Şimdi Ara

HTC Desire HD'niz için kullandığınız kılıflar ve resimleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben telefonumu elime almadan önce ekran koruyucusu ve kılıf alırım uygulamaları yaptıktan sonra kullanmaya başlıyorum.
    Ancak bu sefer Desire HD'de bir türlü içime sinen bir kılıf bulabilmiş değilim.
    6 Tane kılıf değiştirdim.

3 Tane Silikon, 2 Hard Case ve 1 tane'de kapaklı deri kılıf.
    Şimdi'de sırada 2 adet Momax kılıflarından sipariş verdim bakalım son durum ne olacak.

Sizler neler kullanıyorsunuz, en sevdiğiniz ve hoşunuza giden marka ve tasarımlar hangileri.

Benim şu anda beklediğim kılıf bu tasarımda Siyah ve Şeffaf Beyaz renkli olanlar.
    Daha önce Momax ürünü kullanan var mı hiç aramızda ?

• nereden alıyorsun hocam bunları ?
  • Bende siyah ve beyazi var.Seffaf kiliflar hic guzel durmuyor benden soylemesi.Siyahini kullandim,bir hafta sonra cikarip cekmeceye attim .

Suan linkteki ,ilk sirada olan kilifi kullaniyorum.
    Slikon ve hard case arasinda bir materyalden yapilmis.

http://www.pdashop.nl/accessoire/107574/4401/htc-desire-hd.html
  • Çok sevgili arkadaşlar, edinmiş olduğunuz "kaliteli" kılıfları nereden temin ettiniz, bu konuda bilgi verebilirseniz çok iyi olur, ayrıca elinizde olup kullanmadığınız ekran koruyucu ve Momax gibi biraz daha üst seviye kılıfları satmayı düşünürseniz değerlendirelim, hem boş yere yatmasın kılıflar hem de ihtiyacı olanlar faydalansın.

Teşekkürler
  • Kullandığım kılıf orjinal HTC PO S550 deri kılıf.Bu kılıftan oldukça mennunum.Kılıfı Clove den aldım.(forumda gördüğünüz bir çok kılıf bu sitede mevcut)

http://www.clove.co.uk/htc-desire-hd-po-s550-pouch-case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austun1975 -- 11 Mart 2011; 15:54:05 >

• Çok saol dostum, sanırım yerli sitelerde çoğunlukla ya kalitesiz çin işi kılıflar var yada kaliteli markalara ait bir iki tane kılıfta çok uçuk fiyatlara satılıyor, hemen verdiğin linki inceliyorum.
  • Ben Momax'leri OboStore.Com'dan aldım.
    Ebay'de satışını yapan ve Türkiye'ye ücretsiz gönderi yapan bir kişi var. Onun fiyatı 12 $ iken OboStore 10.22 Tanesini veriyor.
    İkiside ücretsiz kargolama.

@MaSSive ilk değilde, şeffaf olan kılıf hoşuma gitti Momax'lerden memnun kalmazsam. Sırada senin kılıfın var :D

Ben beğenmediklerimi "http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=HTC-Desire-HD-Silikon-Kilif&auction_id=860953 " buradan satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar özelden ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomen412 -- 12 Mart 2011; 3:09:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kılıf alım satım işi yaptığımdan neredeyse her çeşit kılıfı desire hd de kullandım. Kılıf tercihimi giydiğim kıyafete ve keyfime göre yapıyorum. Ceket, mont, pantolon ve çanta için farklı kılıfları kullanıyorum. Şu ana kadar momax, yoobao, pdair, otterbox defender, melkco kullandığım kılıflardan. Hepsinin farklı bir avantajı bulunuyor. Otterbox la telefonumu çok güvende hissediyorum, momax ise sadece arkasını koruyan ince bir kılıf. pdair, yoobao ve melkco ise kullanışlı kapaklı kılıflardan. Kapaklılardan en incesi melkco dur.
  • @ahmypc Arkasını koruyan ince bir kılıf demişsin, merak ettiğim için soruyorum. Sağ ve sol yanları için koruma sağlamıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomen412

@ahmypc Arkasını koruyan ince bir kılıf demişsin, merak ettiğim için soruyorum. Sağ ve sol yanları için koruma sağlamıyor mu ?

Yanlış anlaşıldım yanlarını sarıyor ancak ben otterboxla ekranıda sağlama alıyorum. Silikon benzeri kılıflardan en kaliteli olanı momaxtır. İçiniz rahat olsun.
  • @ahmypc çok sağol :D
  • Bu arada obostore dan siyah renk diye almışsan koyduğun resimdeki büyük olandan geliyor. Kenarları şeffaf arkası gri. Küçük resimlerdeki siyahtan gelmiyor.
  • Ben kenarları siyah istediğim için bir siyah istedim birde şeffaf beyaz istedim :)
    İstediğim gibi gelmezse, geri iade ederim sorun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.