Şimdi Ara

htc hd2 almayı dusunuyorum kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba sızlerın bilgisını almak ıstedım htc hd2 almaya karar werdım ama emın degılım alsam mı almasam mı dıye tereddut edıyorum ıphone ılk cıktıgından berı ıphone kullanıyorum sımdı ıphone den htc ye gecıp sıkıntı yasarmıyım mesaj yazma bolumu ıphone gıbımı farklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htc_st -- 20 Ağustos 2010; 13:05:01 >

• Iphoneun app'licationlarına alıştıysan hd2'ye geçtiğinde attan inip eşeğe binmiş gibi hissedersin. :)

-Diğer taraftan hd2'nin 1ghz işlemcisi var ve zorlamak mümkün değil youtubedan videolarına bakabilirsin.

-Ayrıca şarjı da cpusuna ve kocaman ekranına rağmen 3 gün kadar gidiyor.

-WinMo dan sıkılırsan telefona Android yükleyebiliyorsun. Veya extreme şeyler arıyorsan win95 bile yükleyebilirsin. :)
  • iphone'dan hd2'ye geçenlerden biri olarak, sakın diyorum :) aklınızdan bile geçirmeyin :) evet kamerası daha iyi ne biliyim 1 ghz filan ama ne aradığınıza da bağlı... ben iphone'umdan çok rahat internete girerken şimdi internete girmek istemiyorum. uygulamalar deseniz arkadaşın dediği gibi, iphone'dan girip uygulama indirmek deneyip silmek bile keyif verirken burda hiç içimden gelmiyor :) ben 1 haftadır kullanıyorum. neyse ki 6 aylık taksitle almıştım :) satacağımı bildiğim için temiz temiz dikkatli kullanıyorum :) 6 ay sonra gelsin eski dostum iphone :)
  • Ama şöyle bir şey de var rom yüklemenin zevkini iphonedan alamazsın. :) Android rom yükledikten sonra ise telefon bambaşka bir telefona dönüşüyor.
  • hd2 alalı 5 ay oldu
    ama bi ara dedimki iphone mu alsaydım
    bu tereddütümde yalnızca iphone un kullanım kolaylıgından
    htc kraldır
  • Kararsız kalman bile senin için daha iyi olur.
  • Bence iphone kullandıktan sonra hd2 sende sıkıntı yaşatır hızı olsun kullanım kolaylığı olsun.Ama bu kişiden kişiye değişir tabiki sana tavsiyem cihazı tecrübe etmeden gözü kapalı girme işe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd2 kullanmayı bilmek lazım. bende 3gs den sonra aldım. başlarda wm sağolsun soğuttu beni telefondan ama, android sağolsun; flash desteğiyle çok kararlı tarayıcı olsun, uygulamalar olsun... bence yukardakileri dinleme
  • Hd2 nin telefonla görüşme esnasında sesiş kısık ve derinden geliyor bunu nasıl çözdünüz. Android froyo kurulu cihazda. Winmoda dahi sesi yeterince yüksek değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.