Şimdi Ara

HTC Evo 3D [Kullanıcı Kulübü][Teknik/Ana Konu] (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.793
Cevap
72
Favori
649.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://dx.com/p/replacement-3-7v-1700mah-battery-pack-for-htc-sensation-z710e-evo-3d-93314

bunu kullanıyorum gayet güzel ve yeterli (hoş ben aldığımda 8 dolardı ve dolar 2.10 tl değildi )

edit: momax batarya :http://dx.com/p/momax-replacement-bg58100-3-7v-1700mah-battery-for-htc-sensation-g17-g14-z710e-108843

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mein Teil -- 4 Ocak 2014; 1:47:08 >

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Kaç mah kullanuyorsun :) Forum adresini dmden atabilirmisin? Yurt içinden almak daha cazip geliyor bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mein Teil

http://dx.com/p/replacement-3-7v-1700mah-battery-pack-for-htc-sensation-z710e-evo-3d-93314

bunu kullanıyorum gayet güzel ve yeterli (hoş ben aldığımda 8 dolardı ve dolar 2.10 tl değildi )

edit: momax batarya :http://dx.com/p/momax-replacement-bg58100-3-7v-1700mah-battery-for-htc-sensation-g17-g14-z710e-108843

dx den hiç alışveriş yapmadım kaç günde gönderiyorlar acaba ? anker yada momax düşünüyorum :) genelde yorumlardan iyi olarak okudum o yüzden :)

• virus18 kullanıcısına yanıt
    Mugen de iyidir,bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Mugen de iyidir,bilginize.

Evet onada bakmıştım ama biraz tuzlu geldi fiyatı :) Birde bu pillerden Türkiye'de satan bir site yada yer biliyor musun?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648407 bu romu deneyen varmı arkadaşlar aranızda? Ben yükledim ancak 19.0 versiyonunu yüklüyorsun 19.1 ota dan yüklüyorsun ama bir türlü 19.1 güncellemesini yapamadım ben
  • Bana da lazım yedek batarya ya bu hiç dayanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648407 bu romu deneyen varmı arkadaşlar aranızda? Ben yükledim ancak 19.0 versiyonunu yüklüyorsun 19.1 ota dan yüklüyorsun ama bir türlü 19.1 güncellemesini yapamadım ben

V18 versiyonunu yükleyince v18.1 ede geçmiyordu mwakious romda hata veriyordu , aynı problem bundada devam ediyor demek ben merak edip yüklemedim bile bu romu sense 5'li rom yapsınlar öyle kurarım bıkmadılar şu sense 3.6 ya tema yapma işinden..:)

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Mwakious'un tema işinin yapan pac sense5 ile uğraşmadıklarını söylediler bari şu anki durumu birine verselerdi bug fix yaparlardı

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49081979&postcount=11905
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Valla o temayıda yapmasınlar bence :D evet rom çok hızlı ve stabil gibi görünüyor ama o üst barın hali nedir öyle ya :D Bence sense 5 pek çıkacak gibi durmuyor bizim cihaza uğraşan varmı bilmiyorum :)
  • arkadaşlar telefona rom atayım derken telefonu boot loop yaptım. cyngenmod kurcaktım olmadı telefon htc başlangıç ekranı gelip resetliyor. hiçbirşey yapamıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
  • quote:

Kaç mah kullanuyorsun :) Forum adresini dmden atabilirmisin? Yurt içinden almak daha cazip geliyor bana :)

1950 mah sanırım. 2012 mayısta 2 adet almıştım. cok memnunum. o arkadaş hala satıyormu bi bakayım :)

bu arada reset sorununu hala çözemedim . coolics kullanıyorum. hepsini denedim düzelmiyor arkadaş. günde 3-4 sefer reset atıyor deli ediyor beni :) sırf otg için kullanıyorum , orijinal roma kernel atamadım ? oluyor demişti sanırım bi arkadaş ama olmadı yemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

1950 mah sanırım. 2012 mayısta 2 adet almıştım. cok memnunum. o arkadaş hala satıyormu bi bakayım :)

bu arada reset sorununu hala çözemedim . coolics kullanıyorum. hepsini denedim düzelmiyor arkadaş. günde 3-4 sefer reset atıyor deli ediyor beni :) sırf otg için kullanıyorum , orijinal roma kernel atamadım ? oluyor demişti sanırım bi arkadaş ama olmadı yemiyor.

of of aradan uzun zaman geçmiş :D satacağını sanmıyorum ama yinede bakarsan sevinirim :)
  • yine de teşekkürler arkadaşlar. başka forumdan bulduğum basit bir işlemle hallettim... iyi forumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

of of aradan uzun zaman geçmiş :D satacağını sanmıyorum ama yinede bakarsan sevinirim :)

tamamdır bakayım yazarım buraya

• Tamam
  • telefonu bugun sag sol cıtalarında acılma sarjın kısa gıtmesı(hıc bır sey yapmadan 4 saat gıdıyordu msj yazarken yuzde 5 sarj yıyordu :D ) tus kılıdındeyken gelen cagrıları cevap verıp arama yapması arka kapagın (kamera cercevesı kısmı) tam oturmuyor ve beyaz fonda ekranda en alt orta beyaz leke gıbı bır sey var o sıkayetlerle brıghstar garantısıne yolladım teknosa aracılıgı ıle.garantısının bıtmesıne 1 ay kalmıstı tam.Bakalım sonuc ne olacak.Gercı teknosada kı eleman uyuz ettı benı onu yapmazlar bunu yapmazlar bılmem ne dedı dedım bende gonder yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa parasıyla yaptırcam belkı.bı sansımı deneyım dedım.cercevedekı sorun ıle ılgılı teknık servıse gonderım degısım alanlar olmus.Sızce nasıl sonuclanır?Aynı servıse gonderen oldu mu hıc;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator88

telefonu bugun sag sol cıtalarında acılma sarjın kısa gıtmesı(hıc bır sey yapmadan 4 saat gıdıyordu msj yazarken yuzde 5 sarj yıyordu :D ) tus kılıdındeyken gelen cagrıları cevap verıp arama yapması arka kapagın (kamera cercevesı kısmı) tam oturmuyor ve beyaz fonda ekranda en alt orta beyaz leke gıbı bır sey var o sıkayetlerle brıghstar garantısıne yolladım teknosa aracılıgı ıle.garantısının bıtmesıne 1 ay kalmıstı tam.Bakalım sonuc ne olacak.Gercı teknosada kı eleman uyuz ettı benı onu yapmazlar bunu yapmazlar bılmem ne dedı dedım bende gonder yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa parasıyla yaptırcam belkı.bı sansımı deneyım dedım.cercevedekı sorun ıle ılgılı teknık servıse gonderım degısım alanlar olmus.Sızce nasıl sonuclanır?Aynı servıse gonderen oldu mu hıc;?

Hepsini yapmaları lazım normalde çünkü kasa açılmalarını teleservise gönderenler olumlu sonuç aldı diye hatırlıyorum tabi brightstar'ın yapıp yapmayacağını bilemem garantiden dönünce anlaşılır..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

telefonu bugun sag sol cıtalarında acılma sarjın kısa gıtmesı(hıc bır sey yapmadan 4 saat gıdıyordu msj yazarken yuzde 5 sarj yıyordu :D ) tus kılıdındeyken gelen cagrıları cevap verıp arama yapması arka kapagın (kamera cercevesı kısmı) tam oturmuyor ve beyaz fonda ekranda en alt orta beyaz leke gıbı bır sey var o sıkayetlerle brıghstar garantısıne yolladım teknosa aracılıgı ıle.garantısının bıtmesıne 1 ay kalmıstı tam.Bakalım sonuc ne olacak.Gercı teknosada kı eleman uyuz ettı benı onu yapmazlar bunu yapmazlar bılmem ne dedı dedım bende gonder yaparlarsa yaparlar yapmazlarsa parasıyla yaptırcam belkı.bı sansımı deneyım dedım.cercevedekı sorun ıle ılgılı teknık servıse gonderım degısım alanlar olmus.Sızce nasıl sonuclanır?Aynı servıse gonderen oldu mu hıc;?

Hepsini yapmaları lazım normalde çünkü kasa açılmalarını teleservise gönderenler olumlu sonuç aldı diye hatırlıyorum tabi brightstar'ın yapıp yapmayacağını bilemem garantiden dönünce anlaşılır..:)

aynen bende bır kac sey okudum ve degıstırdıklerını gorunce kasayı 1 ay var zaten bıtmesıne sansımı denemek ıstedım en azından.ucuz yollu yaparlarsa onada razıyım aslında.dun kargolamıslar hemen servıse adam 1 haftada fln geır kısa suruyor genelde dedı ama bakalım artık

• quote:

Hocam beni gelişmelerden haberdar eder misiniz ben de brightstar a göndericem ama garanti belgesinin üzerinde geçerlilik tarihi dolmuş gözüküyor yazıyla da başka tarih atmışlar anlamadım bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.