Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kurdum sonunda LBC Modu. Ben tofaş şahinden inip bmw'ye binecekmişim gibi sandım ama öyle çokta aman aman değişiklikler olmadı hayırlısı olsun bakalım.

Bu arada djdigy ilk mesajda LBC Mod'un 5.02 sürümünün linki duruyor hala.
    15 temmuzda güncellştirip tekrardan sunmuşlar 5.03 olarak. istersen linki yenile.
  • 1. bilgisayarınız internete bağlı olsun.
    2. Öncelikle Ayarlar/Güç kısmından Hızlı açılış’ı kapatın
    3. Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme kısmında en üstteki USB hata ayıklama seçili olsun
    4.http://alpharev.nl/x/beta/ sitesinden Windows versiyonunu indirip çalıştırın.Bu sırada browserda mavi bir kısım açılacak burada ilk 3 bilgiyi girin Desire S seçeceksiniz modelinizi tabiki. Browser açık kalsın çünkü biz yine bu sayfadan key alacağız
    5. Şimdi telefonu Usb den bilgisayara bağlayın
    6. Program size bir numara verecek. Bunu browserdaki 4. Kısıma yazınca size KEY inizi verecek, 3. Adımda çalıştırmış olduğumuz programa bunu girince cihaz S-off olmaya başlıyor.
    7. En sonda size sorulan Clockworkmod yüklensin mi sorusuna tamam deyin.

abi bu kısmı yaptım beyaz ekran geldi kaldı öyle sonra zorla yeniden başlattım telefonu htc sync ile o programıda yükledim fakat superuser diye bişey gelmedi ne yapacağım anlayamadım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: berden

bende kurdum sonunda LBC Modu. Ben tofaş şahinden inip bmw'ye binecekmişim gibi sandım ama öyle çokta aman aman değişiklikler olmadı hayırlısı olsun bakalım.

Bu arada djdigy ilk mesajda LBC Mod'un 5.02 sürümünün linki duruyor hala.
    15 temmuzda güncellştirip tekrardan sunmuşlar 5.03 olarak. istersen linki yenile.

Teşekkürler düzelttim:)
  • ilk işlemi yaptım Clockworkmod geldi Y tuşuna bastım işte sonra bilgisayardaki ekran kapandı ama tel seninde resmini eklediğin o beyaz şekilde kaldı ne yapacam anlamadım zorla yeniden başlattım tel kasıla kasıla acıldı :) diğer işlemi sync yardımı ile yaptım superuser felan gelmedi ilk işlemi yanlış mı yaptım onu nasıl anlayabilirim yeni baştan mı yapmam lazım
  • marketteki ücretli programları indirebileceğimiz yerler var mı?
    yok diyecekseniz size laflar hazırladım;

iyi, kollanımı kolay, özelliği çok bir galeri programı,
    mesajları, kişileri ve galeriyi şifreleyebilecek basit bir program,
    alarm özelliğide olan, küçük notlar yazmak için bir program,
    iyi, güncel haritası olan türkçe bir navigasyon programı (tercihim ndrive 11),
    ortam sesini değilde görüşme sesini kaydeden bir ses kayıt programı

lazım. bunlardan önerebilecekleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 17 Temmuz 2011; 22:34:46 >
  • Arkadaşlar telefonu rootlu olanlar markatte plant vs zombies oyununu görebiliyorlar mı acaba ? Ona göre root a girişeceğim ben de

Veya bana oyunu indirebilmek için tavsiye verebilecek olan var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 17 Temmuz 2011; 22:49:16 >
  • yazılanları yapmama ragmen olmadı yardımcı olacak arkadas varmı ?

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM
  • market'ten google earth i indiremiyorum cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun gerçekten cihazımla uymamasımı yoksa market enabler i yanlış mı yaptım??

düzeltme : kendi kendine indi anlamadım. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 18 Temmuz 2011; 22:48:37 >
  • yokmu bana yardım edecek ?
  • maalesef bugun orjinal rom'a donus yaptim. cunku asiri pil tuketimi oldu hic dokunmadigim halde 5 saatte %45 pil seviyesi dustu. ayrica gun icersindeki kullanimda 4 saat gibi bir surede %80i gitti. orjinali cikana kadar simdilik eskiyle devam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect0061

yazılanları yapmama ragmen olmadı yardımcı olacak arkadas varmı ?

Evet cihazınız s-off olmaz çünkü versiyonu 0.98.0002

versiyonu 0.98.0000 yapmalısınız.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1173083

burayı okuyunuz bu işlem için.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar telefonu rootlu olanlar markatte plant vs zombies oyununu görebiliyorlar mı acaba ? Ona göre root a girişeceğim ben de

Veya bana oyunu indirebilmek için tavsiye verebilecek olan var mı ??

buyrun oyunu

http://mobileplanet-waryam.blogspot.com/2011/05/plants-vs-zombies-hd-v10-android-apk-10.html

Arkadaşlar S-off yapamayanlar detaylı olarak ve mümkünse resim çekerek problemi açsınlar. 1000 tane olasılık olabilir bilmek imkansız. Üstteki arkadaş gibi ekran görüntüsü koyun ve hepsinden önemlisi ilk mesajı tekrar okuyun.

• Arkadasım slm..

Telefon Beyaz kaldı , sonrasında kasıla kasıla acıldı demissin
    benim tlf'da beyaz da oyle kaldı nasıl cozdun bu sorunu..

Tsk.ler
  • reboot etttim yeniden başladı öyle de bıraktım dostum anlamadım bu işi vala
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: perfect0061

yazılanları yapmama ragmen olmadı yardımcı olacak arkadas varmı ?

Evet cihazınız s-off olmaz çünkü versiyonu 0.98.0002

versiyonu 0.98.0000 yapmalısınız.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1173083

burayı okuyunuz bu işlem için.

Tesekkurler hocam ama bisi anlamdim oradan yardimci olma imkanin varsa cok iyi olur ?

• kurulumu bitiren arkadaşlar lütfen yardım doğrumu oldu bilmiyorum açılışta android in etrafında yeşil bi halka dönüyor sanırım bitti işlem
  • kurulumu az önce bitirdim çok teşekkürler paylaşımın için sorunsuz ve gayet hızlı çalışıyor şuan.
  • arkadaşlar sabırla bekleyin telin açılmasını:) Siz yeni windows kurduğunuzda nasılki zaman alır ilk açılış bu da öyle. Sakin...:)
  • Ya bu juice defenderin ultimateini hallettim. Ancak en verimli sekilde nasil kullanabilirim? Hangi ayarlari secmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal6630

Ya bu juice defenderin ultimateini hallettim. Ancak en verimli sekilde nasil kullanabilirim? Hangi ayarlari secmeliyim?

Custom tanımlama ile uğraşmak istemediğimden extreme modu seçtim. Üzerinden 1 gün geçti, program pil ömrünün %65 arttığını raporluyor. Diğerlerini de sırayla deneyip en son da custom olayına gireceğim. Faydalı bir yazılım...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.