Bildirim
HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (798. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende baktym benymkyne ayny taryhler yazyyor belge uzerynde teknosa fotokopysyny almysty.Ama kabul ettyler ya onlarda farketmedy tada sanayy bakanlygyndan alynan yzynler cercevysynde 2 yyllyk cykartylyyor taby byz aldygymyz zaman coktan cyktygy ycyn belge taryhyde o taryh kalyyor sorun olucagyny sanmyyorum sonucda fyrma calysmaya devam edyyor -
Tamam hocam ben onu bi ogreneyim dolmasi imkansiz zaten. sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ratso
Tamam hocam ben onu bi ogreneyim dolmasi imkansiz zaten. sagolun
yanı bencede sacma olurdu.Sız ne sıkayet ıle gondermeyı dusunuyordunuz?
Teknosadakı eleman 1 haftaya fln gelır buyuk ıhtımal yasal sure 1 ay ama dedı artık eskısı gıbı uzun surmuyor 1 haftada gerı gonderıyorlar dedı -
Kasada açılmalar ekranda çizik ve ses cizirdamasi da var. Garantide şansımı denemek istiyorum olmazsa mecburen yaptiracam.
quote:
Orijinalden alıntı: ratso
Kasada açılmalar ekranda çizik ve ses cizirdamasi da var. Garantide şansımı denemek istiyorum olmazsa mecburen yaptiracam.
ses cızırdaması bende de vardı solemeyı unuttum onu ya :(
neyse artık çok fazla değildi yapıcak bir şey yok.
Diğer firmalara garantiye gönderenler olumlu sonuc almıslar genelde ama bızımkı ne yapıcak gorecez -
arkadaşlar kısaca bir sorum olacak
su anda bu telefonun kullanılabilirliği ne kadar var acaba ?
çok fazla program yükleyen biri değilim bir kaç oyun o kadar
ama youtube de bir video izlerken de sıkıntı çıkarmasın bana yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: prow
arkadaşlar kısaca bir sorum olacak
su anda bu telefonun kullanılabilirliği ne kadar var acaba ?
çok fazla program yükleyen biri değilim bir kaç oyun o kadar
ama youtube de bir video izlerken de sıkıntı çıkarmasın bana yeter.
Program , oyun falan hiçbirinde sıkıntı yok dostum , youtube uygulaması kaymak gibi zaten daha alt seviye telefonlarda bile iyi çalışıyor youtube uygulaması o yönden bi sıkıntın olmasın oyun bu aralar pek kurmuyorum daha dogrusu oynamıyorum ama telefonu ilk aldığımda 10-15 farklı oyun oluyordu alette hiç sorun çıkartmamıştı hevesimi giderince bıraktım oyun işlerini.Kısaca 2-3 sene daha gideri var bu telefonun özellikle bişeler yapmak için çabalayan bir kaç geliştirici var onlarda aleti satmadığı sürece ben telefondan vazgeçmeyeceğim.
Yanlız ikinci elleri 500 civarında bu aletin eğer 650 civarına ve üzerine çıkarım diyorsan gidip One X almanı öneririm ama o kadar veremem diyorsan bu fiyata bu telefon her işini görür..
-
Ben teleservice kasa açılması ile ilgili yolladım. Ön ve arka kasayı değiştirdiler..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, saatin ileri gitmesi sorununu yaşayan var mı?
Saati düzelttiğim halde bir süre sonra ileri gidiyor ve normal saat ile olan farkı gitgide açıyor. 3 dakika, 5 dakika.. derken bir bakıyorum neredeyse 10 dakika kadar ileri gitmiş oluyor.
Telefonu ilk kullandığım zamanlarda yoktu bu sorun.
Not olarak belirteyim; ağ tarafından sağlanan saat ve saat dilimi ayarlarını kullanmıyorum, standart kullanımdayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Ben teleservice kasa açılması ile ilgili yolladım. Ön ve arka kasayı değiştirdiler..
benımde temennım aynı yonde :D -
Kasa açılma olayı nasıl birşey arkadaşlar? Benim cihazda gözle görünür birşey yok ama arka kapağı yandan hafif bastırınca tak tuk diye ses çıkarıyor sanki oturmuyor gibi kapak.
Ekranın içi bi avuç toz doldu hele güneşli havalarda çok belli oluyor. Göndersek temizlerler mi ki -
-
Merhaba Arkadaşlar sON işlemini vs. yaptım stock rom da yüklü yoda ics yüklü fakat ben eski orjinal fabrika çıkışlı rom'a dönmek istiyorum H Boot Sürümüm 1.53.007 nasıl orjinal htc rom'una geri dönerim yardımcı olurmusunuz ? ilk sayfadaki işlemeri uyguluyorum fakat yanlış yapıyorum herhalde Relocket yapıyorum ama tekrar FASTBOOT ekranına geldiğimde tekrar relocket sucurity warning diye bir hata alıyorum nasıl geri dönebilirim orjinal rom'a bir yardımcı olun lütfen orjinal room yedeği falan almadım çok uğraştım orjinale dönmek için ama muhakkak bir yerlerde hata yapıyorum ve olmuyor telefondan soğudum orjinale dönemiyorum diye.
lütfen yardım edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: erenqwerty
Ekranın içi bi avuç toz doldu hele güneşli havalarda çok belli oluyor. Göndersek temizlerler mi ki
Servisten geldikten 1 hafta sonra tekrar toz doluyor çözümünü bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Puller
Merhaba Arkadaşlar sON işlemini vs. yaptım stock rom da yüklü yoda ics yüklü fakat ben eski orjinal fabrika çıkışlı rom'a dönmek istiyorum H Boot Sürümüm 1.53.007 nasıl orjinal htc rom'una geri dönerim yardımcı olurmusunuz ? ilk sayfadaki işlemeri uyguluyorum fakat yanlış yapıyorum herhalde Relocket yapıyorum ama tekrar FASTBOOT ekranına geldiğimde tekrar relocket sucurity warning diye bir hata alıyorum nasıl geri dönebilirim orjinal rom'a bir yardımcı olun lütfen orjinal room yedeği falan almadım çok uğraştım orjinale dönmek için ama muhakkak bir yerlerde hata yapıyorum ve olmuyor telefondan soğudum orjinale dönemiyorum diye.
lütfen yardım edin.
Türkiyenin orjinal ics romu internette bulunmuyor avrupa ics romu yükleyip s-off olup Türkiye orjinal gb sine dönmeniz gerekecek (Eğer cid hatası verirse goldcard yapmanız gerekecek)
Edit: avrupa ics romuhttp://www.androidruu.com/getdownload.php?file=Shooter/RUU_SHOOTER_U_ICS_35_S_HTC_Europe_3.28.401.1_Radio_11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M_release_262714_signed.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 14 Ocak 2014; 9:17:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar şuan evo için wifi hotspot ve 3d kamera çalışan en stabil rom hangisi söyler misiniz? -
Sense 3.6 dan sıkılmaya başladım. CM şarj konusunu bi halletse başka rom kullanmayacağım ama şarj dayandıramıyorum telefona. MIUI daha önce kurdum ama aynı gün geri döndüm. Şimdi kararlıyım. Biraz tadına bakmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz MIUI rom var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mein Teil
quote:
Orijinalden alıntı: Puller
lütfen yardım edin.
Türkiyenin orjinal ics romu internette bulunmuyor avrupa ics romu yükleyip s-off olup Türkiye orjinal gb sine dönmeniz gerekecek (Eğer cid hatası verirse goldcard yapmanız gerekecek)
Edit: avrupa ics romuhttp://www.androidruu.com/getdownload.php?file=Shooter/RUU_SHOOTER_U_ICS_35_S_HTC_Europe_3.28.401.1_Radio_11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M_release_262714_signed.zip
Teşekkürler üstadım şuan avrupa ics romu indiriyorum. indirdikden sonra hangi yolları izlemem ne yapmam gerek fırsatınız zamanınız varsa anlatır yönlendirirseniz çok makbule geçer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X