Şimdi Ara

HTC gelecek beklentilerini açıklamayı reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC gelecek beklentilerini açıklamayı reddetti 

Dev şirketler 3. çeyreğe ilişkin mali tablolarını açıklamaya devam ediyor, yatırımcılar için önemli olan kısım ise bu raporlardan sonra yapılan yatırımcı toplantısı. Bu toplantılar ile birlikte şirketler kâr da zarar da etse gelecek dönemlere ilişkin beklenti ve hedeflerini açıklıyorlar. Tayvan merkezli HTC ise bu kez gelecek planlarını açıklamayı reddederek ilginç bir tavır sergiledi.

Yayınlanan son rapora göz attığımızda ise şirketin 138.6 Milyon dolar zarar açıkladığını görüyoruz. Bu rakam kendi başına oldukça yüksek olsa da 2. çeyrekteki 265 Milyon dolarlık zarara göre olumlu bir ilerleme olduğunu söyleyebiliriz. Raporun paylaşılmasının ardından ise HTC, bundan sonra gelecek beklentilerine ilişkin konuşmayacağını paylaşmayacağını belirterek 4. çeyrek beklentilerini paylaşmayı reddetti.

One A9 ile akıllı telefon pazarındaki kötü gidişata dur demek isteyen şirket diğer yandan sanal gerçeklik gözlüğü Vive, aksiyon kamerası Re ve akıllı bileklik Grip'i ile farklı pazarlarda kurtuluş arayacak. HTC Re aksiyon kamerası bir süredir satışta ancak Vive ve Grip ürünleri 2016 yılından itibaren piyasaya çıkacak. Yan ürünler ile birlikte One A9'un nasıl bir grafik yakalayacağı merak konusu. Sizce HTC yeniden kâra geçmeyi başarabilecek mi?

• quote:

Bu ürünler ile birlikte One A9'un nasıl bir grafik yakalayacağı ve üreticiyi tekrar pozitif çigiye taşıyıp taşımayacağı merak konusu.

Hocam yazım hatası var sanırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar totem yapıyor artık son umut

• Düzenledim hocam teşekkürler
  • Sensörle kamerayı asimetrik koymuşlar ya,hiç mi tasarımcılardan biri demedi böyle tuhaf m7deki gibi yapalım falan diye

• Burdan VESTEL e sesleniyorum; EYYY VESTEL ! bu fırsatı kaçırma hemen HTC yı satın al telefon pazarındaki on numara giriş yap Venüs e kasma ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Adamlar totem yapıyor artık son umut

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 30 Ekim 2015; 20:37:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

Adamlar totem yapıyor artık son umut

yarildim hocam ama cidden senelerdir adamlar akillanmadi

• One A9 'u 2499 liraya görene kadar firmayı seviyordum. Ama şimdi aynı fiyata M9 veya diğer markaların amiral telefonları durarken neden o orta segmentin donanımını alalım 2499 liraya? biri bunu bana söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Police Man

quote:

Bu ürünler ile birlikte One A9'un nasıl bir grafik yakalayacağı ve üreticiyi tekrar pozitif çigiye taşıyıp taşımayacağı merak konusu.

Hocam yazım hatası var sanırım?

Yok

• ben söyleyim beklentilerinin ne olacağını, külliyen zarar...
    htc Türkiye ye bari ya sayı saymayı bilen yada dayak yemiş birini getirseler de fiyatları o belirlese...

• Bir zamanlar en çok satan markaydı,şimdi ne durumda

• HTC gelecek beklentileri Vive vı steam a satmak geri kalanını samsunga satmak

• m7 ile iyi bir çıkış yakaladı ama ne olduysa işler bozuldu. inşallah sağlam cihazlarla geri dönerlerde rekabet devam eder
  • adamlar ileriyi göremiyor ki söylesinler firma batacak böyle giderse....

• Yaw he A9 la telafi edersiniz he.

• İşleri A9'a kaldıysa bence direkt kapatsınlar şirketi. A9 "tırt" bir cihaz.

• Yerli telefon için devlet bunu alsın bari

• Şu a9 2500-2700 bandında gelse ne güzel olur. Peynir ekmek gibi satar valla.

• Adam akıllı bi telefon ve adam akıllı bi fiyatlandırma ile dönseler pazara..
    O ne A9'a o para verilir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.