Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asonas

quote:

Orijinalden alıntı: CM baba

quote:

Hem ofis hem ev bilgisayarımda Htcsync yüklü uygulamalar kısmındaki bilinmiyen kaynaklarada izin verdim ama hiç bir şey yüklemiyor hayretler içerisindeyim....

Arkadaşlar sorunumun çözümü hakkında bilgi sahibi olan yokmu cihaza hiç bir şey yükliyemiyorum....

Dostum ben htcsyncs yüklemedim kullanmıyorum.Ama uygulamaları dosya paylaşılan sitelere upload edip yada kendi sunucularıma koyup oradan indiriyorum çok rahat oluyor.Eğer böyle bir işlevi kavrayabiliyorsan uygula derim.

Azizim bunu nasıl yapacağımı kısada olsa anlatırsan çok makbule geçer şuan ben başka sitelerden derlenmiş yaklaşık 500 MB karışık program indirdim kendi bilgisayarıma bunları cihaza nasıl aktarabilirim.

Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hem ofis hem ev bilgisayarımda Htcsync yüklü uygulamalar kısmındaki bilinmiyen kaynaklarada izin verdim ama hiç bir şey yüklemiyor hayretler içerisindeyim....

Arkadaşlar sorunumun çözümü hakkında bilgi sahibi olan yokmu cihaza hiç bir şey yükliyemiyorum....

Dostum ben htcsyncs yüklemedim kullanmıyorum.Ama uygulamaları dosya paylaşılan sitelere upload edip yada kendi sunucularıma koyup oradan indiriyorum çok rahat oluyor.Eğer böyle bir işlevi kavrayabiliyorsan uygula derim.

Azizim bunu nasıl yapacağımı kısada olsa anlatırsan çok makbule geçer şuan ben başka sitelerden derlenmiş yaklaşık 500 MB karışık program indirdim kendi bilgisayarıma bunları cihaza nasıl aktarabilirim.

Saygılar...

telefonun browserindenhttp://slideme.org/ sayfasına git. orada download SAM v3.42'yi tıkla ve telefona kur. bu, markete benzer bir uygulama. uygulamayı aç, herhangi bir file explorer bulup telefona yükle.
    sonra telefonu bilgisayara bağlayıp 500mb programı telefona aktarabilir ve bu file explorer ile bulup yükleyebilirsin.

• Eveeeeettt, Official 2.1 haziran'a ertelenmiş.
  • Daha çok ertelenir.Biz Heromuzla yolumuza bakalım.

Hürriyet Haber Portalı Android haber uygulamasını market'e koymuş...Market'e giren arkadaşlar uygulamayı bize upload edebilirler mi acaba?
    http://www.hurriyetmobil.com/Content.aspx?p=12
  • quote:

Daha çok ertelenir.Biz Heromuzla yolumuza bakalım.

Hürriyet Haber Portalı Android haber uygulamasını market'e koymuş...Market'e giren arkadaşlar uygulamayı bize upload edebilirler mi acaba?

Ne kadar komik bir durum. TR içinde satılan telefonlarda Market yok. Fakat Hürriyet ilgili programı marketten indirmemizi istiyor. Yoksa bu durum sadece HTC için mi geçerli?

Programı birazdan ekleyeceğim mesajıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Ne kadar komik bir durum. TR içinde satılan telefonlarda Market yok. Fakat Hürriyet ilgili programı marketten indirmemizi istiyor. Yoksa bu durum sadece HTC için mi geçerli?

Evet nasıl bir zihniyetse Hürriyet Android için uygulama yaptırtmış.Gitmiş market'e koymuş.Onda sorun yok aslında yasal bir uygulama yayınlamış.Ama gelin görünki Türkiye'de satılan HTC'lerde market yok bunu kapattıran zihniyette sorun var.Arıza adamlar...

• quote:

quote:

quote:

Evet nasıl bir zihniyetse Hürriyet Android için uygulama yaptırtmış.Gitmiş market'e koymuş.Onda sorun yok aslında yasal bir uygulama yayınlamış.Ama gelin görünki Türkiye'de satılan HTC'lerde market yok bunu kapattıran zihniyette sorun var.Arıza adamlar...

Hocam üzgünüm ama Hürriyet bu uygulamayı korumalı olarak yayınlamış. Bu nedenle programı apk olarak kaydedip buraya koyamıyorum.

• İlgine teşekkür ederim dostum Computes.Artık şu market'e girince tadına bakarız bazı uygulamaların TAbi ne zaman girersek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopik

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

telefonun browserindenhttp://slideme.org/ sayfasına git. orada download SAM v3.42'yi tıkla ve telefona kur. bu, markete benzer bir uygulama. uygulamayı aç, herhangi bir file explorer bulup telefona yükle.
    sonra telefonu bilgisayara bağlayıp 500mb programı telefona aktarabilir ve bu file explorer ile bulup yükleyebilirsin.

Dostum sonsuz teşekkürler, dediğiniz yöntem ile çözdüm program kurma işini.

Saygılar...

• quote:

Dostum sonsuz teşekkürler, dediğiniz yöntem ile çözdüm program kurma işini.

Saygılar...

rica ederim

bu arada htc türkiye destek sayfası değişmiş, bi hareketlilik mi var acaba???
  • Haydaaaaa ...! Şimdide SD karta kopyalama yapmıyor hata veriyor(taşıdığım öğeyi SD kart üzerine bırakınca BİPPPP sesi verip kullanılamaz hata mesajı veriyor.) hiç bir şey kopyalıyamıyorum... Yanlış bir yerlerimi kurcalıyorum anlayamadım...
  • telefon kapalıyken fabrika verilerine geri dönmek için hangi tuşlara basmamız gerek.acill.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer12

telefon kapalıyken fabrika verilerine geri dönmek için hangi tuşlara basmamız gerek.acill.

Home tuşu ile açma tuşuna aynı anda basın. Recovery Menüsüne girmesi gerek.
  • Android Market içeriği inanılmaz gelişmiş.

Grafiklerde görüldüğü üzere 2009 temmuzunda 5.000 lerde olan uygulama ve oyunlar 2010 nisanında 50.000 ler seviyesine ulaşmış. Yine ikinci grafikte görüldüğü üzere 2009 temmuzundan bu yana her ay büyük bir hızla artmış. Bu hızda ilerleme biz androidçiler için güzel haber.

http://www.androidblog.it/index.php?option=com_content&view=article&id=830:market-android-a-quota-50031-app&catid=1:news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 25 Nisan 2010; 10:26:55 >

• Merhaba arkadaşlar HTC Hero için tüm formatları destekleyen bir medya oynatıcı varmı *.avi, *.mkv, *.flv gibi ....

Saygılar....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam üzgünüm ama Hürriyet bu uygulamayı korumalı olarak yayınlamış. Bu nedenle programı apk olarak kaydedip buraya koyamıyorum.

Ben neden göremedim bu uygulamayı acaba. search kısmına hurriyet yazdım ama sonuç 0.

• Mesajı yazdığım zaman vardı. Şu an bende de gözükmüyor. 2.1'e geçtim ona bağladım ben ama emin değilim. Belki Hürriyet geri çekmiştir uygulamayı.
  • Selam benide eklermisiniz.. 2.5 aydır KVK'lı Hero kullanıyorum.

Artık official 2.1 beklemek yerine custom rom'a geçmeyi planlıyorum.

Birkaç sorum olacak;
    - Önerebileceğiniz en iyi custom rom hangisidir? Market çalışırmı?
    - Forumda custom rom kurabilmek için açıklama içeren bildiğiniz bir link varmı?
    - Custom rom kurduktan sonra 2.1 çıktığında tekrar ona geçebilirmiyim?

Biraz fazla sordum galiba.. Şimdiden teşekkürler..
  • Tekrar selam..

Ya Facebook Android için app geliştirmiş ancak sadece markette var galiba. Market harici ulaşabilen varmıdır?

veya

Markete girebilen arkadaşlar uygulamayı indirdikten sonra .apk'yı paylaşabilirlermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

Selam benide eklermisiniz.. 2.5 aydır KVK'lı Hero kullanıyorum.

Artık official 2.1 beklemek yerine custom rom'a geçmeyi planlıyorum.

Birkaç sorum olacak;
    - Önerebileceğiniz en iyi custom rom hangisidir? Market çalışırmı?
    - Forumda custom rom kurabilmek için açıklama içeren bildiğiniz bir link varmı?
    - Custom rom kurduktan sonra 2.1 çıktığında tekrar ona geçebilirmiyim?

Biraz fazla sordum galiba.. Şimdiden teşekkürler..

- en iyi custom rom duruma göre değişen bir şey:
    1.5 stabil kernel kullanacaksan Modaco Custom Rom
    2.1 htc sense olmadan (vanilla) kullanacaksan androbin ya da ahero
    2.1 sense ile kullanacaksan villainrom
    diyebilirim

- Custom rom işlemi ile ilgili açıklamalarım:http://forum.donanimhaber.com/m_37133587/tm.htm

- Custom rom kurduktan sonra resmi 2.1'e geçiş yapabilirsin ya da eski 1.5'a dönüş yapabilirsin.

facebook'la ilgili sorunla alakalı olarak buraya bakabilirsin:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582302&highlight=facebook

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.