HD2 NASIL KULLANANLARIN YORUMLARINI ALABİLİRMİYİM ? DUYDUĞUMA GÖRE WİNDOWS PHONE 8 DAHİL HER SİSTEMİ DESTEKLİYORMUŞ.
ANDROİDDE KASAR MI?
EKRANI GENİŞ OLMAK ŞARTIYLA DİĞER TEKLİFLEREDE AÇIĞIM
Windows Phone 8 desteklemiyor Windows 8 Rt portlandı bir mantığıda yok o telefonla sadece fantezi yapıyorlar kullanılacak 2.el alınacak bir telefon değil.
Windows Phone 7 yada 7.5'li bir telefon birçok üst seviye android 4.0'Lı çift çekirdek telefondan daha yiid.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
Windows Phone 8 desteklemiyor Windows 8 Rt portlandı bir mantığıda yok o telefonla sadece fantezi yapıyorlar kullanılacak 2.el alınacak bir telefon değil.
HTC Sensation XL benim ilk göz ağrımdır 0 'ı 1000 tl ikinci eli ne kadara bulabilirsin bilmem ama çok güzel telefon
quote:
Orijinalden alıntı: burak_rq7
HTC Sensation XL benim ilk göz ağrımdır 0 'ı 1000 tl ikinci eli ne kadara bulabilirsin bilmem ama çok güzel telefon
şarj konusunda nasıl bide android 4 destekliyor mu. ekranı kapasitif değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: rbyygt2
quote:
Orijinalden alıntı: burak_rq7
şarj konusunda nasıl bide android 4 destekliyor mu. ekranı kapasitif değil mi
Ürün Özellikleri Çift Hatlı Yok Wi-Fi Yok NFC Yok Bağlantı Hızı 14.4 Mbps 3G HSDPA Dahili Bellek Yok İşletim Türü Android Ekran Boyutu Yok Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Dahili Modem Var GPRS Class 32 GPS Var Assisted GPS Var EDGE Var Push E-mail Var E-Posta Desteği Yok WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok PC Senkronizasyonu Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği 3G Mobil TV FM Radyo Yok MMS Var Oyun Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi Süper LCD Dokunmatik Ekran Var Ekran Çözünürlüğü 540 x 960 Pixel Ekran Renk Çözünürlüğü 16 Milyon Genel Özellikleri İşlemci Yok Boyutlar 126.1 x 65.4 x 11.3 mm Ağırlık 148 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Yok Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Yok Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Klavye Yok İşletim Sistemi Android OS, v2.3 (Gingerbread) Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 350 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1520 mAh Konuşma Süresi Maksimum 8 saat Bellek Özellikleri Telefon Hafızası 1.2 GHz dual-core İşlemci - 1 GB Dahili Hafıza Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 8.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Diğer Paket İçeriği Şarj Adaptörü, Micro USB Kablo, 3.5mm Kulaklık, Güvenlik Kılavuzu, Kolay Kullanım Kılavuzu Teknik Detaylar CEP TELEFONU AĞ STANDARTLARI GSM-Quadband, UMTS, EDGE KONUŞMA SÜRESİ (KONUŞMA/ONLINE) 5:12/5:55 h SAR DEĞERİ (RADYASYON) 0,36 Watt/kg ARAYÜZLER USB, Bluetooth, WLAN EKRAN (BOYUT/ÇÖZÜNÜRLÜK) 6,1 x 10,2 cm/ 480 x 800 Piksel YEDEKLEME (DAHİLİ/HARİCİ) 13 GB/-
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme