Bildirim
Htc Desire Hd mi ? İphone 3GS mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Desire HD -
Soru mu şimdi bu :)
Desire HD, iPhone 4'ten de üstün bir model. -
İphone çılgınlığı nedir anlamadım hala, ikonları bile itici bir telin nasıl cazibesi olabilir, DHD yapılmıs en kaliteli telefondur, pili dışında!! -
quote:
Orijinalden alıntı: bruak00
Telefon alıcam ama karar veremedim hangisi daha iyi sizce ? Htc Desire Hd mi yoksa İphone 3gs mi ?
Hocam tabiiki de htc hd diyorum.. iphone 3gs mi kaldı artık eskidibence her bakımdan htc üstünhttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire-hd_02.044.9066.0027.htm şahsen bana teklif etseler gözüm kapalı htc hd derim.
-
iphone 3gs değil orası kesin. ama htc mi dersen orasına bişey diyemem. son zamanlarda sağlam yaktı ağzımızı çünkü htc. müşteri ilişkileri sıfır. teknik servis berbat. arkadaşım şu anda tüketici mahkemesine vermiş durumda htc'yi. o yüzden htc diyemeyeceğim. -
Kararsızlık çok kötü birşey:) sen diyorsun ki ferrarimi volkswagenmi :S -
peki 1200 tl civarında bi butce ile desire hd yerne onerebilcegnz bi telefon varmı ? -
Alabileceğin en iyi telefon o derim.
Başka seçenek araman da saçma geldi bana HTC Desire HD, öyle ya da böyle HTC'nin amiral gemilerindendir. -
Htc Hd2 bile bence daha iyi iPhone 3GS'den
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi kaydedildi sorunu
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- wifi şifre kırma
- düz viril ne demek
- play protect nedir
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- iqoo 13 pro özellikleri
- one ui 7 alacak telefonlar
- oppo reno 13 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X