Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dkazado

Arkadaşlar telefon Avrupada satışta. Şu an İngilterede online alınabiliyor. Avrupa içi kargo yapılıyor. Stoklu ürün. Ön sipariş değil.

http://www.mobicity.co.uk/htc-butterfly.html

VoGuE

Fiyatı çok yüksekten sunulmuş sonradan çıkan Xperia Z fiyat olarak daha uygun aynı sitede
  • Ingiltere'de piyasaya sürülmesi çok iyi oldu.

Yakında çok daha fazla rom çıkacaktır. Fiyata bakmayın, yeni çıktı normal, 1-2 aya kadar ucuzlar, M7 çıkınca iyice ucuzlar.

Xperia Z'de kapasitif tuşların ekran üzerinde olması hiç hoşuma gitmedi. Ekranın ciddi bir kısmı boşa gidiyor. İnşaallah oyunlarda kayboluyordur, yoksa ekran 5 inch değil 4.7 - 4.8 inch ile aynı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcup

Ingiltere'de piyasaya sürülmesi çok iyi oldu.

Yakında çok daha fazla rom çıkacaktır. Fiyata bakmayın, yeni çıktı normal, 1-2 aya kadar ucuzlar, M7 çıkınca iyice ucuzlar.

Xperia Z'de kapasitif tuşların ekran üzerinde olması hiç hoşuma gitmedi. Ekranın ciddi bir kısmı boşa gidiyor. İnşaallah oyunlarda kayboluyordur, yoksa ekran 5 inch değil 4.7 - 4.8 inch ile aynı olacak.

Şahsen kapasitif tuşların Ekranda olup olmaması hiçbir sorun yaratmaz hatta sanal olması daha güzel Xperia Z iyi ama hem tasarım(Xperia Zl tasarımı olsaydı daha farklı olurdu düşüncem) hemde açma tuşunun yanda oluşu hoşuma gitmeyen kısımı sadece Butterfly'dan daha yeni bir cihaz olduğu için onu örnek verdim

Ben ilk tercih olarak M7'yi merak ediyorum veya iyi bir tasarım+kalite sunarsa S4 olabilir Xperia Z 3. tercihim o da fiyatı uygun olursa olabilir

• Butterfly Rusyada piyasaya cikti bu demek oluyorki 15 gun ila 1 ay arasinda turkiyeye gelir..

Daha LG optimus G yi getirecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedefb

Butterfly Rusyada piyasaya cikti bu demek oluyorki 15 gun ila 1 ay arasinda turkiyeye gelir..

Tr ye gelmicek htc den resmi açıklama geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki-adam

quote:

Orijinalden alıntı: sedefb

Butterfly Rusyada piyasaya cikti bu demek oluyorki 15 gun ila 1 ay arasinda turkiyeye gelir..

Tr ye gelmicek htc den resmi açıklama geldi

öyle bir söylenti oldu ama su an rusya avrupa bolgesinde oraya gelen avrupaya da gelir zaten ingilteredede cıktı butterfly yakında türkiyede dostum

http://www.htc.com/ru/products/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 25 Ocak 2013; 12:51:57 >

• Butterfly bütün dünyada sadece operatör telefonu olarak satıldı. Bundan dolayı yaygınlaşamadı. Benim kullandığım butterfly da China telekom a ait.

Ancak yabancı forumlarda okuduğuma göre, Rus versiyonu multi language ve generic bir rom ile çıkacakmış. Almayı düşünenler için daha iyi bir tercih olacaktır.

Butterfly (x920e ve x920d) için şimdilik 1 adet custom rom var. Ben de onu kullanıyorum. Bütün fonksiyonlar sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun Avrupa'ya gelme ihtimali var mı?
  • bu telefonu amerikadan droid dna olarak alıp kullanan var mı arkadaşlar varsa memnun mu acaba?amerikada nereden aldı söylerse çok yararlı olur benim için
  • Allahtan bir mani olmazsa haftaya Amerikadan Droid Dna geliyor
  • HTC butterfly kullanıyorum. çok güzel. İphone 5 daha iyi. Hız mükemmel. Droid alanlar butterfly varken droid tercih etmeyin. Hem harici sd kullanımı yok. Renk seçeneği yok.
  • Ayrıca 2020 mAh pil var. Ama nasıl yapmışlarsa HD ekran olmasına rağmen(HD ekran ayrıca çok farkl, hiç birine benzemiyor diğer telefonların ) pil 3 gün çok rahat giriyor normal kullanımda. HTC one vardı bundan önce bir gün zor dayanırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest67

HTC butterfly kullanıyorum. çok güzel. İphone 5 daha iyi. Hız mükemmel. Droid alanlar butterfly varken droid tercih etmeyin. Hem harici sd kullanımı yok. Renk seçeneği yok.

Hocam ne gibi daha iyi iphone 5 acaba. The verge incelemesinde iphone 5 ten daha iyi olduğu yazıyor ekran kalitesi olarak mesela ve bataryasıda hiç de beklendiği gibi olmadığı sasirttigini gayet yeterli olduğu söyleniyor. Ha su var kendi işletim sisteminde daha hızlı calisiyor olabilir iphone 5 ama specs yönünden de dna gayet iyi bir telefon benim dna da inşallah cuma cumartesi gibi elimde olacak bakalım daha ayrıntılı olarak bakarım o zaman. Ancak şu an Galaxy Nexus var elimde bundan kopmak acı gelecek çok seviyorum ara yüzünü falan rom lu bir şekilde de çok güzel kullanıyorum inşallah yeni ara yüze alışırsın en kisa zamanda

• quote:

HTC butterfly kullanıyorum. çok güzel. İphone 5 daha iyi. Hız mükemmel. Droid alanlar butterfly varken droid tercih etmeyin. Hem harici sd kullanımı yok. Renk seçeneği yok.

butterfly daha pahalı değil mi? açıkçası bir fark yok bence ve siyah rengini sevdiğimden droid dna yı bugun bir aksilik çıkmazsa alacağım
  • İPHONE 5 DAHA İYİ DERKEN , İPHONE 5'DEN DAHA İYİ OLDUĞUNU DEMEK İSTEDİM. (cÜMLE DÜŞÜKLÜĞÜ) İPHONE 5 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK HTC BUTTERFLY İPHONE 5 GÖRE ÇOK ÜSTÜN BİR TELEFON. ANINDA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖREBİLECEĞİNİZ ÖZELLİKLER :

1. HIZ (İNANILMAZ HIZLI)
    2 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
    3. PİL ÖMRÜ
    4. KAMERA VE ÇEKİM HIZI
    5 DİZAYN

DROİD ALANLAR AMERİKA VERZİON İÇİN ÇIKMIŞ VE ÜSTÜNDE VERZİON YAZAN ALACAKLAR. sd KART HARİCİ BİR FARK YOK GİBİ GÖZÜKSEDE ROMLARI FARKLI. SADECE AMERİKA İÇİN ÜRETİLMİŞTİR. dROİD aLINCA İLERDE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ ....
  • TABİ BEATS ÖZELLİĞİNİ UNUTMAMAK LAZIM . BU ÖZELLİK SESE İNANILMAZ ANFİ ÖZELLİĞİ KATIYOR.
  • dediğimi anlayacaklar derken ne gibi ustad? biraz bahsedebilir misn telefonu kullanıyorsun sanırım herhangi bir sıkıntı yaşadın mı tavsiyelerin neler?
  • quote:

İPHONE 5 DAHA İYİ DERKEN , İPHONE 5'DEN DAHA İYİ OLDUĞUNU DEMEK İSTEDİM. (cÜMLE DÜŞÜKLÜĞÜ) İPHONE 5 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK HTC BUTTERFLY İPHONE 5 GÖRE ÇOK ÜSTÜN BİR TELEFON. ANINDA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖREBİLECEĞİNİZ ÖZELLİKLER :

1. HIZ (İNANILMAZ HIZLI)
    2 EKRAN GÖRÜNTÜSÜ
    3. PİL ÖMRÜ
    4. KAMERA VE ÇEKİM HIZI
    5 DİZAYN

DROİD ALANLAR AMERİKA VERZİON İÇİN ÇIKMIŞ VE ÜSTÜNDE VERZİON YAZAN ALACAKLAR. sd KART HARİCİ BİR FARK YOK GİBİ GÖZÜKSEDE ROMLARI FARKLI. SADECE AMERİKA İÇİN ÜRETİLMİŞTİR. dROİD aLINCA İLERDE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYACAKSINIZ ....

Hocam root yaparak vzw nin ek programları kaldırılabilir büyük ihtimalle xda da yakın zamanda daha çok rom olacaktır zaten şu an Cm nin stabil versiyonları çıkmadı ama unofficial lar çıkmaya başladı yavaş yavaş. Benim için en önemli kriter ses kalitesi güzel olacak çok müzik dinlerim bir de ekrana baktığımda pikselleri görmek istemem bu ikisini karsilarsa benim için sorun yok şarkıda varsın bir günü bile çıkarmasın dağda kalmiyoriuz sonuçta neyse hocam bilgileriniz için teşekkür ederim cihazınizi iyi günlerde kullanın

• HTC BUTTERFLY YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR KULLANIYORUM. HİÇ BİR SIKINTISI YOK. FAZLALIĞI VAR. BAZI TELEFON MODELLERİ VARDIR ÖNCÜ ROLÜ OYNAR VE ATILIM MODELİDİR. MESALA HTC DESİRE HD MODELİ HTC İÇİN BİR ATILIMDI. ONDAN SONRAKİLER HİKAYE.... ŞİMDİ BİR ATILIM MODELİ DAHA YAPTI BUTTERFLY İLE. AYNI BENZETME İPHONE 4 MODELİ BİR ATILIMDI . ONDAN SONRAKİLER PARA TUZAĞI , İSİM ARKASINA SAKLAMIŞ İKİ EKSTRA KOYMUŞ SATIYOR. DOLASİYLE BUTTERFLY ELİNE ALAN HİÇ BİR KUSUR BULAMAZ VE NEXUS, NE NOTE , NE DE DİĞER MODELLERLE KARŞILAŞTIRALAMAZ. O KADAR FARK VAR HER YÖNDEN.
  • Güzel telefon valla bende benimkini değiştirmeyi düşünüyordum (htc desire hd) sanırım seçimim bu olacak,şimdi kktc ye gelmesini bekliyorum ,bi arkadaş getirteceklerini söyledi fakat daha fiyat vermedi sanırım 1-2 haftaya gelir dedi ve fiyatıda ozaman belli olur dedi ,şimdilik bekliycem ama telefon 1400 den yüksek olursa almam bence ederi 1300 civarı ,iphone 5 ler bile burda 1400e düşmüşken droid dna fazlasını vermem olmadı birazdaha bekleriz düşer elbet fiyatları
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.