tel de ısınma yok zaten ekranı küçük olduğu için pili fazla gidiyodu sonuçta hergün eve gelip şarj ete imkanın varsa pili hiç takmaya gerek yok, oyun konsolu gibi kullanırsan tabi biyere kadar :) performans olarak gözle görülür fark var, fakat sadece overclock ile değil bence benim kurduğum süper striped rom da iyi ce hafifletilmiş rom şöyle düşünün windowsun da modifiyelileri var ve perforans için gereksiz şeyler çıkarılmış olan windows sürümleri gibi kullandığım rom. telefon canavar gibi oldu sonuçta bu paraya alınabilecek bir telefondan daha fazlası beklenemez, 750 mhz ile uğraşma zira ben daha da arttırmayı düşünüyorum bence altından kalkar, benchmarkda stok rom ve overclocksuz 3390 puan almıştım sonra işlemleri yapıp tekrar benchmark yaptım 4793 puan aldım, Galaxy S3'ün 19000 lik puanı yanında komik kalıyor ama elde olan bu :)
    karnel burada ki konuda 823 değil 828 mhzymiş yanlış yazmışımhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192750

direk linki de buhttp://www.barbrick.com/revolution/Kernels/828mhz%20at%2007.04.13/boot.img

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_95 -- 22 Nisan 2013; 0:14:05 >

• Benim tel antutudan 3719 aldı en yüksek en düşükte 3512 almisti o sürekli deisio o puan her neyse ama 500 liralık alınabilecek en ii tel bence 500tl lik dier tellerden fazla bisey beklemeyin bence telefonda stabillik isteyen gider ios tel alır çünkü android bi defa stabil değil s3 de falan bile takılmalar oluo bence tel bi kac eksigi dışında parasının hakkını verio hocam bide bu rom isini nasil yapcaz ayrıntılı bi sekilde anlatabilirmisin vaktiniz varsa ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.