Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Bende dayanmadım bugun aldim...

Hayırlı olsun Serkan Baba... ne kadara mal oldu ve nerden aldın........
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Bende dayanmadım bugun aldim...

Hayırlı olsun Serkan Baba... ne kadara mal oldu ve nerden aldın........

Ankaradan Aldım N97 üzerine 600 verdim..
  • Tekrar merhaba,

Bende Ankaradayım

Ben 1550tl ye aldım.

TR rom yükledim

Ben 1 gb internet paketi kullanıyorum 15 dk. arayla mail kontrol ediyor sürekli 3g bağlı havadurumu 15dk. bir kontrol ediyor.

web de sörf ve yaklaşık 2 saat tel görüşmesi ile yaklaşık 1,5 gün gidiyor batarya tabi tel yeni diye baya kurcalıyorum.

igo 8 ve Amigo yükledim ama igo8 tartışmasız çok daha iyi

Foto kalitesi çok tatminkar.

Kitlenme hiç yaşamadım ama live massenger de sign in (oturum aç) yaparken açamadı bir iki kez. Resetleyince düzeldi.

Konuşma esnasında bazı armamalarda kulaklıktan sanki çok hafif cızırtı geliyor ama her görüşmede olmuyor.

Genel anlamda çok kaliteli bir cihaz iyi ki almışım diyorum.

Tek bulamadığım kullanım bilgileri yani gelen giden arama süreleri ve data bağlantı miktarlarını gösteren bir menü yada bölüm
    bulamadım. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Hız ve kalite: Leo diyorum.

Saygılar..

• kullanım bilgileri ayarlar telefon bilgileri yazılım da var data miktarı için daha once verdiğim spb programını kullan cızırtı evet bende de var maalesef ama zannederim rom dan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkus_62

Merhabalar,

HD2 ile bazı sorunlarım var.
    Her sabah resetlemek zorunda kalıyorum (henüz 3 gece oldu kullanmaya başlıyalı), çünkü sabah şarjdan çıkardığımda ya kilitlenmiş oluyor, yada sabahki ilk aramalarımda sesim karşı tarafa iletilmiyor.

CorePlayer da mp4 gibi videolarda sadece sesi duyuyorum görüntü yok.

IGO 8 in HTC HD de sorunsuz kullandığım versiyonunu (igo 8 8.3.2.80621) HD2 ye yükledim. Adres bulma tabına geldiğim anda sürekli kendi kendine A harfine bastığı için adres giremiyorum.

Home ekranda sadece 9 adet kısa yol iconu ekleyebiliyorum bunu artırmanın bir yolu varmı dır?

HD2 yi İngiltere den aldırdım:

OS version: 5.2.21869
    manila ver: 2.5.19211619.0
    ROm ver: 1.48.405.2(71294) WWE
    rom date: 11/18/2009
    radio ver: 2.05.51.05_2
    protocol ver: 15.28.50.07U

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Selamlar bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamıyorum.
    Aldığımdan beri bir kere bile kilitlenmedi.

OS version: 5.2.21869 (21869.5.0.82)
    manila ver: 2.5.19211619.0
    ROm ver: 1.48.479.1(71294) WWE
    rom date: 11/18/09
    radio ver: 2.05.51.05_2
    protocol ver: 15.28.50.07U

Benim rom farklı. Sitesinden orjinal rom yükledim. gerçi aldığımdaki yüklü olan rom da da hiç bir sorun yoktu.
    İnşallah cihazınızda donanımsal bir sorun yoktur ve rom ile düzelir.

Saygılarımla
    Murat

• Gprs On - Off

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikurti -- 3 Ocak 2010; 20:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

kullanım bilgileri ayarlar telefon bilgileri yazılım da var data miktarı için daha once verdiğim spb programını kullan cızırtı evet bende de var maalesef ama zannederim rom dan kaynaklanıyor

Sevgili Gti206,
    Cevabın için teşekkürler, daha önce verdiğin spb programını indirip kurdum. Çok faydalı ve bol seçenekli bir program.

Konuşurken duyduğumuz cızırtı sesi hakkında doğru söylemişsin yaptığımız araştırmada rom ile alakalı olduğu konusunda birçok
    yerde yazmışlar.
    bu arada telefon bilgilerim şöyle,

manila:2.5.19211619.0
    rom:1.61.468.1
    rom tarihi:12/10/2009
    radyo sürüm:2.06.51.07

1 haftaya yakın kullanıyorum kitlenme vs sorun yaşamadım.

Bilgisi olan arkadaş varsa diye soruyorum fotoğraf çektikten sonra albümde çektiğim fotoyu 2 adet görüyorum
    sebebini bilen varmıdır.

Saygılar.

• buda ellambasi programi.
    http://rapid share.com/files/329646993/TorchButton_v2.3.cab.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king58 -- 3 Ocak 2010; 13:00:56 >
  • Arkadaşlar hd2 sini satmak isteyen varsa bana pm yoluyla ulaşabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost34

Arkadaşlar hd2 sini satmak isteyen varsa bana pm yoluyla ulaşabilir..

Lütfen forumda defalarca aynı şeyi yazıp bir nevi spam yapmayın.Bunun yeri burası değil forumdaki satılık alınık bölümü.2 ayrı başlıktada defalarca tekrarladınız kimse sesini çıkarmadı ama anlıyorumki ikaz edilmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Ocak 2010; 5:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

Arkadaşlar güzel bir 2010 paketi hazırladım mutlaka indirin

Küçük bir İPUCU

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://www.enter upload.com/q7evwebv0y5s/hd2.rar.html

pass gti206

ellerine sağlık hocam süper olmuş

• Arkadaşlar SSPL HD2 de gayet başarılı çalışıyor. win7 ve xp test ettim sorun yok vista tavsiye edilmiyor

SSPL dosyası genelde indirdiğiniz rom dan çıkıyor çıkmazsada aşağıdan indirin
    İndirdiğiniz romdaki nbh dosyasını aynı klasore kopyalayaın
    activesync yada win mobile device center çalışıyor olsun
    SSPL_RUU.exe çalıştırıp yönergeleri izleyin

Dikkat: ROM yükleme riskli bir işlemdir

• Merhabalar,
    Gti206 link ve programlar için çok teşekkür ederim.
    Daha önce yüklediğim IGO da sorunlar vardı. Senin program mükemmel.
    Dutty task manager i arıyordum kaç gündür. Bu eksikliği de giderdim sayenizde..:)
  • Arkadaslar ilerde su offical rom,custom rom yukleme ile ilgili bilgili arkadaslar video cekebilirler mi ? i8910 bolumunde bi abimiz yapmıstı cokda guzel olmsutu,aynı calısmayı burdada bekleriz,cunku bi kac arama yaptım baya karıs gibi geldi.
  • Merhabalar,
    IGO ile sorunum devam ediyor. Ancak sorunun kaynağını nihayet anladım.
    IGO da Ekran modunu cihazın ayarlarını kullan yapınca sorun yok. Tabii bu durumda IGO çalışırken bir süre sonra ekran kararıyor.
    Ancak IGO ekran ayarını arka plan ışığı sürekli açık yapınca ADRES sekmesinden bir şey yazmak mümkün olmuyor çünkü adres barına sürekli şapkalı A harfini kendi kendine basıyor. Sanıyorum IGO ekranı sürekli açık tutmak için kendi kendine belirli bir noktayı click yapıyor bu nokta şapkalı A harfine denk geliyor ve sürekli bunu basıyor.
    Çözümsüz değil şimdilik şöyle idare ediyorum. IGO ekran ayarlarından arka plan ışığı cihaz ayarlarını kullan ı seçiyorum. Adresi girdikten sonra ve hedefi belirledikten sonra tekrar ayarlara giriyorum ve arka plan ışığı sürekli açık yapıyorum sorun çözülüyor. Ancak bu modda yeni adres girmek istersem yine sorun tabii...
    Bu konuda bir çözümü olan arkadaş varsa minnettar olurum..

• bende en başından beri sorunsuz çalışıyor igo , bendede ekran sürekli açık olarak ayarlı ama öyle adres çubuğunda birşey yazarken a harfi felan çıkmıyor , ne istersem yazabiliyorum. bendeki versiyon igo 8.3.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkus_62

Merhabalar,
    IGO ile sorunum devam ediyor. Ancak sorunun kaynağını nihayet anladım.
    IGO da Ekran modunu cihazın ayarlarını kullan yapınca sorun yok. Tabii bu durumda IGO çalışırken bir süre sonra ekran kararıyor.
    Ancak IGO ekran ayarını arka plan ışığı sürekli açık yapınca ADRES sekmesinden bir şey yazmak mümkün olmuyor çünkü adres barına sürekli şapkalı A harfini kendi kendine basıyor. Sanıyorum IGO ekranı sürekli açık tutmak için kendi kendine belirli bir noktayı click yapıyor bu nokta şapkalı A harfine denk geliyor ve sürekli bunu basıyor.
    Çözümsüz değil şimdilik şöyle idare ediyorum. IGO ekran ayarlarından arka plan ışığı cihaz ayarlarını kullan ı seçiyorum. Adresi girdikten sonra ve hedefi belirledikten sonra tekrar ayarlara giriyorum ve arka plan ışığı sürekli açık yapıyorum sorun çözülüyor. Ancak bu modda yeni adres girmek istersem yine sorun tabii...
    Bu konuda bir çözümü olan arkadaş varsa minnettar olurum..

benim verdiğimi denermisin

• quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Arkadaslar ilerde su offical rom,custom rom yukleme ile ilgili bilgili arkadaslar video cekebilirler mi ? i8910 bolumunde bi abimiz yapmıstı cokda guzel olmsutu,aynı calısmayı burdada bekleriz,cunku bi kac arama yaptım baya karıs gibi geldi.

yukarıda anlattığım şekilde sorunsuzca hem duty hem miri yukledim sonrada sorunsuz şekilde offical türkçe 1.61 roma döndüm ama şu anda hçbir özel rom tavsiye etmiyorum ve video anlatıma inan hiç gerek yok oldukça basit eski hd lere göre yada diamonda göre dikkatedilmesi gereken tek şey vista kullanılması yönünde
  • Merhabalar,
    Gti kardeş sizin verdiğinizi IGO yu yüklemiştim belki sorun çözülür diye ama aynı sorun devam ediyor.
    İlginize teşekkür ederim.
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid share.com/files/330836224/HDWall_v0.28b.rar.html

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.