Bildirim
htc e8 alinir mi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
E8 çok iyi bir telefon. Pişman olmazsın. Bende kullanıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı
Tek bir sorum olacak.Cihazı hiç görüp elinize aldınız mı? Plastik kasa var evet ama kalitesiz değil,gayette kaliteli yapmışlar.
@CesurŞirin Hocam sadece arka kapak değil komple kasa plastik :) -
Ben ikisinide kullanmis birisi olarak soylurum...
Film izlemek icin aliyorsan meizu mx4 tavsiye ediyoeum cok harika.kendi brosweri bu konuda cok iyi.
stabilite ariyorsan e8 derim.
Genel olarak sarj sureleri iki cihazdada ayni...meizu kamerasi bir tik onde olabilir.Ses cikis gucleri hmn hmn aynu ama e8 biraz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hemde birkackez
quote:
Evet hemde birkackez
Hocam evet metal plastikten tabikide daha kötüdür ama fiyat farkını göz önünde bulundurunca ve üzerindeki plastik malzemede kaliteli olunca bence E8 güzel bir cihaz :) -
Şarj süresi çok iyi e8de 7 saat ekran süresi rahat veriyor.Kasa plastik polikarbon htc o konuda sağlam olduğunu göstermiş yine.Samsung plastiği değil yani.Ve antutu skorları gerçekten iyi.O fiyat aralığında başka telefon yok bildiğim rakibi
Plastigi dandik demiyorum.sadece htcyi saglam kasasiyla bilirdik o acidan yakismadi diyorum.yoksa yine guzel telefon elbet,ben z3compact varken e8i tercih etmem orasi ayri,ama tercih eden olur oda kendi zevki bisey diyemem
Yazılım desteği senin için önemli ise kafadan E8 al. Birde E8 donanım olarak daha iyi diyebiliriz GPU tarafında özellikle. Ama fiyat farkıda var arada. Nasıl bi telefon istediğinize bağlı yani. Bu arada pil sürelerinin yaklaşık aynı olmasıda ilginç
quote:
e8ın bır esprısını goremıorum helede kasa kalıtesı hıc yakısmadı htcye ıkısı arasında bencede meızu alınır tabıkı
meizu arka kapağı bildiğin plastik, çerçevesi aluminyum, bu durumda E8in taş gibi gayet kaliteli polikarbonat kasası htcye yakıştı mı bilemedim ben... sonra, bu meizunun servis satış durumu nasıl mesela.. ne kadara satılıyor, fiyatı nedir onu da bilmiyorum... nerede satılıyor bilmiyorum... bir arıza çıkarırsa servisi nerdedir, nasıldır bilemiyorum... yazılım desteği veriyor mu bilmiyorum...
ne güzel böyle bilmeden kendinden emin sallamak... ne desem bilemedim... -
-
-
haklısın ogrenemnın sonu yok,zamanı yok,yaşı yok..
bıldıgımı yazdıgımdan sıkıntı yok,muhtemeln sende oyle,bıldıgın kadarını yazıorsundur,dahada ogrendıkce dahada farklı yazacagın gunler gelecektır,takma kafana__ıyı forumlar__
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X