Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar droid dna kullanıcısı kaldı mi aramızda,paylasimlarda bulunabiliriz

• Merhaba ;

Hala konuyu takip eden var mı bilmiyorum ama ben yine de bazı sorularımı sorayım.HTC Droid DNA almayı düşünüyorum.

1) Telefonda 16 GB sabit hafıza var ve bunun 11 GB'lık kısmı kullanıcıya ayrılmış durumda ama tamamının uygulama kurmak için kullanabiliyor muyuz ? Yoksa eski Android cihazlarda olduğu gibi bunda da 1-2 GB alan mı ayrılmış durumda uygulamalar için ?

2) Cihazda FM radyo desteği var mı ?

3) Cihazı kitkata güncelledikten sonra ekrana yansıtma özelliği var mı?Yani ekranı smart tv ye menü üzerinden aktarabilir miyim ?

4) Bu cihazı yaklaşık 1 sene kadar kullanıp daha sonra Blackberry'nin yeni modeline geçiş yapacağım hız olarak beni tatmin eder mi ? Oyun vs ile işim olmaz mail , ofis , internet , müzik ve ayda yılda bir film izlerim şarjı beni 1 günü götürür mü ?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• ademsahin A kullanıcısına yanıt
    çok gec kaldın almakla illede tercih edeceksen butterfly s al dna ya o kadar para verene kadar 700 tl ye S modeli düşüyorsmart share dediğin paylaşım htc lerde yok lollipop ta gelse olmaz kaldıki bende samsung smart var öyle bir uygulaması yok baska markalarla dahi olmadı

• bizimkoylu333 kullanıcısına yanıt
    Abi bi tane temiz s bulsana bana

• arkadaşlar çok hareket burada ama sorayım yine de cihazın bootloader kilidini açmam lazım ama fastboot modda pc cihazı tanımıyor bulabildiğim tüm sürücüleri buldum kurudm sonuç alamadım sorun ne olabilir
  • Htc one m7 ve şu cihazdaki gibi tasarımı birdaha yapamadılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;

eşimde HTC Butterfly var.
    Türkiye'den alındı, Brightstar-Teleservice garantili.

İnternette farklı bilgiler dolaşmakta.

Bu model 4.5 G destekliyor mu?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Hattin ne

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.