Şimdi Ara

HTC DESIRE S S-OFF,ROOT, RADIO VE CUSTOM ROM YÜKLEME TAM ANLATIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
4
Favori
55.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o hatayı yukarıdaki arkadaşta alıyordu. Sebebini bulamadık. Cihaz s-off olmuyor bir sebeple.
  • Büyük ihtimalle sorun "saga-0.98.0002"dan kaynaklanabilir bende "saga-0.98.0000"dı sorunsuz oldu fakat arkadaşımın "saga-0.98.0002"di malesef beceremedik,diğer arkadaşında aynı. Bence downgrade edip denemelisin.

Birde LBC Mod yükledim 10-15 gündür kullanıyorum fakat webbrowser üzerinden gif ve flashplayerları(sitedeki bannerlarda sorun yok) çalıştırmıyor.
    Kamera ile çektiğim fotolar galeride ve sd kartta sorunsuz duruyor,fakat usb ile şarj veya dosya aktarımı için bağlayıp çıkardığımda çekilen fotograflar yok oluyor sd kartta ve galeride, Rom kaynaklımı yoksa bir çözümü varmıdır.
  • downgrade nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz...
  • aynı sorun bnde de var nasıl çözülüyor....
  • arkadaşlar tüm adımları yaptım sırasıyla fakat wait for device ekranı geliyor orda kalıyor ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: u23

arkadaşlar tüm adımları yaptım sırasıyla fakat wait for device ekranı geliyor orda kalıyor ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz

HTC Sync yüklü mü bilgisayarınızda, yüklü değilse yükleyin çünkü telefonun sürücülerini yüklüyor bu şekilde.
    Hafıza kartının içinde ki setup dosyasıyla ve ya HTC nin sitesinden güncel sürümü indirerek yükleyebilirsiniz.
    Yükledikten sonra, bilgisayardan HTC Sync i kapatıp işlemleri tekrar yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 6 Ağustos 2011; 15:55:51 >
  • Ekran görüntüsünü eklersen daha iyi olur yardımcı olabilme adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

arkadaşlar tüm adımları yaptım sırasıyla fakat wait for device ekranı geliyor orda kalıyor ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz

HTC Sync yüklü mü bilgisayarınızda, yüklü değilse yükleyin çünkü telefonun sürücülerini yüklüyor bu şekilde.
    Hafıza kartının içinde ki setup dosyasıyla ve ya HTC nin sitesinden güncel sürümü indirerek yükleyebilirsiniz.
    Yükledikten sonra, bilgisayardan HTC Sync i kapatıp işlemleri tekrar yapın.

Teşekkürler arkadaşım sorun çözüldü.

• cihazı s off yaptım.. şimdi virtuous rom u indiriyorum.. merak ettiğim bi konu var root yapmadan bu indirdiğim rom u kurabilir miyim?
  • downgrade nasıi olduğunu bilen yok mu????
  • farklı bir sitede downgrade işleminin anlatımı yazıyor,fakat deneme şansım olmadı.Ayrıca linki buradan paylaşsam bir sorun olurmu bilmiyorum.
  • quote:

cihazı s off yaptım.. şimdi virtuous rom u indiriyorum.. merak ettiğim bi konu var root yapmadan bu indirdiğim rom u kurabilir miyim?

Bu tip özel romlar zaten kendinden rootlu diye biliyorum. Bu sebeple kurmanız lazım.

Ancak hazır cihazı S-OFF yapmışken orjinal romunuzun yedeğini alın. Çünkü ileride geri dönüş şansınız olsun. Hatta benin gibi elinde rootsuz orjinal rom yedeği olmayanlar için kendi yedeğinizi aldıktan sonra,
    Tüm uygulamalar > Ayarlar > SD kart ve telefon depolama > Fabrika veri sıfırlaması
    bölümünden cihazı fabrika ayarlarına çevirip, tekrar romun bu şekilde yedeğini alarak burada paylaşırsanız çok makbule geçer En azından herkesin ulaşabileceği bir rootsuz orjinal romumuz olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratboll

farklı bir sitede downgrade işleminin anlatımı yazıyor,fakat deneme şansım olmadı.Ayrıca linki buradan paylaşsam bir sorun olurmu bilmiyorum.

linki gönderirseniz.....veya anlatırsanız nasıl yapıldığını....
  • şu 3 konuda bana yardımcı olsanız... ??

1- mesaj yazarken mikrofonla konuşarak mesaj yazıyoruz ya, işte o bende internet (wifi veya şebeke) olmadan çalışmıyor. sizde de böyle mi?
    2- cihazı rootlamadan evvel mms gönderip alabiliyordum ama şimdi ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum. sizde durum nedir?
    3- şu anda bende lbs saga mod yüklü, orjinal roma nasıl dönebilirim?
  • root yaparken ginger breadda rooting yazıyor 15 dkdır bekliyorum bişi olmadı ne yapmalıyım
  • quote:

root yaparken ginger breadda rooting yazıyor 15 dkdır bekliyorum bişi olmadı ne yapmalıyım

Yedek almışsınızdır umarım ! Hafıza kartınızı çıkarıp, yerine boş bir hafıza kartı takın. Bende de problem olmuştu. Bu şekilde yapabilmiştim. Yani ilk mesajda root işlemi esnasında sözü geçen sorun yaşayan benim

Bu arada root işleminden önce fabrika ayarlarında rom yedeği olayında bir yardımcı olsanız diyorum !

quote:

Orijinalden alıntı: berden

şu 3 konuda bana yardımcı olsanız... ??

1- mesaj yazarken mikrofonla konuşarak mesaj yazıyoruz ya, işte o bende internet (wifi veya şebeke) olmadan çalışmıyor. sizde de böyle mi?
    2- cihazı rootlamadan evvel mms gönderip alabiliyordum ama şimdi ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum. sizde durum nedir?
    3- şu anda bende lbs saga mod yüklü, orjinal roma nasıl dönebilirim?

1- Ben marketten swox ve talktome isimli uygulamaları indirdim. Üstüne SVOX Turkish/Türk Cem Voice v2.1.1 in prosunu indirdim. Bu uygulamalar sayesinde sorunsuz sesli sms ve email yazabiliyor. Cihaza gelen arama, sms, emailleri (+e-kitapları) sorunsuz sesli okutabiliyorum. Diğer bağlantı olup, olmaması hakkında fikrim yok.
    2- Dediğiniz problem rootlu orjinal romda da varmıydı ? Yoksa yüklediğiniz özel romdan kaynaklı olabilir.
    3- Elinizde yedeğiniz yoksa, orjinal roma dönüş için tek şansımız bir arkadaşın paylaşması. İşin kötüsü rootlanmış romlara firmanın verdiği güncellemeleri yükleyemiyoruz. Bu sebeple rootsuz bir orjinal roma ihtiyacımız var. Eninde sonunda rom versiyonuda güncellenecek ancak biz bu sebeplerden bu işlemi yapamıyacağız. İsterseniz ben rootlu orjinal romu fabrika ayarlarında paylaşırım. Ancak dediğim gibi güncelleme vs. lerden yararlanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 6 Ağustos 2011; 23:29:44 >

• Merhaba arkadaşlar. romları yükleyen arkadaşlara birkaç sorum olacak
    kullandığınız romu ve romdaki
    pil durumunu, karşılaştığınız sorunları ve avantajları yazarmısınız
  • alıntı
    1. Bölüm-Hboot Downgrade:

--HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_20.28b.30.0805U_38.03.02.11_M Downgrade için romu indirin
    --SD kartınızı Fat32 formatında biçimlendirip GoldCard yapın
    --Buradaki linkten Downgrade.zip dosyasını indirip masaüstünde klasöre çıkartın
    --Telefonunuzu yanlızca şarj et seçeneğiyle usb hata ayıklama modu aktif olarak bilgisayarınıza bağlayın
    --Bilgisayarınızda bir komut satırı ( cmd ) penceresi açarak Downgrade klasörünün yolunu gösterin aşağıdaki komutları girin

adb push misc_version /data/local/tmp
    adb push GingerBreak /data/local/tmp
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version
    adb shell chmod 777 /data/local/tmp/GingerBreak
    adb shell

--Buradan sonra telefonunuzun terminal komutlarına giriyorsunuz

./data/local/tmp/GingerBreak

--'#' işaretini gördüyseniz temproot oldunuz,$ işareti varsa adb sürücülerini sıfırlayın ( görev yöneticisinde adb.exe sonlandırın ) ve yeniden deneyin '#' den sonra aşağıdaki komutlarla devam edin

cd /data/local/tmp
    ./misc_version -s 1.27.405.6

--Şimdi Hboot versiyonunuzu düşürmek için 1.28 Rom'u kurun ve 2.Bölümden devam edin(Romu kurmak için Fastboot moduna girip pcye bağlayın yada usb hata ayıklama etkin olarak telefon açıkken exe'yi çalıştırın)...

• drbalat sanırım vereceğim linki bulmuşsun deneme şansın oldu mu? umarım s-off yapabilirsin.

bugün itibariyle cihazım kilitlendi,doğal olarak bende bataryayı çıkarıp taktım ve açılmamakta htc ekranında kalmakta.clockworkmod açılıyor fakat ne restore yapılabiliyor ne de rom yükleniyor. sürekli can't open *.log olarak yazmakta.... yüklemeyi iptal etmekte..
  • s-off ıslemını bnde yapamadm benımde Downgrade yapmam gerekıyor ama forumda snrm basarılı bcımde downgrade yapıp s-off lamayı basaran yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.