Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler
     HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

http://rapid share.com/files/330839158/maxmanila.rar.html

• Ana konuda da vermiştim burada da paylaşayım , kullandığım ince ayarlar ve programlar

İnce Ayarlar :

4. Increase Number of Opera Tabs
    Go to HKLM\Software\Opera\Prefs\User Prefs and change Maximum Allowed Tabs from 3 to say 9 (or any number)

14. Activate Hidden Photo Modes
    You can activate two hidden photo modes by using the following registry tweaks and then reset:

To enable Video Share mode:
    Go to HKLM\Software\HTC\Camera\P9
    set "Enable" to "1"

To enable GPS Photo mode:
    Go to HKLM\Software\HTC\Camera\P10
    set "Enable" to "1"

32. Real Exit for HTc Album
    By defualt, when you click on the ok/X button in HTC Album, the app minimizes and does not exit. Make the following change to really exit the app and thus save some program memory: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\HTCAlbumv"ok_minim ize" = dword:0

37. Boost Performance:
    Navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\FATFS
    Change - CacheSize to 4096

41. Enable Graphical Send Icon Button in HTC Messaging
    To send a text message you need to hit the left softkey button. The following registry tweak adds a graphic send button above the paperclip button. It also changes the 'send' left soft key to a 'back' soft key.
    HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\LSK_Send_Msg
    Change from 1 to 0.

56. Incease Picture Quality of Camera Photos
    The following tweak will allow the camera to save images at a less compressed jpeg rate, meaning that the image will be sharper and more detailed.
    HKLM\software\htc\camera\image\jpegquaity\superfin e
    Replace the 5Msize = 643628 value with 746028

58. Keep Audio Booster Running After Each Song
    Another way to keep Audio Booster running while playing music is to use the following reg tweak:
    HKLM\Software\HTC\AudioManager_Eng\Config\enter_su spend and change 1 to 0

62. Improve Camera Recording Quality of MPEG4-VGA Videos
    The following tweak will increase the video quality from 2100avg bit-rate to 4500avg bit-rate.
    Go to [HKLM\Software\HTC\Camera\recparam\MP4VGA and replace the BitRate value with 4194304 (default value = 2097152)

birde wifi arka planda açık kalması için bir tweak yapıyorum ama nedense şimdi aradım xda da ilgili yeri bulamadım, eğer bulursam eklerim buraya...

Program Paketi :

Hotfix:

HTC HD2 Camera Hotfix
    HTC HD2 Calender Hotfix
    HTC HD2 Sms Hotfix
    HTC HD2 Microsd card Hotfix

Programlar :

CorePlayer_v1.3.6_Build-7427_for_PPC
    GoogleTranslator
    LingvoSoft_Talking_Dictionary_2008_English_-_Turkish
    LingvoSoft_Talking_Dictionary_2008_German_-_Turkish
    ManilaBirthday Setup v1.9
    NETCFv35.wm.armv4i
    palringo
    regedit.Mrln_ARM
    Skyfire-PPC
    TorchButton_v2.3

Patch dosyaları

Touch X Bluetooth Toggle
    Touch X reset and wifi Toogle
    Touch X Taskmanager
    Touch_X_1_percent_battery_LEO

Oyunlar

bejeweled2
    CrayonPhysics
    Electopia
    Ganondolf_Experiment13
    TowerDefense
    Xtrakt

Emulator

Ps1 Emulatorü dosyaları
    Snes Emulatorü dosyaları

Link : http://rapidshare.com/files/330568002/ulwi-hd2-files.rar

• eline sağlık kardeş soracağım bişey var custom romları daha sonrada orj romu hspl yaparakmı yaptın ben farklı bir yol denedim SSPL yaptım orj roma doneceğim zaman invalid vender hatası verdi bende onuda SSPL le yukledim SEN ???

teşekkürler
  • Cok tesekkürler paylasimlar icin "ulwi" arkadasim ellerine saglik bu güzel paket icin...
  • ulwi hocam eline emeğine sağlık
  • @ulwi
    @gti206

elinize sağlık...
  • Vipracing ve foruma katılan tüm arkadaşlara merhaba,

Ben de bugün Doğubank'tan HTC HD2 mi almış bulunuyorum.
    Başlangıçtaki listeye beni de dahil edebilirsiniz.

Türkçe yüklü ve pasaport kayıtlı olarak 1600 TL'ye aldım.
    Paketin içinden adaptör +SD kart + koruma kılıfı ve kulaklık çıktı.
    Daha önce yazıldığı gibi CD yoktu maalesef.

Üniversitede hocayım ancak PDA ile yeni tanışıyorum.
    Maalesef tartışmalarınız daha önceki tecrübelere dayalı olarak ardışık bir anlatımla giden ileri bir seviyede gözüküyor.
    Umarım bu konuda yeni başlayanlara tahammülünüz vardır.

İGO ve aletin görülen rutin problemlerini ve daha kullanışlı hale getiren yeni programları
    yüklemede yardımcı olabilecek sabırlı arkadaşlardan PM yoluyla yardım alabileceğimi ümit ediyorum.

Aletin ROM sürümü: 1.48.405.2 (71294) WWE olarak gözüküyor.
    Manila sürümü ise (ki ne olduğunu bilmediğim bir yazılım): 2.5.19211619.0

Wireless a bağlı iken Edge bağlantıyı kapatıyorum ama bir süre sonra E harfi tekrar kendini aktive ediyor ve
    hangisinden veri alışverişi yapıyorum bilemiyorum. Şimdilik 100 MB lık Turkcell aylık paketinde denemede olmam dolayısıyla
    bu noktanın kota aşımı açısından önemli olduğunu sanıyorum.

Gazete sayfalarında OPERA ile video kliplerde sorun var. Oynatmak için "Play" üçgen tuşu gözükmüyor.
    Ayrıca çok noktalı dokunuşla zoom da kimi zaman işlemiyor bazen de işliyor. Anlayamadım doğrusu.
    Üzerindeki diğer browser Internet Explorer'da da benzer durumlar var ama daha az sorun yaşadım.

Pakette CD çıkmadığı için Syncronizasyon programına ihtiyaç duyuyorum. Vista business kullanıyorum.
    Buna ilişkin uyumlu bir sync program linkiniz var mı? Ki sanırım bu daha başlangıç.

Forumda HD2 inceleme ve tartışmasını başlatan ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• sitelerdeki videolari vs gormek icin skyfire isimli programi yukle opera gibi bir web browser , multi touch desteklemiyor ama flash icerik konusunda basarili , benim yasadigim sehirde igo 8.3.4 cok basarili calisiyor , viyanada yasiyorum. kullandigim surumu bir ara upload ederim buraya.

senkronizasyon icin tabiki activesync kullanicaksin , outlook ile super is cikariyorlar , microsoft my phone da yedeklemede cok basarili....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 7 Ocak 2010; 1:57:00 >
  • Ulwi açıklamaların için teşekkürler.

Bunları gözönünde tutarak programlarımı tamamlamaya çalışacağım.
  • Orijinalden alıntı: gti206

SPB TV v1.2.0
    Requirements: WM5, WM6, WM6.1 or WM6.5
    Overview: Spb TV is a highly usable IP-TV solution, optimized to run on mobile devices. Spb TV provides users with lots of channels in multiple languages with easy-to-use features and settings. No subscription fee!

http://rapid share.com/files/322158912/SPB.TV.v1.2.0.zip

Paylaşım için tskler

• kutusunda htc hd2 kayıtlı satılık 05326640664 yurt dışından aldım pasaportuma işlettim. tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuis

kutusunda htc hd2 kayıtlı satılık 05326640664 yurt dışından aldım pasaportuma işlettim. tşk

Sizi bilmem ama biz ikinci el bölümünü bu amaçla kullanıyoruz. Öle her istediğiniz yere mesaj bıramazsınız. Lütfen bu başlıktan bilgi almak isteyen insanlara gereksiz mesajlarınızla mani olmayın
  • Oldukça eski bir PPC kullanıcısıyım. Fakat o kadar uğraşmama rağmen OPERA da flash dsteğini yapamadım. Burası ve yabancı sitelerdeki açıklamalarıda uygulamama rağmen yok olmuyor. Farklı rom, farklı opera lar denememe rağmen başarılı olamadım. Şimdi OPERA 10 kurdum ve flash için SKYFIRE kullanmak zorundayım. Kendi OPERA sına flash desteğini entegre edebilen var mı? Nerede hata yapıyorum, yada uygun ROM+OPERA yımı yanlış seçiyorum anlamadım. İlgilenebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • evet bende yapamadim bu falsh playeri halbuki daha once htc tytn2 vardi ona yapmistim.eger ayrintili ve resimli aciklayan arkadas olursa sonsuz tsk sunariz.fransadan slm lar
  • benim 2010 paketini indirin içinde açıklamalı var uzun derseniz bi ara atarım
  • Paketi aldım uyguladım ama olmadı. Keza yabancı sitelerdede aynısı anlatılmış ama yok olmuyor. Şu an Rom olarak

Miri_HD2_WM65_21887_XtraLight_V1.2

kullanıyorum. Ram ve rom da baya yer açmışlar. Opera yüklü değildi. Kendim Opera_Browser_9_70_35443 yükledim ve denilenleri harfiyen yaptım olmadı. Türkçe rom dada olmadı. Problem nerede acaba
  • flash li sayfalarda bende skyfire kullaniyorum.. oysa operaya flash ekleyebilsek super olacakti.. birde cihazda yuklu gelen youtube programini kullanan var mi? ben de video bulunamadi diyor?
  • dns ayarlarınızı opendns googledns yada bir başka dns sunucusuna göre ayarlarsanız, youtube programı problemsizce çalışıyor.
  • Youtube bağlanmamasının sebebi Türk telekomun yasaklaması olsa gerek. Bunu aşabilecek küçük bir program varsa iyi olur. Bendede aynı şekilde bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el
    dns ayarlarınızı opendns googledns yada bir başka dns sunucusuna göre ayarlarsanız, youtube programı problemsizce çalışıyor.

Bu işlem nasıl oluyor ?

Diye sormuştum ama netten buldum. Teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariertan -- 7 Ocak 2010; 18:06:28 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.