Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yas4'ü yükledim genel akıcılık ve oyun performansında jb romlardan fazla bir farkı yok (hatta bazı oyunlarda yas4 daha iyi) sırf jb için s-off olacak arkadaşların denemesini tavsiye ederim beğenmezseler ise s-off yaparlar
  • Yanlış görmediysem sense 5 ile ilgili bi gelişme var , birisi Sebastian'a JB kerneli yapması için telefonu göndermiş sanırsam eğer dogruysa yakında jb kerneli gelecekdir sense 5 port edilmesi fazla sürmez sonra :)
  • Şarjı uzun gitsin diyorsanız YODA ICS + Stock Kernel i şiddetle tavsiye ederim. Kullandığım romlar arasında stabilite ve şarjı iyi giden en iyi rom. Belki daha iyi bir rom - kernel ikilisi vardır ama YAS4 - JB - Kitkat - Coolics - miui - AOKP romları arasında en tatmin olduğum rom YODA ICS dir.

Ekran 3, telefon 25 saat açık kalmış.
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Bir iyi bir kötü haberim var

eğer bu mesajdan bahsediyorsanız daha kimse cihaz göndermemiş

İyi haber sense5'in çalışması için ION memory allocator gerekiyor (hafıza dağıtıcısı ) ve bu bizde var şimdi sadece bunu sense kernele çevirecek biri gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 28 Aralık 2013; 12:01:09 >

• Telefonu servise yoladım kasa acilmasi ve pilde ünlem isareti cikiyor diye. Pil ile ilgili ne yapiyorlar. Degisim mi yoksa ayar mi cekiyorlar...
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1507616

bu ICS Non Sense ROM'u kurup deneyenler oldu mu ? 2 kere kurdum,telefon açılıyor bir süre sonra donup reset atıyor...Yükleme kısmında firmware yükleyiniz diyor onu yapmadım o nedir ? Eğer firmware yüklersem(hoş nasıl yükleniyor onu da bilmiyorum) yarın bir gün bu romdan sıkılıp tekrar Viper'a dönmek istersem sıkıntı çıkarır mı ? Bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Beyler bi sorum olacak ben iphone 5in kulaklığını almayı düşünüyorum ama ses arttırma/kısma tuşları bizimkinde çalışmıyor çalışması için yapabileceğimiz bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall007 -- 30 Aralık 2013; 21:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum servisteb geldi kamerasında pembe görüntü oluşuyor. Sebebi nedir..
  • @MirageLord Eğer ics hboot'unda iseniz firmware yüklemenize gerek yok
    rom konusunda ise farklıbir kernel yükleyip wipe cache +dalvik yapın

@Skyfall007 İphone kulaklıklarının sorun yaptığını duymuştum ama diğer kulaklıklar için buhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kober.headsetbutton&hl=tr kullanılabilir

@yirthan eğer aceleniz yoksa telefonu tekrar servise verin derim
  • Ya bikaç gündür telefonun kendi Music playerına girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum " Music beklenmeyen biçimde durdu. HTC'ye bildirmek ister misiniz?" ne yapmam gerekiyor? Bi sorum daha olacak MIUI V5 için s-off gerekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall007

Ya bikaç gündür telefonun kendi Music playerına girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum " Music beklenmeyen biçimde durdu. HTC'ye bildirmek ister misiniz?" ne yapmam gerekiyor? Bi sorum daha olacak MIUI V5 için s-off gerekli mi?

Miui v5 için s-off gerekir JB rom çünkü ama berbat bi rom tavsiye etmem zaten en son gapps sorunu vardı aştılarmı o problemi bilmiyorum ama miui'nin artık şu iphone çakmalığından kurtulup daha özgün bir tasarıma gitmesi gerekiyor . Music player sorunu'nu ilk defa duydum rom yüklüyse temiz bi kurulum yap değilse format at kökten temizle gitsin .:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall007

Ya bikaç gündür telefonun kendi Music playerına girmeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum " Music beklenmeyen biçimde durdu. HTC'ye bildirmek ister misiniz?" ne yapmam gerekiyor? Bi sorum daha olacak MIUI V5 için s-off gerekli mi?

Miui v5 için s-off gerekir JB rom çünkü ama berbat bi rom tavsiye etmem zaten en son gapps sorunu vardı aştılarmı o problemi bilmiyorum ama miui'nin artık şu iphone çakmalığından kurtulup daha özgün bir tasarıma gitmesi gerekiyor . Music player sorunu'nu ilk defa duydum rom yüklüyse temiz bi kurulum yap değilse format at kökten temizle gitsin .:)

Yok hocam rom yüklü değil root falan da yapmadım şimdi Rocket player kullanıyorum işte kendi Music playerına girince hata alıyo girmiyo, MIUI güzele benziyodu ya pek ayrıntılı bakmadım ama :) Ha bi de 16 GB hafıza kartı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall007 -- 2 Ocak 2014; 17:54:24 >

• Beyler telefonu fab. ayarlarına döndürmeden root yapmanın bir yolu yokmu? Bi sürü uygulama, ayar v.s. silinirse çok zor olur onları tekrar yüklemek.
  • Tekrardan selamünaleyküm kardeşler, benim hboot sürümüm 1.53.007 ve s-on um.king cobra ics 1.6 romu kullanıyorum.s-off olmak ve hboot sürümünü 1.49.007 yapmak istiyorum.inuh kardeş custom rom yükleyin bootloop olacaktır demiş, illaki bootloop olması gerekiyor mu ve gerekmiyorsa da wipe yapmam lazım mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn1995

Tekrardan selamünaleyküm kardeşler, benim hboot sürümüm 1.53.007 ve s-on um.king cobra ics 1.6 romu kullanıyorum.s-off olmak ve hboot sürümünü 1.49.007 yapmak istiyorum.inuh kardeş custom rom yükleyin bootloop olacaktır demiş, illaki bootloop olması gerekiyor mu ve gerekmiyorsa da wipe yapmam lazım mı?

s-off yaparken bir gb romu kurmanız (leedroid'i kurmanızı tavsiye ederim) gerekecek. gb romu ics hbootu ile bootloop'a girer
  • Arkadaşlar yedek bir batarya alacağım önerebileceğiniz batarya var mı? Orjinal batarya malesef dayanmıyor artık. Birde garantisi devam ediyor garanti pil değişimi yaparmı? Gri ünlem işareti falan çıkıyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

quote:

Orijinalden alıntı: emreetekinn1995

Tekrardan selamünaleyküm kardeşler, benim hboot sürümüm 1.53.007 ve s-on um.king cobra ics 1.6 romu kullanıyorum.s-off olmak ve hboot sürümünü 1.49.007 yapmak istiyorum.inuh kardeş custom rom yükleyin bootloop olacaktır demiş, illaki bootloop olması gerekiyor mu ve gerekmiyorsa da wipe yapmam lazım mı?

s-off yaparken bir gb romu kurmanız (leedroid'i kurmanızı tavsiye ederim) gerekecek. gb romu ics hbootu ile bootloop'a girer

işte onu yapmadan juopunutbear kurdum ve şu an juopunutbear ekranında takılı kalıyorum.recoveryden yeniden king cobra romu yüklemeyi deneyeceğim.juopunutbearın ics için olanını indirdim oda olmadı

• emreetekinn1995 E kullanıcısına yanıt
    Tahminimce sorun çıkarmadan yüklemeli; istediğiniz zaman leedroid 'i yüleyip tekrar denersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Arkadaşlar yedek bir batarya alacağım önerebileceğiniz batarya var mı? Orjinal batarya malesef dayanmıyor artık. Birde garantisi devam ediyor garanti pil değişimi yaparmı? Gri ünlem işareti falan çıkıyor bazen

Biraz araştırma yaptım Anker marka batarya kullananlar olumlu bahsediyor ancak Türkiye'de bulamıyorum bu marka bataryadan nereden temin edebilirim acaba yurt dışından da getirtmek istemiyorum bahsettiğim batarya şu :http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-1900mAh-for-HTC-EVO-3D-Amaze-4G-Sensation-XE-/320819924932

Birde momax marka bir bataryadan bahsedenler var bu iki markadan birini almak istiyorum nereden temin edebilirim acaba aranızda kullanan yada satan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 4 Ocak 2014; 0:37:27 >

• anker ben kullanıyorum orijinale göre çok iyi ya. başka bi forumda satiyordu ordan almıştım. Şimdi var mıdır bilmem

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.