Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ipod 3.nesil 8gb vardı bende. Kararsızım elimde tekrar inceleyeceğim HTC yi ama gönlüm beyaz 3gs diyor
  • hece arada uzaklık sensörü çalışmıyor yani; arama yapıldığında hala ekran aktif kalıyor. nedeni programsal mı?
  • arkadaşlar 2 sorunum var;

1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor.. fakat titreşim hiç durmadan titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

arkadaşlar 2 sorunum var;

1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor.. fakat titreşim hiç durmadan titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?

1) sms geldiğinde sesi dışarı vermesi durumunu denedim. aynı şey benim cihazda da oldu. sebebini ve çözümünü bilemiyorum ama en azından senin cihaza has bir problem olmadığını söyleyebilirim.

2) titreşimin süresini ayarlamak mümkün. regisrty editör programıyardımıyla HKCU\Control Panel\Sounds\RingTone0 altında script keyinin değerini değiştirerek bu ayarlanabiliyor. örneğin av0pw3r yazan değeri av2pw3r olarak değiştitirsen titreşim 2 sn devam eder ve durur. ama 2'şer saniyelik periyodlarla tekrar etsin dersen bu nasıl ayarlanır bilemiyorum, araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: prot

hece arada uzaklık sensörü çalışmıyor yani; arama yapıldığında hala ekran aktif kalıyor. nedeni programsal mı?

daha önce denediğim bir iki rom'da bu problemi yaşamıştım. problemin yazılımsal olma ihtimali yüksek. bir de ekran koruyucu jelatin kullanıyorsan ve sensörü kapatıyorsa bu da probleme sebep olabilir.

yinde de sensörde problem var mı diye test etmek istersen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624206 adresindeki uygulamayı deneyebilirsin.

• htc web sitesindeki rom yüklemesini türkçe kurulum yapanların mı yapması gerekiyor,
    ben cihazı ingilizce olarak başlattım, rom güncellemesi yapmak gerekiyor mu,
    rom güncellemesinin cihazın bekleme süresine etkisi mi oluyor
    rom güncellemesi yapmazsak ne olur?
  • ntk selam,
    rom yüklemesi yapmanın cihaz dili ile ilgisi yok.
    yani dil türkçe veya ingilizce farketmiyor.
    rom yüklemesini, cihaz daha stabil ve sorunsuz çalışsın diye -arzu edersen, keyfe keder- yapıyorsun,
    illa yapman şart değil.

ben aldığımda cihazda 1.61ROM yüklüydü,
    htc sitesinden 1.66 ROM yükledim,
    gözlemim; 1.66, 1.61'e göre daha hızlı, stabil ve pil ömrü daha iyi.
    cihazımın dili ingilizce bu arada.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
    eksiklerim varsa konuya daha vakıf arkadaşlar düzeltecektir.
    iyigünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariscat

ntk selam,
    rom yüklemesi yapmanın cihaz dili ile ilgisi yok.
    yani dil türkçe veya ingilizce farketmiyor.
    rom yüklemesini, cihaz daha stabil ve sorunsuz çalışsın diye -arzu edersen, keyfe keder- yapıyorsun,
    illa yapman şart değil.

ben aldığımda cihazda 1.61ROM yüklüydü,
    htc sitesinden 1.66 ROM yükledim,
    gözlemim; 1.66, 1.61'e göre daha hızlı, stabil ve pil ömrü daha iyi.
    cihazımın dili ingilizce bu arada.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
    eksiklerim varsa konuya daha vakıf arkadaşlar düzeltecektir.
    iyigünler

• şu flash player desteği internet explorer a ne zaman gelir yaw.
  • Bsb tweaks sitesinden 5x4 shortcut kurmustum ama nedense bunu kurduktan sonra start menude HTC people-HTC messages vs. tekrardan kisayol olusturuyor ve bu cikan icon lar resimsiz "setup.exe" gibi duruyor. Bu fazladan cikan ve iconsuz olan kisayollari start menuden sildigim halde her telefonu kapatip actigimda otomatik olarak start menude olustugunu fark ettim ve programi silmek zorunda kaldim. Bunu yasayan baska biri daha oldumu acaba benmi hata yapiyorum?

Birde bu resimdeki gibi yatay ekran kullanabilen biri varmi varsa nasil bu ozelligi aktif ederiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yelken85 -- 24 Mart 2010; 20:33:07 >
  • Birşey merka ettim htc hd de ki dokunmatık hassasiyeti ile htc hd2 deki dokunmatık hassasiyetı aynımı acaba ? ıphone da ki hassasiyet htc hd de yoktu çünkü, ikisinide yakınlarım sayesinde kullandım htc hd de biraz ekrana abanmak gerekiyodu ama malum ıphone daha hassas daha kolay kullanımı soz konusuydu... acaba bu yenı cıkan htc hd2 de de bir önceki modelindeki gibimi dokunmatık özelliği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 24 Mart 2010; 17:07:00 >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece

quote:

arkadaşlar 2 sorunum var;

1) sms geldiğinde sesi dışarı vermesi durumunu denedim. aynı şey benim cihazda da oldu. sebebini ve çözümünü bilemiyorum ama en azından senin cihaza has bir problem olmadığını söyleyebilirim.

2) titreşimin süresini ayarlamak mümkün. regisrty editör programıyardımıyla HKCU\Control Panel\Sounds\RingTone0 altında script keyinin değerini değiştirerek bu ayarlanabiliyor. örneğin av0pw3r yazan değeri av2pw3r olarak değiştitirsen titreşim 2 sn devam eder ve durur. ama 2'şer saniyelik periyodlarla tekrar etsin dersen bu nasıl ayarlanır bilemiyorum, araştırmak lazım.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hece..

1.rom dan kaynaklanıyor sanırım.. umarım birdaha ki güncellemede sorun düzelir.. eğer sen daha önce çözüm bulursan bana bildirirsen çok sevinirim..

2.sanırım titreşim konusuda rom güncelleştirmesi ile düzelir diye düşünüyorum.. bu arada rom 1.66 orijinal.. acaba ne zaman yayınlanır yeni rom..

• sevgili hece bir sorum daha olacak..

copilot programını ve telefonla birlikte gelen opera browserı nasıl kaldırabiliriz.. yeni opera yükledim hala eskisi duruyo kaldıramadım.. copilot un süresi bitti kullanamıyorum.. yanı boşuna yer kaplıyor bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Birşey merka ettim htc hd de ki dokunmatık hassasiyeti ile htc hd2 deki dokunmatık hassasiyetı aynımı acaba ? ıphone da ki hassasiyet htc hd de yoktu çünkü, ikisinide yakınlarım sayesinde kullandım htc hd de biraz ekrana abanmak gerekiyodu ama malum ıphone daha hassas daha kolay kullanımı soz konusuydu... acaba bu yenı cıkan htc hd2 de de bir önceki modelindeki gibimi dokunmatık özelliği?

HD2'de kapasitif ekran kullanılıyor ve dokunmatik hassasiyeti HD'den çok daha başarılı. iphone ile hemen hemen aynı hassasiyete ve başarıma sahip.

ayrıca HD rezistif ekrana sahip olduğundan kalem ile tıklamaları falan algılıyor. HD2 ise kapasitif ekran olduğu için iphone'da olduğu gibi sadece parmak dokunmalarına tepki veriyor.
  • quote:

sevgili hece bir sorum daha olacak..

copilot programını ve telefonla birlikte gelen opera browserı nasıl kaldırabiliriz.. yeni opera yükledim hala eskisi duruyo kaldıramadım.. copilot un süresi bitti kullanamıyorum.. yanı boşuna yer kaplıyor bunlar..

bunları kaldırmanın bir yolu yok ancak ben copilot'u doğrudan program files'ten siliyorum ve o şekilde kurtuluyorum.

opera 10 iyi has ancak multitouch desteği yok ve zoom konusu ciddi problem. çoğu durumda ben eski opera'yı tercih ediyorum.

yeni rom yayınlanmasının kısa sürede olacağını sanmıyorum. gerçi Hong Kong için official 1.72 versiyonu yayınlamış durumda ve umarım kısa sürede WWE olarak da çıkar. ama 1.66 WWE çıktıktan sonra Türkiye için uyarlanıp yayınlanması uzun zaman almıştı.

• quote:

quote:

sevgili hece bir sorum daha olacak..

bunları kaldırmanın bir yolu yok ancak ben copilot'u doğrudan program files'ten siliyorum ve o şekilde kurtuluyorum.

opera 10 iyi has ancak multitouch desteği yok ve zoom konusu ciddi problem. çoğu durumda ben eski opera'yı tercih ediyorum.

yeni rom yayınlanmasının kısa sürede olacağını sanmıyorum. gerçi Hong Kong için official 1.72 versiyonu yayınlamış durumda ve umarım kısa sürede WWE olarak da çıkar. ama 1.66 WWE çıktıktan sonra Türkiye için uyarlanıp yayınlanması uzun zaman almıştı.

copilotu bende senin gibi yaptım program filesdan sildim.. başlat menüsünde hala çıkıyor gitmiyor oradan :)

opera konusunda ise; ben eski operayı sildim fakat yine başlat menüsünde çıkıyor ama açılmıyor.. onu geri yükleme şansımız varmıdır.. multitouch desteklemesi çok güzel yani zoom ile rahat bir şekilde kullanabiliyorsun bu yüzden eskisini yüklemek istiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

Birşey merka ettim htc hd de ki dokunmatık hassasiyeti ile htc hd2 deki dokunmatık hassasiyetı aynımı acaba ? ıphone da ki hassasiyet htc hd de yoktu çünkü, ikisinide yakınlarım sayesinde kullandım htc hd de biraz ekrana abanmak gerekiyodu ama malum ıphone daha hassas daha kolay kullanımı soz konusuydu... acaba bu yenı cıkan htc hd2 de de bir önceki modelindeki gibimi dokunmatık özelliği?

HD2'de kapasitif ekran kullanılıyor ve dokunmatik hassasiyeti HD'den çok daha başarılı. iphone ile hemen hemen aynı hassasiyete ve başarıma sahip.

ayrıca HD rezistif ekrana sahip olduğundan kalem ile tıklamaları falan algılıyor. HD2 ise kapasitif ekran olduğu için iphone'da olduğu gibi sadece parmak dokunmalarına tepki veriyor.

Veya özel kalemleriyle donunabilirsiniz,nette 3lü gruplarda 5 USD ye satılıyor kargosu ile 7,5 USD ye geliyor ben getirttim ince işleri parmakla yapmak zor(örneğin registry ayarlarını)kalem ile daha kolay oluyor.

• hece selam " ClickIVO " programını kurdum gayet pratik kullanışlı bi sözlük programı, ama bunda kendi sözlüğünü oluşturacak birşey bulamadım. Sözlük dosyaları da "CLD" formatında acaba txt türü birşeyle açıp oluşturabilirmiyiz dedim text editörlerde açmıyo ascii gibi garip karakterler çıkıyo. Sitesinde de göremedim, bildiğin bir metod varmı ya da dikkatini çektimi, kendi sözlüğümüzü oluşturabilirmiyiz burada. kolay gelsin..
  • kamera camımım çatladı değiştirmem gerek. kvk nın elindede şuan yok ve zaman alacak gelmesi

ebay üzerinden araştırdım fakat bulamadım açıkcası,kvk dısında nereden sipariş verebilir veya yaptırabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.