Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bana kızacaksınız ama bazı adımları atlamışım şimdi farkettim. 5-10 dakikaya başlığı tekrar okuyun . Bazı programları kurmayı unuttuk:) Olacak.
  • üstadım sana zahmet ilk mesaja bi ekleyiverirmisin htc sync kapalı olsun diye :):):):):) kapattım, 2 dakikada cihaz s-off oldu :)
  • bende sorayım şimdi bi şey:)
    bu sensationdaki halkalı tuş kilidede olacak mı?

zeki mürende bizi görecek mi gibi oldu ama ne yapalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal6630

üstadım sana zahmet ilk mesaja bi ekleyiverirmisin htc sync kapalı olsun diye :):):):):) kapattım, 2 dakikada cihaz s-off oldu :)

Evet sorun o:)) Çok özür dilerim bende başka yollar yazmıştım sildim sayende:)

@goyildirim

Evet halka olacak zeki müren size mail falan bile atacak:)
  • Arkadaşım ; Eline sağlık dersine iyi çalışıp, olayı çabucak çözdüğün için tekrar çok teşekkürler
    Bende tüm işlemlere baştan başlamak üzereydim ki kafama takılan birkaç hususu sorayım dedim.
    - Bu romu Türkçe kullanabiliyormuyuz ?
    - Romda sense 3.0 daki 3D ekran geçişleri mevcut mu ?
    - Garanti olayları için yedekten orjinal romu yüklememiz mümkündür sanırım ?
    - Son olarak bu işlemler sonunda hafıza kartımız sıfırlanıyor mu ?
    Cevaplar içinde şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Arkadaşım ; Eline sağlık dersine iyi çalışıp, olayı çabucak çözdüğün için tekrar çok teşekkürler
    Bende tüm işlemlere baştan başlamak üzereydim ki kafama takılan birkaç hususu sorayım dedim.
    - Bu romu Türkçe kullanabiliyormuyuz ?
    - Romda sense 3.0 daki 3D ekran geçişleri mevcut mu ?
    - Garanti olayları için yedekten orjinal romu yüklememiz mümkündür sanırım ?
    - Son olarak bu işlemler sonunda hafıza kartımız sıfırlanıyor mu ?
    Cevaplar içinde şimdiden teşekkürler

-Evet Rom Türkçe kullanılıyor.
    -Bu romda yok başka bir rom var isterseniz 3.0 romlu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1122797 linki bu. Yükleme aynı.
    -Evet yedekten orjinal rom yüklenir ancak tekrar cihazı s-On yapmanız da gerekebilir onu ayrıyeten araştırmak lazım ama mümkün olduğunu biliyorum.
    -Hafıza kartı sıfırlanmıyor. Tüm dosyalar olduğu gibi duruyor. Ayrıca Root işleminden sonra Titanium Backup isimli programla telefon ayarlarınızın 1 e 1 yedeğini alıp her roma rahatça ayarlarınızı aktarabilirsiniz.Root etmeden bu program kullanılamıyor:)

ve rica ederim faydalı olduysak ne mutlu bana:)

• Virtuous Unity 1.27.0 Sense 3.0 yükledim gerçekten çok iyi hızlı stabil. Sense 3 de harika. Bu romu tavsie ederim
  • Neyse cevapları bekleyemeyeceğim dalıyorum direk. Ya Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 12 Temmuz 2011; 23:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Neyse cevapları bekleyemeyeceğim dalıyorum direk. Ya Allah

Mailime geldi sorunuz:)

Hiçbirşey silinmez tel defteri ayarlar , programlar sabit kalır:)

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Neyse cevapları bekleyemeyeceğim dalıyorum direk. Ya Allah

Mailime geldi sorunuz:)

Hiçbirşey silinmez tel defteri ayarlar , programlar sabit kalır:)

Kolay gelsin.

Hocam vallahi Hızır gibisin çok sağ ol.
  • Evet sonunda S-Off yapabildim ben de, ama baya sıkıntılı oldu benden kaynaklı olarak. Çünkü telefonun driverlarını yüklememiştim ben bilgisayara.
    Bence ilk mesaja sd kartın içinde gelen setup.exe yi bilgisayara kurmamız gerektiğini de ekleyelim.
    Benim sonradan aklıma geldi ve yükledim, başka yüklememiş arkadaşlar varsa onlar da takılabilirler.
  • Bende s-off ve root yaptım

Yanlız root olayının anlatımını biraz daha açmak lazım. Çünkü ben (SD karttan kaynaklı olduğunu öğrendiğim sorundan dolayı) bir türlü root yapamadım. Sonra önce xda ve sonrasında bir Türk forumunda şu bilgilere ulaştım.

- GingerBreak Uygulamasını SD karta atıp, telefonunuza kurun.
    - Telefona formatlanmış bir hafıza kartı yada kullandığınız kartın yedeğini alarak formatlayarak takın. Ben bu sorun nedeni ile uğraştım. Uygulamanın formatlanmamış kartla çalışmadığı belirtiliyor.
    - Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme kısmında en üstteki USB hata ayıklamanın seçili olduğuna emin olun.
    - Uygulamalardan Gingerbreak uygulamasını açın ve "Root device" butonuna basın. Bundan sonra işlem en fazla 10 dk. içinde tamamlanıyormuş.
    - İşlem bittikten sonra telefonunuzun uygulamalar bölümünde SuperUser uygulamasının kurulmuş olduğunu kontrol edin. Bu uygulama varsa işlem başarı ile sonuçlanmış demektir.
    - Bundan sonra ise Gingerbreak uygulamasını silebilirmişiz !

• Teşekkürler ilk mesaj güncellendi bende problem olmamıştı kısmet:)
  • merhaba arkadaşlar
    bu uygulama htc desirede de geçerli olur mu? yoksa desire s 'e mi uygun sadece?
    örnek olan 3.0 sense ve rom desire'ye de uyar mı?
    yardımlarınız için teşekkürler. iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarli

merhaba arkadaşlar
    bu uygulama htc desirede de geçerli olur mu? yoksa desire s 'e mi uygun sadece?
    örnek olan 3.0 sense ve rom desire'ye de uyar mı?
    yardımlarınız için teşekkürler. iyi forumlar

S-off ve Root işlemleri olur. Sizin cihaza özel romlar ise burada:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

sizin cihaza ait forumu inceleyebilirsiniz:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=595

kolay gelsin:)
  • hocam tüm yönlendirmeler ve öneriler için teşekkürler. ancak juice defender i tam anlayamadım maalesef. root istemiyor. superuser izni de istemiyor. ve sürekli olarak açık gözüküyor telefonda, ekranın en üstünde sağ tarafta. normal midir?
  • ne demek rica ederim. normaldir orada duracak zaten hep açık kalacak
  • Hazır s-off, root yapmışken uygulama ve oyunlarda ki reklamlardan kurtulmak içinde bir uygulama önermek fena olmayacaktır

https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result
  • peki radio flashlamak falan nasıl oluyor, ne işe yarıyor? bununla ilgili bilgi, kaynak nereden bulabiliriz?
    bir de farklı rom lar, ve bu romların özelliklerini türkçe olarak bulabileceğimiz bir kaynak biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal6630

peki radio flashlamak falan nasıl oluyor, ne işe yarıyor? bununla ilgili bilgi, kaynak nereden bulabiliriz?
    bir de farklı rom lar, ve bu romların özelliklerini türkçe olarak bulabileceğimiz bir kaynak biliyormusunuz?

araştırarak Romların türkçe açıklamalarını belki bulabilirsiniz. Ancak şu an en iyi romları zaten paylaştık. Radio flaşı ise risklidir, herhangi bir hatada telefonunuz birdaha açılmaz. Telefonun sinyal kalitesi v.s etkiliyormuş ancak ben memnun olduğumdan ellemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.