Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke m7 den önce ülkemizde de satışa çıkacak olsaydı.... m7 nin tasarımı bence hiç iyi değil. butterfly ın özellikleri zaten çok iyi ama şu tasarım var ya bence mükemmel olmuş...
  • hTC M7 ilk olarak yine Droid Dna modelindeki gibi öncelikli olarak Amerika'ya sunulacak diye şüphe içerisinde bekliyorum bende. Samsung'un atağını göremediğimiz için hTC de bu sefer onu devirmek için pusuda bekliyor gibime geldi. Geçen seneyi hatırlarsak One X'e nazaran Samsung atılım yapıp reklamlar sayesinde öne geçmişti, bir sonraki modelinde de aynısını yaptı şimdi de ikisinden kesin olmayan haberleri görüyoruz ve gözümüzü konferansa dikip ne olacağına dair yetkililerden duymayı bekliyoruz.

Haberleri uzun zamandır takip etmiyordum, 19 Şubatta konferans var, kesinleşirse M7 için de tartışmak için hem yabancı kaynaklardan topladığımız bilgiler hem de fiyat aralığını ölçüp biçmek için yeni bir konu açabilirim.

Bu arada Butterfly telefonunu nedense çok özledim. Şu anda iPhone 5 kullanıyorum ve biraz hTC'siz kanadım kırılmış gibi kaldım. :)

Yine de iPhone 5 güzel, kötü değil tabii ki. İkisini kıyaslamak zaten yanlış olur çünkü ikisi de bu konuda uç noktadalar.

Neyse, M7'yi merakla bekliyoruz.

Butterfly telefon modeli için ekran koruyucular Türkiye'ye girmiş, haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

hTC M7 ilk olarak yine Droid Dna modelindeki gibi öncelikli olarak Amerika'ya sunulacak diye şüphe içerisinde bekliyorum bende. Samsung'un atağını göremediğimiz için hTC de bu sefer onu devirmek için pusuda bekliyor gibime geldi. Geçen seneyi hatırlarsak One X'e nazaran Samsung atılım yapıp reklamlar sayesinde öne geçmişti, bir sonraki modelinde de aynısını yaptı şimdi de ikisinden kesin olmayan haberleri görüyoruz ve gözümüzü konferansa dikip ne olacağına dair yetkililerden duymayı bekliyoruz.

Haberleri uzun zamandır takip etmiyordum, 19 Şubatta konferans var, kesinleşirse M7 için de tartışmak için hem yabancı kaynaklardan topladığımız bilgiler hem de fiyat aralığını ölçüp biçmek için yeni bir konu açabilirim.

Bu arada Butterfly telefonunu nedense çok özledim. Şu anda iPhone 5 kullanıyorum ve biraz hTC'siz kanadım kırılmış gibi kaldım. :)

Yine de iPhone 5 güzel, kötü değil tabii ki. İkisini kıyaslamak zaten yanlış olur çünkü ikisi de bu konuda uç noktadalar.

Neyse, M7'yi merakla bekliyoruz.

Butterfly telefon modeli için ekran koruyucular Türkiye'ye girmiş, haberiniz olsun.

bu sefer işler biraz daha Ciddi olmayı gerektiriyor Mart ayında S4 tanıtılacağı söylentileri var gene Mart ayında aynı şekilde Sony'nin Xperia Z modeli satışa çıkıyor HTC elini çabuk tutmayıp ağırdan alırsa M7 elinde patlar 19 Şubattaki konferansa sanırım DH ekibi gidecek Mesut Bey twitterda yazmıştı HTC Ceosuna sorusu olan var mı diye belirtmişti birkaç gün içinde daha da netleşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 13 Şubat 2013; 10:33:50 >

• Burada droid dna kullanicilari başlığı bile alabiliriz yakında daha çok kişide olursa telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hem bu telefonu daha onceden ip4 ip4s ip5 kullanan arkadaslarin kullaklik ses karsilastirmasi yapabilirlermi acaba ses cikis gucu nasil

• Türkiye de satılsa da şu telefon biz de alabilsek artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

Arkadaslar hem bu telefonu daha onceden ip4 ip4s ip5 kullanan arkadaslarin kullaklik ses karsilastirmasi yapabilirlermi acaba ses cikis gucu nasil

iP5 kullandım bu telefonla takaslaım iP5'in kulakliktaki performansi bunun yanindan gecemez bu telefonla muzik dinlemek ayri bir zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Arkadaslar hem bu telefonu daha onceden ip4 ip4s ip5 kullanan arkadaslarin kullaklik ses karsilastirmasi yapabilirlermi acaba ses cikis gucu nasil

iP5 kullandım bu telefonla takaslaım iP5'in kulakliktaki performansi bunun yanindan gecemez bu telefonla muzik dinlemek ayri bir zevkli

Eyvallah ustad ben aslında m7 yi bekliyorum butterflyın global versiyonu olacak gibi peki ustad sarj konusunda ip5 ile kıyaslarsak nasıl acaba bu arada cihazınızı güle güle kullanın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Eyvallah ustad ben aslında m7 yi bekliyorum butterflyın global versiyonu olacak gibi peki ustad sarj konusunda ip5 ile kıyaslarsak nasıl acaba bu arada cihazınızı güle güle kullanın

Valla ben oyle oyun kolik degilim ama sana şöyle özetliyeyim bir saat asphalt 7 bir saat müzik aynı anda günde beş saate yakın internette dolanma tabii bende BUTTERFLY değile DROİD DNA var Dna iP5'ten daha çok dayanıyor ama Dna ekran parlaklığı %27 iP5 %55 falandı şarjı şu kadar kalıyordu diye yorum yapamam unuttum ama Dna daha iyi bataryada

• Linger hocam DROİD DNA getirecek ve merakla bekliyorum...Hem onu hem Motorola Razr Maxx Hd modelini...İkisinden de sipariş ettim,inşallah yakında elimde olacak...

Aslında eski bir HTC fanıydım , MOTOROLA ya rastlayana kadar....Açık konuşmak gerekirse düşürüp parçalayıncaya kadar HTC ONE X im den o kadar memnundum ki kelimelere sığmaz...
    Ama ondan sonra ki one x ve one plus larda sıkıntılar yaşayıp...Motorola razr maxx e geçtim...Eğer ki sense arayüzü motorola da olsa ,başka hiçbir telefona yan dönüp bakmam..
    İnanın şuan razr i (intel işlemcili modeli ) kullanıyorum...Ve kullandığım tüm motorola lar inanılmaz stabil di, ve batarya ömürleri asla yolda bırakmadı...
    Maxx in 3300mah bataryası ile 4 gün şarjı gidiyordu...

Daha düne kadar elimden geçen kullandığım modeller....

Asus padfone 2....Etkileyici , şu ana kadar kullandıklarımın en hızlısı diyebilirim...Kamera 13 mp olsa da bence vasat tı....

Motorola Razr i ...İntel bu makine de harikalar yaratmış, 2 ghz hız ve 2000 mah batarya ve benim kadar yoğun kullanan birine bile 2 günü çıkarıyor..
    Saniye de 8 kare fotoğraf ve kenardan kenara ekran ise görmeye değer...

Lg nexus 4 .....Herşeyiyle hayal kırıklığı oldu benim için...Kesinlikle nexus 3 ondan iyi...
    Note 2............etkileyici ve aşırı büyük gibi dursa da tasarımdan dolayı ele iyi oturuyor..Ama bir motorola sağlamlığı hissi vermiyor..

neyse çok uzattım...

Motorola Razr Maxx HD HTC Droid DNA kapışmasını yaşayacağım yakında....

Konuyu takip etmeye devam...

• HTC nin türkiye sitesinde 19 şubat için geri sayım yapıyor, acaba butterfly içinmi bir bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorocha

HTC nin türkiye sitesinde 19 şubat için geri sayım yapıyor, acaba butterfly içinmi bir bilginiz varmı ?

Büyük ihtimalle m7dir

• Bu saatten sonra htc butterfly alinmaz adi ustunde uçantereyağı

• M7 ekran olarak butterfly dan küçük.ayrıca butterflyin tasarımı m7 den daha şık.ve bataryası iphone 5 e göre 3 kat daha iyiymiş.ki full hd ekran var.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bu saatten sonra htc butterfly alinmaz adi ustunde uçantereyağı

niye alınmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

M7 ekran olarak butterfly dan küçük.ayrıca butterflyin tasarımı m7 den daha şık.ve bataryası iphone 5 e göre 3 kat daha iyiymiş.ki full hd ekran var.

3 kat mi iyi sallamis kim salladiysa note 2 bile 3 kat iyi degil iphone 5 ten bu sallamasyonu yapan tabi 3310 gibi kullaniyorsa olabilir

• bir el atın şu işareti kapatamadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 15 Şubat 2013; 11:15:31 >
  • Verizon cihazlarında o işaret gitmiyor hocam.bende rezound vardı.ondada kaldıramadım.

• quote:

HTC nin türkiye sitesinde 19 şubat için geri sayım yapıyor, acaba butterfly içinmi bir bilginiz varmı ?

Butterfly büyük ihtimalle Türkiye pazarına girmeyecek.19 şubatta M7 geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bu saatten sonra htc butterfly alinmaz adi ustunde uçantereyağı

niye alınmasın

Xperia z. Htc m7. Sansung gs4....

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.