Şimdi Ara

HTC HD2 modeli Android 5.0 sürümünü çalıştırabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC HD2 modeli Android 5.0 sürümünü çalıştırabiliyor

2009 yılında Windows Mobile işletim sistemi ile piyasaya çıkmasına karşın bağımsız ROM geliştiricilerinin elinde adeta yaşayan bir efsaneye dönüşen HTC HD2 halen çeşitli port işlemleri için kullanılıyor. Modele son olarak Android 5.0.1 işletim sistemi çalıştırmayı başardı. 

Model bugüne kadar Android, Firefox OS, WP8 ve Android-WP7 dual boot şeklinde pek çok başarıya imza atmıştı. Android 5.0.1 ROM'u henüz alfa sürümde ve bu bakımdan sadece ekran ve ses fonksiyonları çalışabiliyor. 

Xda üyesi macs18max tarafından geliştirilen ROM'un önümüzdeki haftalarda eksikliklerinin giderileceği belirtiliyor. Bu sayede halen HTC HD2 modeline sahip olan kullanıcılar varsa Android 5.0.1 güncellemesini pek çok cihazdan önce tecrübe edebilecek.  

• mesut çevik bu cihaza android nasıl yükleniyor onun videosunu çekmişti. xda daki kendini geliştirenleri tebrik ederim. adamlar güzel işler yapıyor. birde bu foruma bak sözde teknoloji forumu. Forumdakilerin çoğu teknolojiden bihaber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne telefonmuş arkadaş!
  • Vurmayın ölmüyor.
  • Bir bu olay bir de bada yüklü telefonları Samsung wave I-II yi android de çalıştırmışlardı. Cm11(kk 4.4.2) yüklenebiliyor. Bakarsınız L de gelir.

Edit: ekleme, imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 13 Ocak 2015; 12:29:53 >
  • Kralsın HD2 hiç bir akıllı telefon veya cep bilgisayarı eline su dökemez bence :-)

• Daha g2ye gelmedi bu nasıl alet?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auahuhaauh ipad 2 ile bu htc hd2 ölmeyen cihazlar hala güncelleme alıyor ipad 2 htcyi biliyosunuz hd2ye bile lolipop çıktıysa artıkın :D
  • Efsane harbiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Bir bu olay bir de bada yüklü telefonları Samsung wave I-II yi android de çalıştırmışlardı. Cm11(kk 4.4.2) yüklenebiliyor. Bakarsınız L de gelir.

Edit: ekleme, imla

nokia n9 a da android port etmişlerdi. işlem çok karışık ve adam akıllı bir kaynak yoktu. desire rom u baya başarılı idi hd2 de. wave serisine portlanmış android ten haberim yoktu.

• Maemo, meego yalan oldu gitti. Telefonun arkasında sağlam bir takım varsa ki daha çok htc de gördüm bunu, kernel olsun rom olsun birde root olayı htc için zormuş kimi zaman şase yaptırıyorlar telefona(s-off)
    Birde s3 mini için iyi çalışıyorlar sanırım, L çıktıktan bir kaç gün sonra S3 mini için L çıkarmışlardı

• Ben böyle telefon görmedim arkadaş. Gelmiş geçmiş en iyi telefon herhalde. HTC FARKI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 13 Ocak 2015; 17:32:44 >
  • Wave 8500 ve 8530'a ICS, JB, Kitkat ve Lollipop sürümleri çoktan port edildi ve çoğu günlük kullanıma uygun. Ama hiçbir haber görmedik.

• Vay amd

• Acıtmadan öldür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

mesut çevik bu cihaza android nasıl yükleniyor onun videosunu çekmişti. xda daki kendini geliştirenleri tebrik ederim. adamlar güzel işler yapıyor. birde bu foruma bak sözde teknoloji forumu. Forumdakilerin çoğu teknolojiden bihaber.

Bizim ülkemizdeki yazılımcılar parayla çalıştıkları için...

Forumdakiler birbirine hakaret eder, en güncel cpu ve gpu sahibi olmak için yarışırlar, her şeye çöp derler.

Bir komplekstir gidiyor.
  • Aslında cihaz tam benlik ya. Ne güzel sistem kur sil.

Nexus gibi mübarek paso güncelleme alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

mesut çevik bu cihaza android nasıl yükleniyor onun videosunu çekmişti. xda daki kendini geliştirenleri tebrik ederim. adamlar güzel işler yapıyor. birde bu foruma bak sözde teknoloji forumu. Forumdakilerin çoğu teknolojiden bihaber.

Bizim ülkemizdeki yazılımcılar parayla çalıştıkları için...

Forumdakiler birbirine hakaret eder, en güncel cpu ve gpu sahibi olmak için yarışırlar, her şeye çöp derler.

Bir komplekstir gidiyor.

bu sitede de teşvik edici bir durum yok. kaç yıllık forum sitesi en ufak bir etkinlik göremedim. varsa yoksa gereksiz tartışmalar.

• Birde desire hd var :D Bakmıyorum bayadır 5 sürümünü bile portlamışlardır Allah bilir. HD2 nin android versiyonu gibi bişeydi zaten desire hd de ama sağolsun htc öldürdü telefonu güncelleme vermeyerek. Son dünemde hep custom rom ile 4,2 4,4 falan kullandım ama offical driverlar olmayınca olmuyor tabi. HTC driverları bile vermemişti güncellemeyi hazırladı ama kullanıma sunmadı isyan yaşanmıştı xda da ICS zamanı vay be ne günlerdi :D
  • nick seçimi yaparken bu android romu portlayan darkforces ekibi aklıma gelmişti. cotulla rumuzlu biri ekibin lideri idi. mesut çevik in çektiği videoyu 2009 diye hatırlıyorum az önce baktım 2010 videosu imiş. hey gidi günler hey zaman çok hızlı geçiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.