Şimdi Ara

htc desire vs huawei ascend g300 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc desire ve Huawei ascend g300 modelleri arasında kararsız kaldım. Desireda 512mb rom huaweide 4gb rom mevcut bu performansı etkiler mi? İki telefonun karşılaştırmalı detaylı özellikleri http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=4594

• İkisinin de video işlemcisi iyi değil. En azından Samsung galaxy w veya Huawei ideos x5 almanı öneririm. İleriye yönelik daha iyi bir seçim olur.
  • adreno 200 ideos x5 in adreno 205 ine göre tam olarak dandik. Zaten g300 modeli msm7227 kullanıyor. Linkteki 2 telefonda başka seçenekler mevcutken alınası değil
  • gpu cpuya göre daha mı önemli ideos x5 de 800 işlemci mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemagic1903

gpu cpuya göre daha mı önemli ideos x5 de 800 işlemci mevcut

ideos x5 de 800 mhz islemci adreno 205 gpu var, oyun oynuyorsaniz gpu standart kullanim icin cpu daha onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu da ekleyeyim ideos x5 i 1800 mhz e kadar oc yapanini gordum. Yani 800 mhz diye dusunme x5 i.

• quote:

Htc desire ve Huawei ascend g300 modelleri arasında kararsız kaldım. Desireda 512mb rom huaweide 4gb rom mevcut bu performansı etkiler mi? İki telefonun karşılaştırmalı detaylı özellikleri http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=4594

Kessinlikle HTC Desire al. Hem KVK-Huawei ikilisindeki kargaşadan kurtulursun garanti olarak,hem Desire daha dayanıklı,ekran Gorilla Glass ile ekran neredeyse kırılmaz oluyor. Ayrıca Desire ın RAM ı birazda olsun fazla. Başka bir artısı Sense arayüzü. Hem en çok ROM çıkarılan telefonlardan biride Desire

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • desire de rom 512 huaweide 4gb bunun bir artısı var mı onu anlamadım. garanti pek umrumda değil şu an için :) performans öncelikli telefonun tüm fonksiyonlarından faydalanan biriyim çünkü
  • quote:

desire de rom 512 huaweide 4gb bunun bir artısı var mı onu anlamadım. garanti pek umrumda değil şu an için :) performans öncelikli telefonun tüm fonksiyonlarından faydalanan biriyim çünkü

Telefonun dahili hafızası,kendi seçimin. Fakat ben şiddetle HTC Desire ı öneririm. Hem kendin demişsin "telefonun tüm fonksiyonlarından faydalanan" diye
  • araştırırken bir de huawei x6 denk geldi yurt dışından getirteceğim.
    sanırım iki telefondan da daha iyi linkihttp://www.gsmarena.com/huawei_u9000_ideos_x6-3595.php

Anladığım kadarıyla rom sadece telefon hafızası istersem sdkart takarak performan kaybı yaşamadan kullabilirim. x6 ile ilgili de düşüncelerinizi bekliyorum. yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Bütçen ne kadar dostum ona göre bizde sana başka telefon önebiliriz
  • yurtdışından getirteceğim için max 500 trdeki fiyatlar uçuk
  • Fiyat kalite Huawei.
  • F/P Huawei
  • S2 al,kurtul :)

• Huawei u9000(x6) aldım gayet memnunum.
  • quote:

Huawei u9000(x6) aldım gayet memnunum.

hayırlı olsun.Ne kadara aldınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.