Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rel@x

quote:

Orijinalden alıntı: marpaci1984

arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir problemim var

telefon kısmına girdiğimde rehberde msn deki kişileride görüyorum bunun kaldırmanın bi yolu yokmu sadece sim karttaki numaralar olsun istiyorum. nasıl yapabilirim ?

sanırım msn'i kurmuşsun... msn kurulumu yapılınca kişiler otomatik olarak geliyor... bir kaç sene önce bir başka pda da bu sorunu yaşamıştım.. bi ayar vardı ama hatırlayamadım.. msn hesabını kaldırırsan sorun çözülür.. :) (pek çözüm olmadı ama)

windows live'da kişilerle ilgili problem yaşayan arkadaşlar, windows live'da altta menu yazan yere tıklıyoruz, (bende rom ingilizce türkçelerini kafadan yazıyorum yaklaşık doğrudur heralde) options/seçeneklere tıklıyoruz, gelen menüde 2 numaralı seçenek olan sync options/eşleşme(senkronizasyon) seçeneklerini seçiyoruz ve yine gelen sayfada store windows live contacts in your mobile phone's contact list/ windows live kişilerini telefon rehberine ekle gibi bir şey olması gerek onun yanındaki işareti kaldırıyoruz. hemen altındakini de kaldırıyoruz, hatta kişiye göre değişmekle bence sync e-mail/ e-postayı eşleştiri bile kaldırabilirsiniz.

quote:

Arkadaşlar bende aranıza katıldım; size ilk soru şu an şarj da ve ne kadar takılı kalması gerekir bilemiyorum, eskiden 12 saat mutlaka tutun derlerdi; kaç saat takmam gerekiyor sormak istedim.

Birde klavyemhttp://www.youtube.com/watch?v=t2XGmBlRhN4 bu şekilde değil daha birleşik bir klavye bu hale nasıl getirebilirim(kvk garantili makinam)

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hepinize hayıtlı olsun dilerim.

Sizin probleminizin çözümü çok daha basit, klavye ekranında en altta ortada klavye simgesi ve yanında yukarıya bakan bir ok var ona tıklayarak klavye seçeneklerinden istediğimizi seçerek en uygun klavyeyi seçebiliriz. videoda görünen klavye Full QWERTY.

• ılk once saolguzelbı arastırma fakat rapıtshare e bı dahayuklemengerekıyor cunku ındırılemıyor en fazla on kere hak vermıs ve dolmus .rıca etsem bjkkd@hotmail.com a gonderebılırmısın
  • Snapdragon işlemciler icin Coreplayer yeniden upload ettim. Bu defa sınırlı olmaması lazım

http://rapid share.com/files/338315023/Snapdragon_CorePlayer_1_.cab

Ayrıca HD2 icin ayrıntılı Turkce kullanma kılavuzu isteyen arkadaslar asagıdaki linkten indirebilirler.

http://rapidshare.com/files/338310887/091224_HD2_HTC_Turkish_UM.rar

• Link atarken dikkat etmemisim hata oldu

HD2 icin ayrıntılı Turkce kullanım kılavuzu

http://rapid share.com/files/338310887/091224_HD2_HTC_Turkish_UM.rar
  • çok sağ ol kullanım kılavuzu için
  • bu kadar büyük ekranda otobüste dolmuşta nasıl mesajlaşıyosunuz.Mesaj özelse insan utanır yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tstyle

Snapdragon işlemciler icin Coreplayer yeniden upload ettim. Bu defa sınırlı olmaması lazım

http://rapid share.com/files/338315023/Snapdragon_CorePlayer_1_.cab

Ayrıca HD2 icin ayrıntılı Turkce kullanma kılavuzu isteyen arkadaslar asagıdaki linkten indirebilirler.

http:/****.com/files/338310887/091224_HD2_HTC_Turkish_UM.rar

tstyle coreplayer ve kılavuz için teşekkürler

• arkadaslar benim sorum fscepe 0.10 uzerine olcak.

program guzel calisiyo ama ekrana yerlestirdigim butonlarin islem yapmasi icin 1 sn ustunde tutmam gerekiyo parmagimi bastigim anda tepki vermesi icin ne yapmaliyim bide bu programda multi touch kullandiklarini gordum youtube da bununda yapilisini bilen varsa yardimlarinizi bekliyorum
  • selamlar,

telefonu yurt dışından alıyorum (almanya). muhtemelen almanca olarak elime geçecek, ingilizce olarak kullanabilirim, türkçe olması şart değil. ne yapmam gerekiyor bunun için? mediamarkt'dan alırken ingilizce rom mu yüklenmesini talep etmeliyim? birkaç yerde rom değiştirildiği zaman garanti kapsamında olmuyor gibisinden yazılar okumuştum da.

teşekkürler şimdiden ilginiz için.
  • telefeonum bu sabah geldi. ereyon dan aldım
    oldukça güzel tam beklediğim gibi bir pda. inanılmaz görkemli

bi kaç sorum olacak. yardımcı olursanız sevinirim :

1-) Kamarasını kullandım. çok güzel resim ve video kaydı yapıyor ancak bir süre sonra " kamera yazılımı doğru yüklenemedi. kapatılacak " uyarsı veriyor ve açılmıyor. reset açınca düzeliyor. bugün en az 3-4 kez bu hatayı aldım. neden kaynaklı acaba?

2-) mesaj sesi ni nerden değişiyoruz? çok cılız mesaj uyarı sesi var. zil sesini değiştim ama mesaj sesini bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohem74

telefeonum bu sabah geldi. ereyon dan aldım

1-) Kamarasını kullandım. çok güzel resim ve video kaydı yapıyor ancak bir süre sonra " kamera yazılımı doğru yüklenemedi. kapatılacak " uyarsı veriyor ve açılmıyor. reset açınca düzeliyor. bugün en az 3-4 kez bu hatayı aldım. neden kaynaklı acaba?

2-) mesaj sesi ni nerden değişiyoruz? çok cılız mesaj uyarı sesi var. zil sesini değiştim ama mesaj sesini bulamadım.

Öncelikle hayırlı olsun. Sorularına gelince;

1) 6 gündür kullanıyorum, kamerada bahsettiğin problem hiç olmadı.
    2) zil sesinin değiştirdiğin menüde, uyarı sesleri bölümüne gireceksin.(sayfanın aşağısında, kaydırman gerekiyor)

kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: L_O_S_T

bu kadar büyük ekranda otobüste dolmuşta nasıl mesajlaşıyosunuz.Mesaj özelse insan utanır yahu!

iste en zoruda bu, butun otobus seni izliyo gibi oluyo, hele sen oturuyosan, basındada kalabalık varsa yandin.. acsan herkes gorecek, cevap yazmak icin inmeyi bekle
  • quote:

iste bu bahsettigim turkce dil yamasından, ac kapa yapınca duzelir, telefonlar demekki tr'de yama ile satılıyor. htc'den official turkce rom beklicez yada ingilizce rom ile kullanicaksin, o zaman bu hatayi vermiyor.

ayarlardan--programlara gelip senin yukledigin haricinde bi program yada turkce yama varmı bakarmısın, merak ettim bunu.

• evet tşk ederim mesaj sesini değiştirdim
    ancak hala kamerada sorun yasamaktayım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos

quote:

iste bu bahsettigim turkce dil yamasından, ac kapa yapınca duzelir, telefonlar demekki tr'de yama ile satılıyor. htc'den official turkce rom beklicez yada ingilizce rom ile kullanicaksin, o zaman bu hatayi vermiyor.

ayarlardan--programlara gelip senin yukledigin haricinde bi program yada turkce yama varmı bakarmısın, merak ettim bunu.

baktım birşey göremedim

benimki türkçe ama bazı yerler hala ingilizce

• aynı problemler bendede var HTC ye mail attım S/N numaramı istediler problem yaşayan herkes mail atsın en kısa zamanda türkçe romu hazırlamak zorunda kalırlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos

quote:

baktım birşey göremedim

benimki türkçe ama bazı yerler hala ingilizce

iste buda turkce yama demek, official romda tum aciklamalar ve yardim klasorleri turkce olmali. dedimya daha turkce rom vermedi htc, yama ile satiyolar telefonlari. dedigim gibi herkes htc'ye sikayetini yazip (kamera hatasi gibi) official turkce rom istemeli.

• email adresini yazarmısınız bizde email yazalım
  • http://www.htc.com/tr/CS_Mail.aspx

ayrıca aşağıdaki ücretsiz hattan da sorunlarınızı bildirebilirsiniz.

0811 288 00 12 (kod: 3115)
  • Arkadaşlar Türkçe rom için bir gereklilik ortaya çıktı artık. Çünkü albümde mükerrer kayıt olan resim ve videolar ile sms gitmeme problemlerinin genel sebebi ROM'un sahip olduğu orijinal dil seçenekleri dışında bir dil seçilmesiymiş. Bunu xda-developers forumunda okudum. Birçok kişi aynı sonuca varmış.

Bir kullanıcı da aynen şunları yazmış:
    Hello:
    Well, the "double picture" problem happens when you change the Manila language. I change from English (0409) to Brazilian Portuguese (0416) and the problem began. I solve it changing 3 registry entries:
    HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx
    Change xxxx to your language code, soft reset, and voilá!

Yani:"Bu çift resim problemi Maniladaki dil seçeneğini değiştirdiğinizde ortaya çıkıyor. Ben İngilizce'den Brazilya diline çevirdim ve problem başladı. Bunu 3 tane registry girişini değiştirerek çözdüm
    HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx
    xxxx yazan yerleri kendi kulanacağınız dilin koduyla değiştirin, soft reset atın."

Bu durumda Türkçe'nin kodunu bilen, bulan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer bu sorunu yaşıyorlarsa değiştirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 20 Ocak 2010; 23:10:13 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.