bende cihazi gecen gun aldim, okudumda bu bahsettiginiz IGO8 programi nedir acaba? bende guzel crackli bi navigasyon prog. ariyorum sesli falan , ne onerirsiniz?
2- herkesde bendeki gibi pataryanin cabuk bitmesi sorunu varmi acaba?? nerdeyse konusmalarimi yariya indirdim normalinkinden 24 saat anca gidiyo, oda cok fazla kurcalamamaya calisiyorum teli..?? ne yapmak lazim
3- birde mesela herzman Turkcell interneti acmamaya calisiyorum ama bazen tus kilidini acayim, yada ben farkinda olmadan mesaj gelmis olsun direk Turkcell int. kendi baglanio ve her seferinde ILETISIM YONETICISI ni acarak burdan -veri baglantisi- sekmesini OFF yaparak kapatiyorum ama dedigim gibi herngi bi telefonda islem yaparken kendi kendine tekrar baglaniyo nete, bu hem pil yemsi demek hemde ihtiyacim yokken belkide int. kotasindan yemesi demek degilmi? bunu nasil halledebilirim? yani istedigim zaman giricem istemedigim zaman bole anlattigim gibi kendi kendine girmicek Turkcell nete.?
4-mp3 leri nasil zil sesi yapicaz sanirim ole bi ayar bulamadim ben?? 5- alarmi kuruyorum ama 15 sn calip kesiyo kendi kendine, ayarini da bulamadim uzun uzun neden calmisyor alarm acaba?
yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar..
bu sorulara bende cevap arıyorum. iyi özetlemişsin arkadaşım.
ikinci soruna cevap şunu verebilirim. Evet pil çabuk bitiyor. bunun için sana iki yol önereceğim. radio romu 2.09a yükselt ve isteklerine cevap verebilecek bi rom yükle. bu pilin kullanım süresini artıracaktır. eğer bunları yaptıktan sonra hala pil bana yetmiyor diyorsan 2400mAh batarya almanı tavsiye ederim. kargo ücreti + batarya + batarya kapağını ebaydan 45 liraya aldım. böylelikle hard kullanımla 24 saat rahatlıkla yetiyor.
çok teşekkür ettim. şimdi indiriyorum. kullanım limitsiz mi yoksa demo mu ?
limitsiz
quote:
Orijinalden alıntı: modakartalı
Akşam fark ettim cihazın ekranında bu durum var sıvı teması falanda olmadı neden olabilir?
cihazın yüzeyi yumuşak silikon kıvamı birşeyle kaplı. tırnakla kazıyınca çıkabilecek gibi. benimkininde bi köşesinde seninkine benzer bi durum var. bi yere değmiştir büyük ihtimalle. kullandığımız kılıfı iyi seçmek gerek bu gibi durumu önleyebilmek için. içinden çıkarıp tekrar sokacağımız bi kılıf olmasın. deri ve kapaklı bi kılıf bendeki.kullanacağım zaman sadece kapağı açıyorum kullanıyorum .şu an öyle bi kılıf kullanıyorum ve memnunum.
pardon ekranında demişsin arkasında anladım
limitsiz olmasına sevindim ayrıca tekrar teşekkürler
quote:
limitsiz
bunun kurulumu nasıl yapıyoruz :S
Merhabalar, pazar günü best buy dan hd2 mi aldım. Kıllandığım bir şey var sizler kendi cihazlarınızda kontrol ederseniz içim rahatlayacak. Ekran, cihazın dış kenarıyla aynı hizzada değil?. Mesela sağ üst köşedeki X butonuna basarken parmağınız kenara takılıyor. Bu durum eşit miktarda olmamakla birlikte cihazın dört kenarında da var. Parmağınızla basınç uyguladığınızda sanki daha da gömülüyor. Beni ter bastı ve aynı akşam önce Media Markt daki teşhir cihazına baktım gayet iyiydi. Daha da ter bastı! Sonra Best Buy a uçtum, orada 2 cihaz teşhirde ikisi de benimki gibi. Hatta birinde bir kenar benimki gibi, karşı kenar düz. Sordum tabiki "e teşhidekiler de böyle" dediler. Yine de müşt. hizm. ile görüştüm isterseniz baktıralım dediler ama 0 cihaz kurcalanacak diye şimdilik dur bakalım dedim. Bir de bununla alakalı mıdır bilmiyorum, Sense arayüzü dışındaki uygulamalarda bazen (hatta genelde) bir dokunuş yetmeyebiliyor bu da oldukça sinir bozucu. Kayar menulerde sıkıntı daha fazla kendini gösteriyor. Naaapceğiz??
quote:
Orijinalden alıntı: haktemir
quote:
limitsiz
bunun kurulumu nasıl yapıyoruz :S
active syncs ile htc nin storage card'a at oradan kur.
Arkadaşlar IGO8'in GPS'e bağlanması için neler yapabilirim ? Yukarıda yazılan ayarların hepsini denedim ama yok , hemen bağlanmıyor.. Programı açtıktan yarım saat sonra bağlanıyor hep. :(
Yardımcı olacak varsa sevinirim..
Arkadaşım seni düşünceye sevketmek istemiyorum ama benim cihaza baktığımda köşeleri gayet düz ve ekranla çerçeve uyumlu. Eğer cihazı alalı 1 ayı geçmediyse 4072 sayılı Tüketici Yasasının 4.maddesi gereği onarım istemeden aldığın yere bu sebebi belirterek direk iade edip,parasını veya yeni cihaz isteme hakkın var.
arkadaşlar merhaba,
Ben teknoloji ile yakından alakalı bir vatandaşım :) 2 seneden fazladır iphone 2G 8gb kullanıyorum. 3G ve 3GS almaya değmeyeceğini düşündüğüm için şimdiye kadar değiştirmedim. HTC EVO 4G, SAMSUNG I9000 ve IPHONE 4G arasında seçim yaparım diye düşünüyordum yaz aylarında ama haftasonu teknosa'da HD2'yi görünce çok gıdıklanmaya başladım Aslında Iphone 4G görmeden karar vermek istemiyorum ama 2-3 ay daha bekleyemiyicem sanırım. Birkaç kısa sorum olacak.
1- HD2 ile max hangi çözünürlükte film izlenebiliyor ? 2- Flash desteği sanırım yok? 3- Spot HD2 alırken nelere dikkat edilmeli ? 4- Iphone'dan HD2'ye geçenler varsa, en büyük hayal kırıklığı ne oldu yazabilirler mi?
tşk,
hd2ye uyumlu pro evolution soccer 2010.cab dosyasını indirebileceğim güvenli bir site tavsiye eder misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: spdrmn
arkadaşlar merhaba,
Ben teknoloji ile yakından alakalı bir vatandaşım :) 2 seneden fazladır iphone 2G 8gb kullanıyorum. 3G ve 3GS almaya değmeyeceğini düşündüğüm için şimdiye kadar değiştirmedim. HTC EVO 4G, SAMSUNG I9000 ve IPHONE 4G arasında seçim yaparım diye düşünüyordum yaz aylarında ama haftasonu teknosa'da HD2'yi görünce çok gıdıklanmaya başladım Aslında Iphone 4G görmeden karar vermek istemiyorum ama 2-3 ay daha bekleyemiyicem sanırım. Birkaç kısa sorum olacak.
1- HD2 ile max hangi çözünürlükte film izlenebiliyor ? 2- Flash desteği sanırım yok? 3- Spot HD2 alırken nelere dikkat edilmeli ? 4- Iphone'dan HD2'ye geçenler varsa, en büyük hayal kırıklığı ne oldu yazabilirler mi?
tşk,
1 ) 800 # 480 diye biliyorum 2)Al sana flash aradaki çizgiyi kaldırırsın.http://rapid-share.com/files/376558568/Flash31.CAB (kendi uploadum ) 3) mümkünse spot alma 4)hanımda iphone var ben htc hd2 yi daha iyi buluyorum.
merhabaaa,,,,,
igo için bana bir pm de cevap verir misiniz arkadaşlar; bir haftadır araştırıyorum elim hep boş çıktı...
quote:
Orijinalden alıntı: elçinçon
merhabaaa,,,,,
igo için bana bir pm de cevap verir misiniz arkadaşlar; bir haftadır araştırıyorum elim hep boş çıktı...
pm e gerek yok 3 başlıktan birinde açık link verdimhangisi olduğunnu unuttum şimdi , indir kur
arkadaslar bu hava durumu animasyonunda ses cikmiyormu..tanitimda cikiyordu sanki..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: spdrmn
arkadaşlar merhaba,
tşk,
1 ) 800 # 480 diye biliyorum 2)Al sana flash aradaki çizgiyi kaldırırsın.http://rapid-share.com/files/376558568/Flash31.CAB (kendi uploadum ) 3) mümkünse spot alma 4)hanımda iphone var ben htc hd2 yi daha iyi buluyorum.