Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba evomda soyle bi sorun oldu birini aradigim zaman telefonu kulagima dayadigimda sensor devreye giriyodu ve gorusme esnasinda ekran karariyodu olmadi ben guc duymesine basiyodum yine karariyodu ama simdi ne sensor calisiyo nede guc duymesi konusurken guc duymesine bastigimda konusmayi kapatiyor ekrani kapatmyor ne yapabilirim acaba tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meşhur kasa açılması bende de başladı hafiften. Mayıs'ta garanti bitiyor gondermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: lifecoasteto

Arkadaslar merhaba evomda soyle bi sorun oldu birini aradigim zaman telefonu kulagima dayadigimda sensor devreye giriyodu ve gorusme esnasinda ekran karariyodu olmadi ben guc duymesine basiyodum yine karariyodu ama simdi ne sensor calisiyo nede guc duymesi konusurken guc duymesine bastigimda konusmayi kapatiyor ekrani kapatmyor ne yapabilirim acaba tesekkur ederim

Eğer rootlamadıysanız cihazı format atın gitsin başka bi çözüm yolu yok , yazılım olarak eğer sorun çözülmezse garantiye göndereceksiniz mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Arkadaslar merhaba evomda soyle bi sorun oldu birini aradigim zaman telefonu kulagima dayadigimda sensor devreye giriyodu ve gorusme esnasinda ekran karariyodu olmadi ben guc duymesine basiyodum yine karariyodu ama simdi ne sensor calisiyo nede guc duymesi konusurken guc duymesine bastigimda konusmayi kapatiyor ekrani kapatmyor ne yapabilirim acaba tesekkur ederim

Eğer rootlamadıysanız cihazı format atın gitsin başka bi çözüm yolu yok , yazılım olarak eğer sorun çözülmezse garantiye göndereceksiniz mecbur.

Aynen format atın öyle deneyin bakalım yine yapacak mi? Bu arada yas4 rom + stock kernel ile mükemmel verim aldım , gerçekten çok güzel bi rom olmuş not:( telefonum garantiden geldikten sonra yapmicam diyordum ama dayanamadım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

Meşhur kasa açılması bende de başladı hafiften. Mayıs'ta garanti bitiyor gondermek lazım

kesin gonderın bugun telefon elıme ulastı sanırım brıgstar bakmıyor hepsıne teleservıs bakıyor olucak kı ırsalıye ve bandroller teleservısın.telefonun kasası degısmıs yepyenı acılma vs yok.ek olarak kamera tusları degısmıs oynama vs vardı su anda en ufak sorun yok tas gıbı olmus.ekran degısmıs muhtemelen ekranda koruyucu vardı yok ve sıfır ekranlarda oldugu gıbı kaplıydı ustu.baktım parmak ızı toz bıle yok altında.ekranın en alt orta kısmında beyaz ekranda bellı olan beyazlık vardı oda gıtmıs muhtemelen ekranda degısmıs.yazılım yuklendı vs.yazmıslar kı ben fabrıka ayarlarına gerı dondurdum telı o sekılde kullanıcam.su anda sıfır gıbı telefon.arka kapakda kamera cevresı oturmuyordu sısmıstı arka kapak onunda degıstırmısler.bataryada sorunvar 2 saat gıdıo demıstım muhtemelen onuda degıstırmısler test etmedım yenı bakma fırstım oldu ama benım bataryada cızıkler vs vardı ustunde gelen bataryada toz daha yok.telefon tertemız sıfır gıbı guzel bır sekılde kutulanmıs olarak temızlık bezıyle bırlıkte gerı gonderdıler 11 gun kadar surdu teknosaya vermemle elıme gecme arasındakı zamankı 2 3 gun kargoda gecmıstır zaten gayet hızlıydı.su anda sorun yok gıbı gozukuyor sıfır gıbı telefon oldu.Guvenlık bandı vardı on kamera cam ve tuslarda kı ırsalıyede yedek parca degısımı yapıldı yazmıslar sadece tahmınımce ekran cerceve arka kapak kamera tusları ve batarya degısımı yapımıs

• su dıkkatımı cektı ısık sızması yoktu telefonda ısık sızması olmus ama cok onemlı degıl benım ıcn
  • Aynı şeyi ben de yaşadım..1.5 ay kadar önce..
    Arada kafası yerine geliyordu..4-5 g hatasız calıstıgı da oldu dokunmatiğin..
    Lakin son demde artık iyice sapıttı , ekranda sürekli tıklamalar..
    Programları kullanamamalar..
    Bende bilhassa (teli dik tuttugumuzda) klavyede i ve y tuşlarına basıyordu telefon çıldırmışçasına..!!
    Yeniden başlatmaktan , ekran kapatıp açmaktan gına gelmişti..

Nette arama yaptığımda (yanlış bilgi olmasın da ) dokunmatik ekranın camı ile alt yüzey arasındaki materyalin vasfını kaybettiği ve ekranın değişmesi gerektiği gibisinden bir çözüm bulunca ..(dogru hatırlıyorsam)

Garanti sürem bittiği için yeni telefon aldım..

Size de geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum..
  • bende de aslında yapıyordu oyle ama ben el terledıgı zaman yada ekran cok yaglandıgı zaman yaptıgını dusunuodum sılıodum ekranı gecıyordu
  • quote:

quote:

Normal ayarlarsak fabrika ayarı olarak formatmi atayım yoksa hard format varmı bu telefonda hani nokia 5800 xm de 3 tuşa aynı anda basiyordukta hard format atiyodu öylemi yapiyim kardeşim öyle bi teknik varsa tuşları hangileri şimdiden teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

ICS NONSense romu kurdum 2 gün önce..Önce ilk açıldığında Wifi sorunu yaşadım hemen boot.img flashladım düzeldi..Yalnız şimdi şöyle bir şey var..Daha önce de oluyordu bu romda bu olay..Ara sıra reset atıyor..Ekranı açıyorum tam whatsapp basıyorum donuyor 15-20 saniye sonra reset..Tekrar açılıyor sorun yok...Bi süre sonra yine...Az önce sarjdan çıkardım..Hesap makinesine bastım hoppa reset..Sizce bu olay nedendir ??

Kernel tuner indir marketten programdan CPU yazan yere tıklayıp kernel ayarlarını degiştir ondemand yap ayarlarıda min 192 max 1512 ye getir bi daha reset atarsa min 192'yi 384 e çıkar yine atarsa yapıcak bişe yok :) yeni kernel flashlayıp başka kernel denersin artık.

Yaptım hocam 384 e sabitledim olmadı yine arada sırada atıyor.. Anryl kernel yazıyor bu arada..Şimdi bu ICS Nonsense rom kurulu ya,adam anryl kernel koymuş.Ben stock kernel ya da başka bi kernel atarsam bi sıkıntı çıkar mı ? Ve önerdiğin sarj konusunda sıkıntı çıkartmayacak güzel bir kernel varsa link verebilirmisin ?

• quote:

Normal ayarlarsak fabrika ayarı olarak formatmi atayım yoksa hard format varmı bu telefonda hani nokia 5800 xm de 3 tuşa aynı anda basiyordukta hard format atiyodu öylemi yapiyim kardeşim öyle bi teknik varsa tuşları hangileri şimdiden teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

Yaptım hocam 384 e sabitledim olmadı yine arada sırada atıyor.. Anryl kernel yazıyor bu arada..Şimdi bu ICS Nonsense rom kurulu ya,adam anryl kernel koymuş.Ben stock kernel ya da başka bi kernel atarsam bi sıkıntı çıkar mı ? Ve önerdiğin sarj konusunda sıkıntı çıkartmayacak güzel bir kernel varsa link verebilirmisin ?

Sen fabrika ayarına döneceksin sadece o kadar rehberin silinebilir rehberi yedekle..:)

---

Eğer yine atıyorsa başka kernel dene bi sıkıntı çıkmaz ama ne kadar uygun olur bilemem mesela Mirage deneyebilirsin..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385261

• arkadaslar bır sey sormak ıstıyorum sımdı rom fln yuklenıyor ıyı guzelde gercekden stabıl orjınal rom gıbı oluyor mu
  • Beyler taşınabilir Şarj cihazı almayı düşünüyorum sağlıklı mıdır bu tür cihazlar ve öneriniz var mıdır?

• Bu kit kat romu daha stabil değilmi arkadaşlar deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Bu kit kat romu daha stabil değilmi arkadaşlar deneyen var mı?

Stabil ama şarj sorunu var fazla kurcalamiyoriseniz güzel bir rom

• halil_Sav H kullanıcısına yanıt
    Hangi gaaps paketini yüklediniz acaba?
  • bataryı tevsiye edebilecek var mı ?
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    Aşağıda açıklamalarıyla mevcut işine hangisi yarıyorsa onu kurabilirsin.
    Ben standart paketi kuruyorum.

GApps Standard 4.4.2
    Removes AOSP Launcher and replaces it with GoogleHome Launcher automatically-
    Removes AOSP Camera/Gallery and replaces it with the Google Camera/Gallery automatically-
    Adds GoogleNow aka GoogleSearch plus offline voice recognition files-
    Syncing apks and libs, etc.-

GApps Core 4.4.2
    ~19 MB-
    Playstore-
    Syncing apks and libs, etc.-

Google Camera 4.4.2
    Automatically removes AOSP Camera/Gallery and adds Google Camera/Gallery-

FaceLock 4.4.2
    Adds Face unlock-

GenieWidget 4.4.2
    Adds stock news and weather widget-

AOSP Calendar Sync 4.4.2
    Adds syncing ability for AOSP Calendar (not in Core or Standard packages)-

AOSP Browser Sync 4.4.2
    Adds syncing ability for AOSP Browser (not in Core or Standard packages)-

Downloads
    All GApps(4.2.2-Present)-

http://goo.im/devs/BaNkS/GApps/4.4.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_Sav -- 20 Ocak 2014; 13:14:10 >

• gladiator88 G kullanıcısına yanıt
    benimde iyi bir bataryaya ihtiyacım var telefon tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama batarya bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

bataryı tevsiye edebilecek var mı ?

Anker yada momax marka bataryaları çok övüyorlar. Türkiyede bulamadım bir türlü ebayda anker var ama gelirmi gelmezmi güvenemediğimden almadım tabi birde dolar uçtu gitti yoksa bende alacağım

http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-1900mAh-for-HTC-EVO-3D-Amaze-4G-Sensation-XE-/320819924932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virus18 -- 20 Ocak 2014; 15:39:19 >

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.