Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mureynur

bende almayı düşnüyorum. tavsiye edermisiniz. en merak ettiğim internete başka bir cihazla girmek için wifi özelliği kullanılıyormu?

Wifi hotspot var cihazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subway surfers ve temple run2 oynayacaksanız alabilirsiniz nasıl oluyor anlamadım ama dün teknosada indirip oynadim hiç kasmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp bildirimlerini nasıl açacağız? İlla uygulamaya girmek mi gerekiyor mesaj geldiğini anlamak için..
  • Desire C 'yi alalı 5-6 ay oldu. kolumun altında kalan talihsiz telefonun ekranı uzunlamasına çatladı. geçenlerde yine bir ufak kaza girişimi sonucu 4-5 yerinden daha çatladı ve hafiften içe göçtü. Dokunmatik özelliği hala kullanılabiliyor.
    Telefonu servis yada dışarıdan yaptırmaya kalksam kaç TL tutar ve ne kadar zamada çözüme ulaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekase

Desire C 'yi alalı 5-6 ay oldu. kolumun altında kalan talihsiz telefonun ekranı uzunlamasına çatladı. geçenlerde yine bir ufak kaza girişimi sonucu 4-5 yerinden daha çatladı ve hafiften içe göçtü. Dokunmatik özelliği hala kullanılabiliyor.
    Telefonu servis yada dışarıdan yaptırmaya kalksam kaç TL tutar ve ne kadar zamada çözüme ulaşabilirim.

Peki memnunmusun hocam cihazdan? tavsiye edermisin? performans, kullanım vs...
  • Arkadaşlar bu cihazı nasıl unroot edicez bilen varmı
  • parası kadar bir telefon, mucize beklemeyin. sesi çok az çıkıyor, ara sıra kasıyor ama işimi de görüyor.
  • Hız arayanlar çok fazla şey beklemesinler. Ancak fiyatına göre ideal bir telefon.
    bazen donabiliyor. ancak üzerine biraz daha ekleyerek GM Discovery (600TL) almak daha mantıklı.
    Kırılan cam ile ilgili konuşma uslubu güven vermeyen (http://htc.yedek-parcalari.com/) siteden - ki sitedeki animasyon daha etkileyici.
    Desire Golf C'nin ekranının kırıldığını ama dokunmatiğin çok iyi çalıştığını belirttim.
    kısaca ekran 50 TL, Dokunmatik 75 TL Ustalık herikisi için yada ayrı ayrı olarak toplamda 40 Tl olacağını söyledi.
    ancak dokunmatik sağlam deyince 'ekranı çıkarırken herşey olabilir dedi 'yani kafadan 165 Tl istedi
    ayrıca bir iki küçük açıklamada da bulundu. ekranı çok komplike oluğu için bi iki gün bekletityorlarmış dokunmatik çalışmayabilir, ses gitmeyebilir yada birsürü entrika
    - eee garanti
    +sadece taktığımız kısmına garanti veriyoruz.
    -komplike demiştiniz.
    +komple komple

kısacası böyle kullanmaya devam edeceğim kredi kartımda limit olduğunda Discovery yada f/p oranı yüksek başka bir model alacağım ama kesinlikle 1.000 üzeri telefon almam. (kırılabilir, servis dahi yapsa garantiniz bir haftalıkken kople kalkabilir, bir dünya para ödeyebilirsiniz)

• Arkadaşlar Desire C çıktı çıkalı hiç versiyonu yükseltilmedi mi? 4.0.4 ile çıkmıştı onun üzerine bhiç güncelleme almadı mı?
  • bende bu telefondan aldım yalnız wi-fi sorunu yaşıyorum telefonu wi fi ile bağlarsam pc girmiyor. pc girerse telefon girmiyor ip çakışması yaşıyorum nasıl çözebilirim???
  • google playden setdns indir ordaki dns yi bilgisayarındaki ağlardan hotspota gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master pc

Arkadaşlar Desire C çıktı çıkalı hiç versiyonu yükseltilmedi mi? 4.0.4 ile çıkmıştı onun üzerine bhiç güncelleme almadı mı?

almadı, galiba da almayacak arkadaşım...
  • Merhaba arkadaşlar,

Telefonunu yeni alanlar veya almayı düşünenler için telefondan biraz bahsedeyim. Telefonu alalı yaklaşık bir buçuk ay oldu. Daha önce elimde Samsung gt-s5270 vardı. Ben onun kaskosundan yararlanıp telefonu geri vererek ordan gelen parayla da alınca 340 liraya aldım. Bu yüzden fiyat olarak bana çok uygun geldi. Fakat aldığım zaman piyasa fiyatı 500-600 arasında değişiyordu. Gelelim kullanış deneyimlerime göre telefona ;

1-) Her şeyden önce tasarımı çok şık. Şu ana kadar telefonumu görüp, eline alıpta hoşuna gitmeyen sevmeyen biri olmadı. (Telefonun dış materyalide çok hoş bi his veriyor elinize.)

2-) Ne çok büyük ne çok küçük tam orta karar boyutta bi telefon. (Bende şahsen takoz gibi cebe sığmayan telefonlardan hoşlanmam buda bunu almamda etkili olmuştu.)

3-) 512 mb ram eliştirisi var her yerde fakat kaçırılan bir nokta var ki bu telefon 500 lira. Fiyatının edebileceği hızda bir telefon. Kaldı ki güncellemeleri tamamlayıp çok fazla programı arkada açık bırakmadıktan sonra öyle çileden çıkartacak bir kasma veya donma olayı ile karşılaşmadım. Yalnız tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim yine 500 lira piyasası olan LG L5 ile aynı ramde olmaları ve hatta Lg nin hızı daha yüksek olmasına rağmen ondan daha iyi performans gösteriyor tabi burada HTC kalitesi ön plana çıkıyor.

4-) 4gb dahili hafıza olayına gelince. Bu bilgi doğru fakat eksik. 4gb dahili hafıza telefonda var ama bunun sadece 0.96gb lik kısmını görebiliyoruz diğer kalan kısım telefondaki sistemin kapladığı yer vs. Fakat kullanabileceğiniz ala 0.96 gb bunu bilin.

5-) Telefonda sensörle ilgili bazı yakınmalar okudum. Bunun sebebi ne olduğunu tam bilmiyorum ben aldığımdada böyle bir sorun vardı ama dediğim gibi yazılım güncellemelerini tamamlayınca böyle bir sıkıntı ortada kalmadı.

6-) Kamerası 5mps oldukça iyi çekim yapıyor. Çözünürlüğü iyi. (Ama çözünürlüğü hakkaten iyi)

7-) Dilediğiniz kadar program indirin telefon mık demiyor. 36 adet program,oyun vs indirdim bana mısın demiyor tıkır tıkır... (Hafıza kartında yer kalsa daha indirecektim)

8-) Yalnız bir tavsiye. Telefonun dahili hafızasındaki programları bellek hafızasına taşıyın. Performans açısından yardımcı bir etken olur.

9-) Arayüzü çok harika. Zaten bu telefonu alacaksanız önce gidin bu kurcalayın bi yerde arayüzü hoşunuza gidecektir.

10-) Bir tavsiye daha. Arasıra veya tel kasmaya başladığını düşündüğünüzde görev yöneticisine girin ve açık olan tüm programları durdura dokunun. Kullanılan ram boşalacağından tel rahatlayacaktır.

11-) wifi algısı oldukça iyi

12-) Bir de batarya mevzusu. Kesinlikle akranlarına göre çok iyi.

Kendimden örnek vereyim:
    Eğer oyun,wifi, internet, mesajlaşma, konuşma yapıyorsam bütün gün yüksek oranda, sabahtan geceye kadar şarjı gidiyor.
    Eğer sadece oyun, biraz internet ve mesajlaşma olursa ertesi güne biraz sarkıyor.
    Eğer mesajlaşma ve konuşma şeklinde gidiyorsa 3 güne kadar yolu var.
    (hepsinide denedim, çok mesajlaşan ve konuşan biriyim batarya benim için çok önemli)

13-) Oyunlara gelirsek;

Subway surfers
    temple run
    flow free
    ice age village
    pou
    mickey free
    crazy violence
    cut the rope
    angry birds
    hill climb
    top eleven
    jetpack joyride
    candy crush

bunların hepsini bizzat denedim ve hepsi şuan telde yüklü. Hepsinide kasmadan çalıştırıyor.

Telefon hakkındaki eleştirileride bi sonraki mesajımda yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wserej -- 9 Eylül 2013; 13:22:18 >

• Telefon hakkındaki eleştiriler

* Kişiler, rehber kullanımı pek kullanışlı değil yada alışmadığımızdan öyle geliyor.

* Programlarda çıkış yapıp kapattığınız halde tekrar sağ alt tuşa dokunup kapatmak gerekiyor. Bunun bir çaresi varsada bende bilmiyorum.

* Arama kaydına girdiğinizde kişilere dokunduğunuz gibi hemen arıyor buna dikkat edin alışana kadar yanlışlıkla kaç kişiyi aradım :)

* 4gb dahili hafıza tanıtımı yapılmasına rağmen 0.96 gb dahili hafızası var. Bu doğru olmayan bir satış yöntemi.

* Telefonu açıp kapatınca arama zil sesleri, aramalara atadığınız resimler sıfırlanıyor. Bunun bir çaresi varsa bana da söyleyin :(

Bunun dışında telefonun hızının düşük olduğu ve 512 mb ram olması eleştiriliyor. Ben bunlara katılmıyorum çünkü dediğim gibi fiyatı 500 lira zaten, 1000-1500 liralık cihazlarla kıyaslayamayız elbette. Fiyatı kadar hizmet veriyor. Root gibi, işlemcisini hızlandırmak veya farklı bir işletim sistemi kurmak gibi şeylerden anlamam. Telefonu aldığım gibi kullanan bir kullanıcıyım ve memnunum.

Ve bunlardan başka yazmadığım aklıma gelmeyen şeyler olabilir. Merak edenlere, soranlara ''bildiğim kadarıyla'' cevap verebilirim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wserej

Telefon hakkındaki eleştiriler

* Programlarda çıkış yapıp kapattığınız halde tekrar sağ alt tuşa dokunup kapatmak gerekiyor. Bunun bir çaresi varsada bende bilmiyorum.

O Android OS'le ilgili bi durum her Android kullanan telefonda durum böyledir, sonradan uygulamayı son uygulamalar listesinden kaldırmanız gerekir.
  • quote:

m.

* Arama kaydına girdiğinizde kişilere dokunduğunuz gibi hemen arıyor buna dikkat edin alışana kadar yanlışlıkla kaç kişiyi aradım :)

bunu değiştirmek için herhangi bir kişinin üstüne uzun basılı tutun ve varsayılan eylemi belirleyin seçeneğinden bir eylem seçin. isterseniz kişi üzerine dokunulduğunda kişi ile ilgili detayları açamasını sağlayabilirsiniz. böylece dokunduğunuz gibi aramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curious::

quote:

m.

bunu değiştirmek için herhangi bir kişinin üstüne uzun basılı tutun ve varsayılan eylemi belirleyin seçeneğinden bir eylem seçin. isterseniz kişi üzerine dokunulduğunda kişi ile ilgili detayları açamasını sağlayabilirsiniz. böylece dokunduğunuz gibi aramaz.

bak bunu bilmiyordum yeni öğrendim :)

• Telefon şarjdayken çaldığında ekran siyah kalmaya devam edip gelmiyor. Yukarı doğru ittirince açılıyor :D
  • Arkadaşlar merhaba, bende bir c kullanıcısıyım, ancak bugün telefonumda oluşan bir sorun var, ekranı açmak icin bastığımda kısa bir görüntüden sonra ekran tamamen gitti ve telefonum artık göstermiyor. Açılmıyor ve hiç bir işlem dahi yapamıyorum. Bataryayı çıkarıp taktım tekrar açmaya çalıştım ancak sadece bir titreme oluyor ve görüntü maalesef yine gelmiyor. Ne yapmam gerektiği konusunda sizlerin bir fikri var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Merhaba arkadaslar bende htc desire c'ye sahibim araba oyunu onerebilirmisiniz.ipad'te favori oyunum olan asphalt 7'yi yukledım asırı kasıyor. denediginiz kasmayan araba yarısı varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.