Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan herkese hayırlı olsun şu an telefonu en uygun olarak hangi ülkeden temin edebiliriz almanya fiyatı 1250 tl civarında sanırım dubaide bu krizden sora ucuz olacağını düşünmüyorum nerden kaça getirdiniz biraz bilgi verirseniz sevinirim

Birde telefonun kayıt ücreti ne kadar tutuyor onu merak ediyorum ve türkçeye çevirebiliyormuyuz bu canavarı kvk getirirse sanırım 2 bin tl den aşağı olmaz bu cihaz vergi bindirimi ile

Birde aklımdayken unutmayayım hiç HD film ripleyip atan oldumu divxlerde performansı nasıl takılma vs bir sorunu varmı ?

Çok soru sordum kusura bakmayın iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Alan herkese hayırlı olsun şu an telefonu en uygun olarak hangi ülkeden temin edebiliriz almanya fiyatı 1250 tl civarında sanırım dubaide bu krizden sora ucuz olacağını düşünmüyorum nerden kaça getirdiniz biraz bilgi verirseniz sevinirim

Birde telefonun kayıt ücreti ne kadar tutuyor onu merak ediyorum ve türkçeye çevirebiliyormuyuz bu canavarı kvk getirirse sanırım 2 bin tl den aşağı olmaz bu cihaz vergi bindirimi ile

Birde aklımdayken unutmayayım hiç HD film ripleyip atan oldumu divxlerde performansı nasıl takılma vs bir sorunu varmı ?

Çok soru sordum kusura bakmayın iyi forumlar

türkiye fiyatı yaklaşık 1000$ olacak. nerden biliyosun dersen acilpda.com da önsiparişler başladı ve yaklaşık 1000$ olacağını söylüyorlar. o yüzden dışardan getirtmeden önce bu fiyatı göz önünde bulundurarak almakta fayda var. hemen hemen aynı fiyata garantisiz almak pek mantıklı değil gibi bu kadar beklemişken. divx konusunda ben de sana katılıyorum biri bilgilendirse bizleri çok iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: NAGYOS74

Merhabalar, öncelikle telefonu alan herkese hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

Tcpmp player'in alt yazı desteği var HTC touch hd ve i900 omnia da çalışıyor HTC hd2 de çalışıyormu bilmiyorum deneyebilirmisiniz ?

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

Kurulum bilgisi içinde,
    http://rapid share.com/files/326244332/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.rar

Alternatif Link,
    http://hotfile.com/dl/22026036/af4148e/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.rar.html

hocam yükledim çalışmadı gerçi bu işlerde acemiyim ama...
    cihazı kilitliyor film açmaya çalışınca

• HTC nin yeni 'test rom'unda olası HD2 yatay ekran :

Kaynak : Pocketnow
  • Hd2 için iGO linkini ihtiyacım var PM atabilirseniz memnun olurum.
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid
    share.com/files/327450788/Jaguaralani_Simple_MaxM_for_Sense_2.5.1922_clocks_20.cab.html
  • Merhabalar,

HD2 ile bazı sorunlarım var.
    Her sabah resetlemek zorunda kalıyorum (henüz 3 gece oldu kullanmaya başlıyalı), çünkü sabah şarjdan çıkardığımda ya kilitlenmiş oluyor, yada sabahki ilk aramalarımda sesim karşı tarafa iletilmiyor.

CorePlayer da mp4 gibi videolarda sadece sesi duyuyorum görüntü yok.

IGO 8 in HTC HD de sorunsuz kullandığım versiyonunu (igo 8 8.3.2.80621) HD2 ye yükledim. Adres bulma tabına geldiğim anda sürekli kendi kendine A harfine bastığı için adres giremiyorum.

Home ekranda sadece 9 adet kısa yol iconu ekleyebiliyorum bunu artırmanın bir yolu varmı dır?

HD2 yi İngiltere den aldırdım:

OS version: 5.2.21869
    manila ver: 2.5.19211619.0
    ROm ver: 1.48.405.2(71294) WWE
    rom date: 11/18/2009
    radio ver: 2.05.51.05_2
    protocol ver: 15.28.50.07U

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkus_62

Merhabalar,

Her sabah resetlemek zorunda kalıyorum (henüz 3 gece oldu kullanmaya başlıyalı), çünkü sabah şarjdan çıkardığımda ya kilitlenmiş oluyor, yada sabahki ilk aramalarımda sesim karşı tarafa iletilmiyor.

IGO 8 in HTC HD de sorunsuz kullandığım versiyonunu (igo 8 8.3.2.80621) HD2 ye yükledim. Adres bulma tabına geldiğim anda sürekli kendi kendine A harfine bastığı için adres giremiyorum.

Home ekranda sadece 9 adet kısa yol iconu ekleyebiliyorum bunu artırmanın bir yolu varmı dır?

bu olmadı.

• quote:

Merhabalar,

bende şu ana kadar çok şikayet ediyorum bu güzelim hd2 den ama senin başına gelenlerin hiçbiri başıma gelmedi, ya donanımsal bir arıza var yada yüklediğin bir programdan dolayı böyle hatalar veriyor, telefonu ingiltereden aldırdım derken şu anda türkiyede mi kullanıyorsun , servise verme şansın yok yani değil mi ? eğer yoksa kendi başına bir rom yüklemeye çalış mesela türkçe rom dene... eğer zorluk çekersen senin için şu anda sspl türkçe rom yüklüyorum rapidshare e , oradan indirdiğin rom her versiyona yükleniyor , ekstra bir işlem yapmana gerek kalmadan.

güncelleme : http://rapidshare.com/files/327734441/Htc_hd2_t__rk__e_rom_sspl.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 30 Aralık 2009; 3:30:55 >

• quote:

Merhabalar,

İgo da aynı sorunu ben de yaşıyorum.

• hocam benide listeye ekleyin yeter artık forumlardan okuya okuya yutkunmaktan boğazım şişmişti :) rumuzum haydarsan. Telefon iki gündür elimde ve aradığım en önemli özellik olan hız konusunda gerçek bi canavar. Önceki telefonun htc hd idi. Fakat yeni romlar yükledikçe telefon ciddi bi şekilde yavaşlıyodu. Ama htc 2 ye birçok oyun ve program yüklememe rağmen hız konusunda hiçbişi kaybetmedi. Hatta bunların üstüne coreplayer,tcmp,windows media player da ayrı ayrı filmler açıp arka planda bıraktım ve İGO yu pusula programını albümü ve müzik oynatıcısını aktif ettim yinede örneğin fotoğrafları görüntülerken en ufak bi takıntı yaşamadı. Bu arada arka planda çalışan en az 4 oyunda cabası :) Tek şikayet edilebilecek özeliği maalesef pili. Bu ekran ve özelliklte bi telefona hangi akla hizmet 1200 mah pil koyarlar bilmem. Birde meşhur iphone ile karşılaştırılma var. Kabul edelim ki şu anda kullanılan bikaç özellik iphone dan alınma. Ama artık hız ve ekran hassasiyeti konusunda iphone dan eksiğimiz kalmadı. Yinede iphone yazılım ve oyun konusunda şimdilik bir numara. Adamlar amerikan keskin nişancıları için rüzgar ve yön ölçen program bile yapmışlar :) Benim gibi ajanda ve office programlarını günlük kullanan biri için dört dörtlük bi telefon yapmışlar. Ama yürürken mesaj yazma ihtiyacı duyan gençler için maalesef bu telefon hiçbişi ifade etmeyecektir. Sonuç olarak pil haricinde eksiği olmayan tam bi pda.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarsan

hocam benide listeye ekleyin yeter artık forumlardan okuya okuya yutkunmaktan boğazım şişmişti :) rumuzum haydarsan. Telefon iki gündür elimde ve aradığım en önemli özellik olan hız konusunda gerçek bi canavar. Önceki telefonun htc hd idi. Fakat yeni romlar yükledikçe telefon ciddi bi şekilde yavaşlıyodu. Ama htc 2 ye birçok oyun ve program yüklememe rağmen hız konusunda hiçbişi kaybetmedi. Hatta bunların üstüne coreplayer,tcmp,windows media player da ayrı ayrı filmler açıp arka planda bıraktım ve İGO yu pusula programını albümü ve müzik oynatıcısını aktif ettim yinede örneğin fotoğrafları görüntülerken en ufak bi takıntı yaşamadı. Bu arada arka planda çalışan en az 4 oyunda cabası :) Tek şikayet edilebilecek özeliği maalesef pili. Bu ekran ve özelliklte bi telefona hangi akla hizmet 1200 mah pil koyarlar bilmem. Birde meşhur iphone ile karşılaştırılma var. Kabul edelim ki şu anda kullanılan bikaç özellik iphone dan alınma. Ama artık hız ve ekran hassasiyeti konusunda iphone dan eksiğimiz kalmadı. Yinede iphone yazılım ve oyun konusunda şimdilik bir numara. Adamlar amerikan keskin nişancıları için rüzgar ve yön ölçen program bile yapmışlar :) Benim gibi ajanda ve office programlarını günlük kullanan biri için dört dörtlük bi telefon yapmışlar. Ama yürürken mesaj yazma ihtiyacı duyan gençler için maalesef bu telefon hiçbişi ifade etmeyecektir. Sonuç olarak pil haricinde eksiği olmayan tam bi pda.

hayırlı olsun...
    sende benim gibi bu cihazdan memnun kalanlardansın..

• Arkadaşlar, şu pil konusuna açıklık getirebilecek bir arkadaş varmıdır. Ben mesela mail için exchange kullanıyorum. Her gün sabah 8:00 akşam 22:30 arası mail trafiği, 1 saat telefon konuşma ve gprs(3G kullanmıyorum) üzerinden en az 4 saat internet gezintisi var. Şu anki telefonum Nokia 5800 ve telefonu hiç kapatmadan neredeyse 1,5 gün gidiyor pili. Acaba HD2 bu kullanımla 1 gün idare edermi?
  • FLAŞ FLAŞ FLAŞ ARKADAŞLAR HD 2 NİN BAŞKA HİÇBİR PDA DA OLMAYAN BİR ÖZELLİĞİNİ KEŞFETTİM ŞU AN TEST EDİYORUM ÇOK YAKINDA SONUCU AÇIKLAYACAĞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

Arkadaşlar, şu pil konusuna açıklık getirebilecek bir arkadaş varmıdır. Ben mesela mail için exchange kullanıyorum. Her gün sabah 8:00 akşam 22:30 arası mail trafiği, 1 saat telefon konuşma ve gprs(3G kullanmıyorum) üzerinden en az 4 saat internet gezintisi var. Şu anki telefonum Nokia 5800 ve telefonu hiç kapatmadan neredeyse 1,5 gün gidiyor pili. Acaba HD2 bu kullanımla 1 gün idare edermi?

bu pille imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

Arkadaşlar, şu pil konusuna açıklık getirebilecek bir arkadaş varmıdır. Ben mesela mail için exchange kullanıyorum. Her gün sabah 8:00 akşam 22:30 arası mail trafiği, 1 saat telefon konuşma ve gprs(3G kullanmıyorum) üzerinden en az 4 saat internet gezintisi var. Şu anki telefonum Nokia 5800 ve telefonu hiç kapatmadan neredeyse 1,5 gün gidiyor pili. Acaba HD2 bu kullanımla 1 gün idare edermi?

bu pille imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuis

FLAŞ FLAŞ FLAŞ ARKADAŞLAR HD 2 NİN BAŞKA HİÇBİR PDA DA OLMAYAN BİR ÖZELLİĞİNİ KEŞFETTİM ŞU AN TEST EDİYORUM ÇOK YAKINDA SONUCU AÇIKLAYACAĞİM

Cebimizdeyken telefon çalarsa kendiliğinden titreşime geçmesi olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuis

FLAŞ FLAŞ FLAŞ ARKADAŞLAR HD 2 NİN BAŞKA HİÇBİR PDA DA OLMAYAN BİR ÖZELLİĞİNİ KEŞFETTİM ŞU AN TEST EDİYORUM ÇOK YAKINDA SONUCU AÇIKLAYACAĞİM

kilifyla cepte calarken elimize alinca sesin kisilmasimi yoksa :)
  • Merhaba,

Htc Hd2 sahibi olarak aranıza katıldım.

Saymaya devam ediyorsanız beni de sayın.
  • Bende dayanmadım bugun aldim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.