Şimdi Ara

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
7
Favori
105.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coredroid 5.3 kullanan var mı? ben geçen gün kurdum ama şarj su gibi akıp gidiyor. hem önerilen radio ile hemde orjinal radio'suyla denedim ama değişen bişey olmadı. gece şarj edip yattım, sabah kalktığımda %76 görünüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

coredroid 5.3 kullanan var mı? ben geçen gün kurdum ama şarj su gibi akıp gidiyor. hem önerilen radio ile hemde orjinal radio'suyla denedim ama değişen bişey olmadı. gece şarj edip yattım, sabah kalktığımda %76 görünüyordu

Ben kullanıyorum fakat bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım. Aynen gece ben de şarj ettim sabah kalktığımda. %95 gösteriyordu. Telefon ayarlarından wi-fi veya arka planda program falan açık kalmış olabilir.

Bir de yeni bir rom kurduktan sonra %100 şarj edin ve recovery menuden "wipe battery stats" seçeneğini seçip cihazı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 16 Nisan 2011; 11:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

coredroid 5.3 kullanan var mı? ben geçen gün kurdum ama şarj su gibi akıp gidiyor. hem önerilen radio ile hemde orjinal radio'suyla denedim ama değişen bişey olmadı. gece şarj edip yattım, sabah kalktığımda %76 görünüyordu

Ben kullanıyorum fakat bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım. Aynen gece ben de şarj ettim sabah kalktığımda. %95 gösteriyordu. Telefon ayarlarından wi-fi veya arka planda program falan açık kalmış olabilir.

Bir de yeni bir rom kurduktan sonra %100 şarj edin ve recovery menuden "wipe battery stats" seçeneğini seçip cihazı yeniden başlatın.

wifi ve senkronizasyonlar açıktı. bir de kapatıp denemek lazım. dediğiniz işlemi yapmak için geç mi kaldım yoksa şarj edip yapayım mı?

• arkadaşlar bana güleyin ama sanırım komik bir sorunum var
    root işlemini eng ve radio offf işlmelerini hata almadan yaptım
    Kontrol için bootloader menuye girdim en başta ACE PVT ENG S-OFF yazıyor okey tamam..
    Ama ben bu bootloader menuden cıkamıyorum nasıl cıkıcam cihazı nasıl calısıtırıcam arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrat_ylmaz -- 17 Nisan 2011; 21:35:37 >
  • Rom managerın muhtemelen vardır.clockwork recovery'nin de yüklü olduğunu varsayıyorum.recovery'ye gir.ordan reboot yap. veya en kötü ihtimal bataryayı çıkar.
    quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

arkadaşlar bana güleyin ama sanırım komik bir sorunum var
    Kontrol için bootloader menuye girdim en başta ACE PVT ENG S-OFF yazıyor okey tamam..
    Ama ben bu bootloader menuden cıkamıyorum nasıl cıkıcam cihazı nasıl calısıtırıcam arkadaslar.
  • Visionary.apk yi indiriyorum bilgisayara fakat trojen uyarısı alıyorum. Dosyada trojen mi var acaba?
  • Merhabalar;
    Ben de denilen bütün işlemleri yaptım. Şu anda root ve hboot girdiğim zaman eng s off olmuş görünüyor, ama telefon bazı dosyaları check ediyo ve yeniden güncelleyim mi diye soruyo. Hayır deyip restart ediyorum. Ama telefonda CWM recovery de sorunsuz çalışıyor. Böyle olması normal mi?
  • ben coredroid v5.3 yukledim tabi hata uğraştım godard için güzel bi ROM ama pek bi fark göremedim hız konularında falan birde leedroid deneyeceğim ayrıca cynogenmod 7 de denedim ama kişileri nasıl aktaracağını çözemedim google hesabım ile...
  • cyanogen mod7 kurdum diğerlerini denemedim çok memnunum... En basitinden telefon reboot edildiginde kullanılabilir ram miktarı eskisine göre 100'den fazla artış gösterdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayademirci

Merhabalar;
    Ben de denilen bütün işlemleri yaptım. Şu anda root ve hboot girdiğim zaman eng s off olmuş görünüyor, ama telefon bazı dosyaları check ediyo ve yeniden güncelleyim mi diye soruyo. Hayır deyip restart ediyorum. Ama telefonda CWM recovery de sorunsuz çalışıyor. Böyle olması normal mi?

Downgrade işlemi için kullandığın PD98IMG.zip rom hala hafıza kartında duruyorsa ondan oluyordur. Hafıza kartından onu silersen Bootloader ekranında öyle bir soru ile karşılaşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

arkadaşlar bana güleyin ama sanırım komik bir sorunum var

Bootloader ekranında "reboot" seçeneğini seçersen cihaz açılır.
  • CyanogenMod'un en son sürümü hangisidir, r4 mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacitalip

CyanogenMod'un en son sürümü hangisidir, r4 mu?

CyanogenMod-7.0.0-RC4 en son diye bunu indirdim kullanıyorum
  • peki hangi radyoyu kullanıoursunuz....

htc desire hd icin "26.04.02.17" radyoyu onermisler ama romla beraber gelen son guncel "26.06.03.24", bende de onu yukledi...

digerine downgrade etmeye gerek var mi
  • Vallahi pek bilemiyorum bir sorun arz etmedi bende ??
  • "settings/about phone/baseband version" ne yazıor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

Orijinalden alıntı: kayademirci

Merhabalar;

Downgrade işlemi için kullandığın PD98IMG.zip rom hala hafıza kartında duruyorsa ondan oluyordur. Hafıza kartından onu silersen Bootloader ekranında öyle bir soru ile karşılaşmazsın.

CEvap için teşekkürler. Dediğinizi daha önce yapmıştım ama, hala devam ediyordu. Anlamadım da nedenini, ama yeni rom yükleyince çözüldü. Teşekkürler.

• Rom yüklenirken bir sıkıntı olmuş demek ki. Rom değiştirince düzeldiyse sorun yok o zaman. İyi kurcalamalar
  • root edilmemiş telefonlarda ekran görüntüsü almak için gereken işlemleri anlatmaya çalıştım arkadaşlar, ben biraz uğraştım bu işlemlerde umarım faydalı olur okuyanlara:

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER

Desire HD ile denenmiştir.

Öncelikle android geliştirme aracını yükleyebilmek için java jdk paketini yüklemeniz gerekiyor. aşağıdaki bağlantıdan indirip kurabilirsiniz:
    http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html
    daha sonra aşağıdaki bağlantıdan geliştirme aracını indirip kurun. windows installer paketi önerilendir.
    http://developer.android.com/sdk/index.html

İpucu:

Android sdk geliştirme aracı(r10) yükleme esnasında javayı yükleseniz bile görmüyor ve devam edemeyeceğini söylüyor. yapmanız gereken yüklemeyi iptal etmemek ve bir kez geri ve ileri yapmak, programın yüklendiğini göreceksiniz ;)

bu işlemleri yaptıktan sonra SDK Manager programını açın, ilk başta bazı eklentiler için update yapılmasını isteyip istemediğinizi soruyor, benim tavsiyem eğer sizin de benim gibi bu işten pek anlamıyorsanız tümünü seçip update yapın.

İpucu:
    SDK manager update sunucularını ararken bulamayacaktır(r10). hata mesajlarını verdiği pencereyi bir kenara bırakıp arkada bulunan sdk manager programından settings'e girin ve Forcehttps://...sources to be fetched usinghttp://... kutusuna işaret koyun ve uygulamayı tekrar başlatın. update listelerinin çalışacağını göreceksiniz.

HTC DESIRE HD A'DAN Z'YE KOMPLE TEKNİK REHBER

update işlemi de bittikten sonra yapmanız gereken telefonu bağlamadan önce ayarlar/uygulamalar/geliştirme/usb hata ayıklama modunu açmanız gerekiyor.

daha sonra telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve
    C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools yolu altından ddms dosyasını çalıştırın. program telefonunuzu sorunsuz şekilde görüyorsa telefonunuzu soldaki menüden seçtikten sonra "device/screen capture" butonu sayesinde ekran görüntüsünü yakalayabileceksiniz.

İpucu:
    Telefonunuz ddms tarafından tanınmadıysa telefonunuz içinde gelen veya internetten indirebileceğiniz htc sync programını kurmalısınız. bu programı, telefonunuzun usb sürücüsünü bilgisayarınıza kurmak için kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 24 Nisan 2011; 0:32:09 >

• -BuRAk- , teşekkürler sağolasın..

Arkadaşlar bir sorum olacaktı..
    Yahoo! Mail uygulamasını kullanıyorum, ilk kurduğum zamanlarda mail geldiğinde uyarı veriyordu, fakat şimdi mail geldiğinde uyarı falan vermiyor, ancak ben maile girdiğimde maillerimi görebiliyorum.. Yahoo'dan anlık mail alabilmem lazım aynı mesaj gelir gibi beni uyarması lazım... Var mı yapabileceğim bir şey? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.