Arkadaşlar benim telefonda data bağlantısını yapıyo ama sonra sonlandırmıyor benim manuel sonlandırmam gerekiyor bunu nasıl ayarlayabiliriz. benim internet paketi var bağlansın sorun değil ama sonrasında bağlantıyı kapatmıyor ve pili çok çabuk bitiriyor bunun bi ayarı var mı ?
Google da" Nodata " programını araştır bende kurdum. süper
arkadaşlar öncelikle merhaba;
htc hayranıyım ve uzun süredir bu telefonu bekliyordum, gerçekten de beklediğime değmiş.Şu an artık alma aşamasındayım yanlız telefonu incelediğimde biraz gözüm korktu.
1- ilk olarak telefon çok uzun. aslında genişlikten çok uzunluğu göze batıyor. Sormak istediğim şu; biz genelde erkekler olarak pantolon cebinde yada ceket iç cebinde taşırız telefonlarımızı. HD2'yi alıp kullanan arkadaşlara sorum şu; HD2'nin büyüklüğü açısından rahatsızlık çekiyormusunz? kot cebinde, vs. taşırken zor oluyormu taşıması ??? 2- son olarakta şarj süresi hakkında yorumlar yapıldı forumda fakat uzun süre kullanan arkadaşlarda durumlar nasıl? normal kullanımda 2-3 gün dayanabiliyormu?
biçimi inanılmaz çık. ekranı süper ötesi güzel şarj durumu iyi. full kurcaladım. oyunlar internet vs. elimden düşmedi 9 saat sürdü ilk gün. ama şarj yaptıkça açılıyor ve süresi uzuyor. çok süper telefon..zaten cepte taşınmaz bu. insan kıyamaz cepte taşımaya:) deri kılıfı var..
farkındayım görünüş olarak çok şık fakat işte tereddüt ediyorum taşıması zor ve zahmetlimi olur diye biliyosun biz erkekler cebimizi kullanırız malum çanta falan olmayınca :D
quote:
Orijinalden alıntı: Bohem74
biçimi inanılmaz çık. ekranı süper ötesi güzel şarj durumu iyi. full kurcaladım. oyunlar internet vs. elimden düşmedi 9 saat sürdü ilk gün. ama şarj yaptıkça açılıyor ve süresi uzuyor. çok süper telefon..zaten cepte taşınmaz bu. insan kıyamaz cepte taşımaya:) deri kılıfı var..
bi cok kısı belirtmisti ceket cebınde tasıması konusunda hıc bır sorun olmadıgını,belli bile olmuyormus
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: haliba
Arkadaşlar benim telefonda data bağlantısını yapıyo ama sonra sonlandırmıyor benim manuel sonlandırmam gerekiyor bunu nasıl ayarlayabiliriz. benim internet paketi var bağlansın sorun değil ama sonrasında bağlantıyı kapatmıyor ve pili çok çabuk bitiriyor bunun bi ayarı var mı ?
benim isteğim hiç bağlanmaması değil bağlansın ama işi bitince bağlantıyı kessin bi bağlanınca bağlantıyı veri alımını yaptıktan sora kesmiyor buda pili çabuk bitiriyor. 4 gb lık paket var bağlanması sorun değil :).
Bugün almak nasip oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.O ekran ne öyle ya..!
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
Arkadaşlar Türkçe rom için bir gereklilik ortaya çıktı artık. Çünkü albümde mükerrer kayıt olan resim ve videolar ile sms gitmeme problemlerinin genel sebebi ROM'un sahip olduğu orijinal dil seçenekleri dışında bir dil seçilmesiymiş. Bunu xda-developers forumunda okudum. Birçok kişi aynı sonuca varmış.
Bir kullanıcı da aynen şunları yazmış: Hello: Well, the "double picture" problem happens when you change the Manila language. I change from English (0409) to Brazilian Portuguese (0416) and the problem began. I solve it changing 3 registry entries: HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx Change xxxx to your language code, soft reset, and voilá!
Yani:"Bu çift resim problemi Maniladaki dil seçeneğini değiştirdiğinizde ortaya çıkıyor. Ben İngilizce'den Brazilya diline çevirdim ve problem başladı. Bunu 3 tane registry girişini değiştirerek çözdüm HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx xxxx yazan yerleri kendi kulanacağınız dilin koduyla değiştirin, soft reset atın."
Bu durumda Türkçe'nin kodunu bilen, bulan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer bu sorunu yaşıyorlarsa değiştirebilirler.
türkçe kod 41f tir 409 ingilizce kod dur 409 yerine 41f yazıp kaydet daha sonra soft reset atmak gerekli açıldığında manila türkçe olur registry anahtarlarında diger yerleride 409 ların yerine 41f yaparsanız sorun çözülüyor...
quote:
quote:
quote:
benim isteğim hiç bağlanmaması değil bağlansın ama işi bitince bağlantıyı kessin bi bağlanınca bağlantıyı veri alımını yaptıktan sora kesmiyor buda pili çabuk bitiriyor. 4 gb lık paket var bağlanması sorun değil :).
HD2 için yapılmış ince ayar programı var onunla istediğiniz ince ayarı yapabilirsiniz resetlediğinizde istenen ayarları registryden kendisi yapar.Bulamazsanız HD için olanıda işinize yarar.
merhaba arkadaşlar İnternet Explorer'ın bloker ayarlarını nerden yapıldığını bilen varmı? yani bazı sitelerin 2. pencere açımı için izn vermesini ayarlamak istiyorum! herkese kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: bilgecik
quote:
quote:
quote:
HD2 için yapılmış ince ayar programı var onunla istediğiniz ince ayarı yapabilirsiniz resetlediğinizde istenen ayarları registryden kendisi yapar.Bulamazsanız HD için olanıda işinize yarar.
teşekkür ederim programın adı nedir acaba yada link verebilirmisiniz?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Geçen hafta ereyon'dan aldığım HD2 nin yandaki ses ayar tuşları birkaç gün sonra çalışmamaya başladı. Benzer bir problemi yaşayan oldumu acaba? Veya çözümü ile ilgili fikri olan varmı?
Sorunun donanımsal değil bazı arkadaşların da bahsettiği gibi KVK'nın yüklediği türkçe yamadan kaynaklandığını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ods
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta ereyon'dan aldığım HD2 nin yandaki ses ayar tuşları birkaç gün sonra çalışmamaya başladı. Benzer bir problemi yaşayan oldumu acaba? Veya çözümü ile ilgili fikri olan varmı?
Sorunun donanımsal değil bazı arkadaşların da bahsettiği gibi KVK'nın yüklediği türkçe yamadan kaynaklandığını düşünüyorum.
Benim telefon İngiltere'den gelme gerek 1.48 romda gerek 1.61 (xda'de verilen rev 1 olan) romda iki üç günde bir aynı problemi yaşıyor gibiyim. Benim ki şu şekilde, music player ve youtube programlarında biliyorsunuz minik bir pencere çıkıyor ve ses yüksekliğini gösteren yatay bir çubuk çıkıyor. Problem meydana geldiğinde küçük pencere çıkmıyor ve ses açılıp kısılırken 2-3 sn. müzik kesiliyor. soft resetten sonra kendine geliyor. problemi ne tetikliyor çözemedim ancak xda forumda da ses düğmesiyle problem yaşayan bir çok kullanıcı var. Ben HTC İngiltere'ye mail attım ve problemimi belirttim, cevap olarak sorunun farkında olduklarını ve geliştiricilerinin bir çözüm aradıklarını söylediler. Sorun HTC cevabına göre donanımsal değil ancak KVK'nın yüklediği romdan da değil. Sanırım sense arayüzündeki bir bug bunu tetikliyor. Dediğim gibi %90'lık kullanımımda bir problem görmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: oasisngn
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler . acaba inceleyin derken değiştirmeden önce eski ayarlara mı iyice bakmamı öneriyorsunuz? birde arkadaş resetten bahsetmiş ayarları değiştirdikten sonra reset mi atmak gerekiyor .
quote:
Teşekkürler . acaba inceleyin derken değiştirmeden önce eski ayarlara mı iyice bakmamı öneriyorsunuz? birde arkadaş resetten bahsetmiş ayarları değiştirdikten sonra reset mi atmak gerekiyor .
Dikkatli olmak lazim bu tarz programlari kullanirken, registryde ureticiden bagimsiz degisiklikler yapiyorsunuz cunku. neyin ne oldugunu arastirip sorun yasamiyorsaniz o ayari degistirmemeniz daha iyi olacaktir. reset--> soft reset --> reboot --> kapatip acmak.
Önce ki cevaplar için çok teşekkürler, Şimdi ki sorum virüsler ile ilgili.
Acaba Windows Mobile virüsleri çok yaygın mı? yaygın ise, bunu önlemenin yolu herhal anti vürüs. Free olarak kullanılabilecek anti virüs ne kullana bilirim?
arkadaslar igo8 i kuran varmı
ben kurdum gayette guzel calisiyor...
cok fazla mesaj var hepsini okuyamadim benim merak ettigim klavye olayi sonrada aksesuar olarak klavye eklenebiliyormu????