Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Supercharger ram scriptinin kurulum anlatımı rehbere eklendi. , Sinan'(shot_gun)a teşekkürler.

2. Android Revolution HD Tavsiye edilen romlara eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 11 Mart 2012; 13:26:26 >
  • Merhaba,

Ben cynogenmod kullanıyorum ama bir sorunum var. Taskmanager'den baktığımda, kapattığım programlar kendiliğnden yeniden açılıyor. Ve bir süre sonra arka planda o kadar çok program çalışıyorki ram kullanımı çok artıyor ve telefon çokçok kasmaya başlıyor.

Bunun nedeni ve çözümü nedir acaba?
  • Bu tip konuları Kullanıcı Kulübüne sorsanız daha iyi ama madem sordunuz burdan kısaca anlatayım.

Android işletim sisteminde arka planda ram'de duran programlar işlemci gücü yemez uykuda beklerler arkada fazla program olması sistemi yavaşlatmaz ne zaman ram gerekse android kendisi ramdeki programları boşaltır. Eğer bu hoşunuza gitmiyorsa supercharger script'ini kullanabilirsiniz. Bu script android in ram kullanım ayarlarını değiştirir daha çok boşta ram bırakır.

Kullanıdığınız programlar düzgün yazıldıysa arka planda bekleme halinde telefonu yavaşlatmazlar yani.
  • Merhaba aresmar hocam, ben bunlara uygun olarak her şeyi yaptım uzun süredir kullanıyorum ama ICS yüklemek istiyorum. Bazı romlar var xda'de, bunları nasıl yüklerim? Hafıza kartına atıp o telefondaki programla açıp flashlamak yeterli olur mu?
  • ICS romları denemek için yukle ama ise yaramazlar şu anda.

Custom rom yükleme rehberimde anlattığım gibi yüklenir her rom.
  • selamlar

rehber sayesinde tüm işlemleri hallettim root oldum fakat cm7 yi kuracakken tam bu aşamada

ClockworkRecovery'ye girin Rom managerdan direk girebilirsiniz link var. Ya da ses kapama tuşu basılı tutarken telefonu açıp recovery'i seçin.

"Flash a zip from SDcard" seçeneğini alttakiler için sırayla yapın aralarda restart etmeyin.

reboota girebiliyorum clockworkrecoveryde ama recoveryi sectigim zaman güç tuşu ile yeşil htc açılış introsu geliyor ve sonra siyah ekran üzerine telefon ve ! işareti olan kırmızı bir uyarı alıyorum bataryaya çıkarmadan düzelmiyor ama taktığımda geri bataryayı 1.3.4 de normal çalışıyor ?

var mıdır böyle bir problemle karşılaşan aramızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: gaufreeman

Kusura bakma orda fakat demek istemiştim yanlış yazdığımı farketmemişim. Kurulumu tamamlamayı başardım sonunda fakat şimdide google apps'ı kurmama karşın hesabıma bağlanmıyor kullanıcı adım ve şifremin uyuşmadığını söylüyor bu yüzden marketi açamıyorum bunun için bi çare biliyorsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür derim.

Hiç başıma gelmedi bu şimdiye kadar. Acaba şifreni yazarken yanlış yapıyor olabilir misin? Internete erişebiliyo musun peki? Belki internete çıkamıyorsundur? Bir de bu konuyu buraya değil de Desire Z Kullanıcı Klübüne sorarsan daha iyi olur. Artık rom'u kurmuşsun konu dışı oldun sen hehe

öncelikle kusura bakma uzun zamandır giremedim yeni cevap yazabiliyorum. yardımın ve tabi rehber için çok teşekkür ederim çok faydası oldu ve bağlandı sorununu çözdüm ve artık rahat rahat kullanıyorum ve supercharger'ı da kurdum yedekleme işlemine üşeniyorum ki çok kolay bişey ama zaman bulursam swap'ı da kurmayı düşünüyorum. tekrar teşekkür ederim emeğine çok faydalı bi döküman olmuş.

• Swap her rom da calismaz sadece destekleyen romlarda swap calisir. Aklinizda olsun.
  • Supercharger Ram Düzenleme Script Kurulumu

Ram kullanımını düzenleyen script'in kurulumu :

Adım 3: Script V6 SuperCharger Update 7'yi download edin. (aşağıdaki linkten)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=657970&d=1310961810

burdan bir dosya gelmiyor arkadaşlar burda yazanları .txt dosyasımı yapacağız yoksa adrestemi sorun var???
  • linki kaydet arkadaşım txt dosyası olacak zaten. script bu normal.

Son versiyonu buradan bulursunuz :

https://twitter.com/#!/zeppelin_rox

adam sürekli update çıkarıyor.

en son bu olmuş:
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=947993&d=1331788695

sonunda pdf uzantısı var şaşırmayın aslında pdf değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 16 Mart 2012; 15:00:14 >

• Merhabalar,
    Sadece Root edilmiş Stock Rom'un linki ölmüş acaba güncel bir adres varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the enemy

Merhabalar,

Maalesef bende yok. Tavsiyem Revolution HD yi kurmanız gerçi

Desire Z kullanıcı kulübünde bi kaç sayfadır bahsediyoruz.
  • quote:

quote:

Merhabalar,

tavsiyeniz için teşekkürler, revo hd deneyeyim birde
    bu arada forumu takip etmeye çalısıyorum fakat yoğun iş temposundan dolayı tüm sayfaları inceleyemiyorum daha 15. sayfaya falan geldim konu 100 lerde seneye yetişirim herhalde

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

tavsiyeniz için teşekkürler, revo hd deneyeyim birde
    bu arada forumu takip etmeye çalısıyorum fakat yoğun iş temposundan dolayı tüm sayfaları inceleyemiyorum daha 15. sayfaya falan geldim konu 100 lerde seneye yetişirim herhalde

Bence baştan 10-15 sayfa okuyun sonra sondan geriye doğru gidin daha mantıklı

• Güncelleme:

- Rehber'e HTCDev sitesinden unlock yöntemi eklendi. keremtuncer'e teşekkürler.
    - 4EXT Recovery için Touch açıklaması eklendi ve tavsiye notum ayrıca belirtildi. ;)
    - Android Revolution HD Sense 3.5 Rom KURULUM REHBERİ eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Mart 2012; 11:19:12 >
  • Telefon sapıttı.İlk boot animasyonlarından öteye gidemiyor.
    Sürekli Htc > Beats > Htc animasyonları dönüp duruyor.
    Supercharger scriptini uyguladım.Telefonu yeniden başlattım , sorunsuz çalıştı.Tweak bölümünden birkaç bir şey değiştirdim , yeniden başlattım.Şimdiki halinde kaldı.
    Recovery'den düzeltmek için bir seçenek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

Telefon sapıttı.İlk boot animasyonlarından öteye gidemiyor.
    Sürekli Htc > Beats > Htc animasyonları dönüp duruyor.
    Supercharger scriptini uyguladım.Telefonu yeniden başlattım , sorunsuz çalıştı.Tweak bölümünden birkaç bir şey değiştirdim , yeniden başlattım.Şimdiki halinde kaldı.
    Recovery'den düzeltmek için bir seçenek var mı acaba?

Recovery den wipe cache wipe dalvik cache yapıp bir dene.

Olmadı üstüne bir daha kur
  • 4ext ile swap yapmak biraz daha farklı sanırım hangi adımları izlememiz gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

4ext ile swap yapmak biraz daha farklı sanırım hangi adımları izlememiz gerek?

Farklı olduğunu sanmam yine sdcard partition özelliği vardır clockworkdeki gibi aynı değerleri girip partition yapıp sonra pc den format atıcaksınız. Sonucta işlem aynı.

Şimdi baktım da;

Tools -> Parititon SD card -> remove all partitions -> ....

diye gitmeniz lazım. SDcardın yedeklerini alın ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Mart 2012; 15:11:02 >
  • Sanırım RcTweaks'teki Beats ayarı telefonu delirtiyor.Onu açınca telefon açılmıyor.
    Cache ve Dalvik wipe da işe yaramıyor , komple wipe+kurulum gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.