Şimdi Ara

htc e8 alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc one m8in sadece arka kapagi plastik denilen bir telefon. Meizu ile ikisinden hangisi alinir. Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E8 çok iyi bir telefon. Pişman olmazsın. Bende kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı

Tek bir sorum olacak.Cihazı hiç görüp elinize aldınız mı? Plastik kasa var evet ama kalitesiz değil,gayette kaliteli yapmışlar.

@CesurŞirin Hocam sadece arka kapak değil komple kasa plastik :)
  • TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinide kullanmis birisi olarak soylurum...
    Film izlemek icin aliyorsan meizu mx4 tavsiye ediyoeum cok harika.kendi brosweri bu konuda cok iyi.

stabilite ariyorsan e8 derim.

Genel olarak sarj sureleri iki cihazdada ayni...meizu kamerasi bir tik onde olabilir.Ses cikis gucleri hmn hmn aynu ama e8 biraz daha iyi.

• TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    Evet hemde birkackez

• quote:

Evet hemde birkackez

Hocam evet metal plastikten tabikide daha kötüdür ama fiyat farkını göz önünde bulundurunca ve üzerindeki plastik malzemede kaliteli olunca bence E8 güzel bir cihaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şarj süresi çok iyi e8de 7 saat ekran süresi rahat veriyor.Kasa plastik polikarbon htc o konuda sağlam olduğunu göstermiş yine.Samsung plastiği değil yani.Ve antutu skorları gerçekten iyi.O fiyat aralığında başka telefon yok bildiğim rakibi

• Plastigi dandik demiyorum.sadece htcyi saglam kasasiyla bilirdik o acidan yakismadi diyorum.yoksa yine guzel telefon elbet,ben z3compact varken e8i tercih etmem orasi ayri,ama tercih eden olur oda kendi zevki bisey diyemem

• Yazılım desteği senin için önemli ise kafadan E8 al. Birde E8 donanım olarak daha iyi diyebiliriz GPU tarafında özellikle. Ama fiyat farkıda var arada. Nasıl bi telefon istediğinize bağlı yani. Bu arada pil sürelerinin yaklaşık aynı olmasıda ilginç

• quote:

e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı

meizu arka kapağı bildiğin plastik, çerçevesi aluminyum, bu durumda E8in taş gibi gayet kaliteli polikarbonat kasası htcye yakıştı mı bilemedim ben... sonra, bu meizunun servis satış durumu nasıl mesela.. ne kadara satılıyor, fiyatı nedir onu da bilmiyorum... nerede satılıyor bilmiyorum... bir arıza çıkarırsa servisi nerdedir, nasıldır bilemiyorum... yazılım desteği veriyor mu bilmiyorum...

ne güzel böyle bilmeden kendinden emin sallamak... ne desem bilemedim...
  • dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    bu kadar cok bılmıyorum ve bılemıyorum degılde benım hepsını ogrenıp bıldıgın zaman sende yazarsın o zaman zaten sende ıdrak edersın sallamakmı degılmı dıye,ıyı forumlar..

htc e8 alinir mi
  • quote:

bu kadar cok bılmıyorum ve bılemıyorum degılde benım hepsını ogrenıp bıldıgın zaman sende yazarsın o zaman zaten sende ıdrak edersın sallamakmı degılmı dıye,ıyı forumlar..

htc e8 alinir mi

Ben de tam olarak bunu diyorum işte... dikkatli okursan ben bilmediğimi ve bilgisizliğimi yazdım zaten... ama senin bildiğini sanman hakikaten komik duruyor... kendinden emin sallamak konusunda istikrar da tam gaz... böyle devam... iyi forumlar...

• dontcategorizeme kullanıcısına yanıt
    haklısın ogrenemnın sonu yok,zamanı yok,yaşı yok..

bıldıgımı yazdıgımdan sıkıntı yok,muhtemeln sende oyle,bıldıgın kadarını yazıorsundur,dahada ogrendıkce dahada farklı yazacagın gunler gelecektır,takma kafana __ıyı forumlar__
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.