Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmatli

quote:

Orijinalden alıntı: jackal6630

Ya bu juice defenderin ultimateini hallettim. Ancak en verimli sekilde nasil kullanabilirim? Hangi ayarlari secmeliyim?

Custom tanımlama ile uğraşmak istemediğimden extreme modu seçtim. Üzerinden 1 gün geçti, program pil ömrünün %65 arttığını raporluyor. Diğerlerini de sırayla deneyip en son da custom olayına gireceğim. Faydalı bir yazılım...

ultimate olayını nasıl hallettin? banada yol gösterir misin?
    birde ayarları nasıl ve kullanımı nasıldır?
  • Arkadaşlar custom ayarlarına girin zaten adım adım gidersiniz.Cpu ayarlarıyla oynamayın zaten Rom kendiliğinden ayarlıyor hızları. Bunun haricinde mesela gece 00:00 - 08:00 arası tüm data kullanımı tamamiyle kapatılıyor bende. Ayrıca her yarım saatte bir kez 1 dakikalığına data kullanımına izin veriyor böylece güncelleme yapabiliyor telefon. Bence extreme mod yapmayın tabi eğer mail trafiğiniz, data kullanımınız v.s varsa. En güzeli custom yapıp kendiniz ayarlayın kişisel kullanımınızı en iyi siz bilirsiniz.

Juice defender ultimate i yüklemek için bu linklerden birini yükleyin :
    http://www.mediafire.com/?wy9su2ujegdgg8k
    http://www.filesonic.com/file/1443386424
    http://www.megaupload.com/?d=XD1G8VB5

• @djdigy5

Arkadaşım ; S-OFF yaparak rootladığımız cihazı, unroot ve S-ON yapma hakkında bir gelişme yada bilginiz varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

quote:

Orijinalden alıntı: gmatli

quote:

Ya bu juice defenderin ultimateini hallettim. Ancak en verimli sekilde nasil kullanabilirim? Hangi ayarlari secmeliyim?

Custom tanımlama ile uğraşmak istemediğimden extreme modu seçtim. Üzerinden 1 gün geçti, program pil ömrünün %65 arttığını raporluyor. Diğerlerini de sırayla deneyip en son da custom olayına gireceğim. Faydalı bir yazılım...

ultimate olayını nasıl hallettin? banada yol gösterir misin?
    birde ayarları nasıl ve kullanımı nasıldır?

dostum iki dosyayı da hafıza kartına attım. ondan sonra explorer ile girip, önce normal olanı yani, dosya boyutu buyuk olanı kurdum. sonra programa girip, tekrar çıkış yaptım hiçbirsey yapmadan. sonra tekrar explorer dan ikinci küçük boyutlu programı kurdum. sonra tekrar açtığımda ultimate olmuştu...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

@djdigy5

Arkadaşım ; S-OFF yaparak rootladığımız cihazı, unroot ve S-ON yapma hakkında bir gelişme yada bilginiz varmıdır ?

Hayır o konuda bir bilgim yok.
  • Arkadaşlar desire s için sesne 3 şu romu buldum yükliyimmi nasıl bilirsiniz bu romu komple resmi sen 3 yüklü diyor yazıda.

http://www.addictivetips.com/mobile/install-sense-3-0-based-custom-rom-on-htc-desire-s-how-to/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 20 Temmuz 2011; 18:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Arkadaşlar desire s için sesne 3 şu romu buldum yükliyimmi nasıl bilirsiniz bu romu komple resmi sen 3 yüklü diyor yazıda.

http://www.addictivetips.com/mobile/install-sense-3-0-based-custom-rom-on-htc-desire-s-how-to/

The ROM name Virtuous Unity diyor açıklamada.

yani bahsini ettiğimiz rom zaten. Yükleyebilirsiniz problem yok.

Ancak indirmeyi buradan yapı zira Rom güncellendi 2 gün önce

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1115312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 20 Temmuz 2011; 19:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djdigy5

quote:

Orijinalden alıntı: berden

quote:

@berden

Mod yüklümü?

yok hocam mod yüklü değil.
    bu arada donanimhaberden türkçe son sürüm bir swype yüklemiştim ama root olayından sonra o da silindi, onuda bulamadım.
    birde şu anda en stabil rom hangisi? biraz daha beklesek daha güzel şeyler çıkar mı? (ikide bir program kur, kaldır olayını yaşamamak için soruyorum)

Siz bence clockworkmod u kurun ve akabinde bana göre en güzel mod olan LBC Mod u kurun.

Hocam şimdi anlatımınıza göre gittim clockmod dediinizi telefona apk olarak kurmadım ben recovery ye girdim ama clockworkmod yüklenmedi kırmızı ünlem işareti çıktı neyse ondan kurtardım cihazı açtım acaba rom yüklemeye girmeden clockmoedumu yüklicem?

• Clockworkmod u kuralım

http://bitly.com/q4QvgQ

bunu indirin. ve dosya adını PG88IMG.zip yapıp sd kartınıza atın. daha sonra cihazınızı kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutarken Güç açma tuşuyla cihazı açın. Açılan beyaz yerde hboot a girin flash işlemine onay verin clockworkmod kurulacak.

Clockwork mod olmadan yedek alamazsınız. Bence kurun.
  • arkadaşlar, 0.5.2 den 0.5.3'e geçmek için ne yapmak gerekli??? ses kısma tuşuna basıp açınca çıkan ekran çıkmıyor.
  • Ok şimdi anlaşıldı ben root işlemi sırasında clockworkmodu yükledi diye yine yüklememiştim onun için hata vermiş hocam anlatıma bunu ekleyin isterseniz çünkü bu detay yok ilk aşama bunu yüklemek olmalı demekki.Teşekkürler..
  • quote:

arkadaşlar, 0.5.2 den 0.5.3'e geçmek için ne yapmak gerekli??? ses kısma tuşuna basıp açınca çıkan ekran çıkmıyor.

cihaz açıkken güç düğmesine basılı tutun
    açılan menüden Yeniden başlat ı seçin
    Yeniden başlat menüsünden Recovery i seçin
    telefon restart atar ve o menü açılır. Tabi LBC 0.5.2 yüklü ise.

İlk mesajımdaki rom yükleme adımlarını tekrar yapacaksınız.

Yani wipe data yapmak ve devamı aynen yapıyorsunuz.
  • quote:

quote:

arkadaşlar, 0.5.2 den 0.5.3'e geçmek için ne yapmak gerekli??? ses kısma tuşuna basıp açınca çıkan ekran çıkmıyor.

cihaz açıkken güç düğmesine basılı tutun
    açılan menüden Yeniden başlat ı seçin
    Yeniden başlat menüsünden Recovery i seçin
    telefon restart atar ve o menü açılır. Tabi LBC 0.5.2 yüklü ise.

İlk mesajımdaki rom yükleme adımlarını tekrar yapacaksınız.

Yani wipe data yapmak ve devamı aynen yapıyorsunuz.

hocam sağolasın. rom manager dan o sayfaya gitmenin bir yolunu buldum, sen yazmadan önce. teşekkür ederim ilgilendiğin için

• Hocam clockmod menüsü geldi backup and restore dedim seçenek soruyo ne dicem şimdi backup mu restoremi advanced restoremi?
  • djdigy5 hocam çok teşekkür ederim yaptım sayende ayrıca o linkini verdiğim romu yükledim sense 3 telin kendi sense 2sinden daha akıcı süper bişe ya zaten kurulum sırasında devteam adını gördüm rahatladım iphone kıran grup çok sağlam rom yapmışlat herşeyine baktım tek bir bug yok üztelik multilanguage tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

djdigy5 hocam çok teşekkür ederim yaptım sayende ayrıca o linkini verdiğim romu yükledim sense 3 telin kendi sense 2sinden daha akıcı süper bişe ya zaten kurulum sırasında devteam adını gördüm rahatladım iphone kıran grup çok sağlam rom yapmışlat herşeyine baktım tek bir bug yok üztelik multilanguage tavsiye ederim herkese.

Sevindim:) Umarım cihaza daha fazla ısınırsınız bu şekilde.
  • SD Kartta mevcut rootsuz orjinal rom yedeğimi kazara sildim İnternette aradım ancak bulamadım. Mümkünse paylaşan olabilir mi acaba ? Cihazını S-OFF yapmış bir arkadaş kendi orjinal rom yedeğini (yada cihazın şuan ki halinin yedeğini aldıktan sonra, telefonu fabrika ayarlarına çevirerek romu yedekleyip) paylaşırsa bir problem olmaz sanırım Yada farklı çözüm yolu önerisi olan varsa onuda paylaşabilirsiniz.

Yani özetle yardımsever ve paylaşımcı bir arkadaşın yardımı ile elimde orjinal rom bulunsun istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

SD Kartta mevcut rootsuz orjinal rom yedeğimi kazara sildim İnternette aradım ancak bulamadım. Mümkünse paylaşan olabilir mi acaba ? Cihazını S-OFF yapmış bir arkadaş kendi orjinal rom yedeğini (yada cihazın şuan ki halinin yedeğini aldıktan sonra, telefonu fabrika ayarlarına çevirerek romu yedekleyip) paylaşırsa bir problem olmaz sanırım Yada farklı çözüm yolu önerisi olan varsa onuda paylaşabilirsiniz.

Yani özetle yardımsever ve paylaşımcı bir arkadaşın yardımı ile elimde orjinal rom bulunsun istiyorum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1002506

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djdigy5 -- 21 Temmuz 2011; 20:49:43 >

• Güzel bir anlatım olmuş, elinize sağlık
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1002506

:)

Belirttiğiniz linkteki rom listesini daha önce incelemiştim ancak bizim romu bu listede göremedim
    Yani kimse paylaşmakla uğraşmaz. Listeden birini seç, kur ve devam et mi diyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.