Şimdi Ara

HTC HD2 de ANDROID de FM RADYOM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ikinci el bir HTC HD2 aldım. Üzerinde Android 2.3.2 sürümü yüklü. Bu cihazda FM Radyo da olması gerekiyordu. Çünkü özelliklerinde var. Cihaza herhangi bir ROM vs yüklemeden FM Radyoyu kullanabilmenin bir yolu yok mu. Bazen dışarıdayken maç falan dinliyordum iyi olurdu yaa.
    Yardımcı olursanız sevinirim. :)

• arkadaşlar bu kadar çok okuyan var da bi cevap verebilen yok mu yaa.
  • bu arada yüzlerce live radio programları var ama onlar da internet bağlantısı istiyor. ben cihazın kendi donanımsal radyosunu nasıl kullanabilirim. sadece fm radyo programı var mı bildiğiniz.
  • telefonda yüklü olan android sürümüne fm radyo dahil edilmemiş olabilir.forumda android ile ilgili bir konu olacaktı.başka bir android sürümü yüklersen sorunun çözülür.kendi kullandığın android sürümüne fm radio eklemen için andoidle bir süredir haşır neşir olman lazım.yoksa karışık gelir.kullandığın sistemide bozarsın.xda developers diye arat google.hd2 android özel bölümü var dünya kadar yayınlanan rom var farklı farklı zevkine göre.ama ilk önce oku öğren yoksa sorun çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 20 Nisan 2011; 22:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666

telefonda yüklü olan android sürümüne fm radyo dahil edilmemiş olabilir.forumda android ile ilgili bir konu olacaktı.başka bir android sürümü yüklersen sorunun çözülür.kendi kullandığın android sürümüne fm radio eklemen için andoidle bir süredir haşır neşir olman lazım.yoksa karışık gelir.kullandığın sistemide bozarsın.xda developers diye arat google.hd2 android özel bölümü var dünya kadar yayınlanan rom var farklı farklı zevkine göre.ama ilk önce oku öğren yoksa sorun çıkar

çok teşekkür ediyorum sağol. yani tek yol ROM yüklemek öyle mi. peki cihazın tüm özelliklerini aktif kullanabilmemi sağlayan, herşeyi kapsayan bir ROM var mıdır.

bir de bir şey daha soracağım. Cihazın hafıza kartına attığım videoları izlemek için birkaç program kurdum. Fakat video izlerken takılamalar yaşıyorum. 1Ghz işlemcisi olan bi cihazın daha iyi olmasını bekliyorum şahsen. yoksa bunun için de bilgisayardaki CODECler gibi cihaza da codec mi yüklemem gerekiyor videoları daha akıcı izleyebilmek için. veya PCde ekran kartı için driver falan kuruyoruz o zaman kendine geliyor. bunda da öyle bişey mi söz konusu.
    Cihaz orjinalinde WM6.5 ile geldiği için sonradan Android kurulmuş olması mı bazı donanımsal dezavantajlar yaratıyor acaba ?
    ilgi ve alakanıza tekrar teşekkürler :)

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

xda'nın hd2 için en çok takip edilen rom'u... bunu yüklemeyi dene istersen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

xda'nın hd2 için en çok takip edilen rom'u... bunu yüklemeyi dene istersen...

Teşekkürler aLTuu. Bi ara göz atıcam. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.