Şimdi Ara

htc desire s kılıf tavsiyesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • htc desire s'e dış darbelere ve ekran çizilmesine karşılık kılıf aramaktayım.Tavsiyelere açığım?Ne kadar nereden var sa resmi?

• Rubber kılıf + çam filmi 15 tl kargo dahil .Bu arada gorilla klas cam bulunmakta çizilmez öyle kolay. Ben rubber kılıf ve orjinal htc deri kılıf kullanmakatayım. Canım sıkıldıkca degiştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

http://www.mobilcadde.com/aksesuarlar/htc-desire-s-3752

aman mobilcaddeye fazla bulasmayin gecen ekran koruyucu aldim iyi guzel geldi ertesi gun stoklara aradigim bir kilif girmis buseferde kilif siparisi verdim kargo geldi bi actim adamlar dejavu gibi yine ekran koruyucu gondermisler eski siparisi gorup herhalde nasil bakiyolarsa bilgisayar ekranina neyse aradim bir bayan cikiyor telefona ama dunyadan bihaber oyle boyle degil sadece kem kum tamam diyor okadar zten telefonu o aciyor devamli baska calisan yok herhalde kendi capinda ufak bi site belli insallah duzeltip kilifi gonderecekler bekliyoruz bakalim referans olsun diye paylasayim dedim...

• momax kılıf ile birlikte kullanıyorum fiyatı diğerlerine göre biraz yüksek (39.90+kargo) ama kesinlikle memnunum. Telefona tam uyum sağlıyor yan tuşlar açısından. GG den almıştım, aratırsanız bulabilirsiniz. Aldığınızda içerisinden yansıma önleyicili ve parmak izi bırakmayan kaliteli bir ekran koruyucu çıkıyor. Ben her ihtimale karşı uyguladım ve sonuçtan memnun kaldım. parmak izleri artık yok ve ekran yansımıyor.
  • msj bulunsun. Ben de alıcam da.
  • gorilla glass çizilmez diyen arkadaşıma söylüyorum çok da çabuk çizildi yani benim ki ben güvenip bant almamıştım ama iki üç kılcal oluşunca mecbur taktım. Kasa ise apayrı bir sorun aleminyum herhalde düştüğünde direk eziliyor ve boya atıyor çok kötü bir durum üst ve yan kısım olmak üzere iki tane var bende ve ben bunun üzerine gg den deri kılıf aldım ve bence kullanılması gereken tek kılıf ama biraz kalınlaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.