Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

nerdeyse 2 yıl oldu htc desire c golf telefonumu alalı hiçbir güncelleme yapmamıştım başıma bir iş gelirkorkusuyla.Niyeyse bugün şeytan dürttü güncelleme varmı diye bakayım dedim 40.04 mb lık bir güncelleme buldu başıma geleceği biliyorum da işte boşyere pimpiriklenmeyeyim 2 yıl önce aldığım telefona 1 güncelleme bile yapmadım dedim indirdim kurdum.LAnet olsun kurduktan sonra wi-fi ye bağlanmadı bir daha ağları bulamıyor bile wifi aç diyorum hata veriyor azcık araştırdım sıkıntı büyük sanırım . mac ve ip adresi bulunamıyor yazıyor ayarlarda . bazı forumlarda mac adresi bulunamıyor yazıyorsa hiç uğraşma servise götür demişler servise götürmeden düzeltmenin bir yolu yokmu.Hard format attım bu arada olmadı

htc sitesindeki canlı yardım kısmında problemi anlattım bana hard format attırdı tekrar.Formattan sonra hala aynı diyince servise yollamanız gerekiyor dedi.Allahın cezası android yaptığım birşey de yok telefonun kendi menüsünden girilen güncelleştirme menüsünden kendi bulduğu güncelleştirmeyi indirdim ve telefon servislik oldu.Madem böyle bir hata var kaldırın şu aptal güncellemeyi yazıktır ya işim gücüm yok telefonu servise götüreceğim şimdi off

• Telefonun wifi sorunu baş gösteriyor.
    Wifiye bağlı olduğu halde bağlantı gözüktüğü yerde bağlanamıyorum internet aglantınızı kontrol edın dıyor.
    play store erişim sağlayamıyorum.
    ara sıra kendını gösteen bir baska sorun ise telefonum sarjda iken çağrı geldiğinde ekran siyah oluyor ve guc tusuna bastıgmda aramayı mesgule atıyor.(güç tuşu çağrı bitirir) etkin olmadıgı halde.

wifi sorununa çözümü olan varmı?
  • varmi benim gibi Desire C kullanan hala :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom tavsiye edicek varmı
  • MadTR kullanıcısına yanıt
    Xda da cm10 var stabil versiyonu wifi dahil hersey calisiyor. Mini cm10 da gayet iyi.
    cm11 de var ama daha denemedimonu

• Arkadaşlar ben bir yıldır kullanıyorum bu telefonu ama oyun indirdiğimde çok fazla kasıyor telefonu. sizde hiç öyle bir sorun oluyor mu?

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    şun kullandığınız hangisi hocam
  • arkadaşım hala kullanıyor telefonu.
    sorunları çağrı geldiğinde ekranın gitmesi. kimin aradığını göremiyosun.
    kasma vs herşey var.

artık miladı bitmiştir cihazın.
    en son 300 liraya düşmüştü fiyatı. bence o parayı haketmiyor.

teknolojinin hazin sonu. o note4 'lerde 10 yıla kalmaz çöp olcak
    1 hafta onceye kadar mini cm kullaniyordn su an stock roma dondum.. mini cm de wifi hotspot kapatinca reset atiyordu. Hotspotla isim bitince geri donerim :)

• munevver1243 kullanıcısına yanıt
    Hocam malum telde 600 mhz islemci ve 512 ram var.. oyunlar icin yetersz.. rootla bile kasiyor tel artk :(

• 2 yildir kullaniyorum.baya kahrimi cekti.daha en az 1 sene kullanirim.teknolojiye direniyorum bakalim ne olacak sonumuz :)

Bu arada kotu yonlerini yazmisiniz bende iyi tarafini yazayim.muzik dinlemek buyuk keyif veriyor telde.beats farki ;)

Codename Lungo bu romu denedinizmi hiç
    Denemeim hocam.eger siz denerseniz bilgi verirseniz sevinirim

şuana kadar kaç rom denediniz hocam yoksa ilk cm10 romunu mu kullandınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

şuana kadar kaç rom denediniz hocam yoksa ilk cm10 romunu mu kullandınız

3 rom denedim.cm10 mini cm ve omnirom. Aslinda en iyisi omnirom ama telefon.gelince.reset atiyor tel.

Diger romlari denemedim cogunda wifi calismiyor cunku

anladım hocam telefonu yarın root edip birkaç rom denemeyi düşünüyorum yazarım hangisini beğenirsem
  • Cm 10 antutu puani

• Ben hala bu telefonu kullananbir fosil olarak bana rom tavsiyesinde bulunabilecek var mı? Birde bu rom hangi adresten indiririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmen43 O kullanıcısına yanıt
    Xda forumundan cm10 indirip kurabilirsiniz gayet stabildir.ustte antutu puani paylasmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık iki seneye ulaşmak üzereyim bu telefonu kullanmakta. Evet ilk zamanlar çok beğeniyor ve memnundum. İlk android telefonumdu. Şuan artık iki senenin sonunda telefon ölümcül bir yavaşlığa ulaştı. Felaket kasıyor yani öyle böyle değil. Önceden format atınca düzeliyordu artık oda işe yaramıyor. Napacaz bilmiyorum ciddi sinir krizleri geçirtiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.