Şimdi Ara

HTC G1 arayan sesi çok az, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, aleti bugün kullanmaya başladım ama aramalarda hiç ses olmayan bi yerde bile diğer kulağımı kapatarak zor duyuyorum konuşulanları....
    louder volume hack diye bir şey war nette, rooted telefon istiyor. Root olayının neden ve nasıl yapıldığını bilmemekle birlikte programı nasıl yükleyeceğimi de anlamış değilim.

Lütfen yardım edin, telefon olmaktan çıkıyor alet böle olunca, resmen tüm hevesim kursağımda kaldı.

Teşekkürler.

• kimse yardım edemeyecek mi bu konuda ?
  • Hımm, G1'in ses problemi var ancak bu arama sırasında karşı tarafın sesi üzerinde değil, karşı tarafın sesi gayet net geliyor. G1'deki ses problemi zil sesinin çok yüksek olmayışından kaynaklı, zaten internet üzerinden bulduğun Louder Volume Hack'lerin tamamı zil sesini yükseltmek için verilmiş rooted cihazlara uygulanan yazılımlar. Yani onlara pek karışma, senin problemin ile ilgili bir durum değil, arayan kişinin sesi için de denemişsindir tabii ki ancak yine de uyarayım, görüşme sırasında cihazın yan tarafında bulunan ses tuşlarını biraz kurcalayın veya cihazın kendi ayarlarını iyice inceleyin, belki bilinmeyen bir seçeneği aktif etmiş olabilirsiniz..
  • Call-in volume en yüksekte, iki kere factory reset attım... anlamış değilim hala sorunun ne olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.