Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun linki bulan varsa paylaşabilirmi ya şöyle kaliteli oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_008

Arkadaşlar oyun linki bulan varsa paylaşabilirmi ya şöyle kaliteli oyunlar

http://ww w.ctrlpda.com/showthread.php?tid=10076
  • Dil kodları

Turkce dil kodu: 041f

Diger tum dillerin kodlarını asagıdaki linkte bulabilirsiniz. ikinci sutundaki kodlar, registryde kullanacagınız kodlar.

http://www.science.co.il/Language/Locale-Codes.asp
  • Skyfire tarayıcının yeni sürümü çıkmış. İndirmek için

http://get.skyfire.com/
  • HTC den gelen mail ilerleyen günlerde sitemizin destek bölümünü ziyaret ediniz .....Sanıyorum türkçe rom hazırlanıyor problem yaşayan arkadaşlar mail atmaya devam durumun ciddiyetinin farkına varsınlar....
  • arkadaşlar kullandıkça bazı şeyler görmeye başlıyor insan
    kamera sorunu devam ediyor. her 10 açışın 5 inde " kamera yazılımı başlatılamadı. kurulum hatası " diyor
    şimdide bazen " services.exe başlatılamadı " vs bişeyler deyip duruyor
    ne yapmak lazım?
    htc ye email attım. sanırım otomatik cevap geldi. çünkü anında cevap geldi.
    reset atın diyor pda ya:))

reset atarsam hafıza kartındaki oyunlar programlar silinirmi?
  • ARkadaşlar ben mesaj sesini bir türlü açamadım yav, yani mesaj gelince ses gelmiyor, titremiyorda, bu ayarları nasıl yaparız bi yol gösterin
  • tamam çözdüm arkadaşlar. Bir de ileti raporlarına nereden bakıyoruz, yada geliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliatabak_ -- 21 Ocak 2010; 12:39:20 >
  • OS Version:
    5.2.21864(21864.5.0.81)

Manila Version
    2.5.19202525.2

ROM version
    1.43.479.2(70124)WWE

ROM date
    10/27/09

Radio version
    2.0450.22_2

Protokol version
    15.26.5007U

Kullandığım Hd2 deki software bilgisini yukarıda yazdım. 1.48.XXXXXXX li ROM yüklemem ne tür bir avantaj sağlar.Yoksa mevcut ROM da mı kalmalıyım.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların önerilerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulancak -- 21 Ocak 2010; 12:41:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_008

tamam çözdüm arkadaşlar. Bir de ileti raporlarına nereden bakıyoruz, yada geliyor mu ?

bunun için ana menüden mesajlar kısmını geliyoruz orada altta all messages/tüm mesajlar var ona tıklıyoruz bütün mesajların olduğu yer geliyor, oradan altta sağda menü var ona tıklıyoruz settings/ayarlar var ona tıklıyoruz gelen yerden options/seçenekler var oraya giriyoruz ve oradan request delivery report/iletim raporu iste var onu seçiyoruz böylece iletim raporu geliyor
  • [Deleted by Admins]
  • Ben cihazımı satıyorum, kusura bakmayın sıkıldım ve çok vaktimi alıyor. Artık bundan sonra WM telefon mu? Nokia e71 imi geri alıcam.
    1 hafta oldu alalı KVK lı faturası kesilmiş. İsteyen arkadaşlar pm atabilirler. İstediğim rakam 1300TL
    Aklında bir şüphe olan varsa, Donanımhaber'den Gürkan a benim kim olduğumu sorabilirler.
    ATIF HOCA
  • Windows Mobile da Türkçe dil desteği yoktur.Yani resmi türkçe rom gelecek beklentisine girmeyin.HTC hep yama ile türkçeleştiriyor.Yeni rom çıksa bile sunnysoft ile türkçeleştirilmiş olarak çıkacak.Ben ingilizce kullanıyorum.Türkçe romdaki çoğu sorunu yaşamazsınız.
  • Artık bende HD2 kullanıcısıyım Mert sayesinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: photopc

Artık bende HD2 kullanıcısıyım Mert sayesinde :)

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Arkadaşlar Türkçe rom için bir gereklilik ortaya çıktı artık. Çünkü albümde mükerrer kayıt olan resim ve videolar ile sms gitmeme problemlerinin genel sebebi ROM'un sahip olduğu orijinal dil seçenekleri dışında bir dil seçilmesiymiş. Bunu xda-developers forumunda okudum. Birçok kişi aynı sonuca varmış.

Bir kullanıcı da aynen şunları yazmış:
    Hello:
    Well, the "double picture" problem happens when you change the Manila language. I change from English (0409) to Brazilian Portuguese (0416) and the problem began. I solve it changing 3 registry entries:
    HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx
    Change xxxx to your language code, soft reset, and voilá!

Yani:"Bu çift resim problemi Maniladaki dil seçeneğini değiştirdiğinizde ortaya çıkıyor. Ben İngilizce'den Brazilya diline çevirdim ve problem başladı. Bunu 3 tane registry girişini değiştirerek çözdüm
    HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/VideoSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/GpsSaveFolder_xxxx
    HKLM/Software/Camera/Image/SaveFolder_xxxx
    xxxx yazan yerleri kendi kulanacağınız dilin koduyla değiştirin, soft reset atın."

Bu durumda Türkçe'nin kodunu bilen, bulan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar eğer bu sorunu yaşıyorlarsa değiştirebilirler.

bu şekilde yaptım. resimler 1 tane gözükmeye başladı. SÜPER.

• Bunun işe yaramasına sevindim.
  • slm arkadaşlar bende ereyondan aldım hd2 yi ilk actığımda türkce ingilizce yükleme seceneği geldi ama ben türkce yükleme seceneğini işaretlemek isteyince sec medi direk ingilizce yükledi.telden türkce ayarı varmıdır hd 2 nin. yardımcı olursanız cok sevinirim.rom.ver.1.61.468.2(74237)wwe. manila versiyon. 2.5.19211619.0. teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim telefonda data bağlantısını yapıyo ama sonra sonlandırmıyor benim manuel sonlandırmam gerekiyor bunu nasıl ayarlayabiliriz. benim internet paketi var bağlansın sorun değil ama sonrasında bağlantıyı kapatmıyor ve pili çok çabuk bitiriyor bunun bi ayarı var mı ?
  • Evet arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut, sadece wireless bağlantıya izin vermek istiyorum, diğerlerini nasıl kapatabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.