Şimdi Ara

Htc Desire Hd mi ? İphone 3GS mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alıcam ama karar veremedim hangisi daha iyi sizce ? Htc Desire Hd mi yoksa İphone 3gs mi ?

• Desire HD
  • Soru mu şimdi bu :)

Desire HD, iPhone 4'ten de üstün bir model.
  • İphone çılgınlığı nedir anlamadım hala, ikonları bile itici bir telin nasıl cazibesi olabilir, DHD yapılmıs en kaliteli telefondur, pili dışında!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruak00

Telefon alıcam ama karar veremedim hangisi daha iyi sizce ? Htc Desire Hd mi yoksa İphone 3gs mi ?

Hocam tabiiki de htc hd diyorum.. iphone 3gs mi kaldı artık eskidi bence her bakımdan htc üstünhttp://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire-hd_02.044.9066.0027.htm şahsen bana teklif etseler gözüm kapalı htc hd derim.

• iphone 3gs değil orası kesin. ama htc mi dersen orasına bişey diyemem. son zamanlarda sağlam yaktı ağzımızı çünkü htc. müşteri ilişkileri sıfır. teknik servis berbat. arkadaşım şu anda tüketici mahkemesine vermiş durumda htc'yi. o yüzden htc diyemeyeceğim.
  • Kararsızlık çok kötü birşey:) sen diyorsun ki ferrarimi volkswagenmi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki 1200 tl civarında bi butce ile desire hd yerne onerebilcegnz bi telefon varmı ?
  • Alabileceğin en iyi telefon o derim.

Başka seçenek araman da saçma geldi bana HTC Desire HD, öyle ya da böyle HTC'nin amiral gemilerindendir.
  • Htc Hd2 bile bence daha iyi iPhone 3GS'den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.