Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon içim rom tavsiyeniz nedir? bi kaçtane var ama hangisini yükliceğimi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

bende az önce root yaptım ama o root işlemini yapan program telefonu çok kasıyor
    o programı kaldırmak mı gerek yoksa başka birşey yapabilirmiyim ?sende nasıl çalışması açılma süresi
    bende yaklaşık 2-3 dakika sürüyor açılması,
    sonra aıldıktan sonra bir iki dakika takılarak çalışıyor sonra hızına kavuşuyor gibi ama tam anlamadım doğrusu.

Visionary programını işin bitince silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriekim

telefon içim rom tavsiyeniz nedir? bi kaçtane var ama hangisini yükliceğimi bilemedim

Zevkine göre istediğin bir tanesini kuracaksın dostum, tamamen sana kalmış bir şey.
  • Arkadaşlar cihazı yeni aldım ve bir iphone kullanıcısı olarak çok zorlanıyorum iki gündür kullanırken. Anlatıldığı gibi uygulamaların yedeğini aldım. Yedeğini aldıktan sonra rehberimi aktardım HTC Desire'a.Yani rehberi aktardıktan sonra bi daha yedek almayı akıl edemedim. SOnra da birkaç şarkı indirdim cihazın hafızası yetmedi. En son da bazı uygulamaların artık menüde görünmediğini farkettim. Oyunlar, applanet vs... Şimdi aldığım o yedeği tekrar yüklesem rehberimdeki numaralar silinir mi ? Silinirse bunu en kolay nasıl koruyabilirim ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutafik

Arkadaşlar cihazı yeni aldım ve bir iphone kullanıcısı olarak çok zorlanıyorum iki gündür kullanırken. Anlatıldığı gibi uygulamaların yedeğini aldım. Yedeğini aldıktan sonra rehberimi aktardım HTC Desire'a.Yani rehberi aktardıktan sonra bi daha yedek almayı akıl edemedim. SOnra da birkaç şarkı indirdim cihazın hafızası yetmedi. En son da bazı uygulamaların artık menüde görünmediğini farkettim. Oyunlar, applanet vs... Şimdi aldığım o yedeği tekrar yüklesem rehberimdeki numaralar silinir mi ? Silinirse bunu en kolay nasıl koruyabilirim ? Teşekkürler

Uygulamların yedeği ile rehberin yedeği farklı şekilde alınıyor öncelikle.

Uygulamaların yedeğini tekrar geri yüklemen durumunda rehbere birşey olmaz. Olduğu gibi kalır. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürürsen yada yeni rom yüklersen rehber gider sadece.

• Arkadaşlar cihazda ufak yedeklemeler için illa usb kablosu ile bağlamak mı gerekiyor? Yoksa wifi üzerinden ya da bluetooth üzerinden mesaj ve telefon defteri gibi ufak boyutlu şeyleri sürekli pc ile senkronize eden bir program var mı? HTC sense sanırım sadece sosyal ağları senkronize ediyor , htc sync'da bluetooth ile çalışmıyor ya da ben beceremedim :)

Daha romla şunla bunla uğraşmadım bir süre uğraşmam cihazı orjinal halde bir kullanayım bakayım
  • Hocam sağolasın cevabın için. Ancak titanium uygulamasına girdim onda yedeğim görünmedi. Yedeğini Titanium Pro ile almıştım ve şimdi o programı telefonda göremiyorum. Aslında onunla beraber birçok program daha görünmüyor PES2011, Applanet, Titanium Pro vs.....
    quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

Orijinalden alıntı: mutafik

Arkadaşlar cihazı yeni aldım ve bir iphone kullanıcısı olarak çok zorlanıyorum iki gündür kullanırken. Anlatıldığı gibi uygulamaların yedeğini aldım. Yedeğini aldıktan sonra rehberimi aktardım HTC Desire'a.Yani rehberi aktardıktan sonra bi daha yedek almayı akıl edemedim. SOnra da birkaç şarkı indirdim cihazın hafızası yetmedi. En son da bazı uygulamaların artık menüde görünmediğini farkettim. Oyunlar, applanet vs... Şimdi aldığım o yedeği tekrar yüklesem rehberimdeki numaralar silinir mi ? Silinirse bunu en kolay nasıl koruyabilirim ? Teşekkürler

Uygulamların yedeği ile rehberin yedeği farklı şekilde alınıyor öncelikle.

Uygulamaların yedeğini tekrar geri yüklemen durumunda rehbere birşey olmaz. Olduğu gibi kalır. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürürsen yada yeni rom yüklersen rehber gider sadece.

• Çok faydalıı konu emeğinize sağlık. Fakat gözüm korktu, benim gibi hiç android bilmeyip kurcalamayı sevenler için bayağı uğraşmak lazım. Kısmetse alacağım dhd veya galaxy2.
  • vay arkadaş be yapamadım iyi mı olmuyor yapmayacagiz herhalde cid hatasını geçemiyorum bi el atan olsa :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

yaw 5 kere denedim cıd ıncorrect yazıyo benim ki galiba 1.84 eger t-mobile ise nasıl anlarım bunu

"cid incorrect" hatası alanların ne yapması gerektiği rehberde belirtilmiştir.

biliyorum zaten bende onu yapamadım ya goldcard yapamıyorum olmuyor
  • quote:

quote:

quote:

yaw 5 kere denedim cıd ıncorrect yazıyo benim ki galiba 1.84 eger t-mobile ise nasıl anlarım bunu

"cid incorrect" hatası alanların ne yapması gerektiği rehberde belirtilmiştir.

biliyorum zaten bende onu yapamadım ya goldcard yapamıyorum olmuyor

video yu iyice seyret arkadaş ben öyle çıktım işin içinden.
    video da çok güzel anlatıyor.
  • coredroid 5.1 yükledim. radio suyla beraber

görsellik olarak: evet biraz daha görünüm güzel
    hız..................: valla bi şey anlamadım desem
    batarya ömrü..: sanki biraz daha iyi
    internet..........: daha önce nazlanan yerli ve yabancı videolar çatır çatır açılıyor.
    bilg. bağlantısı: htcsync ile bir türlü bağlantı kuaramadım yerine myphoneexplerer kurdum daha güzel oldu.
    netice............: telefonu biraz daha sevdim

hatırladığım kadarıyla cihazın çalışma hızını ayarlayabilen bir program vardı ama adını bilemiyorum belki onunla batarya ömrü uzatılabilir.

teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar;

Benim bir sorum olacak..
    Şarjım az aldığında (ekranda şarjınız bitiyor uyarısı vermeden önce) resim çekmek istediğimde 1 veya 2 resim çektikten sonra telefon birden kapanıyor ve bataryasını çıkartıp takmayana kadar açılmıyor. Normalde sarj doluyken 10 15 resim çeksem de sıkıntı yaşamıyorum. Acaba böyle birşeyin olması normal mi? veya böyle birşey başına gelen var mı diye sormak istedim.

Teşekkür ederim.
  • BU CİHAZI SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE TAVSİYE EDERSİNİZ.KUTU İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar cihazda ufak yedeklemeler için illa usb kablosu ile bağlamak mı gerekiyor? Yoksa wifi üzerinden ya da bluetooth üzerinden mesaj ve telefon defteri gibi ufak boyutlu şeyleri sürekli pc ile senkronize eden bir program var mı? HTC sense sanırım sadece sosyal ağları senkronize ediyor , htc sync'da bluetooth ile çalışmıyor ya da ben beceremedim :)

Daha romla şunla bunla uğraşmadım bir süre uğraşmam cihazı orjinal halde bir kullanayım bakayım

hocam mucize bi program var aslında derdine çare. markette de var. wifi file explorer. evdeki veya iş yerindeki wifi ye bağlanıyosun, sonra programı çalıştırıyosun sanahttp://192.168.... lı bi adres veriyor. onu pc ne internet tarayıcına yazıyosun. buyrun telefon içeriği önünüzde. copy mi yapıyon paste mi yapıyon artık sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Arkadaşlar cihazda ufak yedeklemeler için illa usb kablosu ile bağlamak mı gerekiyor? Yoksa wifi üzerinden ya da bluetooth üzerinden mesaj ve telefon defteri gibi ufak boyutlu şeyleri sürekli pc ile senkronize eden bir program var mı? HTC sense sanırım sadece sosyal ağları senkronize ediyor , htc sync'da bluetooth ile çalışmıyor ya da ben beceremedim :)

hocam mucize bi program var aslında derdine çare. markette de var. wifi file explorer. evdeki veya iş yerindeki wifi ye bağlanıyosun, sonra programı çalıştırıyosun sanahttp://192.168.... lı bi adres veriyor. onu pc ne internet tarayıcına yazıyosun. buyrun telefon içeriği önünüzde. copy mi yapıyon paste mi yapıyon artık sana kalmış

buldum hocam ona benzer program diğer konuda paylaşmıştım aynı dediğin gibi çalışıyor. wifi web file explorer mıydı ne üst sürümlere çıkmak paralı ama 4,5 lira vermek lazım

Şu HTCsycn 'dende bişey anlamadım vallahi. Eskiden esato.com 'da myphone explorer diye bir program görmüştüm hep onu kullanırıdm k790 da yeni sürümde android içinde yapmışlar ama ne usb ne wifide görmüyor. Aslında kişi listelerini pc ye atıp güzelce düzenleyip htc sense pc versiyonu gibi olacak ve bunu pcde hazırlayıp çat diye telefona atabilmek laızm aslında. Yok muki böyle bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Nisan 2011; 2:26:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

buldum hocam ona benzer program diğer konuda paylaşmıştım aynı dediğin gibi çalışıyor. wifi web file explorer mıydı ne üst sürümlere çıkmak paralı ama 4,5 lira vermek lazım

Şu HTCsycn 'dende bişey anlamadım vallahi. Eskiden esato.com 'da myphone explorer diye bir program görmüştüm hep onu kullanırıdm k790 da yeni sürümde android içinde yapmışlar ama ne usb ne wifide görmüyor. Aslında kişi listelerini pc ye atıp güzelce düzenleyip htc sense pc versiyonu gibi olacak ve bunu pcde hazırlayıp çat diye telefona atabilmek laızm aslında. Yok muki böyle bişey.

buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_45823424/mpage_56/f_/key_//tm.htm

bu sayfada toonjai arkadaşın verdiği link te my phone explorer var ben kurdum canavar gibi...

• Bu anlatımları izleyerek custom rom kurmayı planlıyorum '' gingerbread '' en yenisi zannediyorum ki sağlam dosylaları konusunda yardımcı olabilcek olan var mı ?
  • htc desire hd'ye yapılan bu işlemler htc desire'a da yapılabilir mi? teşekkürler emek için...
  • Merhabalar. Desire HD root ile ilgili bu konudan yararlanarak cihazımı root ettim ancak şu an problem oluştu. Cihazımın sürümü 1.42 olduğu için downgrade gerek görmedim. Ve direk root işleminden başladım adım2 den. adım 2 ve adım 3 ü başarıyla gerçekleştirdim.Ardından bootloader ekranına geldim. Burada ilk sayfada ACE PVT ENG S-OFF yazıyordu system infoda ise CID 11111111 ibaresi vardı. Ardından tekrar aynı iki tuşa basarak bootloaderdan çıktım ve htc yazısı geldi. Şimdi ise siyah ekran, telefon ve sağ üstünde kırmızı üçgen içerisinde ünlem işareti çıktı cihazımda ve hiçbir işlem yapamıyorum tıkandım. Cihaz ne kapanıyor ne açılıyor böyle kaldı. Yardımınız gerekli... Teşekkürler...

Düzeltme: Sanırım hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasvagor -- 15 Nisan 2011; 21:41:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.