Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1002506

:)

Belirttiğiniz linkteki rom listesini daha önce incelemiştim ancak bizim romu bu listede göremedim
    Yani kimse paylaşmakla uğraşmaz. Listeden birini seç, kur ve devam et mi diyorsunuz

yoo öyle demiyorum bizim rom orda:) Telstra olanın numaralarına dikkatli bakın cihazınızın ayarlar/telefon hakkında/yazılım bilgisi menüsüne girin uyuştuğunu göreceksiniz.

İnstall hakkında bilgim yok o forumu inceleyin muntemelen çok kolaydır.

• Onuda fark ettim Ancak Build/Yazılım numarası farklı olduğu için uyumsuzluk yapabilir diye düşündüm. Neyse şuan müsait değilim. Sonuçta orjinal rom paylaşan olmazsa bunu denerim.

Evet install çok kolay yazılımı indirip, çalıştırıyor ve telefonu sync modunda pc'ye bağlıyoruz. Yazılım zaten gerekli yönlendirmeleri yapıyor.
  • Tuş kilidini her açtığımızda hava durumu sesi çıkıyor bulular geçerken bu sesi nerden kapatabiliriz veya kısabiliriz acaba çok yükses ses çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Tuş kilidini her açtığımızda hava durumu sesi çıkıyor bulular geçerken bu sesi nerden kapatabiliriz veya kısabiliriz acaba çok yükses ses çıkıyor.

Ana ekranda saatin altındaki hava durumu widgetine tıklayın.

Açılan hava durumu sayfasında > telefonun seçenekler tuşuna basın > Ayarlar > Ses etkileri seçeneğini kapatın.

Ses kısma var mı bakmadım. Ses ayarlarından kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Tuş kilidini her açtığımızda hava durumu sesi çıkıyor bulular geçerken bu sesi nerden kapatabiliriz veya kısabiliriz acaba çok yükses ses çıkıyor.

Ana ekranda saatin altındaki hava durumu widgetine tıklayın.

Açılan hava durumu sayfasında > telefonun seçenekler tuşuna basın > Ayarlar > Ses etkileri seçeneğini kapatın.

Ses kısma var mı bakmadım. Ses ayarlarından kontrol edebilirsiniz.

Çok saol hocam kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 22 Temmuz 2011; 16:35:52 >

• arkadaşlar iyi geceler biz bu romları yüklüyoruz da bu romları yazan adamlara telefondaki bilgilerimiz gidiyor olabilir mi nete girdikçe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkoffate

arkadaşlar iyi geceler biz bu romları yüklüyoruz da bu romları yazan adamlara telefondaki bilgilerimiz gidiyor olabilir mi nete girdikçe?

Mümkündür:) Kullandığınız tüm applicationlarda bu risk var. Ama bence bu kadar paranoyak olmaya da gerek yok akışına bırakalım:) Şaka bir yana bazı büyük romlar tanınmış coder larca yapılıyor mesela Lbc, cynogen,unity v.s bu adamlar camiada tanınmış tipler dolayısıyla böyle işlerle uğraşmazlar nerde oturdukları bile belli bu adamların. Ama sağdan soldan uyduruk modlarda bence bu risk olabilir o bile düşük risk. Anında bulurlar adamı kolay değil bu işler. Diye düşünüyorum ben.
  • djdigy5 sağol abi açıklaman için :D bide şu son paylaştığınız rom gerçekten çok iyiymiş aynı orjinal gibi abartısız herşeyi pili de çok az tüketiyor nerdeyse 2 katına çıktı süre
  • Arkadaşlar GNU/Linux kullanıcısıyım ve HTC Desire S telefonumu root haklarıyla kullanıyorum. Ancak benim istediğim saf bir şekilde Google Android kullanmak, HTC Sense değil. Bunu yapmam için ne yapmam gerek, yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadike

Arkadaşlar GNU/Linux kullanıcısıyım ve HTC Desire S telefonumu root haklarıyla kullanıyorum. Ancak benim istediğim saf bir şekilde Google Android kullanmak, HTC Sense değil. Bunu yapmam için ne yapmam gerek, yardımcı olabilecek var mı?

hmmm sanırım htc sense olmayan bir rom kurmalısınız. Mesela Cynogen mod ama ne kadar uyumlu olur cihazla bilemem

http://www.cyanogenmod.com/
  • quote:

quote:

Arkadaşlar GNU/Linux kullanıcısıyım ve HTC Desire S telefonumu root haklarıyla kullanıyorum. Ancak benim istediğim saf bir şekilde Google Android kullanmak, HTC Sense değil. Bunu yapmam için ne yapmam gerek, yardımcı olabilecek var mı?

hmmm sanırım htc sense olmayan bir rom kurmalısınız. Mesela Cynogen mod ama ne kadar uyumlu olur cihazla bilemem

Benim istediğim saf haliyle Google Nexus One ya da Nexus S de kullanılan Android. CM mod kullanmışlığım var HTC Wildfire'da bazı hataları da yok değil. bir de var olan ROM'U nasıl silebiliriz LBC rom ile çakışmaması için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fadike -- 26 Temmuz 2011; 12:32:23 >

• quote:

quote:

quote:

Benim istediğim saf haliyle Google Nexus One ya da Nexus S de kullanılan Android. CM mod kullanmışlığım var HTC Wildfire'da bazı hataları da yok değil. bir de var olan ROM'U nasıl silebiliriz LBC rom ile çakışmaması için?

Recovery menüsünde Wipe Data seçeneğiyle telefonu temizleyebilirsiniz. İlk mesajımı tekrar okuyunuz.

Saf android olayını bilemiyorum üzgünüm.

• Elinize sağlık çok güzel bir çalışma. En kısa sürede deneyeceğim.
  • Arkadaşlar bu virtuous_unity-v1.29.0 yükleyemedim bir türlü.
    Wipe data/factory reset yaptım sonra yükledim, ama açılışta beyaz HTC ekranında takılı kalıyor.
    2-3 kere denedim değişen bir şey olmadı. Clockworkmod ile normal kullandığıma döndüm sorun yok, ama 1.29 u yükleyemedim.
    Neden böyle olduğuyla ilgili bir fikri olan var mı acaba ?
  • full wipe yapıpta dene istersen o zaman olması gerekiyor.

FULL_WIPE_1.5_EXT4-for-saga.zip

Önce yedeğini almayı unutma, daha sonra inen dosyayı hafıza kartına at ve clockwokmod da kur daha sonrada virtousu
  • Full wipe yapınca sorunsuz kuruldu, sağ olasın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 29 Temmuz 2011; 18:47:34 >
  • Arkadaşlar telefonu root yaptık, Market Access yüklü ama market aramalarımda ücretli-ücretsiz çoğu programı göremiyorum.
    Live Holdem Pro yükleyeyim dedim bulamadı, ilk mesajda paylaşılan Pixie i indireyim dedim onu da bulamadı.
    Ant Smasher ı bile başka bir marketten yükledim yahu.
    Siz de durum nedir ,ne yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Arkadaşlar telefonu root yaptık, Market Access yüklü ama market aramalarımda ücretli-ücretsiz çoğu programı göremiyorum.
    Live Holdem Pro yükleyeyim dedim bulamadı, ilk mesajda paylaşılan Pixie i indireyim dedim onu da bulamadı.
    Ant Smasher ı bile başka bir marketten yükledim yahu.
    Siz de durum nedir ,ne yapmak lazım ?

market enabler yüklenmiş olması lazım romla beraber. onu çalıştırın

ayrıca titanium backup da ayarlar menüsünde market doctor u çalıştırın
  • @djdigy5 üstad virtuous_unity-v1.29.0 yüklü bende, tüm uygulamalar kısmında market enabler diye bir şey göremedim ben.
  • pardon marketaccess

yüklü değilse

http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess

burdan yükleyin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.