Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

bide bu araç gps aparatı nereden temin edilir acil yardım lütfen arkadaşlar kadıköyde hiç bir yerde bulamadım.

Doğubankta var geçen gün aldım ben iş bankasının o taraftan girince giriştesağdaki ilk dükkan küçük bir yer

Fıyatı ne kadardı arkadasım,orjınal mi?
    tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_baran -- 27 Mart 2010; 16:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

http://www.htc.com/hk-en/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=906
    ingilizce için ROM Version:1.72.831.1 çıkmış
    acaba yükleyebilirmiyiz
    veya yüklesek garanti bozulurmu

Bu romu yuklemek ıcın serıal bulabılen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_baran

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

bide bu araç gps aparatı nereden temin edilir acil yardım lütfen arkadaşlar kadıköyde hiç bir yerde bulamadım.

Doğubankta var geçen gün aldım ben iş bankasının o taraftan girince giriştesağdaki ilk dükkan küçük bir yer

Fıyatı ne kadardı arkadasım,orjınal mi?
    tesekkurler

Orjinal değil çin ama gayet başarılı 25 tl ye aldım

• quote:

Telefonu kurcalıyorum yavaş yavaş eksikleri gideriyorum inviableshild ıda yaptırdım güzel oldu ama öndeki ışık parlaklığını ayarlayan sensörü etkiledi sanırım sürekli sönük kalıyor ekran.

Sorularıma devam ediyorum her zamanki gibi

1) Ekranda yazı yazarken bir tuşa basınca bazen 3 tuşa birden basmış gibi oluyor bunu düzeltme imkanımız varmıdır?
    2)Core playerda alt yazıyı çalıştıramadım bir türlü bunun tiyosunuda bekliyorumBirde baz filmlerde AC3 hatası veya H264 gibi hatalar veriyor core player daha kapsamlı bi program varmıdır bunları açmak için?
    3)Pek fazla program bulamadım varsa eğlenceli programlar bekliyorum

Birde piyasada satılan inviable den aldım ışık sensörünü etkiliyor devre dışı kalıyor sizdede durum aynı mı?

• quote:

Telefonu kurcalıyorum yavaş yavaş eksikleri gideriyorum inviableshild ıda yaptırdım güzel oldu ama öndeki ışık parlaklığını ayarlayan sensörü etkiledi sanırım sürekli sönük kalıyor ekran.

1) Ekranda yazı yazarken bir tuşa basınca bazen 3 tuşa birden basmış gibi oluyor bunu düzeltme imkanımız varmıdır?
    2)Core playerda alt yazıyı çalıştıramadım bir türlü bunun tiyosunuda bekliyorumBirde baz filmlerde AC3 hatası veya H264 gibi hatalar veriyor core player daha kapsamlı bi program varmıdır bunları açmak için?

ekran hassasiyeti ile ilgili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604831 linkinde yer alan htc touch_screen_3.3_test_reduced_sensitivity.cab doyasını deneyebilirsin. bir de bsb tweak'ta yer alan ekran hassasiyeti ile ilgili ayarlar da işine yarayabilir.

aslında arkadaşlar kendi kullandıkları işe yarar güzel programların kendisi olmasa bile isimlerini ve işlevlerini paylaşsa ne güzel olur. her programı yüklemek ve denemek imkansız ama deneyen herkes kendi deneyimini paylaşsa herkes için çok faydalı olacaktır.

invisible shiel'in ekran koruyucusunu hiç sevmediğimden ekran için piyasadaki diğer koruyuculardan kullanıyorum. ama cihazın arkasını kaplayan kısımı çok işime yarıyor. bu sayede uzun süredir cihazı kılıfsız kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 27 Mart 2010; 22:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abcboy

http://www.htc.com/hk-en/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=906
    ingilizce için ROM Version:1.72.831.1 çıkmış
    acaba yükleyebilirmiyiz
    veya yüklesek garanti bozulurmu

bu rom Hong Kong için yayınlanan versiyon. WWE'nin çıkmasını beklemekte fayda var. wwe'de çıksa yükleyebilmek için hsrd spl gerekecektir ki bu da garantinin bozulması demek oluyor. gerçi official 1.66 rom'u ve stock spl yüklemek ve garanti durumunu kurtarmak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

quote:

Sorularıma devam ediyorum her zamanki gibi ası var

ekran hassasiyeti ile ilgili http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604831 linkinde yer alan htc touch_screen_3.3_test_reduced_sensitivity.cab doyasını deneyebilirsin. bir de bsb tweak'ta yer alan ekran hassasiyeti ile ilgili ayarlar da işine yarayabilir.

aslında arkadaşlar kendi kullandıkları işe yarar güzel programların kendisi olmasa bile isimlerini ve işlevlerini paylaşsa ne güzel olur. her programı yüklemek ve denemek imkansız ama deneyen herkes kendi deneyimini paylaşsa herkes için çok faydalı olacaktır.

invisible shiel'in ekran koruyucusunu hiç sevmediğimden ekran için piyasadaki diğer koruyuculardan kullanıyorum. ama cihazın arkasını kaplayan kısımı çok işime yarıyor. bu sayede uzun süredir cihazı kılıfsız kullanıyorum.

invisible shiel cihazın arkasını kaplayınca pil kapagı rahat cıkabılıyormu benım telefonun kenar kısımında cok kucuk boya kalkması var telefon dusmedıde bu kaplamanın faydası olurmu ?arka tarafı kaplayan rubber koruyucu almıstım sert olusundan cıkarıp takarken o mu yaptı anlayamadım.

• quote:

quote:

Teşekkürler bendeki sorun şu videodaki gibiydi bu yama ile düzeldi

http://www.youtube.com/watch?v=_B1GiyMp_O4

Shake kontrol özelliğini kullanabilirmiyiz herhangi bir müzik programında?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

Merhaba,

HTC HD2 alacağım fakat bu yaz HTC EVO çıkacak dedikleri için müthiş kararsız kaldım. Aşağıdaki sorularımı yanıtlarsanız sevinirim:

1- HTC HD2 Android İşletim sistemi kurulur mu?
    2- HTC HD2 Amerika versiyonunda 1gb rom var burada satılanlar 512 ile sınırlandırılmış. Cihazı amerikadaki gibi upgrade yapabiliyormuyuz? Htc böyle bir imkan sunuyor mu bize?
    3- inviableshild ekran korucuları önerirmisiniz? Ekran sensörünü kapattığı için cihaz ortamı karanlık algılıyor sanırım. Invisbleshield yaptırdıktan sonra cihazın ışıklandırma ayarını elle yapsak ve sensörü tamamen iptal etsek olurmu? Sensörü iptal etme ve manuele alma gibi seçenek varmı?

Saygılarımla

1) HD2'ye android belki kurulabilir ama henüz bu konuda bir gelişme yok. gerçi android yüklense bile ne kadar stabil çalışacağı konusu da tartışılır. yani bu beklenti ile cihazı almak yanlış olacaktır. android işletim sistemi kullanmak istiyorsan bu işletim sistemi ile satılan bir cihaz almak daha doğru olur.

gerçi ilerde dual boot ile hem andrid hem windows mobile açılış yapılabilir romlar bile çıkabilir ama bunlar şu an için herhangi bir kesinliği olmayan söylentiler.

2) upgrade'den kasıt windos mobile 7 ise bu konuda ameraka versiyonu da dahil upgrade konusunda kesin bir bilgi yok. hatta upgrade olmayacağı yönünde söylentiler ağır basıyor.

3) ışıklandırma ayarınının otomatik olması çok güzel bir özellik. özellikle yazın gelmesi ile birlikte güneşli havalarda ekranı görmek sıkıntı oluyor. parlaklık artırılırsa bu sefer iç meknanlarda parlaklığı tekrar azaltmak gerekiyor. her seferinde bunu manual olarak yapmak gerçekten işkence. yani sırf invisible shield hatırına bu işkenceye katlanılmaz.

ayrıca ekran için invisible shield'in şart olduğunu düşünmüyorum. daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi ekran için normal jelatin koruyuculardan kullanıyorum, çizilmeyi engelliyor. zaten çok sert darbelere karşı invisible shield da koruma konusunda çok avantaj sağlamaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_can_y

öncelikle herkese selamlar..ve hece ye bu konudaki bilgileini bizimle paylaşıp konunun genişlemesine yardımcı olduğu için teşekkür ederim.
    HTC hd 2 almayı düşünüyorum ancak sizlere bir sorum olacak.

Bu cihaza Android işletim sistemi kurulabilirmi veya Muhtemelen çok kısa bir süre içinde yayınlanacak olan windows mobile 7 a upgrade etmek mümkünmüdür.

şimdiden teşekkür ederim..

yukarıdaki mesajımda @hayalci07 arkadaşa verdiğim cevapta bu konu ile ilgili düşüncemi açıklamaya çalıştım.
  • Merhaba HECE,

Verdiğin cevap için teşekkürler. 2.sorumda anlatmak istediğim win7 upgrade değilde rom yükseltme gibi birşeydi. Yani biliyorsun aynı cihaz amerikada farklı ambalajla satılıyor. HTC neden böyle bir ayrım yaptı anlamadım.

Amerikada; 1GB Rom- 576 Ram -16GB SD CARD olarak satılıyor, Avrupa ve Asyada 512 MB ROM - 448 MB RAM - 2GB SD CARD Olarak satışta. Yani abd versiyonunda rom 2 katı geniş. Buradaki versiyonları bu şekilde yapabiliyormuyuz? (ram hariç tabiyki=

Saygılarımla
  • selam,
    telefonu alalı 1 hafta oldu,
    açıkçası bugüne kadar hiç sorunum da yoktu,
    ancak bugün telefonu açtığımda dinlenmedeki kilit ekranının bir türlü gelmediğini gördüm,
    sabahtan beri özellikle bıraktım telefonu ancak kilit ekranı kayboldu, aktif olmuyor
    ayarları denedim,forumun 3 başlığında da arattım,googleda da
    yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan alternatif fikir bekliyorum
    unlock çalışıyor, ancak telefonu kullanmadığımızda aktif hale gelen ve slide bar ile açtığımız kilit ekranı yok.
    vakit ayırıp fikir yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

Merhaba HECE,

Verdiğin cevap için teşekkürler. 2.sorumda anlatmak istediğim win7 upgrade değilde rom yükseltme gibi birşeydi. Yani biliyorsun aynı cihaz amerikada farklı ambalajla satılıyor. HTC neden böyle bir ayrım yaptı anlamadım.

Amerikada; 1GB Rom- 576 Ram -16GB SD CARD olarak satılıyor, Avrupa ve Asyada 512 MB ROM - 448 MB RAM - 2GB SD CARD Olarak satışta. Yani abd versiyonunda rom 2 katı geniş. Buradaki versiyonları bu şekilde yapabiliyormuyuz? (ram hariç tabiyki=

Saygılarımla

ram miktarının 576 mb yapılması mümkün. ancak 512 mb olan rom için aynı işlem yapılabilir mi bilemiyorum. teknik olarak yapılamaz gibi görünüyor ama kesin bir şey de söylemek istemem, bekleyelim görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

selam,
    telefonu alalı 1 hafta oldu,
    açıkçası bugüne kadar hiç sorunum da yoktu,
    ancak bugün telefonu açtığımda dinlenmedeki kilit ekranının bir türlü gelmediğini gördüm,
    sabahtan beri özellikle bıraktım telefonu ancak kilit ekranı kayboldu, aktif olmuyor
    ayarları denedim,forumun 3 başlığında da arattım,googleda da
    yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan alternatif fikir bekliyorum
    unlock çalışıyor, ancak telefonu kullanmadığımızda aktif hale gelen ve slide bar ile açtığımız kilit ekranı yok.
    vakit ayırıp fikir yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589305 linkinde yer alan BsB Tweaks isimli programı kurarsan (çalışması için NetCF 3.5 kurulu olması gerekir. o sayfada bu programa ait link mevcut) Auto Lock aktif etme seçeneği mevcut. belki işine yarayabilir.

bu arda kullanmış olduğun rom versiyonu nedir. daha önceleri 1.48 kurmuştum ve bahsettiğin problemi o rom ile yaşamıştım.

• hece teşekkür ederim,
    rom 1.66 orijinal romu kullanıyorum,
    daha program bile yüklemedim doğru düzgün açıkçası,
    bir iki oyun yükledim o kadar...
    enteresan; tel.in kapatma tuşuna (en sol tuş) basınca çıkıyor slide lock screen..
    kendi kendine çıkmıyor,
    verdiğin programları yükleyip deneceğim.
    teşekkür yeniden...
  • @Hece

cevapların için çok teşekkürler, kendim ve herkes adına.

Core Player çok güzel lakin "kapatma" tuşuna basınca pause a geçiyor. Bende bir türlü alısamadım start dan lock a tıklamaya sürekli aynı hatayı yapıyor ve durduruyorum :) ondan zorun lu kendi programını kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

quote:

quote:

sevgili hece bir sorum daha olacak..

copilot programını ve telefonla birlikte gelen opera browserı nasıl kaldırabiliriz.. yeni opera yükledim hala eskisi duruyo kaldıramadım.. copilot un süresi bitti kullanamıyorum.. yanı boşuna yer kaplıyor bunlar..

bunları kaldırmanın bir yolu yok ancak ben copilot'u doğrudan program files'ten siliyorum ve o şekilde kurtuluyorum.

opera 10 iyi has ancak multitouch desteği yok ve zoom konusu ciddi problem. çoğu durumda ben eski opera'yı tercih ediyorum.

yeni rom yayınlanmasının kısa sürede olacağını sanmıyorum. gerçi Hong Kong için official 1.72 versiyonu yayınlamış durumda ve umarım kısa sürede WWE olarak da çıkar. ama 1.66 WWE çıktıktan sonra Türkiye için uyarlanıp yayınlanması uzun zaman almıştı.

copilotu bende senin gibi yaptım program filesdan sildim.. başlat menüsünde hala çıkıyor gitmiyor oradan :)

opera konusunda ise; ben eski operayı sildim fakat yine başlat menüsünde çıkıyor ama açılmıyor.. onu geri yükleme şansımız varmıdır.. multitouch desteklemesi çok güzel yani zoom ile rahat bir şekilde kullanabiliyorsun bu yüzden eskisini yüklemek istiyorum..

opera'yı aşağıdaki linkten indirip kurmayı deneyebilirsin.

http://rapid share.com/files/368422193/Opera97_HD2.cab.html

verdiğin linki indirdim fakat içindeki (cab) değil (htm) uzantılı bundan dolayı yüklenmiyor..

• core playerda alt yazı işini nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prot

@Hece

cevapların için çok teşekkürler, kendim ve herkes adına.

Core Player çok güzel lakin "kapatma" tuşuna basınca pause a geçiyor. Bende bir türlü alısamadım start dan lock a tıklamaya sürekli aynı hatayı yapıyor ve durduruyorum :) ondan zorun lu kendi programını kullanıyorum.

rica ederim. çok fazla fırsat bulamadığımdan cevap vermekte geç kalabiliyorum ya da ceveplarım yetersiz kalabiliyor ama diğer arkadaşların da katılımı ve paylaşımı ile eksikler telafi edilip faydalı sonuçlar çıkyor ortaya

CorePlayer'da telefonun ekranı kapandıktan sonra çalmaya devam etmesi için ekranı manuel olarak kapatmamak gerekiyor. ben de mp3'ü başlatıp sol üstte starta basıyorum ve sol altta lock ile telefonu tuş kilidine alıyorum. sonra kullanılmadığında zaten cihaz otomatik olarak ekranı kapatıyor ve coreplayer arka planda çalmaya devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili hece bir sorum daha olacak..

copilot programını ve telefonla birlikte gelen opera browserı nasıl kaldırabiliriz.. yeni opera yükledim hala eskisi duruyo kaldıramadım.. copilot un süresi bitti kullanamıyorum.. yanı boşuna yer kaplıyor bunlar..

bunları kaldırmanın bir yolu yok ancak ben copilot'u doğrudan program files'ten siliyorum ve o şekilde kurtuluyorum.

opera 10 iyi has ancak multitouch desteği yok ve zoom konusu ciddi problem. çoğu durumda ben eski opera'yı tercih ediyorum.

yeni rom yayınlanmasının kısa sürede olacağını sanmıyorum. gerçi Hong Kong için official 1.72 versiyonu yayınlamış durumda ve umarım kısa sürede WWE olarak da çıkar. ama 1.66 WWE çıktıktan sonra Türkiye için uyarlanıp yayınlanması uzun zaman almıştı.

copilotu bende senin gibi yaptım program filesdan sildim.. başlat menüsünde hala çıkıyor gitmiyor oradan :)

opera konusunda ise; ben eski operayı sildim fakat yine başlat menüsünde çıkıyor ama açılmıyor.. onu geri yükleme şansımız varmıdır.. multitouch desteklemesi çok güzel yani zoom ile rahat bir şekilde kullanabiliyorsun bu yüzden eskisini yüklemek istiyorum..

opera'yı aşağıdaki linkten indirip kurmayı deneyebilirsin.

http://rapid share.com/files/368422193/Opera97_HD2.cab.html

verdiğin linki indirdim fakat içindeki (cab) değil (htm) uzantılı bundan dolayı yüklenmiyor..

linki şimdi kontrol ettim ve problem yok ama istersen aşağıdaki linki de bir deneyiver.

http://rapid share.com/files/338693091/Opera_Browser_9.70.35627.0.cab.html

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.