Şimdi Ara

!!!<<<HTC DESIRE HD İÇİN UYGULAMA-OYUN REHBERİ>>>!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
5
Favori
65.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar igo yu telefona attım.fakat telefon dosyayı görmüyor.apk manager yükledim. uzantısı sadece apk olanları görüyor telefon.igo yu nasıl yükleyebilirim? burda yazılanlara baktım olmadı
  • astro gibi, es file gibi bi file manager yani dosya yöneticisi programın yok mu dostum. telefondan sdcard ın içini görüyosan tamamdır. yoksa kuramazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Muhakkak iyidir ama bu linki cem beydende aldım bana tr dille anlatılan tr web sitesi lazım :) Yokmudur acaba?

rom yüklemek için cem hocamın kaynağını kullanabilirsiniz zaten. sıkıntı nerde anlamadım. rom yükleme aşamasına geldiğinizde aşağıdaki linkte istediğiniz rom mevcut, bu romu atacaksınız sdkarta o kadar. sıkıntı olursa msn den felan destek olmaya çalışırım. (aradaki*** işaretini kaldırın)

http://rapid***share.com/#!download|529tl2|453970051|Android_Revolution_HD-4G_4.0_beta4.zip|228472

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Muhakkak iyidir ama bu linki cem beydende aldım bana tr dille anlatılan tr web sitesi lazım :) Yokmudur acaba?

rom yüklemek için cem hocamın kaynağını kullanabilirsiniz zaten. sıkıntı nerde anlamadım. rom yükleme aşamasına geldiğinizde aşağıdaki linkte istediğiniz rom mevcut, bu romu atacaksınız sdkarta o kadar. sıkıntı olursa msn den felan destek olmaya çalışırım. (aradaki*** işaretini kaldırın)

http://rapid***share.com/#!download|529tl2|453970051|Android_Revolution_HD-4G_4.0_beta4.zip|228472

Ercan bey ben linki aldım cem beyin anlatımını okuyup uygulamaya sokulacağım msn vasıtasıyla yardımcı olabilirmisiniz? Ve orjinal romla aradaki performans farkı anlatıldığı gibi çokmu? Son olarakta Revolution_HD-4G birde coyagen 7 var hangisi iyidir?

• Millet Digitürk'ün iPhone için olan yazılımı Android içinde var mı?
  • Klasör içine attığım videoları rockplayer veya vplayer oynatıyor fakat video bittimi 2. Video'ya otomatik geçmiyor
    bu özellikte olan bir uygulama yokmu..?

edit :

markette QQplayer var onu buldum... programı kurup açtıktan sonra settingste
    lanch next when finished seçiyoruz ve klipler, videolar otomatik geçiş yapıyor.
    her türlü videoyu desyekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özata -- 6 Nisan 2011; 13:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakari01

Peki mesaj yazdıktan sonra kalan tl için uyarı mesajı gelıyor onun sesını ve tıtremesını nerden kesebılırım

tesekkurler

bilen varmı ?
  • Arkadaslar bana app storeler lazım tele kaydedip telden indiricem ne varsa bildiğiniz adresler varsa plase free
  • quote:

quote:

quote:

Ercan bey ben linki aldım cem beyin anlatımını okuyup uygulamaya sokulacağım msn vasıtasıyla yardımcı olabilirmisiniz? Ve orjinal romla aradaki performans farkı anlatıldığı gibi çokmu? Son olarakta Revolution_HD-4G birde coyagen 7 var hangisi iyidir?

ben akşamları forumda oluyorum genelde. ben varken de sen olmuyosun :) şimdi dostum bazı romlar var stok romun aynısı arka planda bazı değişiklikler var, bazıları da tamamen değiştirilmiş. revolution hd çok stabildir ancak stok romun hatalarını düzeltmek için yapılmıştır. yani görsellik olarak stok romun birebir aynısıdır. cyanogen mod ise tamamen görselleri kısıp, uygulamaları azaltma üzerine yapılan romlardır genelde. ben bir kez kurdum hiç haz etmedim, ertesi gün başka rom kurdum. şu anda coredroid hd v5 kullanıyorum. inanılmaz memunum. telefon çok hızlandı, set cpu ile işlemci hızıyla oynamama rağmen. daha önce takılan hiçbir yerde telefonum takılmıyor artık. görselleri de çok iyi.

• Anladım zaten Cem beyin tavsiyesiyle ve nette gördüğüm kadarıyla Revolution HD 3.3 orjinal romun daha hızlı ve akıcı hali o yüzden Revolution HD 3.3'ü kurucam ins. basarabilirsem. Tabi o cesarette gelirse :)
  • Orijinalden alıntı: ercanekon

Bu arada tele indirebileceğim bildiğin marketler varmı. Bende Zedge, App store, apk market, Applanet ve mikandi var baska varmıdır.
  • Millet pes2011 icin spiker bulabilen var mi? Spikersiz zevksiz yaa... Ingilizce turkce farketmez...
  • DHD için şöyle güzel bir müzik player varmı?
    Gelişmiş, yetenekli daha ne denir ki : ) Önerilerinizi alabiliriz cümlecek :)
  • ben biraz gelenekçiyim sanırım. pc de olduğu gibi telefonda da winamp kullanıyorum.
  • @Dreampark
    applanet alayına gider gerçi ama madem sordun bikaç tane sayayım Blapkarket, AppBrain App Market,AppBucket Market gibi. ama dedim ya applanet düzgün çalıştığı sürece tek başına yeter.

Edit-İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanekon -- 8 Nisan 2011; 0:10:23 >
  • Ben applanet'i yükledim. Hiç bir program bulamıyor. Yani liste boş. Ne olmuş olabilir ki ?
  • quote:

@Dreampark
    applanet alayına gider gerçi ama madem sordun bikaç tane sayayım Blapkarket, AppBrain App Market,AppBucket Market gibi. ama dedim ya applanet düzgün çalıştığı sürece tek başına yeter.

Edit-İmla

AppBucket dısında varmıs bende :) arastırmıstımda belki bulamadığım rastlamadığım görmediğim bildiğiniz siteler vardır diye sordum ki 1 tane çıktı sükür. Tr değilde yabancı kaynaklardan vardır diye bekliyordum zamanla buluruz ins. Eyvallah cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

Millet pes2011 icin spiker bulabilen var mi? Spikersiz zevksiz yaa... Ingilizce turkce farketmez...

Millet hadi lutfennnn... Pes 2011 icin spiker yamasi bulabilen var mi? paylasirsa cok makbule gececek...
  • sayın arkadaslar bende htc desire hd aldım ve androıd konusunda cok yenıyım.
    sızden ıstegım telefondan sd karta nasıl gırebılırım.ıgoyu kurmak ıstıyorum ama sd kartına nasıl gırıp .apk dosyasını nasıl calıstırıcagım bunu bır yaparsam dıgerlerınede yaparım.
    lutfen cok acıl cevabınızı beklıyorum
  • arkadaslar tamam hallettım arkadaslar daha oncekı yazılarda yazmıslar sımdı okudum kusura bakmayın soz kalabalıgından dolayı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.