Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tr de satılmasına sadece haftalar kaldı..
    bazı siteler ön siparişe başlamış.

üründen memnun olmayan kullanıcı varmı?
    keşke bunun yerine şunu alsaydım falan diye?

iphone kullanıcılarının görmemesi gereken bi video
    http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/4d057dd505c4670b69a91d24890f8d2caf3b197cde3e2d5d584de3afecc4a2a1f82d9ce35f61a174211a049de2ef577e8d93850cd180f43a17864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimdenizci -- 25 Aralık 2009; 15:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

tr de satılmasına sadece haftalar kaldı..

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/4d057dd505c4670b69a91d24890f8d2caf3b197cde3e2d5d584de3afecc4a2a1f82d9ce35f61a174211a049de2ef577e8d93850cd180f43a17864

bu cihazi yaklasik 1 aydir kullaniyorum. tabiki bu surede bazi eksiler gordum. ama gordugum artilar o kadar fazlaki kesinlikle pisman olmadim.
    hatta gecen hafta esime aldigim iphone 3gs 16gb ile kiyaslama imkanim oldu.
    bugun olsa yine htc hd2 yi alirdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: rel@x

quote:

bu cihazi yaklasik 1 aydir kullaniyorum. tabiki bu surede bazi eksiler gordum. ama gordugum artilar o kadar fazlaki kesinlikle pisman olmadim.

peki hocam yuklenebilen uygulama ve oyunlar en az iphonr kadar kalitelimi secme imkani appstore kadar cok ve cesitlimi birde internet deneyimi nasil web broeseri hizlimi

• @rel@x: kusura bakma cok soru sordum ama kismet olursa ciddi ciddi bu telefonu almayi dusunuyorum birde sarj durumu nasil yogun kullanimda bir gun gider mi ekran dokunmatigini hassasiyeti nasil hazir iphone 3 gs yide incelemisken bunlarida sormadan edemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka39 -- 26 Aralık 2009; 3:08:44 >
  • sevgili üstad gti igo 8 linki verebilirmisin sana zahmet şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

quote:

peki hocam yuklenebilen uygulama ve oyunlar en az iphonr kadar kalitelimi secme imkani appstore kadar cok ve cesitlimi birde internet deneyimi nasil web broeseri hizlimi

programlar kaliteli ve kullanışlı fakat appstore gibi derli toplu bir arda değil. tabi para ödemek istersen para karşılığı appstore kadar başarılı internet siteleride var. içinde marketplace yüklü geliyor ve oradan oyun program indirebiliyorsunuz. ama çeşit şuanda az. iphone'un tek üstün olan tarafı appstore özelliği bence. yani çeşitlilik, indirme kurma beğenmediysen kaldırma çok kolay.. HD2 de o kadar kolay değil tabi bunlar...
    web browser ın hızı sadece cihaz ile ilgili değil... kullandığın net bağlantısı yavaşsa browser ne yapsın... ben avea 3G kullanıyorum... HD2 nin browser hızı beni memnun etti şimdilik..

• quote:

@rel@x: kusura bakma cok soru sordum ama kismet olursa ciddi ciddi bu telefonu almayi dusunuyorum birde sarj durumu nasil yogun kullanimda bir gun gider mi ekran dokunmatigini hassasiyeti nasil hazir iphone 3 gs yide incelemisken bunlarida sormadan edemedim

ben aldığımdan beri nerdeyse elimden düşmedi.. twitter.com, facebook.com, gmail.com ve özellikle google.com sürekli kullanıyorum konuşuyorum bıdık bıdık kurcalıyorum yinede 12 saat gidiyor şarjı..

Ekran dokunmatiği çok iyi hiç sapıtmadı...

sanki iphone klavyesi HD2 nin klavyesine oranla daha başarılı gibi geldi bana.. bak bu iphone da iyi olan 2. özellik oldu.. ama iphone klavyesi HD2 klavyesi gibi çok tuşlu değil tabi..

Bu arada bugune kadar iphone için "ne buyuk ekran vayyy" demek bir anda tarih oldu.. iphone HD2 nin yanında yavrusu gibi kaldı.. :) (her bakımdan)

• quote:

quote:

@rel@x: kusura bakma cok soru sordum ama kismet olursa ciddi ciddi bu telefonu almayi dusunuyorum birde sarj durumu nasil yogun kullanimda bir gun gider mi ekran dokunmatigini hassasiyeti nasil hazir iphone 3 gs yide incelemisken bunlarida sormadan edemedim

ben aldığımdan beri nerdeyse elimden düşmedi.. twitter.com, facebook.com, gmail.com ve özellikle google.com sürekli kullanıyorum konuşuyorum bıdık bıdık kurcalıyorum yinede 12 saat gidiyor şarjı..

Ekran dokunmatiği çok iyi hiç sapıtmadı...

sanki iphone klavyesi HD2 nin klavyesine oranla daha başarılı gibi geldi bana.. bak bu iphone da iyi olan 2. özellik oldu.. ama iphone klavyesi HD2 klavyesi gibi çok tuşlu değil tabi..

Bu arada bugune kadar iphone için "ne buyuk ekran vayyy" demek bir anda tarih oldu.. iphone HD2 nin yanında yavrusu gibi kaldı.. :) (her bakımdan)

rel@x:cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin cok saol

• Arkadaşlar alıpta ekran koruyucusuz kullananlardan hiç ekranında çizilme olan oldu mu acaba?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • sevgili gti teşekkürler igoyu hallettim yalnız no data hata veriyor bende neden olabilir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbet -- 26 Aralık 2009; 19:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

Arkadaşlar alıpta ekran koruyucusuz kullananlardan hiç ekranında çizilme olan oldu mu acaba?

çizilme yok ekran çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

Arkadaşlar alıpta ekran koruyucusuz kullananlardan hiç ekranında çizilme olan oldu mu acaba?

Bu testlerden sağlam çıkan telefon bence kolay kolay çizilmez.

http://www.youtube.com/watch?v=LYZF0e3HVaI

• http://rapid share.com/files/318782179/For_Touchscreen_phones_Skyfire-PPC.CAB
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid share.com/files/326154845/DINIK_s_HD2_All_Icons_261209.rar
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid share.com/files/326219473/HD2_Action_Screen_Jaguaralani.cab.html
  • htc hd2 asıl wm7 çıktığında kendini gösterecektir, tamamen multitouch destekli dokunmaya odaklı aynı iphone gibi kullanışlı bir kullanım. mesela iphone a özel website gösterimini aynı şekilde wm7 dede gelecektir diye düşünüyorum , ister normal gösterim ister iphonedaki gibi dokunmaya yönelik kolay kullanımlı versiyon , bunun dışında müzik çalar , resim , foto , video bu tarz uygulamalarında çok değişeceğine eminim , wm6.5 her ne kadar dokunmaya karşı destekli olsada yinede tam dokunma kolaylığı sağlamıyor hala eski tarz menüleri var , ve dokunma olayı tam iphonedaki gibi değil , wm7 de ise artık eski programlar desteklenmeyecek ve sadece wm7 destekli kolay kullanımlı dokunma üzerine bir sistem gelicektir, yani en azından benim beklentim bu yönde , ancak bu dediğim şekilde yaparsa iphone ile baş edebilir ve kullanıcıları kendine çekebilir, çok güçlü rakipleri var maemo - android 2.5 ,3- iphone os 4 . umarım dedikleri gibi mart ayında çıkar veya en azından duyurulur...

• merhabalar. telefonu uzun zamandır bekliyorum ve burayı da takip ediyorum. öncelikle telefonu alan herkese hayırlı olsun diyorum, güle güle kullanın.
    benim bikaç sorum var hd2 ile ilgili,

1- acaba hd2'de izlediğimiz filmlere altyazı ekleyebiliyor muyuz altyazıyı gömmeden?

2- film oynatma kalitesi nasıl? takılmalar oluyor mu? desteklemediği film formatlarını telefona uygun hale getirip telefona atmak çok uzun sürüyor mu?

şimdiden teşekkürler ilgilenenlere.
  • Merhabalar, öncelikle telefonu alan herkese hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

Tcpmp player'in alt yazı desteği var HTC touch hd ve i900 omnia da çalışıyor HTC hd2 de çalışıyormu bilmiyorum deneyebilirmisiniz ?

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Kurulum bilgisi içinde,
    http://rapid share.com/files/326244332/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.rar

Alternatif Link,
    http://hotfile.com/dl/22026036/af4148e/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAGYOS74 -- 27 Aralık 2009; 19:02:42 >

• Arkadaşlar pek zannetmiyorum ama yinede hd2 sini satmak isteyen olursa bana pm yoluyla ulaşabilir..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badbet -- 27 Aralık 2009; 18:49:04 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.