Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albay_alpay

Daha yeni dikkatimi çekti, telefon şarja takılıyken çağrı geldiğinde kim olduğu görünmüyor. bu herkeste böyle mi arkadaşlar?

Aynı sorun bendede var ama ayarlar>ekran>uyanık kal var orda isaretle onu sorun kalmaz sarj olurken uyku moduna girmio boylece sorun hallolur ama htc ye bildirmenin bi yolu yokmu bu sorunu acaba rom yuklersek duzelir belki ama bn boyle yapiom sorun olmuo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

quote:

Arkadaslar ben bu telefonu nasil usb ile modem olarak kullanirim pc suite denedim olmadı

Htc Sync kullarak işlemini yapabilirsin

Hocam indirdim ama sadece dosya transferi yaptırıyor

HTC cihazınızda veri bağlantısının açık olduğundan emin olun.
    Sağlanan USB kablosunu kullanarak HTC cihazınızı bilgisayara bağlayın.
    Bir bağlantı türü seçin ekranında USB bağlantısı seçeneğini belirleyip Bitti öğesine dokunun.

Hocam deniyorum olmuyor acaba daha önce denedinız mi siz veya ben mi yanlis htc sync yi indırdim

zamanında denemiştim. Telefonu sattım şimdi tam yardımcı olamayacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muran87

arkadaşlar telefonu 2 gün önce electroworlden aldım, fakat şöyle bir sorunum var, telefon uyku moduna girdiği zaman üstteki açma kapama tuşuna dokunmama rağmen ekran gelmiyor, hatta şöyle söyleyeyim telefona çağrı yaptığımız zaman telefon çalıyor fakat ekran yine gelmiyor karanlık bir şekilde sadece ses var, bataryasını bi kaç kez çıkarıp taktıktan sonra düzeliyor. Sizce bu sorun yazılımsal bi sorunmu ne yapmam gerekir ?

Sürekli olan bişey değil tabiki fakat 2 gün gibi kısa bir sürede en az 3 kere başıma geldi

arkadaşlar merhaba, yukardaki yazıyı yazmamdan itibaren neredeyse 8 ay geçmiş, bu sekiz ay içerisinde telefon 3 kez teleservice'e gitti geldi, fakat sorunu çözemediler. Sürekli olan bir sorun olmadığından dolayı önceleri pek önemsemedim, fakat şuanda cihazı değişim yaptırmak istiyorum. HTC müşteri servisiyle görüştüm 4.kez servise gönderirken değişim talebinde bulunabiliyormuşuz. İnş telefonuma değişim kararı çıkar ve bi an önce yeni cihazı temin edip bana yollarlar.

Fakat bu Teleservice denen firma tam bir fiyasko, ne yetkili biriyle görüştürüyorlar ne de çağrı merkezi elemanları bi açıklamada bulunuyor. Zaten nette biraz araştırırsanız hakkındaki şikayetleri görebilirsiniz. Umarım burdaki arkadaşların hiçbiri bu servisle muhattap olmak zorunda kalmaz çünkü adamı sinir hastası yaparlar. Sırf bu servis yüzünden HTC'den soğudum. Kesinlikle bir daha ne bi HTC cihaz alırım ne de yakınlarıma aldırtırım.

• arkadaşlar bende bu telefonu bu gun aldım telefonun görüntüsü sesi kamerası falan bana göre gayet iyi ama bu ilk android telefonum bundan önceki telefonumda dandikten kamerasız bişeydi siz düşünüz artıK:D dolayısıyla androidle ilgili bişey bilmedimden telefondan da pek bişey anlamıyorum umarım öğrenirim .. mesela şunu merak ediyorum android market mi ne varmışş. ben telefonumda bulamadım onu oyun falan yüklemek istiyorum nasıl yapıcam vede bunun için kontör gidiyor mu ? cevaplarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alliswell*

arkadaşlar bende bu telefonu bu gun aldım telefonun görüntüsü sesi kamerası falan bana göre gayet iyi ama bu ilk android telefonum bundan önceki telefonumda dandikten kamerasız bişeydi siz düşünüz artıK:D dolayısıyla androidle ilgili bişey bilmedimden telefondan da pek bişey anlamıyorum umarım öğrenirim .. mesela şunu merak ediyorum android market mi ne varmışş. ben telefonumda bulamadım onu oyun falan yüklemek istiyorum nasıl yapıcam vede bunun için kontör gidiyor mu ? cevaplarsanız çok sevinirim.

googleplay den ücretsiz şeyleri indir

yüklüdür telde.

keşke internette alışveriş yapsanız da 550 gibi para çıkarmışken cepten s3mini alsanız bunu almak yerine. o daha güçlü. iphone 4 le eş

neyse güzel tel yinede. güle güle kullan. görev yöneticisine girip açık uygulamaları temizle demeyi unutma kasarsa ;)

bide bellek kartına taşınabilen uygulamaları tel hafızasında tutma. uygulamaların içine girince seçeneklerde görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

Orijinalden alıntı: alliswell*

arkadaşlar bende bu telefonu bu gun aldım telefonun görüntüsü sesi kamerası falan bana göre gayet iyi ama bu ilk android telefonum bundan önceki telefonumda dandikten kamerasız bişeydi siz düşünüz artıK:D dolayısıyla androidle ilgili bişey bilmedimden telefondan da pek bişey anlamıyorum umarım öğrenirim .. mesela şunu merak ediyorum android market mi ne varmışş. ben telefonumda bulamadım onu oyun falan yüklemek istiyorum nasıl yapıcam vede bunun için kontör gidiyor mu ? cevaplarsanız çok sevinirim.

googleplay den ücretsiz şeyleri indir

yüklüdür telde.

keşke internette alışveriş yapsanız da 550 gibi para çıkarmışken cepten s3mini alsanız bunu almak yerine. o daha güçlü. iphone 4 le eş

neyse güzel tel yinede. güle güle kullan. görev yöneticisine girip açık uygulamaları temizle demeyi unutma kasarsa ;)

bide bellek kartına taşınabilen uygulamaları tel hafızasında tutma. uygulamaların içine girince seçeneklerde görürsün

teşekkürler sanırım android market google play olmuş:D neyse şuan şarja taktım dolunca bakacağım s3 miniyi çok istemiştim boyut olarak özellik olarak falan ama 750- 800 civarında görüyordum hep . htc yi 500e aldım 250-300 tl arası farkta öğreci olduğum için etkiliyor biraz açıkçası..

kasarsa dediğini yapacağım sağol:) he bide google play da hesap açmak gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alliswell* -- 18 Mayıs 2013; 18:40:28 >

• google play kullanmak için gmail hesabı gerekiyor
  • Brightmobil.com dan 363 liraya siparis verdim yarın elimde olucak ilk android telefonum

• arkadaslar gelen aramalada çıkan android robot resmini nasıl kaldırabilirm ve rehberdeki kişilere nsıl resim ekleyebilirm.birde güncellemleri nasıl kapatabilirim yada manuel hale getirebilirim
  • galeri ye gir fotoyu aç daha böyle ayarla kişi simgesi de tamam

• metal decektor programını kullana bilen.varmı

• telefonda temple run dead triger ve özellikle subway surfersi rahatlikla oynayabiliyor musun

• temple run ve subway surfers çok rahat, dead trigger hafif kasıyor ama oynanıyor yani.
  • emin olmak istiyorum temple run2 ve subway surf oynarken video atabilir misin internette bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

emin olmak istiyorum temple run2 ve subway surf oynarken video atabilir misin internette bulamadım

Ben hafif kasma ile most wanted bitirdim telefonda most wanted da bile abartılacak kadar kasmıyor

• Anlamıyorum bi arkadasimda lg l5 var ve onun telefonu 512 mb ram ve 800 mhz ama subway surfersta acayip kasiyor temple runda anlik rahatsizlik vermeyen kasilmalar var doğrusu video gormeden pek inanamicam htc desire c nin subway surf oynanabildiğine cunku 600mhz lutfen biri video cekip atsin

• quote:

Anlamıyorum bi arkadasimda lg l5 var ve onun telefonu 512 mb ram ve 800 mhz ama subway surfersta acayip kasiyor temple runda anlik rahatsizlik vermeyen kasilmalar var doğrusu video gormeden pek inanamicam htc desire c nin subway surf oynanabildiğine cunku 600mhz lutfen biri video cekip atsin

htc explorer yorumlarında okuduğum kadarıyla htc farklı bi donanım kullanıyormuş ondan diğerinin 1ghz ına denk gelir 600mhz yazmış 600mhz aldatmasın sizi performans iyi demiş ondan bende htc alcam explorer veya desire c
  • quote:

Anlamıyorum bi arkadasimda lg l5 var ve onun telefonu 512 mb ram ve 800 mhz ama subway surfersta acayip kasiyor temple runda anlik rahatsizlik vermeyen kasilmalar var doğrusu video gormeden pek inanamicam htc desire c nin subway surf oynanabildiğine cunku 600mhz lutfen biri video cekip atsin

Youtubeden bir çok oyunun videosu var desire c nin oynattığı hatta bende orda gördüm adam baktım most wanted asphalt 6 falan oynuyo tel de heralde root yapmistir falan dedim sonra denedim çok akıcı olmasada oynattı most wanted ben temle run 2 yi hiç kasmadan oynuorum sadece oyunu ilk açtığında bi kasma oluyo o kadar.Bu arada galaxy ace de 800mhz işlemci var fruit ninjada kasıyor ama o dediğiniz oyunu deniycem şimdi
    Edit: 600 TL Bütçeniz var ise Galaxy Wonder alabilirsiniz veya biraz daha çıkıp S3 Mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 23 Haziran 2013; 8:20:48 >

• bende almayı düşnüyorum. tavsiye edermisiniz. en merak ettiğim internete başka bir cihazla girmek için wifi özelliği kullanılıyormu?
  • WiFi olarak kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.