Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti35

Merhaba arkadaşlar;

eşimin doğum günü için telefon alacağım.

Eşim HTC Butterfly ile LG G2 arasında kaldı.

LG G2 işlemci ve pil yönünden HTC Butterfly'dan daha iyi.
    HTC ise şıklık, tasarım yönünden , arayüz yönünden daha iyi.

Htc Butterfly Sense 5 arayüzü ile pil süresi ne kadar gitmektedir?
    LG G2 almadığımıza pişman eder mi?

Şimididen teşekkürler

Droid dna kullaniyorum, butterfly modeliyle ayni olmasi lazim. Sarj konusunda pek memnun kalmayabilirsiniz
    Butce yetiyosa G2 almak daha mantikli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Şimididen teşekkürler

Droid dna kullaniyorum, butterfly modeliyle ayni olmasi lazim. Sarj konusunda pek memnun kalmayabilirsiniz

Teşekkür ederim yanıtınız için.

Normal gündelik konuşma , mesajlaşma , 1 saat internet kullanımı olursa ne kadar süre gider acaba?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Şimididen teşekkürler

Normal gündelik konuşma , mesajlaşma , 1 saat internet kullanımı olursa ne kadar süre gider acaba?

Sabahtan aksama yeter ama sarj bitme korkusuyla dilediginiz gibi kullanamazsiniz telefonu. Sarji en cok ekran kullaniyor zaten full hd oldugu icin, ekrani surekli acik tutacak islemler yaparsaniz sarj hizlica bitecektir :)

Sarji az gitmese 10 numara telefon, sekli falan cok guzel cok dikkat cekici.

Butterfly S modeli var bataryasi buyuk olan ona bakabilirsiniz ama htc one yada lg g2 almak daha mantikli olur bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Şimididen teşekkürler

Sabahtan aksama yeter ama sarj bitme korkusuyla dilediginiz gibi kullanamazsiniz telefonu. Sarji en cok ekran kullaniyor zaten full hd oldugu icin, ekrani surekli acik tutacak islemler yaparsaniz sarj hizlica bitecektir :)

Sarji az gitmese 10 numara telefon, sekli falan cok guzel cok dikkat cekici.

Butterfly S modeli var bataryasi buyuk olan ona bakabilirsiniz ama htc one yada lg g2 almak daha mantikli olur bence.

Teşekkür ederim.

Aynı kullanım miktarları için LG G2 ne kadar dayanır acaba?

• Arkadaşlar;

HTC Butterfly resmi oalrak en son hangi güncellemeyi aldı acaba?

Sizce en iyi güncelleme hangisi?

Şimdiden teşekkürler
  • Dna icin android 4.4.2 guncellemesi yayinlanmaya basliyacakmis :)
    Ancak Sense 5.5 ile gelcek. Cok onemli degil zaten hali hazirda custom rom olarak 4.4.2 sense6 romlari var.
    Bu guncelleme sayesinde daha stabil romlar ortaya cikacaktir :)

http://www.droid-life.com/2014/04/22/htc-droid-dna-update-approved-android-4-4-2-and-sense-5-5-inbound/

• artık gelmesi lazım butterfly içinde yeni güncellemenin bayağı bir süre geçti, 4.3 te kaldık :(
  • Droid DNA icin 4.4.2 guncellemesi yayinlandi

• darısı Butterfly ın başına, bekliyoruz kaç aydır...

• Arkadaşlar Droid Dna var elimde bu cihazı nasıl kitkat a güncellicez.Ota gelmedi hakkında kısmında güncelleme bölümü yok, menüde yazılım güncellme kısmı varama pasif durumda .Bi yardımcı olurmusunuz...
    Cihazda şuan 4.2.2 var orjinal bl kilitli ...
  • droid dna 'nın ekranını uygun fiyata değiştiren yer var mı bildiğiniz :)
  • merhabalar. yıllardır takip ettiğim siteye nihayet üye oldum. aranızda yer almak güzel. bu da ilk mesajım. yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka vardır ama doğru yerde mi soruyorum soruyu bilmiyorum. sorunuma gelirsek;
    geçen hafta 2. el droid dna aldım ekranı kırık ve t310 imei si çakılmış. cihaz çalışır vaziyette idi. aklıma simkart takıp denemek gelmedi. sonrasında simi taktığımda simi okudu mesajlar, rehber vs. herşeyi gördü ancak şebekeye bağlanamadı. mod değiştirdim aklıma menülerden gelen ne varsa denedim ama sinyal seviye simgesinin üzerindeki x işaretini kaldıramadım. imei t310 ama sorguladığımda kayıtlı görünüyor. bazı sitelerden klon imei sorunlarına baktım bi sonuç çıkaramadım. sizlerden ricam bu ilk mesajımda bana yardımcı olmanız. ola ki yanlış sayfada yazıyorsam inanın acemiliğimden. teşekkürler şimdiden.
  • Şebeke modunu wcdma yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm modları denedim olmadı. aklıma takılan imei probleminden mi yoksa donanımsalmı. daha önceleri başka bir telefona rom yükledikten sonra baseband çökmüştü. bu da bir seçenek. acaba imei den ise bunu öğrenmenin bir yolu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrodna

tüm modları denedim olmadı. aklıma takılan imei probleminden mi yoksa donanımsalmı. daha önceleri başka bir telefona rom yükledikten sonra baseband çökmüştü. bu da bir seçenek. acaba imei den ise bunu öğrenmenin bir yolu olabilir mi?

Cihazın s off ise orjinal ruu yükle duzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrodna

merhabalar. yıllardır takip ettiğim siteye nihayet üye oldum. aranızda yer almak güzel. bu da ilk mesajım. yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka vardır ama doğru yerde mi soruyorum soruyu bilmiyorum. sorunuma gelirsek;
    geçen hafta 2. el droid dna aldım ekranı kırık ve t310 imei si çakılmış. cihaz çalışır vaziyette idi. aklıma simkart takıp denemek gelmedi. sonrasında simi taktığımda simi okudu mesajlar, rehber vs. herşeyi gördü ancak şebekeye bağlanamadı. mod değiştirdim aklıma menülerden gelen ne varsa denedim ama sinyal seviye simgesinin üzerindeki x işaretini kaldıramadım. imei t310 ama sorguladığımda kayıtlı görünüyor. bazı sitelerden klon imei sorunlarına baktım bi sonuç çıkaramadım. sizlerden ricam bu ilk mesajımda bana yardımcı olmanız. ola ki yanlış sayfada yazıyorsam inanın acemiliğimden. teşekkürler şimdiden.

Benim dna da nokia 1100 imeisi var herhangi bir sorun yasamadim. Rom degistirmeyi deneyin

• Sanırım sıkıntı imei kaynaklı değilmiş. bugün cihazı baz istasyonuna yakın bir noktada denedim az da olsa çekim yaptı bağlantı sağlandı. Sanırım sorun donanımsal. Arka kapağa sertçe bastırdım olaki anten konnektörleri temas etmiyordur diye. Ya bu yaptığımdan dolayı yada anlık sinyal yakaladı. Ama sorun imei değilmiş bu ortaya çıktı. Şimdi donanımdaki sinyal kaybına sebep olan durumu çözmeye çalışacağım.
  • Cihaz ile orjinal 4.4.2 sürümde Wi-Fi tether açamayanlar.Aşağıdaki yöntem işinizi görecektir. Orjinal 4.4.2 de ben başka yöntem çalıştıramadım.
    -Cihazı rootluyoruz
    -Root Uninstall türü programlar aracılığı ile verizon uygulamalarını kaldırın.
    -Sistem uygulamalarından TetheringGuard apk sını kaldırın.
    -Open Garden Wi-Fi Tether programını kurun.
    -Settings e girirn
    -Change Device Profile -->Generic ICS
    -Setup Method --> WEXT(ad-hoc)
    -Disable Wake-Lock işaretle
    -Disable Screen-Lock

Mobil cihazlar görmeyebilir ama Notebook ve Wi-Fi adaptörler görüyor.Güle güle kullunın.
  • Yeni dna kullanicisiyim. Cihazimin android surumu 4.1 ve rootlu. Bu cihazi nasil guncelleyebilirim ? Otadan bir sey cikmiyor, gerci su an imei sorunlu wifiden deniyorum ama bir sey bulamiyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.