Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cém

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

Ekranın içi bi avuç toz doldu hele güneşli havalarda çok belli oluyor. Göndersek temizlerler mi ki

Servisten geldikten 1 hafta sonra tekrar toz doluyor çözümünü bulamadım.

bende ekranda toz olayı yok ama kasası acıldı sag ve sol tarafı alt ve ust taraf tutuyor cerceveyı sadece yandan hafıf dokununca kalkıyor kasa

• Arkadaslar merhaba evomda soyle bi sorun oldu birini aradigim zaman telefonu kulagima dayadigimda sensor devreye giriyodu ve gorusme esnasinda ekran karariyodu olmadi ben guc duymesine basiyodum yine karariyodu ama simdi ne sensor calisiyo nede guc duymesi konusurken guc duymesine bastigimda konusmayi kapatiyor ekrani kapatmyor ne yapabilirim acaba tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Sense 3.6 dan sıkılmaya başladım. CM şarj konusunu bi halletse başka rom kullanmayacağım ama şarj dayandıramıyorum telefona. MIUI daha önce kurdum ama aynı gün geri döndüm. Şimdi kararlıyım. Biraz tadına bakmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz MIUI rom var mı ?

Bu romu deneyebilirsin diğer miui romlar çileden çıkartıyor adamı :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Sense 3.6 dan sıkılmaya başladım. CM şarj konusunu bi halletse başka rom kullanmayacağım ama şarj dayandıramıyorum telefona. MIUI daha önce kurdum ama aynı gün geri döndüm. Şimdi kararlıyım. Biraz tadına bakmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz MIUI rom var mı ?

Bu romu deneyebilirsin diğer miui romlar çileden çıkartıyor adamı :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460289

Teşekkürler. Ilk fırsatta deneyecegim.

• 2 haftadır 4.4.2 kullanıyorum gayet iyi sadece şarj sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

@MirageLord Eğer ics hboot'unda iseniz firmware yüklemenize gerek yok
    rom konusunda ise farklıbir kernel yükleyip wipe cache +dalvik yapın

@Skyfall007 İphone kulaklıklarının sorun yaptığını duymuştum ama diğer kulaklıklar için buhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kober.headsetbutton&hl=tr kullanılabilir

@yirthan eğer aceleniz yoksa telefonu tekrar servise verin derim

İCS hbootundayım.Şimdi bu romu tekrar yükleyecem..Eğer tekrar reset atmaya başlarsa farklı bir kernel nasıl yükleniyor ?

• MirageLord kullanıcısına yanıt
    Recovery 4 ext ise kernel'i recovery ile kurun yetecektir
    Eğer başka bir recoveryde iseniz kerneli kurduktan sonra boot.img flashlamanız gerekecek (ilk sayfada anlatılıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

Recovery 4 ext ise kernel'i recovery ile kurun yetecektir
    Eğer başka bir recoveryde iseniz kerneli kurduktan sonra boot.img flashlamanız gerekecek (ilk sayfada anlatılıyor)

4ext recovery var evet ama kernel filan yüklemedim daha önce..Bu kernel dediğin zipli bir dosya gibi mi ? yani kernel nasıl kuruluyor adım adım bir anlatım var mı yoksa da yardımcı olabilir misin örnek bir kernelle ?

Bir de bu sony xloud dosyasını buldum ama o nasıl kuruluyor bilgin varsa yardımcı olursan buna da çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MirageLord -- 15 Ocak 2014; 21:32:15 >
  • Arkadaşlar telefon kendi kendine biyerlere tıklıyor . ekranı kilitleyip açtıgım zaman kendine gelıyor ama ne zaman ekranı acsam başıma bu olay gelıyo. s-off tandır dıye dusundum s-on yaptım olmadı . fabrika ayarlarına dondum . formatladım. orjinal rom u tekrar yukledım. sd card i temizledim. hiçbir şekilde vırus te bulmadı ne yaptıysam olmadı . yardımcı olabilecek varsa cok sevınırm . cok sıkıcı bi durum olmaya basladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

4ext recovery var evet ama kernel filan yüklemedim daha önce..Bu kernel dediğin zipli bir dosya gibi mi ? yani kernel nasıl kuruluyor adım adım bir anlatım var mı yoksa da yardımcı olabilir misin örnek bir kernelle ?

Bir de bu sony xloud dosyasını buldum ama o nasıl kuruluyor bilgin varsa yardımcı olursan buna da çok makbule geçer

Kernelide normal recoveryden rom yükler gibi yüklüyorsun , zip li dosya dedigin gibi flashlıyorsun romun üzerine o kadar

----

quote:

Orijinalden alıntı: Elensar35

Bende dokunmatik sorunu olduğunda olmuştu böyle bi problem daha dogrusu mesela ayarlar ikonuna tıklayınca galeriyi açıyordu yanlış yeri algılıyordu ekranda , ayrıca bildirim çubuğuda inmiyordu ekranı taratınca ekrandaki bazı yerleri algılamadığını farkedip göndermiştim servise halletmişlerdi . Dokunmatik yüzeyi bi tarayın geliştirici seçeneklerinden dokunmaları göster veya işaretçi konumuna tıklayarak bakın algılamadığı biyer varmı eğer varsa mecburen garantiye gidecek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 16 Ocak 2014; 0:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lifecoasteto

Arkadaslar merhaba evomda soyle bi sorun oldu birini aradigim zaman telefonu kulagima dayadigimda sensor devreye giriyodu ve gorusme esnasinda ekran karariyodu olmadi ben guc duymesine basiyodum yine karariyodu ama simdi ne sensor calisiyo nede guc duymesi konusurken guc duymesine bastigimda konusmayi kapatiyor ekrani kapatmyor ne yapabilirim acaba tesekkur ederim

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen

• quote:

Arkadaşlar telefon kendi kendine biyerlere tıklıyor . ekranı kilitleyip açtıgım zaman kendine gelıyor ama ne zaman ekranı acsam başıma bu olay gelıyo. s-off tandır dıye dusundum s-on yaptım olmadı . fabrika ayarlarına dondum . formatladım. orjinal rom u tekrar yukledım. sd card i temizledim. hiçbir şekilde vırus te bulmadı ne yaptıysam olmadı . yardımcı olabilecek varsa cok sevınırm . cok sıkıcı bi durum olmaya basladı.

Hayırlı olsun ekran sizlere ömür, garantisi varsa hemen yolla değiştiriyorlar, bende aynı yollardar geçtim biraz o şekilde idare ettim git gide daha kötü olmaya başladı allahtan garantisi vardı.
  • Merhaba Arkadaşlar. Birkaç ay önce telefonumu bootlarken kilitlenmişti ve kurtarmak için mwakious3drom kullanmıştım. O tarihten beri bu romla devam ediyorum. Çocuk telefonu gibi görünsede kullanımı güzel gidiyor.

İCS'ten farklı bir rom nasıl kurabilirim. JBboot yapamadığım için sadece ics rom yükleyebildim.

Bu arada telefonda özellikmi bug mu olduğuna karar veremediğim birşey farkettim. Telefonun alt dokunmatik tuşlarında soldan sağa elimi kaydırdığımda tuş kilidini açıyor. Ters yöne kaydırdığımda tuş kilidini kapatıyor. Bu olay normalmi. böyle birşeyle karşılaşan varmı?

2 yıldır kullanmama rağmen yeni keşfettim. Arada kendi kendine açılıyordu onu da bu olaya yordum. Power tuşundan daha pratik olduğu için kullanmaya çabuk alıştım :)

Birde başka bir sorum var. Mwakious romu OTA ile güncellesem telefon yine fabrika ayarlarınamı dönüyor.( rehber uygulamalar mesajlar gidiyormu ). Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjstrider -- 16 Ocak 2014; 20:47:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

quote:

Arkadaşlar telefon kendi kendine biyerlere tıklıyor . ekranı kilitleyip açtıgım zaman kendine gelıyor ama ne zaman ekranı acsam başıma bu olay gelıyo. s-off tandır dıye dusundum s-on yaptım olmadı . fabrika ayarlarına dondum . formatladım. orjinal rom u tekrar yukledım. sd card i temizledim. hiçbir şekilde vırus te bulmadı ne yaptıysam olmadı . yardımcı olabilecek varsa cok sevınırm . cok sıkıcı bi durum olmaya basladı.

Hayırlı olsun ekran sizlere ömür, garantisi varsa hemen yolla değiştiriyorlar, bende aynı yollardar geçtim biraz o şekilde idare ettim git gide daha kötü olmaya başladı allahtan garantisi vardı.

usta verdım garantıye vırus vardı sıldık duzeldı dendı telefonu aldım obur gun gene basladı aynı takılma. ne dıcem adamlara da ekranı degıstırcekler . ekran degısımı ıstıyorum denmez dimi :)

• quote:

quote:

quote:

usta verdım garantıye vırus vardı sıldık duzeldı dendı telefonu aldım obur gun gene basladı aynı takılma. ne dıcem adamlara da ekranı degıstırcekler . ekran degısımı ıstıyorum denmez dimi :)

Hacı ben telefonu direk kargo ile gönderdim servise, bir kağıdada aynen şunları yazdım, telefon ekranı açıldıktan birkaç dakika sonra ısınınca ekranın belli bölgeleri algılamıyor ve mesaj yazarken tuşlar kendi kendine basmaya başlıyor, ekranı aç kapa yapınca düzeliyor ancak bir kaç dakika sonra tekrar aynı şey oluyor, telefon kullanılmaz hale geldiği için gereğinin yapılmasını rica ederim. Not: bazen sorunun ortaya çıkması için ekranın birkaç dakika açık kalması gerekiyor , açar açmaz sorunu göremeyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjstrider

Merhaba Arkadaşlar. Birkaç ay önce telefonumu bootlarken kilitlenmişti ve kurtarmak için mwakious3drom kullanmıştım. O tarihten beri bu romla devam ediyorum. Çocuk telefonu gibi görünsede kullanımı güzel gidiyor.

İCS'ten farklı bir rom nasıl kurabilirim. JBboot yapamadığım için sadece ics rom yükleyebildim.

Bu arada telefonda özellikmi bug mu olduğuna karar veremediğim birşey farkettim. Telefonun alt dokunmatik tuşlarında soldan sağa elimi kaydırdığımda tuş kilidini açıyor. Ters yöne kaydırdığımda tuş kilidini kapatıyor. Bu olay normalmi. böyle birşeyle karşılaşan varmı?

2 yıldır kullanmama rağmen yeni keşfettim. Arada kendi kendine açılıyordu onu da bu olaya yordum. Power tuşundan daha pratik olduğu için kullanmaya çabuk alıştım :)

Birde başka bir sorum var. Mwakious romu OTA ile güncellesem telefon yine fabrika ayarlarınamı dönüyor.( rehber uygulamalar mesajlar gidiyormu ). Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Mwakious rom görsel olarak tatmin ediyor geçiş efektleri falan iyi ama hız olarak diger ics lerden farkı yok malesef , bahsettigin kapasitif tuşlarla uyandırma olayı sweep2wake , o telefonun orjinal romunda yok custom romların çoğunda var bazılarında ise sweep2wake yok volume tuşlarıyla ekranı uyandırma var kernel tuner adlı programı marketten indirip kafana göre ayarları degiştirebilirsin ..

• ICS NONSense romu kurdum 2 gün önce..Önce ilk açıldığında Wifi sorunu yaşadım hemen boot.img flashladım düzeldi..Yalnız şimdi şöyle bir şey var..Daha önce de oluyordu bu romda bu olay..Ara sıra reset atıyor..Ekranı açıyorum tam whatsapp basıyorum donuyor 15-20 saniye sonra reset..Tekrar açılıyor sorun yok...Bi süre sonra yine...Az önce sarjdan çıkardım..Hesap makinesine bastım hoppa reset..Sizce bu olay nedendir ??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hacı ben telefonu direk kargo ile gönderdim servise, bir kağıdada aynen şunları yazdım, telefon ekranı açıldıktan birkaç dakika sonra ısınınca ekranın belli bölgeleri algılamıyor ve mesaj yazarken tuşlar kendi kendine basmaya başlıyor, ekranı aç kapa yapınca düzeliyor ancak bir kaç dakika sonra tekrar aynı şey oluyor, telefon kullanılmaz hale geldiği için gereğinin yapılmasını rica ederim. Not: bazen sorunun ortaya çıkması için ekranın birkaç dakika açık kalması gerekiyor , açar açmaz sorunu göremeyebilirsiniz.

sagolasın kardesım bugun goturup senın yazının aynısını yazdırcam bakalım inş yaparlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

ICS NONSense romu kurdum 2 gün önce..Önce ilk açıldığında Wifi sorunu yaşadım hemen boot.img flashladım düzeldi..Yalnız şimdi şöyle bir şey var..Daha önce de oluyordu bu romda bu olay..Ara sıra reset atıyor..Ekranı açıyorum tam whatsapp basıyorum donuyor 15-20 saniye sonra reset..Tekrar açılıyor sorun yok...Bi süre sonra yine...Az önce sarjdan çıkardım..Hesap makinesine bastım hoppa reset..Sizce bu olay nedendir ??

Kernel tuner indir marketten programdan CPU yazan yere tıklayıp kernel ayarlarını degiştir ondemand yap ayarlarıda min 192 max 1512 ye getir bi daha reset atarsa min 192'yi 384 e çıkar yine atarsa yapıcak bişe yok :) yeni kernel flashlayıp başka kernel denersin artık.
  • 11 gunde tel geldı garantıden bakalım akıbetı ne olmus :D
  • 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.