Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili hece ve ilgilenen arkadaşlar. emeğiniz için teşekkürler. 2 hafta önce hd2 aldım. memnunumda. ilk wm deneyimim. bugün htcpedia sitesinden bi rom beğenip telefona yükledim. gayet güzel bişeydi. 1 saat önce telefonu kapatıp açtım ama telefon açılmıyor. açılırkenki htc yazısı geliyor ve orda kalıyor öyle. bari başka rom deneyim diye bilgisayara taktım tlf açık olmadığı için bilgisayarda görünmüyor. reset atıyorum pilini çıkarıp takıyorum kaç kez denediysem htc açılış mesajı gelip orda tıkanıyor. sanırım sistemi çökerttim :)

sizden ricam bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? açmadan format atabilirmiyim yada açmak için için ne yapmalıyım. cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • pil kapağını açınca kırmızı bi düğme var hard reset düğmesi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmscms

Multimedya uygulamalarını izlemek için codec yüklememiz gerekiyormu.Bir uygulamanın hep aynı programla otomatik olarak açılması için ne gibi bir ayar yapmam gerekir.teşekkürler

CorePlayer ve ya TCPMP programları pek çok video formatını destekliyor.

bir dosya türünü aynı uygulamayı kullanarak açmayı kastediyorsan Resco Explorer kullanarak bu işlemi yapabilirsin. dosyayı tıkyalıp üzerinde beklersen "open with" seçeneği çıkıyor. buradan bahsettiğin ayarı yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

Herkese iyi pazarlar,
    HD2 cihazımız için denediğim oyunlar, yorumlarım ve indirebileceğiniz link aşağıda toplu halde bulunmakta.
    Keyifli oyunlar, güzel paylaşımlar.

Tripplix : Oyunu yükledim ancak henüz çözemedim. Puzzle tarzı bir oyun. Görüntü kalitesi iyi, ekrana tam oturuyor.

Electopia : Yabancı forumlarda bir hayli övülen bir oyun. Kurup oynadım ancak pek beğenmedim. (Zevkler & renkler meselesi) Grafikleri güzel, sorunsuz çalışıyor.

Super Mario : Bildik, yılların oyunu. Ancak ilk kurduğumda zip.li dosya sorunsuz kurulup çalışmasına rağmen, ikincisinde açılmadı. Bunu gözönüne alıp yükleyebilirsiniz.

Experiment 13 : Sorunsuz çalışan en beğendiğim ve oynarken zevk aldığım oyunlardan biri. Puzzle tarzı bir oyun, bulduğunuz anahtarlarla yeni dünyalara keşif yolculuğuna çıkıyorsunuz. Tavsiye ederim.

Bubbles : Cihazda da olan balon oyununun bir başka versiyonu. Sorunsuz çalışıyor.

Smart Mahjongg : Kurulum ve çalışmasında bir sorun yok. Hatta zevkli bir puzzle tarzı oyun diyebilirim ancak domino taşlarına benzeyen taşlar biraz küçük. Gözleriniz sağlamsa deneyebilirsiniz. Eğlenceli.

Avatar : Sorunsuz, grafikleri güzel, filmin oyun versiyonu. Tavsiye ederim.

Chess : Bildiğimiz satranç... Daha iyi olabilirdi.

Xtract : Yine yabancı forumlarda oldukça övülen bir oyun. Sorunsuz yüklenip zevkle oynanıyor.

Scrobble : Scrabble oyununun ingilizce kelimelerle oynanması. Eğer ingilizceniz iyi ise keyifle oynayabilirsiniz.

Brain Games : Sorunsuz yüklenip tam ekran gayet güzel oynanan beyin egzersizleri. Tavsiye ederim.

PDA Poker : Grafikler güzel ancak daha iyi olabilirdi. Sadece Poker oyunu.

Oyunların çoğu .cab dosyası. Ben PC’den cihazın içindeki SD karta kopyaladım. Yine cihazdan dosyanın üzerine çift tıklayınca sorunsuz kuruluyor. Cihaz kurulum aşamasında zaten nereye kurmanızı istediğini soruyor. Ben hepsini karta kurdum.

Farklı oyunlar (Need For Speed – Fifa – Monopoly - Civiliation - Age of Empires vb...) da olması gerektiğini düşünüyorum ancak henüz bulamadım. Bulabilen arkadaşlar paylaşırlarsa arşivimiz daha da zenginleşir kanaatindeyim.

4Shared link:http://www.4shared.com/account/home.jsp

Keyifli oyunlar...

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: haktemir

sevgili hece ve ilgilenen arkadaşlar. emeğiniz için teşekkürler. 2 hafta önce hd2 aldım. memnunumda. ilk wm deneyimim. bugün htcpedia sitesinden bi rom beğenip telefona yükledim. gayet güzel bişeydi. 1 saat önce telefonu kapatıp açtım ama telefon açılmıyor. açılırkenki htc yazısı geliyor ve orda kalıyor öyle. bari başka rom deneyim diye bilgisayara taktım tlf açık olmadığı için bilgisayarda görünmüyor. reset atıyorum pilini çıkarıp takıyorum kaç kez denediysem htc açılış mesajı gelip orda tıkanıyor. sanırım sistemi çökerttim :)

sizden ricam bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? açmadan format atabilirmiyim yada açmak için için ne yapmalıyım. cevaplarınız için teşekkür ederim.

bahsettiğin problem radio rom'dan kaynaklı olma ihtimali yüksek. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 adresinden 2.08.50.08 versiyon numarasına sahip radio rom'u kurup bir deneyiver istersen.

kurulum yapabilmen için cihazı usb ile bilgisayara bağladıktan sonra ses azaltma tuşuna basılı tutarak cihaza reset atman gerekiyor.

• Sevgili üstad, hp6815 ile ilk wm deneyimimi yaşamıştım, omnia ya 2 gün sabredebildim, iphone 3g 8g 6 ay kullandım, tüm hacklerini yaptım ve keyifli bir multimedia deneyimi yaşadım, ardından sıkıldım ve üzerine 200 tl fark vererek nokia e71 e geçtim, son wm deneyimim ve omnianın iğrenç ekran hassasiyeti sebebi ile wm şu anda beni çok ürkütüyor, hd2 ye gelince 4.3" ekranı, kapasitif özelliği ve wmnin 6,5 versiyonunun 1 ghz işlemci ile uyumu vs. konular, bunun yanında olası wm 7 update şansı iştahımı çok ama çok kabartıyor, az evvel de turkcell ile konustum ve mevcut iphone paketimin üzerine alabileceğimi öğrendim, düzgün bir turkce roma kadar da ingilizce kullanabilirim, ciddi ciddi tavsiye ediyormusun, tek cevabın ile alıp almama kararı verecegim, simdiden tesekkur ederim,
    quote:

Orijinalden alıntı: hece

quote:

Orijinalden alıntı: BerDer

HECE ve RYU1980 her ikinizede tesekkur ederim soylediğiniz 2 seyide yaptım ve sonunda telefon ile PC arasında bağlantı kuruldu :))) Gerçekten teşekkür ederim çok sağolun :)))

Şimdi sıra geldi SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorunlarını halletmeye...

• Ayrıca böylesine donanıma sahip bir cihaza farklı bir işletim sistemi kuramaz mıyız, symbian, iphone os gibi???

Orijinalden alıntı: masterfg

Sevgili üstad, hp6815 ile ilk wm deneyimimi yaşamıştım, omnia ya 2 gün sabredebildim, iphone 3g 8g 6 ay kullandım, tüm hacklerini yaptım ve keyifli bir multimedia deneyimi yaşadım, ardından sıkıldım ve üzerine 200 tl fark vererek nokia e71 e geçtim, son wm deneyimim ve omnianın iğrenç ekran hassasiyeti sebebi ile wm şu anda beni çok ürkütüyor, hd2 ye gelince 4.3" ekranı, kapasitif özelliği ve wmnin 6,5 versiyonunun 1 ghz işlemci ile uyumu vs. konular, bunun yanında olası wm 7 update şansı iştahımı çok ama çok kabartıyor, az evvel de turkcell ile konustum ve mevcut iphone paketimin üzerine alabileceğimi öğrendim, düzgün bir turkce roma kadar da ingilizce kullanabilirim, ciddi ciddi tavsiye ediyormusun, tek cevabın ile alıp almama kararı verecegim, simdiden tesekkur ederim,

• quote:

Sevgili üstad, hp6815 ile ilk wm deneyimimi yaşamıştım, omnia ya 2 gün sabredebildim, iphone 3g 8g 6 ay kullandım, tüm hacklerini yaptım ve keyifli bir multimedia deneyimi yaşadım, ardından sıkıldım ve üzerine 200 tl fark vererek nokia e71 e geçtim, son wm deneyimim ve omnianın iğrenç ekran hassasiyeti sebebi ile wm şu anda beni çok ürkütüyor, hd2 ye gelince 4.3" ekranı, kapasitif özelliği ve wmnin 6,5 versiyonunun 1 ghz işlemci ile uyumu vs. konular, bunun yanında olası wm 7 update şansı iştahımı çok ama çok kabartıyor, az evvel de turkcell ile konustum ve mevcut iphone paketimin üzerine alabileceğimi öğrendim, düzgün bir turkce roma kadar da ingilizce kullanabilirim, ciddi ciddi tavsiye ediyormusun, tek cevabın ile alıp almama kararı verecegim, simdiden tesekkur ederim,
    quote:

quote:

HECE ve RYU1980 her ikinizede tesekkur ederim soylediğiniz 2 seyide yaptım ve sonunda telefon ile PC arasında bağlantı kuruldu :))) Gerçekten teşekkür ederim çok sağolun :)))

hp 6815 ve omnia ve omnia II kullandım. hd2, kıyas kabul etmeyecek derecede her üçünden de çok daha üstün bir cihaz. ben çok memnunum ve elimdeki cihaza bir şey olsa yine gider ve hd2 alırım. tabi bu söylediğim şu an için geçerli. ilerleyen süreçte elbette çok daha iyi cihazları piyasada görebileceğiz.

ama unutmamak gerekiyor ki hd2 işletim sistemi olarak windows mobile kullanıyor. multimedia uygulamalar ve oyun konusunda çok da zengin değil.

kararın üzerinde etkili olmak istemem doğrusu. ben çok memnunum ama alıp pişman olan pek çok arkadaş var. bu tamamen kişisel beklentilerle ilgili bir durum. eğer internet, email, ofis programları ve navigasyon amaçlı düşünüyorsan ve performans arıyorsan hd2 beklentilerini karşılayacaktır.

cihaza şu an için sadece windows mobile yüklenebiliyor. ilerde belki android'de olabilir ama çılgın biri çıkıp olaya el atmadıktan sonra symbian ve iphone os şu an için hayal gibi.

• tesekkur ederim cihazin siparisini verdim :)
  • uyarılarınız için teşekkürler,
    oyunları yüklediğim link sorunluymuş,
    şimdi düzelttim,
    sorun olmaması gerekiyor.
  • quote:

quote:

sevgili hece ve ilgilenen arkadaşlar. emeğiniz için teşekkürler. 2 hafta önce hd2 aldım. memnunumda. ilk wm deneyimim. bugün htcpedia sitesinden bi rom beğenip telefona yükledim. gayet güzel bişeydi. 1 saat önce telefonu kapatıp açtım ama telefon açılmıyor. açılırkenki htc yazısı geliyor ve orda kalıyor öyle. bari başka rom deneyim diye bilgisayara taktım tlf açık olmadığı için bilgisayarda görünmüyor. reset atıyorum pilini çıkarıp takıyorum kaç kez denediysem htc açılış mesajı gelip orda tıkanıyor. sanırım sistemi çökerttim :)

bahsettiğin problem radio rom'dan kaynaklı olma ihtimali yüksek. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 adresinden 2.08.50.08 versiyon numarasına sahip radio rom'u kurup bir deneyiver istersen.

kurulum yapabilmen için cihazı usb ile bilgisayara bağladıktan sonra ses azaltma tuşuna basılı tutarak cihaza reset atman gerekiyor.

hocam ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim. verdiğin yönergeye göre resetleyip eski romu geri yükledim problem çözüldü ama şu radio romu güncelleyip farklı romlar ile deneyim yaşamak istiyorum. fakat radio romu nasıl güncellerim bi bilgim yok. Hard spl falan filan deyip bir sürü şey ile kafa karıştırıcı şey var. bu konu hakkında gerekli bilgiye nereden ulaşabilirim. veya yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler.

• Sevgili hece, turkcell siparişimi iptal ettim, dogubankta bir arkadasimda "tmobile" logolu, kayitli, 16 gb hafiza kartli ve bu arada "verdigi bilgiye göre, tmobile logolu cihazlar icin gecerliymis" 1024 mb önbellekli cihazı 1250 tlye aldim, cihazın önbellegi gercekten farklı olabilir mi bilginiz var mı?
    quote:

quote:

quote:

quote:

hp 6815 ve omnia ve omnia II kullandım. hd2, kıyas kabul etmeyecek derecede her üçünden de çok daha üstün bir cihaz. ben çok memnunum ve elimdeki cihaza bir şey olsa yine gider ve hd2 alırım. tabi bu söylediğim şu an için geçerli. ilerleyen süreçte elbette çok daha iyi cihazları piyasada görebileceğiz.

ama unutmamak gerekiyor ki hd2 işletim sistemi olarak windows mobile kullanıyor. multimedia uygulamalar ve oyun konusunda çok da zengin değil.

kararın üzerinde etkili olmak istemem doğrusu. ben çok memnunum ama alıp pişman olan pek çok arkadaş var. bu tamamen kişisel beklentilerle ilgili bir durum. eğer internet, email, ofis programları ve navigasyon amaçlı düşünüyorsan ve performans arıyorsan hd2 beklentilerini karşılayacaktır.

cihaza şu an için sadece windows mobile yüklenebiliyor. ilerde belki android'de olabilir ama çılgın biri çıkıp olaya el atmadıktan sonra symbian ve iphone os şu an için hayal gibi.

• quote:

quote:

quote:

hocam ilgilenip cevap verdiğin için teşekkür ederim. verdiğin yönergeye göre resetleyip eski romu geri yükledim problem çözüldü ama şu radio romu güncelleyip farklı romlar ile deneyim yaşamak istiyorum. fakat radio romu nasıl güncellerim bi bilgim yok. Hard spl falan filan deyip bir sürü şey ile kafa karıştırıcı şey var. bu konu hakkında gerekli bilgiye nereden ulaşabilirim. veya yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler.

cevap gelmeden hece nin bahsettiği radio romu yükseltmeyi başardım.ve yeni yüklediğim rom ile telefon karizma oldu.tek tık ile flaş açma. hızlı çalışma. ama en kötü tarafı msn silmiş :S

arkadaşlar igo 8 diyosunuz duruyosunuz. nerde o ? bi link verin full versiyon için lütfen

• igo8 kuracak olan arkadaslar usb kablonuzu pc ye taktıktan sonra htc hd2 de depolama secenegını secerek igo8 ve dıger dosyayı bellek kartınıza atın calısacaktır. 1.66 romda sıkıntısız super calıstı.Igo8 i calıstırdıktan sonra gps baglanmıyor dıyorsanız igo8 de cihaz secenegıne tıklayıp ayaralrı 4 ve 57600 olarak degıstırın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cevap gelmeden hece nin bahsettiği radio romu yükseltmeyi başardım.ve yeni yüklediğim rom ile telefon karizma oldu.tek tık ile flaş açma. hızlı çalışma. ama en kötü tarafı msn silmiş :S

arkadaşlar igo 8 diyosunuz duruyosunuz. nerde o ? bi link verin full versiyon için lütfen

Al bakalım aradı işareti kaldır
    http://rapid-share.com/files/372986132/i8.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: jack1905

Arkadaşım bende iphone da var dokunmatik konusunda her ikiside aynı... hiçbir fark yok
    ekran kalitesi bakımından hd2 daha iyi... (ekran çözünürlüğü)

dediğim gibi kimileri fark var kimileri fark yok diyor. ama senin her ikisini kullanan biri olarak yaptığın yorum faydalı olmuş.Henüz htc hd2 yi yakından görüp elimde incileyemedi onu gerçekleştirsem güzel olucak .
  • hece arkadaşım benim camera video çekiminde fps si az. görüntüler kare kare atıyor youtube ta izlediğim örnekler benim camera dan daha akıcı... romum orjinal son sürüm türkçe bunun yüzünden 3 kere hard reset attım ..sonuç aynı...
    yardımcı olursan sevinirim...
  • Arkadaşlar selam,

kısa süredir HD2 kullanıyorum ve bir sorunum var. Cihazdan Outlook kullanarak Türkçe harf içeren bir mail attığımda, alıcı maili açtığında Türkçe harfleri göremiyor. Cihazı Türkçe yada İngilizce kullanmam fark etmiyor. Cihazda yazarken klavyede ve ekranda Türkçe harfler çıkıyor ama yazıp mail olarak attığımda çıkmıyor. Konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim.

Herkese kolay gelsin
  • Arkadaşlar 3gün önce bir rom yükledim ve beraberinde bir de radio...
    şuana kadar denediğim en kalite rom & radio idi.
    Pil ömrü oldukça uzun ve bir kere bile kilitlenmedi. Official Rom da günde en az iki - üç kere reset atmak zorunda kalıyordum. Şu ana kadar hiç kilitlenmedi.

ROM Adı: Artemis 8.0 fakat bu rom u kullanabilmek için en son çıkan Radio yu (RADIO_2_09_51_03) kullanmanız gerekiyor.

Önce Radiyo yükleyin sonra da Romu..

İzlenimleim ise:
    Telefonu saat 19:00 da şarjdan çektim, ertesi gün sabah 9da elime aldığımda şarjı %92 de idi. Tabi akşamleyin Telefonda "Driver" isimli 3D araba yarışınıda oynadığımı unutmayalım.

Dün 7de şarjdan çektim şuanda saat 17:23 ve şarjı %80 de

Tavsiye ederim gerçektende...
    En az tüketim yapan Radio 2.09 olan radio olduğu artık sabit olmuştur fakat bu radio ile çalışan yaklaşık 5 tane rom var. En iyisi Artemis İkincisi ise ROMEOS un 4.6A versiyonlu olanıdır, bu romu da denedim fakat Internet paylaşımında problem var... diğer 3 rom ise hikayeden dandik romlardır.

Radio u indirmek için. http:// w w w . 4 s h a r e d . c o m / file/241471189/f9e42c20/RADIO_2_09_51_03.html

http:// w w w . p i l o t l o g i c . c o m / artemis/80/Artemis_v80_WWE_210_23548.7z

Bışlukları kaldırmayı unutmayin

• Arkadaslar merhaba

bende cihazi gecen gun aldim, okudumda bu bahsettiginiz IGO8 programi nedir acaba? bende guzel crackli bi navigasyon prog. ariyorum sesli falan , ne onerirsiniz?

2- herkesde bendeki gibi pataryanin cabuk bitmesi sorunu varmi acaba?? nerdeyse konusmalarimi yariya indirdim normalinkinden 24 saat anca gidiyo, oda cok fazla kurcalamamaya calisiyorum teli..?? ne yapmak lazim

3- birde mesela herzman Turkcell interneti acmamaya calisiyorum ama bazen tus kilidini acayim, yada ben farkinda olmadan mesaj gelmis olsun direk Turkcell int. kendi baglanio ve her seferinde ILETISIM YONETICISI ni acarak burdan -veri baglantisi- sekmesini OFF yaparak kapatiyorum ama dedigim gibi herngi bi telefonda islem yaparken kendi kendine tekrar baglaniyo nete, bu hem pil yemsi demek hemde ihtiyacim yokken belkide int. kotasindan yemesi demek degilmi?
    bunu nasil halledebilirim? yani istedigim zaman giricem istemedigim zaman bole anlattigim gibi kendi kendine girmicek Turkcell nete.?

4-mp3 leri nasil zil sesi yapicaz sanirim ole bi ayar bulamadim ben??
    5- alarmi kuruyorum ama 15 sn calip kesiyo kendi kendine, ayarini da bulamadim uzun uzun neden calmisyor alarm acaba?

yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.